-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Στο τέλος κανείς δεν παρατήρησε ότι ο Φέτελ έκανε χρόνο με τη σκληρή γόμα.
Το είπε ο Ψαρρας λίγο μετά τις κάρτες της κατάταξης. Ο Παλομπαρινι από ότι καταλαβαίνω είναι έκτακτος αντικαταστάτης του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου που έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα
Συγνώμη τότε, εγώ δεν ήμουν τόσο παρατηρητικός... αυτό που θυμάμαι κυρίως είναι τα σχόλια που έδειχναν απογοήτευση για την επίδοση του Φέτελ, ενώ λαμβάνοντας υπόψη την σκληρή γόμα θα μπορούσαν να μιλάνε για διαφορετική τακτική, ή για καλύτερο ταίριασμα της σκληρής γόμας με τον μονοθέσιό του (όπως τελικά νομίζω είπαν σήμερα).
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Άκουσα Παλομπαρίνι στο OTE TV σήμερα.Αρκετά λαθάκια γενικότερα κατά τη μετάδοση, κυρίως έλλειψη παρατηρητικότητας - στο Q2 που είχε τη λάθος κάρτα με τους χρόνους των τελευταίων κολλημένους στο +0.8, τους οδήγησε σε λάθος κουβέντες. Στο τέλος κανείς δεν παρατήρησε ότι ο Φέτελ έκανε χρόνο με τη σκληρή γόμα.
τι μου θυμησες... Πριν ποσα χρονια ηταν στον Α ο Παλομπαρινι με τον Πουρναρακη;
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Συγνώμη τότε, εγώ δεν ήμουν τόσο παρατηρητικός... αυτό που θυμάμαι κυρίως είναι τα σχόλια που έδειχναν απογοήτευση για την επίδοση του Φέτελ, ενώ λαμβάνοντας υπόψη την σκληρή γόμα θα μπορούσαν να μιλάνε για διαφορετική τακτική, ή για καλύτερο ταίριασμα της σκληρής γόμας με τον μονοθέσιό του (όπως τελικά νομίζω είπαν σήμερα).Όντως με δεδομένη την σκληρή γόμα, ο σχολιασμός θα ήταν διαφορετικός. Όμως αυτό που έγινε ήταν ότι ο Κώστας είδε το H στις κάρτες, δεν το πίστεψε (ήταν άλλωστε μεγάλη έκπληξη) και το είπε μόνο στον αέρα όταν το είδε να αναφέρεται στο twitter. Η αλήθεια είναι ότι πλέον υπάρχει τόση πληροφορία διαθέσιμη που χρειάζεται αρκετά ζευγάρια μάτια να συνεισφέρουν για να βγει το σωστό αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Άκουσα Παλομπαρίνι στο OTE TV σήμερα.
Αρκετά λαθάκια γενικότερα κατά τη μετάδοση, κυρίως έλλειψη παρατηρητικότητας - στο Q2 που είχε τη λάθος κάρτα με τους χρόνους των τελευταίων κολλημένους στο +0.8, τους οδήγησε σε λάθος κουβέντες. Στο τέλος κανείς δεν παρατήρησε ότι ο Φέτελ έκανε χρόνο με τη σκληρή γόμα.
τι μου θυμησες... Πριν ποσα χρονια ηταν στον Α ο Παλομπαρινι με τον Πουρναρακη;
ήταν μέχρι το 2006
-
Η μετάδοση ήταν ΜΕΤΡΙΑ για ακόμα μία φορά . Άλλαζε γνώμη πιο γρήγορα από πουκάμισο .
Ειδικά στο σημείο που περίμεναν βροχή, λίγο πριν τελειώσουν τα inters των περισσοτέρων , τα έκανε Μούσκεμα.Α! και για να μην ξεχάσω . . .
Τόση ώρα χωρίς αγώνα από την διακοπή ,τι τις έβαλε τις διαφημίσεις με το που ξεκίνησε . -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.sport24.me/streams/CreepyTV.htmlμην δινετε νουμερα στον alpha ελεος
ο αγώνας δεν έχει ανέβει ούτε στο δεμποξ, ούτε στο αμαζονόψαρο
ευτυχώς που σηκώθηκα και τον είδα στον ΑΣε απέλυσαν και τους κάνεις μπουκοτάζ??
