-
Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Seat Ibiza Cupra. Θα κινείται από τον κινητήρα του Golf GT με την απόδοση να φθάνει τα 180 άλογα. Θα είναι διαθέσιμο με δύο κιβώτια, τόσο μηχανικό 6αρι όσο και το νέο 7ταχυτο DSG. Προσωπικά το βρίσκω υπερβολικό σχεδιαστικά με τους ψευτοαεραγωγούς στους προφυλακτήρες να ξεχωρίζουν αρνητικά.
-
Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Seat Ibiza Cupra. Θα κινείται από τον κινητήρα του Golf GT με την απόδοση να φθάνει τα 180 άλογα. Θα είναι διαθέσιμο με δύο κιβώτια, τόσο μηχανικό 6αρι όσο και το νέο 7ταχυτο DSG. Προσωπικά το βρίσκω υπερβολικό σχεδιαστικά με τους ψευτοαεραγωγούς στους προφυλακτήρες να ξεχωρίζουν αρνητικά.
-
-
Δεν μου αρέσει καθόλου το πίσω μέρος με το διαχύτη και την εξάτμιση στο κέντρο. Ο διαχύτης είναι ψιλο μούφα η δεν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία?? Επίσης πολύ άτονο και μεγάλο το σχήμα της εξάτμισης..
-
Ciuspa έπρεπε να το ονομάσουν
-
Εργοστασιακά καγκουρεμένο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ciuspa έπρεπε να το ονομάσουν -
Mea Cupra
-
Οντως πολυ αθλιο!καμια σχεση με bocanegra που τα εσπαγε!!!
-
Πολύ ετεροβαρές και ίσως αυτό να ενοχλεί. Το πίσω μέρος ψιλοβλέπεται αν και ο ψεύτικος διαχύτης ταιριάζει σε βελτιωτή και όχι σε εταιρεία. Το εμπρός ειδικά με την επιγράφη Cupra είναι λίγο down under και ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. (ΙΜΗΟ)
-
Εγώ εξακολουθώ να το βρίσκω πολύ ωράιο καθότι fan του Luc.
Οι διαφορές με το bocanegraείναι ελάχιστες.
Οι ψεύτικοι αεραγωγοί και οι (επίσης ψεύτικοι) διαχύτες είναι πληγή αλλά έχουν εξαπλωθεί σαν την αρρώστεια παντού..
-
Το πίσω μέρος είναι απαίσιο, όπως και στο απλό μοντέλο. Το μπροστά δε με χαλάει.
-
αυτο λενε οτι θα το βγαλουν twin turbo με 180 αλογα...
Τι ηλιθια επιλογη κινητηρα ειναι αυτη??????
Εκτος απο το οτι δε θα μπορει να σηκωσει με τιποτα αλλα αλογα,θα τα βγαζει χειροτερα και απο το προηγουμενο...
Α ρε κωλο downsizing και χαμηλοι ρυποι... το τουρμπο ειπαμε,δε πρεπει να αντικαθιστα(και μαλιστα τοσο πολυ) τα κυβικα...Νταξει το κανανε μια φορα στο golf gt,αυτη τη δουλεια θα κανουμε απο δω και περα????
Πανε τα REVO και τα 230 αλογα στο φτερο... -
Εντάξει, γιαυτό στο golf VI καταργείται ο 170αρης και τον ρόλο του παίρνει ο 160αρης, ενώ τον ρόλο του 140αρη αναλαμβάνει ο 122αρης ο οποίος αποδιδει 125 πραγματικά δυναμόμετρου αλλά 140 δρόμου. Ή το ανάποδο; Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα.
-
επισης ειστε σιγουροι,οτι θα ειναι ο κινητηρας του gt????Εγω διαβασα καπου για twin-turbo...
Tοσο καιρο η 'μαμα' VW δε δινει στις αλλες θυγατρικες το 'πολυτιμο' τουρμποκομπρεσσορα της και αποφασισε να το κανει τωρα και μαλιστα για το ibiza?????
Ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι κινητηρας της seat και μονο???? -
Twin-turbo στο Ibiza? Λίγο υπερβολή μου ακούγεται, δεν ξέρω..
-
http://www.autoblog.com/2008/08/30/seat ... iza-cupra/' target='_blank
http://www.autocar.co.uk/forums/p/3085/17524.aspx
μιλανε για twin..λες να εννουν τον κανονικο TSI??
-
Έχω και εγώ τις επιφυλάξεις μου για το εαν θα είναι πράγματι ο τουρμποκομπρεσοράτος με περισσότερα άλογα από του Golf GT. Μακάρι να είναι έτσι αλλά μου ακούγεται too good to be true.
Όσο για το φίλο που λέει ότι ο προηγούμενος 1.8Τ 180 του παλιού Cupra θα ήταν καλύτερη επιλογή με βρίσκει να διαφωνώ κάθετα. Έχοντας οδηγήσει και τους 2 κινητήρες (τον 1.8Τ 180 στο παλιό Toledo Volcan και τον 1.4TSI 170 στο GT θα πω ότι απλώς δεν υπάρχει σύγκριση. Η μέρα με τη νύχτα... Αναφέρομαι αποκλειστικά στους κινητήρες βέβαια. Επ΄αυτού συγγνώμη αλλά δε δέχομαι συζήτηση.
-
Ίσως το ποστ που αναφέρεται η ανωτερότητα του παλαιού κινητήρα 1.8Τ να αφορά αποκλειστικά και μόνο την βελτιωσιμότητα του κινητήρα ,μην ξεχνάμε ότι ήτανε πολλοί αυτοί που αγοράσανε το αυτοκίνητο είτε καινούργιο είτε μτχ μόνο και μόνο για την βελτίωση που δεχότανε
-
Ατολμο καγκουρεμα
Μπροστα κατι λεει εξ'αιτιας των εναλασσομενων επιφανειων.
Πισω αστοχη η επιλογη της απομιμησης διαχυτη για ενα αυτοκινητο τετοιων διαστασεων
Σαν να θελε κατι παραπανω π.χ πιο προσεγμενες φουστιτσες και μια καλη αεροτομη
Νέο Seat Ibiza Cupra