-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο Τάκης πάντως διαβάζει αυτά που γράφονται, άρα θεωρώ ότι θα εισακούσει οτιδήποτε έχουμε να πούμε για να καλυτερέψει η μετάδοση:memberlist.php?mode=viewprofile&u=699
Εχω την εντύπωση ναι - όπως και τις προηγούμενες χρονιές εξάλλου
-
.... άν και φαν του ΤakisP ... οφείλω να πω πως στην φάση με το spin του Λούης στην τελευταία στροφή ( εκεί που πάτησε το κερμπ ) ήταν υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς και στα υπονοούμενα.
Ρωτούσε και τον καλεσμένο , ο οποίος δεν ήθελε να πεί και πολλά ( ενδεχωμένως αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της δυσκολίας που αντιμετωπίζαν οι οδηγοί ) και επειδη δεν έπαιρνε το σχόλιο που ήθελε .... επέμενε.
Στην 1 κλάσης πάνω μετάδοση που βλέπουμε φέτος εκτιμώ ότι η συμμετοχή του Πούρνα είναι σημαντική ...
Μοιάζει να στηρίζεται πιο πολύ ... τον ακούω πιο άνετο ( δεν κρύβει ότι παρακολουθεί το live timing ... μα δεν είναι και κακό ... )...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Ο Τάκης πάντως διαβάζει αυτά που γράφονται, άρα θεωρώ ότι θα εισακούσει οτιδήποτε έχουμε να πούμε για να καλυτερέψει η μετάδοση:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=699
Μπράβο του και μαγκιά του.
-
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΛΦΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΣΚΟΤΩΝΕΙ. -
Την έγραψα εγώ. Σε ποιο σημείο το λέει αν θυμάσαι?
Ε εντάξει μετά από τόσα χρόνια στον Alpha λογικό είναι να πηγαίνει το στόμα εκεί αντί να πει Αντέννα. Αρχίζουν βλέπεις και τα δύο από 'Α' κι όσο να ναι είναι λίγο δύσκολο.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Την έγραψα εγώ. Σε ποιο σημείο το λέει αν θυμάσαι?Ε εντάξει μετά από τόσα χρόνια στον Alpha λογικό είναι να πηγαίνει το στόμα εκεί αντί να πει Αντέννα. Αρχίζουν βλέπεις και τα δύο από 'Α' κι όσο να ναι είναι λίγο δύσκολο.
Μάλλον θα του τραβήξαν ελαφρά το αυτάκι μετά από αυτό....
-
Λογικα μετα το pontium θα το ειπε γιατι μεχρι εκει το ειδα και δεν θυμαμαο να ειπε κατι τετοιο.
-
Σίγουρα θα έχει αναφερθεί αλλά μιάς και παρακολούθησα για πρώτη φορά φέτος αγώνα το ξαναλέω.
Μαγική ιδέα του Αντέννα να να παίζει διαφημησεις και να δείχνει ταυτόχρονα τον αγώνα!!!! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Τάκης πάντως διαβάζει αυτά που γράφονται, άρα θεωρώ ότι θα εισακούσει οτιδήποτε έχουμε να πούμε για να καλυτερέψει η μετάδοση:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=699
Μπράβο του και μαγκιά του.
Πω πω... Με τόσα που του έχουμε σύρει εδώ μέσα πρέπει να έχει γίνει πολύ σκληρόπετσος
-
και πάλι καλά που αντέχει ο TakisP
σα ΤAKIS GRΑND PRIX δε σας θυμίζει αυτό το nickname?
lol -
Εγώ με την καλή έννοια το έγραψα. Μπράβο του που μπαίνει στη διαδικασία να τσεκάρει αυτού του είδους το feedback.
-
Παρομοίως με την καλή έννοια αναφέρθηκα στο πως ενεργεί και σκέφτεται χρόνια τώρα. Και γι αυτό τον εκτιμώ πάντα.
-
τα σχόλια και οι παρατηρήσεις για τον Τάκη είναι πάντα καλοπροαίρετες
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
τα σχόλια και οι παρατηρήσεις για τον Τάκη είναι πάντα καλοπροαίρετες+1
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Λάθοι γίνονται παντού, έχω ακούσει κάτι μαργαριτάρια από κάτι γάλλους και απο τον ίδιο τον θρυλικό Murray Walker που τα λάθη του ΤΠ φαίνονται αστεία μπροστά τους.Ο Walker έκανε λάθη και μάλιστα πολλά. Πότε όμως? Τα τελευταία χρόνια των μεταδόσεών του στο ITV, δηλαδή από το 97 μέχρι το 01. Σε ηλικία δηλαδή 74 εώς 78!!!!!!!
Ο πατέρας μου σε αυτήν την ηλικία δεν θυμάται πώς λένε την μάνα μου!
Αν ο Πουρναράκης που είναι καμμιά 35αριά χρόνια νεότερος, κάνει λάθη 'Όπως ο θρυλικός Walker'......τότε χαλάλι του !
Άλλη μιά μικρή λεπτομέρια είναι ότι ο Walker είχε δίπλα του τον Brundle, ο οποίος δίόρθωνε τα λάθη του 'γέρου' στο φτερό. Ο Τάκης ποιόν έχει, που θα τον διορθώσει στον αέρα?
-
Πάντως κατά τη γνωμη μου ο Τάκης σε σχέση με κάποια χρόνια πριν είναι πολύ καλύτερος. Συνολικά μάλιστα, όλη η ομάδα με Τάκη + καλεσμένο σχολιαστή + Σεϊτανίδη ρολάρει πάρα πολύ καλά.
Μπράβο τους, και ας συνεχίσουν έτσι.
Όσο για το σαρδαμάκι με τον Άλφα, εδώ η άλλη μας μίλαγε για το κωλαράκι της, στο λάθος κανάλι θα κολλήσουμε;
-
Να ρωτησω κατι, μπορω να δω καπου τον αγωνα τις κυριακης σε μαγητοσκοπιση, υπαρχει τετοια περιπτωση?
η τουλαχιστον τα στιγμιοτυπα!
( στο ιντερνετ εννοω)Τhanx -
Έχεις rapidshare?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως κατά τη γνωμη μου ο Τάκης σε σχέση με κάποια χρόνια πριν είναι πολύ καλύτερος. Συνολικά μάλιστα, όλη η ομάδα με Τάκη + καλεσμένο σχολιαστή + Σεϊτανίδη ρολάρει πάρα πολύ καλά.Μπράβο τους, και ας συνεχίσουν έτσι.
Όσο για το σαρδαμάκι με τον Άλφα, εδώ η άλλη μας μίλαγε για το κωλαράκι της, στο λάθος κανάλι θα κολλήσουμε;
H Σκλαβούνου?
¨οχι ρε γμτ τι έχασα... Ευκαιρία για θάψιμο.
Για πες -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πάντως κατά τη γνωμη μου ο Τάκης σε σχέση με κάποια χρόνια πριν είναι πολύ καλύτερος. Συνολικά μάλιστα, όλη η ομάδα με Τάκη + καλεσμένο σχολιαστή + Σεϊτανίδη ρολάρει πάρα πολύ καλά.
Μπράβο τους, και ας συνεχίσουν έτσι.
H Σκλαβούνου?
¨οχι ρε γμτ τι έχασα... Ευκαιρία για θάψιμο.
Για πεςΔεν το είπε η Σκλαβούνου αλλά μια δημοσιογράφος του Mega.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014