Σαφέστατα οι περισσότεροι το κάνουν από ανάγκη είτε γιατί δεν έχουν καλή σύνδεση είτε γιατί δεν τους αρέσει να κατεβάζουν μετά τον αγώνα είτε γιατί θέλουν καλή ποιότητα εικόνας είτε γιατί δεν καταλαβαίνουν αγγλικά (αυτό βέβαια λίγο ακραίο γιατί δεν υπάρχει λόγος να ακούς κάτι από τον ΤΠ ) οπότε και επιλέγουν Α. -
πραγματικά εμετικοί ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ σήμερα στην φάση με τον Πέρεζ. Τέτοια προκατάληψη και έλλειψη αντικειμενικότητας ούτε ο Τσουκαλάς δεν είχε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πραγματικά εμετικοί ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ σήμερα στην φάση με τον Πέρεζ. Τέτοια προκατάληψη και έλλειψη αντικειμενικότητας ούτε ο Τσουκαλάς δεν είχε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!Επειδη δεν παρακολουθω Alpha εδω και 2-3 χρονια μπορεις να μου πεις επιγραμματικα τι ειπωθηκε?
Θυμαμαι το Τακη που ηταν( ειναι προφανως) αντι-αλονσικος μεχρι αηδιας προφανως λογω 2006 μαλλον(στερησε το πρωταθλημα στον αγαπημενο του Σουμαχερ).
Ο δε Πανος βγαζει που και που ξυνιλα για τον Ισπανο αλλα μαλλον προσπαθει να κρατησει μια πιο μετριπαθη σταση.Παντως και οι αγγλαρες (ΒΒC- SKY) προσπαθησαν να φτιαξουν κλιμα(παλια μου τεχνη κοσκινο) με πονηρες ερωτησεις και ειρωνικα γελακια 'ανακρινοντας' τους Περεζ και Ζαουμπερ αλλα μαλλον τους κοπηκε αποτομα γιατι οι απαντησεις (αλλα και η χαρα) του Ζαουμπερ και του μικρου ηταν αποστομωτικες.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Παντως και οι αγγλαρες (ΒΒC- SKY) προσπαθησαν να φτιαξουν κλιμα(παλια μου τεχνη κοσκινο) με πονηρες ερωτησεις και ειρωνικα γελακια 'ανακρινοντας' τους Περεζ και Ζαουμπερ αλλα μαλλον τους κοπηκε αποτομα γιατι οι απαντησεις (αλλα και η χαρα) του Ζαουμπερ και του μικρου ηταν αποστομωτικες.
Τι θα περίμενες απο τον Περεζ να απαντήσει?
πως του μίλησε στον ασύρματο ο ΛΔΜ να τον ρωτήσει ποια θέση παρκινγκ προτιμά στο μαρανέλο ????? -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
απαράδεκτο στον Α να μην θυμούνται τους team-mates του ζακ όταν ήταν στην williams (96-98)
Sue them!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
απλή παρατήρηση έκανα - δεν ειναι αυτοσκοποσ μου η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Παντως και οι αγγλαρες (ΒΒC- SKY) προσπαθησαν να φτιαξουν κλιμα(παλια μου τεχνη κοσκινο) με πονηρες ερωτησεις και ειρωνικα γελακια 'ανακρινοντας' τους Περεζ και Ζαουμπερ αλλα μαλλον τους κοπηκε αποτομα γιατι οι απαντησεις (αλλα και η χαρα) του Ζαουμπερ και του μικρου ηταν αποστομωτικες.
πως του μίλησε στον ασύρματο ο ΛΔΜ να τον ρωτήσει ποια θέση παρκινγκ προτιμά στο μαρανέλο ?????Οχι ρε'συ απλα το τονιζω γιατι οταν αφορα μακλαρεν η ρεντ μπουλ ειναι strategy παντα
-
Το πρόβλημα σήμερα σε μπαχαλοαγώνα ήταν ότι ο ΤΠ έδειξε πάλι τη μεγάλη του αδυναμία. Δεν έχει 100% εικόνα του αγώνα, με αποτέλεσμα σε ξαφνικές αλλαγές του σκηνοθέτη, να μην έχει ιδέα ποιος είναι μπροστά, ποιος πίσω, ποιος πάει να περάσει και ποιος αμύνεται. Εδω θα επρεπε να βοηθάει περισσότερο το κοντρολ ή το δευτερο βιολί
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
πως του μίλησε στον ασύρματο ο ΛΔΜ να τον ρωτήσει ποια θέση παρκινγκ προτιμά στο μαρανέλο ?????Στην συνέντευξη που πήραν οι Αγγλάρες μετά την απάντηση της (Monisha Kaltenborn) το έκαναν μόκο από όσα τους απάντησε η κυρία .
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το πρόβλημα σήμερα σε μπαχαλοαγώνα ήταν ότι ο ΤΠ έδειξε πάλι τη μεγάλη του αδυναμία. Δεν έχει 100% εικόνα του αγώνα, με αποτέλεσμα σε ξαφνικές αλλαγές του σκηνοθέτη, να μην έχει ιδέα ποιος είναι μπροστά, ποιος πίσω, ποιος πάει να περάσει και ποιος αμύνεται. Εδω θα επρεπε να βοηθάει περισσότερο το κοντρολ ή το δευτερο βιολίΔυο πραγματα χρειαζεται να εχει στην οθονη του τα οποια αποδειχθηκε σε δυο-τρεις φασεις οτι δεν ειχε:
- Live timing
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Όσοι βλέπετε F1 από Άλφα, πρέπει να συμβιβαστείτε με Πουρναράκη - Σεϊτανίδη, γιατί ΔΕΝ υπάρχουν καλύτεροι!
