-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Όσοι βλέπετε F1 από Άλφα, πρέπει να συμβιβαστείτε με Πουρναράκη - Σεϊτανίδη, γιατί ΔΕΝ υπάρχουν καλύτεροι!
Όσοι βλέπετε F1 από οπουδήποτε αλλού, τί κόβεστε για τα λάθη/φλυαρίες των παρουσιαστών?... δλδ, από πίτα που δεν τρώτε τί σας νοιάζει κι άν καεί?.. (από παλιά... κινέζικη παροιμία!).Αστειεύσαι ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι, έτσι????
Βάλε πχ το Νικόλα Ζαλμά και τον Κώστα Λακαφώση μαζί και μετά τα λέμε.
Θες να πεις ότι έχουν ασχοληθεί να βρούνε καλύτερους???? Εγώ σου λέω για πλάκα ότι εάν έκαναν ένα audition θα έβρισκαν 100 καλύτερους, ανώνυμους.Τραγικοί είναι και οι δύο, χάνουν σημαντικές φάσεις, ασχολούνται με τα κιλα της Σρέζινγκερ (όπως λέγεται τέλος πάντων) δεν ασχολούνται ΚΑΘΟΛΟΥ να αναλύσουν πραγματικούς ρυθμούς αγώνα και ο Σειτανίδης πια σιγοντάρει τον Πουρναράκη σε σημείο ξερατού (εκεί πχ που λέγανε για το πως θα γίνει κανείς μηχανικός F1...).
Το θεικο δίδυμο θα ήταν ΛΑΚΑΦΩΣΗΣ-ΚΟΛΛΙΑΣ
απλα επειδή αναφέρθηκε
@ladaman - Στην τουρκία το 2010 δε νομιζω να ήταν θεμα strategy το τρακαρισμα του σιαγόνα με τον Βεττελάκο
Αν το κάνουν και στην Μακλαρεν, είναι τόσο μάγκες που δεν γίνεται έυκολα κατανοητό (μη ξεχνάς παλι το ατύχημα του Μπατον με τον Λουι πέρσι στον καναδά....)
Τώρα αν οι αγγλάρες δεν ασκούν την ίδια κριτική στην Φερράρι και στις Βρετανικές ομάδες - δε παρακαλουθώ BBC και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη - Μη ξεχνάς το 'στοιχημα' που είχε βάλει Βρετανός δημοσιογράφος με τον ρον Ντενις κάποτε (2003?) με το αν θα κατάφερνε η μακλαρεν να κανει νικη -> θα έτρεχε γυμνος στο σιλβερστοουν
Ωστόσο, ένα ιχνος πατριωτισμού (για την ελλάδα ρε γαμώτο) όλοι το έχουνε ανεξαρτητως εθνικότητας
Δλδ μπορεις να φανταστείς τον Πουρναρακη να μεταδίδει αν στην θεση του Περεζ ήταν καποιος έλληνας?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
επηρρεασμένος δε απο την Αυστρια το 2002, θεωρώ πως η Φερράρι ότι κάνει το κανει πιο επιδεικτικά και όχι μονο μεταξύ των οδηγών αλλά και με τις ομάδες δορυφόρους της. Μη ξεχνας το 97 στην Χερεθ τον Φοντανα που έτρεχε ξανα με Σαουμπερ που είχε ξανα κινητήρες φερράρι (τυχαίο? δε νομιζω η σύμπτωση) να κόβει τον Ζακ για να κρατήσει την διαφορά σπο τον Σουμαχερ που πνίγηκε εν τέλει στο ίδιο του το δηλητήριο.
