-
Pote prolabane oi gay (sic)?
-
μπραβο στην FOM που διαγραφει τα βιντεο για να μην μπορούν οι φανς της Φ1 να ξαναδουν φασεις του αγωνα και να σχολιασουν...οι κυριοι πχ του top gear που εχουν κανει ακομη και δικό τους σαιτ στο youtube ειναι βλακες
-
Noμιζω ανεβηκε και ενα ερασιτεχνικο βιντεο.Αυτο γιατι το διεγραψαν????
-
Μου αρεσε και μενα η μεταδωση ασχετα αν εμεις οι 'μεσημεριανοι' δεν ειχαμε παραθυρακι στις διαφημισεις.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Pote prolabane oi gay (sic)?ωρες ωρες ειναι εμετικοι....
-
Σαφώς καλύτερη μετάδοση/παραγωγή του ΑΝΤ1, κάτι το παραθυράκι, κάτι το πιο χαλαρό του Τάκη, κάτι οι καλές επιλογές καλεσμένων ... το αποτέλεσμα ήταν να είναι πιο ευχάριστη από πέρυσι.
Θα προτιμούσα τον Σειτανίδη στη περιγραφή και τον Τάκη να μιλά με τους καλεσμένους ... θα υπήρχαν λιγότερα λάθηΚορυφαία η ατάκα του Στράτη ...'εγώ δεν ξέρω από αυτά, ξέρω όμως τι λένε δημοσιογράφοι για τους πρώην εργοδότες τους'
-
Παίδες, καλώς σας βρήκα. Πρώτο πόστ.
Όπως και στην Ελλάδα είχαμε αλλαγή σκηνικού (από Α - Αντέννα), έτσι και εδώ στην Αγγλία πήγαμε από ITV σε BBC. Καμμία σχέση.
- ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (Το BBC επειδή εισπράτει τα τηλεοπτικά τέλη, απαγορεύονται οι διαφημίσεις, κάτι σαν την ΕΡΤ )
- Πήρε μεταγραφή από το ITV τον Μάρτιν Μπράντλ και ένα τυπάκι που είναι στο ρεπορτάζ από τα πίτς (κορυφή, αλλά δεν τον έχουμε δεί ποτέ. Απλά ότι γίνει στα πίτς, τσούπ, ακούς την φωνούλα του).
- Ο άνκορμαν παντελώς άγνωστος πιτσιρικάς, άσχετος με F1, ο οποίος ήταν απροσδόκητα καταπληκτικός. Στο πλευρό του: Έντυ Τζόρνταν και Ντειβιντ Κούλθχαρτ ! Φοβερό δίδυμο. Ο Τζόρνταν ...χείμαρρος, λέει ότι γουστάρει, και ο Κούλθχαρτ ....τζέντλεμαν.
- Στην περιγραφή του καθ΄αυτού αγώνα, ένας σπίκερ από το ραδιόφωνο του BBC ο οποίος δεν τα πήγε πολύ καλά. Περιγράφει ραδιοφωνικά F1 εδώ και 20 χρόνια, και φαίνεται. Δίπλα του ο Μπράντλ φυσικά στην περιγραφή ο οποίος είναι λίρα 100.
- Απογοήτευση ΜΕΓΑΛΗ, το γεγονός ότι ο αγώνας δεν μεταδίδεται σε High Definition, παρόλο που το BBC έχει HD κανάλι και μετέδωσε από εκέι, καί το EURO και την Ολυμπιάδα. Σπάστηκα φοβερά.
Πάνω σε αυτά που λέτε για την BrawnGP, o Τζόρνταν και ο Μπράντλ μίλησαν πολύ καθαρά για το μαγικό ραβδάκι του Μπέρνι και για το πόσο ρόλο έπαιξε στο 'λάδωμα της μηχανής', όπως είπαν χαρακτηριστικά.
Το τί έσειρε ο Τζόρνταν στον Βέττελ για την συγνώμη του από το ράδιο ....δεν λέγεται! Ενώ όλοι συμφώνησαν ότι το λάθος ήταν μάλλον του Κουμπίτσα, ο EJ είπε χαρακτηριστικά 'Can you imagine Shumi or Prost or Senna apologizing for something like this? Not in a million years!' Θά έχουμε πολύ γέλιο φέτος.