Όσοι βλέπετε F1 από οπουδήποτε αλλού, τί κόβεστε για τα λάθη/φλυαρίες των παρουσιαστών?... δλδ, από πίτα που δεν τρώτε τί σας νοιάζει κι άν καεί?.. (από παλιά... κινέζικη παροιμία!). -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ευτυχώς που σηκώθηκα και τον είδα στον ΑΤώρα άρχισε να κατεβαίνει...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ευτυχώς που σηκώθηκα και τον είδα στον ΑΤώρα άρχισε να κατεβαίνει...
η πρώτη μισή ώρα ήταν χάλια όμως, είχα περισσότερα MB uploaded απο τα downloaded
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Όσοι βλέπετε F1 από Άλφα, πρέπει να συμβιβαστείτε με Πουρναράκη - Σεϊτανίδη, γιατί ΔΕΝ υπάρχουν καλύτεροι!
Όσοι βλέπετε F1 από οπουδήποτε αλλού, τί κόβεστε για τα λάθη/φλυαρίες των παρουσιαστών?... δλδ, από πίτα που δεν τρώτε τί σας νοιάζει κι άν καεί?.. (από παλιά... κινέζικη παροιμία!).Αστειεύσαι ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι, έτσι????
Βάλε πχ το Νικόλα Ζαλμά και τον Κώστα Λακαφώση μαζί και μετά τα λέμε.
Θες να πεις ότι έχουν ασχοληθεί να βρούνε καλύτερους???? Εγώ σου λέω για πλάκα ότι εάν έκαναν ένα audition θα έβρισκαν 100 καλύτερους, ανώνυμους.Τραγικοί είναι και οι δύο, χάνουν σημαντικές φάσεις, ασχολούνται με τα κιλα της Σρέζινγκερ (όπως λέγεται τέλος πάντων) δεν ασχολούνται ΚΑΘΟΛΟΥ να αναλύσουν πραγματικούς ρυθμούς αγώνα και ο Σειτανίδης πια σιγοντάρει τον Πουρναράκη σε σημείο ξερατού (εκεί πχ που λέγανε για το πως θα γίνει κανείς μηχανικός F1...).
-
-
Το κρεβατάκι είναι γλυκό οπότε το είδα στον Α. Ελπίζω να πήρα τόση δόση σιχασιάς ώστε να μη τους ξαναδώ.
Τι να πρωτοπώ; Για τα Πιρέλλι τσικαρίνο -πως σκατά λέγονται- που μας τα'κανε τσουρέκια ο Τάκης;
Ότι ωρυόταν στη ΜακΛάρεν να βάλει τον Χάμιλτον όταν άκουσε την πρόβλεψη για βροχή (που δεν ήρθε ποτέ) για ενδιάμεσα (ήταν και σίγουρος για την έντασή της) και μετά ωρυόταν που δε τον έβαζαν για στεγνά;Ο Σεϊτανίδης άλλος από κει. Δεν έχασε ευκαιρία να εκθειάσει το πουλέν του τον Μίκι, ο οποίος ήταν 5ος μ'ένα αυτοκίνητο για βάθρο και οδηγούσε και καλά στο 110%.
Αλλά η κύρια απόδειξη μαλακίας και ασχετοσύνης είναι ότι γκούγκλαρε στο πόδι για να μας πει ότι η μεγαλύτερη επιτυχία Μεξικάνου στην ιστορία ήταν μια 2η θέση. Αν τον ρώταγες για τους αδερφούς Ροντρίγκεζ θα έλεγε ότι ήταν κάνα συγκρότημα λάτιν.Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αστειεύσαι ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι, έτσι????
Βάλε πχ το Νικόλα Ζαλμά και τον Κώστα Λακαφώση μαζί και μετά τα λέμε.
Θες να πεις ότι έχουν ασχοληθεί να βρούνε καλύτερους???? Εγώ σου λέω για πλάκα ότι εάν έκαναν ένα audition θα έβρισκαν 100 καλύτερους, ανώνυμους.Τραγικοί είναι και οι δύο, χάνουν σημαντικές φάσεις, ασχολούνται με τα κιλα της Σρέζινγκερ (όπως λέγεται τέλος πάντων) δεν ασχολούνται ΚΑΘΟΛΟΥ να αναλύσουν πραγματικούς ρυθμούς αγώνα και ο Σειτανίδης πια σιγοντάρει τον Πουρναράκη σε σημείο ξερατού (εκεί πχ που λέγανε για το πως θα γίνει κανείς μηχανικός F1...).
- 00
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014