τώρα αν στην συνέντευξη ο Πέρεζ δε το παραδεχτηκε ίσως να σκέφτοταν εκείνη την ώρα το μοντέλο της φερράρι που θα του κάνουν δώρο. Την Τεσταρόσα ή την F40 ????? -
Αν καποιος δεν ενδιαφέρεται για ποιότητα ούτε θέλει να κατεβάζει και θέλει να ξαναδεί τον αγώνα, ας μου πει
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Μη ξεχνας το 97 στην Χερεθ τον Φοντανα που έτρεχε ξανα με Σαουμπερ που είχε ξανα κινητήρες φερράρι (τυχαίο? δε νομιζω η σύμπτωση) να κόβει τον Ζακ για να κρατήσει την διαφορά σπο τον Σουμαχερ που πνίγηκε εν τέλει στο ίδιο του το δηλητήριο.Ενταξει το συγκεκριμενο ηταν οφθαλμοφανες αλλα εχουν περασει και 15 χρονια απο τοτε. Κανενα πιο προσφατο εχεις να μας πεις μεταξυ ζαουμπερ και φερραρι?
Γιατι εγω θυμαμαι ενα μολις την προηγουμενη βδομαδα στον αγωνα της Αυστραλιας οταν μια Τορο Ροσσο (που επισης εχει κινητηρες φερραρι) να ανοιγει τα ποδια κανονικοτατα και να αφηνει τον Φετελ να περασει οταν αυτος εφτασε πισω της ('παλευαν' για κανονικη θεση) λες και της εβγαλαν μπλε σημαια αλλα μην κανει το ιδιο και να ταλαιπωρει αρκετα περισσοτερο τον Αλονσο αμεσως μετα.Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν τα κανει μονο η κακια Φερραι αυτα, απλα οταν προκειτε για αλλη ομαδα εστω και semi-αγγλικη οι αγγλαρες ποτε δεν βλεπουν κατι το μεμπτο εκτος και αν εμπλεκετε κοκκινο ιταλικο μονοθεσιο.
-
Έχω γράψει ότι πιστεύω ότι δεν έγινε τίποτα μεμπτό και δεν βλέπω καμία θεωρία συνωμοσίας στην όλη φάση, απλά πίεζε πολύ ο speedy gonzales και το έχασε.
αλλά και αυτό το γεγονός
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Γιατι εγω θυμαμαι ενα μολις την προηγουμενη βδομαδα στον αγωνα της Αυστραλιας οταν μια Τορο Ροσσο (που επισης εχει κινητηρες φερραρι) να ανοιγει τα ποδια κανονικοτατα και να αφηνει τον Φετελ να περασει οταν αυτος εφτασε πισω της ('παλευαν' για κανονικη θεση) λες και της εβγαλαν μπλε σημαια αλλα μην κανει το ιδιο και να ταλαιπωρει αρκετα περισσοτερο τον Αλονσο αμεσως μετα
εξηγέιτε αν σκεφτείς ότι RBR και STR έχουν το ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ και δεν τίθεται θέμα προμηθευτή κινητήρων.
[Humor mode on]
Για τους θιασώτες τον θεωριών συνωμοσίας:
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχαν στην Μαλαισία τους εθνικούς ύμνους Μεξικού και Ελβετίας
[off]Υπενθυμίζω ότι αυτό το θέμα είναι για την τηλεοπτική μετάδοση, για τον αγώνα υπάρχει άλλο θέμα [Mod]
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
[Humor mode on]
Για τους θιασώτες τον θεωριών συνωμοσίας:
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχαν στην Μαλαισία τους εθνικούς ύμνους Μεξικού και Ελβετίας
[off]youtube δεν εχουν?
anyway, ειχα συνηθισει αγωνες χωρις διαφημισεις και βαρεθηκα χτες στον Α -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Δλδ μπορεις να φανταστείς τον Πουρναρακη να μεταδίδει αν στην θεση του Περεζ ήταν καποιος έλληνας?Μα τις 1000 βουβουζέλες, ναι!
http://www.youtube.com/watch?v=WOfMtovx ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Yb6UnFvB ... re=related
κ.ο.κ. -
To Πάσχα έρχεται η κονσέρβα νάμπερ του από τον άλφα.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
http://www.antena3.com/formula-1/carrera-completa/thank you very very very VERY much. Φοβόμουν ότι δεν θα τον έβλεπα ποτέ τον αγώνα. Γενικώς μπράβο που υπάρχει αυτή η αλληλοϋποστήριξη με τα links και τα torrents.
