-
[περί OTE-TV HD]
Ο χρήστης jousis έγραψε:
Ήχος καλούτσικος αλλά δεν τον σήκωναν όταν έδειγναν in-car (στα περισσότερα δεν μίλαγαν).Θυμάσαι μήπως αν έστελναν το 5.1 της παραγωγής? Στο Sky HD πιστεύω ότι ήταν εμφανής η διαφορά στον ήχο σε σχέση με το περυσινό 2.0 (+ Neo6) του BBC.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
απο που το κατέβασες;
Γκρηκ.το
ευχαριστώ. Μπηκα στο site και εκανα λογαριασμο. Τωρα που παω για να βρω αγωνες F1?
Bάζεις στο searchbox πάνω δεξιά, 'formula'...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θυμάσαι μήπως αν έστελναν το 5.1 της παραγωγής? Στο Sky HD πιστεύω ότι ήταν εμφανής η διαφορά στον ήχο σε σχέση με το περυσινό 2.0 (+ Neo6) του BBC.Το SKY έβγαλε όντως το 5.1; Το ΟΤΕ Sports HD δυστυχώς ακόμη δεν παίζει 5.1, υποθέτω ότι είναι θέμα bandwidth αν και στο πακέτο υπάρχει το ESPN HD που είναι 5.1
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το SKY έβγαλε όντως το 5.1;Από το torrent που χρησιμοποίησα, ναι. Είχε ανάψει το λαμπάκι Dolby Digital στον ενισχυτή και ήταν πολύ ωραίος surround ήχος.
Το ΟΤΕ Sports HD δυστυχώς ακόμη δεν παίζει 5.1, υποθέτω ότι είναι θέμα bandwidth αν και στο πακέτο υπάρχει το ESPN HD που είναι 5.1
Φαντάζομαι ότι φταίει επίσης και η μίξη της ελληνικής εκφώνησης - ίσως τούς είναι πιο εύκολο να προσθέσουν τη φωνή αφού κάνουν downmix σε 2.0.
-
This post is deleted! -
Ισχύει ότι ο Alpha θα έχει ζωντανή μετάδοση στις 11:00 ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ισχύει ότι ο Alpha θα έχει ζωντανή μετάδοση στις 11:00 ?Ναι, ισχύει
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ισχύει ότι ο Alpha θα έχει ζωντανή μετάδοση στις 11:00 ?http://www.alphatv.gr/Program.aspx
...μάλλον θα ξεκινήσει από τις 10... -
Καλημερα σε ολους,
σκεφτομαι να βαλω το full package του ote tv ,μπορει καποιος να μου πει εαν το πιατο χρειαζεται να βλεπει καπου συγκεκριμενα...δλδ ανατολικα η δυτικα κλπ?
διοτι απο τον οτε απλα μου ειπαν για ρυθμιση στις 9 μοιρες..
απλα θελω να ξερω πριν το βαλω και εχω θεμα με το μπαλκονι μου και που κοιταει..(εμενα βλεπει σαλαμινα δυτικα αν δεν κανω λαθος,μενω πειραια,και εχω και την συνεχεια του μπαλκονιου που βλεπει βορρα)ευχαριστω εκ των προτερων.
-
This post is deleted! -
μπορεί κάποιος να δωσει λινκς για stremακια πλην των vip box & live tv ru ?
-
σπορτλεμον.tv
έχει πολυ καθαρό στριμ από setanta -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
σπορτλεμον.tv
έχει πολυ καθαρό στριμ από setantaΚαι εγώ από εκεί παρακολουθώ τώρα χωρίς ήχο όμως ελέω εργασίας...
-
sentata???
βλέπω μέσω espn για να καταλαβαίνω και τι λένε...
-
Και στο Setanta θα καταλάβαινες, αγγλόφωνο είναι
-
δεν το βρίσκω εκεί μέσα...
ακριβές λινκ έχουμε με πμ;
-
-
Not Available due to copyright infringement.
-
Αυτή είναι παρουσιάστρια -
georgie thompson το όνομα της...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014