Σόρυ για το ημι-οφ, αλλά μιάς και μιλάμε για τηλεοπτικά! Προφανώς τα μεγέθη είναι πέραν συγκρίσεως και είναι λογικό.
Για να επανέλθω στο θέμα, την μετάδοση του αγώνα από τον ΑΝΤ1 δεν πρόλαβα να την δώ. Πέρυσι έβλεπα Α, μόνο όταν το ITV εδώ έβαζε διαφημίσεις. Προσωπικά τον Πουρναράκη δεν τον αντέχω. Όχι τόσο λόγο γνώσεων, αλλά πετάει ώρες ώρες κάτι ατάκες για γιαούρτια.
Καλώς σας βρήκα και πάλι .
-
Με έπεισες αν και βαριόμουν να κατεβάσω τον αγώνα από BBC.
-
Ο χρήστης greenglish έγραψε:
Προσωπικά τον Πουρναράκη δεν τον αντέχω. Όχι τόσο λόγο γνώσεων, αλλά πετάει ώρες ώρες κάτι ατάκες για γιαούρτια.Φύγανε και χτες αρκετά γιαούρτια προς την οθόνη, αλλά τα αποσταθεροποίησε ο αέρας και σκάσαν στον τοίχο.
-
εμενα μου φανηκε καλουτσικος...
Παντα να σκεφτεστε οτι υπαρχει το προβλημα των εναλλακτικων επιλογων στην ελλαδα...ισως να βελτιωθει η μεταδωση στην επιλογη των σχολιαδτων αλλα ως εκει...Να ενα ενδιαφερον poll:
http://tapantaleme.wordpress.com/2009/03/30/formula-1-2009-στον-ant1/ -
Πολύ καλή η μετάδοση μακράν καλύτερη από το εμετικό ALPHA. Μου άρεσε η ζωντανή αναμετάδοση των δοκιμαστικών(ελπίζω σε συνέχεια) όπως και το παραθυράκι στις διαφημίσεις επίσης.
Για να δούμε..... ! -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
-
O takisp δε μας έλεγε πως το 'ΡΙΡ' δεν επιτρέπται ? Τώρα επιτρέπεται ?
-
Ο takisp δε μας έλεγε πως θέλουν 30'' για να παίξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και άπαξ και 'ενεργοποιηθεί' δεν ακυρώνεται ? Τώρα είναι υπόθεση ενός δευτερολέπτου η απόφαση αυτή ? (περίπτωση τετ-α-κε KR)
AΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!! Το είχα προτείνει προσωπικά και νομίζω η απάντηση ήταν πως το νο1 'απαγορεύεται λόγω νομοθεσίας'!!!!
Για το νο2 κανένα σχόλιο.Δικαιολογίες του @@λου πέρυσι. Τόσο για το 1ο όσο και για το 2ο.
Μου αρέσει πάντως ο Πουρναράκης που με στόμφο χιλίων καρδιναλίων δήλωνε το πόσο λάθος ήταν η στρατηγική της Φερράρι με τα Super Soft στο 1ο stint. Το γεγονός ότι το ίδιο έπραξαν οι RK, LH, JT & SB ίσως να του ξέφυγε. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να κρίνεις μία στρατηγική με βάση απρόοπτα συμβάντα (SC στον 20 γύρο) μάλλον μέσα στο απίστευτο μένος του κατά των Ιταλών το ξέχασε......
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φανηκε οτι το βασικο σου προβλημα κ. Πουρναρακη ειναι οτι υπερασπιζοσουν τους πρωην εργοδοτες σου λεγοντας πραματα που οχι μονο δεν εστεκαν, αλλα ηταν προσβολη στην κοινη λογικη και νοημοσυνη.
Η στρατηγικη της Φερραρι ΗΤΑΝ λαθος, αλλα οσον αφορα το φορτίο καυσιμου. Ειχε περισσοτερα απο τον Κουμπιτσα και μπηκαν πριν απο αυτον για λαστιχο.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καλυτερη η φετινη μεταδοση, πολυ καλα τα αφιερωματα στις ομαδες, γενικα η εκπομπη του Σαββατου μια εκπομπη για να την κρατησεις. Μακαρι να κρατηθουν στο ιδιο επιπεδο, αλλα η συγκριση ΑΝΤ1 με Α ειναι μερα με τη νυχτα.