-
oxi re paidia..... Παλι κονσερβα θα ειναι το πασχαλινο??? 9 η ώρα είναι ο αγώνας, ήμαρτον δηλαδή, γιατί να μην το δείξουν λαηβ, και να βάλουν μπουζούκια και κλαρίνα μετά το μεσημέρι που θα ταιριάζει και η ώρα??? αυτοι που ενδιαφέρονται θα ξυπνήσουν, δεν είναι δα και έξι το πρωί....
Ο,τι να ναι κανουν εκει πέρα στον Α, τι να κάνω που θα είμαι στο εξοχικό και απο τη μια ευτυχώς δεν θα κινδυνευω να ακουσω απο πουθενα το αποτέλεσμα, αλλα απο την αλλήν θα πρέπει να δώ τον αγώνα μαθαίνοντας τα τελευταία νέα για τις διατροφικές συνήθειες της Σερζινγκερ... Δεν λέω πολύ μωρό, αλλά δεν με αφορά 5 δευτερόλεπτα πριν την εκκίνηση αν αδυνάτισε...
ΥΓ: Πώς μου είχε κάτσει στο μυαλό ότι είχαν χωρίσει με τον Λούη?χαχ09αχ0α9χ0α9χα
-
Στα παπάκια μας. Ξυπνάμε από το μεθύσι του Σαββάτου κατά τις 12, μπαίνουμε στα ιντερνετς και βλέπουμε τα αποτελέσματα, ξενερώνουμε εμείς οι Φερραρίστι από την ξεφτίλα και πάμε για ένα ούζο ακόμα πριν βγάλει η γυναίκα το κατσίκι από τον φούρνο για να ξεχάσουμε τα κακά νέα!
-
χαχαχαχα σωστός
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα παπάκια μας. Ξυπνάμε από το μεθύσι του Σαββάτου κατά τις 12, μπαίνουμε στα ιντερνετς και βλέπουμε τα αποτελέσματα, ξενερώνουμε εμείς οι Φερραρίστι από την ξεφτίλα και πάμε για ένα ούζο ακόμα πριν βγάλει η γυναίκα το κατσίκι από τον φούρνο για να ξεχάσουμε τα κακά νέα!ή όπως εγώ θα δεις τον FA στο podium ή θεός φυλάξει πρώτος και θα φας τα μουστάκια σου...
(Εντάξει δύο φορές να πέσει κεραυνός στο ίδιο σημείο.... είναι εξαιρετικά απίθανο....)
-
υποψην πως το Σ/Κ θα εχει κανονικα μεταδοση απο τα BBC Streams
-
και εγω θα μεινω με την κονσερβα του Α...
-
Εγώ ούτως η άλλως πετάω μιλάνο στις 10 επομένως θα το δω σε καμιά ιταλική κονσέρβα αν το έχει στην tv.
-
και το χειροτερο ειναι οτι εχω ετοιμο stream για να το δω ζωντανα αλλα την Κυριακη παω χωριο και δεν εχω ιντερνετ...
-
http://www.filmon.com/tv/htmlmain/#Kabel-1-Austria
διαλεγουμε free sd και μετα το καναλι
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
και εγω θα μεινω με την κονσερβα του Α...σοβαρα θα το δειξει κονσερβα; Τι εχει να δειξει πρωινιατικα, κυριακη του πασχα; Ναταλια Γερμανου;
-
ναι οπως την Αυστραλια 3-6...
-
Δυστυχώς για την ΕΡΤ και το κανάλι HD που έχει και κααααααααααθετε χαλαρά άπραγο. Με τα χρήματα που πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ (μιλαμε για τρελλά ποσά, ακόμα και τα νεκροταφεία πληρώνουν) θα μπορούσε πολύ ευκολα η ΕΡΤ να πάρει τα δικαιώματα για την ΕΡΤ HD και να βλέπουμε υψηλής ποιότητας σε εικόνα αγώνες! ....αλλά τι λέω εδώ έχουνε ακόμα το κανάλι της Βουλής που εκεί δουλέυουν εκατοντάδες χασομεριδες και κρατικοδίαιτοι!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014