Το κορυφαιο ομως ηταν στο ρεπορταζ της BMW: H φιλοσοφια τους αντικατοπτριζεται σε ΜΙΑ λεξη: Διαρκης**(1)** εξελιξη**(2)**
Το μονο που εχω να παρατηρησω ειναι το εξης, για βελτιωση στις επομενες μεταδοσεις: Το κοκκινο στο KERS ειναι ας πουμε χρονομετρο των 6,7', οχι το πόσο και που φορτιζει. Επισης λιγη προπονηση στο που και ποτε χρησιμοποιουν ΚERS γιατι σε μερικα ιν-καρ προσπερασματα φανηκε οτι εγιναν λογω KERS, χωρις να αναφερθει.
Αυτα και παλι μπραβο. Οχι η μεταδοση που θα ηθελα, αλλα σιγουρα πολυ καλυτερη απο οτι περιμενα
-
-
Παιδια, να επιμεινων λιγακι αν επιτρεπετε. Που μπορουμε να δουμε ζωντανα παιδια τον αγωνα απο το εξωτερικο εστω και με κανονικο player απο ξενο καναλι γιατι δυσκολο το κοβω να ειμαστε στον υπολογιστη και να μην το απολαμβανουμε...
-
Τα link σε sites που διακινούν παράνομα αγώνες δεν επιτρέπονται.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι αδίκημα. -
οκ...εχει δικιο ο kouk.
μπορειτε να βρειτε τετοια λινκ σε ξενα φορουμ οπως του planetf1...
βεβαια οπως διαβασα σε λοιπα φορουμ δεν υπαρχει καποια ευκολη φορμουλα για να δουμε το bbc...
θελει πολυ δουλεια με proxy και εγω βαριεμαι...μια χαρα ειναι ο πουρναρακης φετος!
ΥΓ:Εχει ο ΣΚΑΙ τα SBK απο αυτο το σαββατο κυριακο!σημαντικη προσθηκη για εμας τους φαν του μηχανοκινητου μετα και το motogp που πηρε... -
Μόλις τώρα στον ΑΝΤ1, Καμιτσάκης: 'Με τη βοήθεια του Go_For_Pole βρήκαμε θέση σε μια από τις καλύτερες ομάδες της ιταλικής F3'.
-
-
-
Ωραίος!
-
Off-topic απαντήσεις:
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μπραβο στην FOM που διαγραφει τα βιντεο για να μην μπορούν οι φανς της Φ1 να ξαναδουν φασεις του αγωνα και να σχολιασουν...οι κυριοι πχ του top gear που εχουν κανει ακομη και δικό τους σαιτ στο youtube ειναι βλακεςΑκυρο σχόλιο. Και το Top Gear / BBC έβαζε να σβήνονται τα βίντεο που ανέβαζαν άλλοι, ώστε να έχει τον έλεγχο (video από Topgear.com) και στο τέλος να φτιάξει και δικό του κανάλι στο youtube.
- Πήρε μεταγραφή από το ITV τον Μάρτιν Μπράντλ και ένα τυπάκι που είναι στο ρεπορτάζ από τα πίτς (κορυφή, αλλά δεν τον έχουμε δεί ποτέ. Απλά ότι γίνει στα πίτς, τσούπ, ακούς την φωνούλα του).
Ted Kravitz λέγεται, είναι πολύ καλός, και τον έχουμε δει σε ρεπορτάζ πριν και μετά από τον αγώνα. Π.χ. στη Βραζιλία έκανε το κορυφαίο -- πήγε μπροστά από κάτι κερκίδες, φώναξε υπέρ του Lewis Hamilton και εισέπραξε γιουχάρισμα!!
- Απογοήτευση ΜΕΓΑΛΗ, το γεγονός ότι ο αγώνας δεν μεταδίδεται σε High Definition, παρόλο που το BBC έχει HD κανάλι και μετέδωσε από εκέι, καί το EURO και την Ολυμπιάδα. Σπάστηκα φοβερά.
Πουθενά δεν παίζει F1 σε HD. Μόνο το F1inCinema υπάρχει, που και αυτό μόνο τα γραφικά με τα ονόματα έχει ουσιαστικά σε υψηλή ανάλυση, καθώς και ήχο 5.1. Η εικόνα είναι upscaled, αν και καλύτερη από standard def.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014