-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για εναν ανεξηγητο λογο μου ηταν πολυ ευχαριστο στην οδηγηση τις 5 μερες που εζησα μαζι του...Δεν υπάρχει ανεξήγητος λόγος....
Οι Ιταλοί σχεδιάζουν τα αυτοκίνητα που θέλουν να οδηγήσουν , να ευχαριστηθούν και βλέποντας τα και οδηγώντας τα... Πίστεψέ με τα έχουν καταφέρει στα 100 χρόνια παρουσίας και ιστορίας τους...'Το κατέχουν το άθλημα' και δεν αντιγράφουν (ανεπιτυχώς τις περισσότερες φορές)
Οι υπόλοιποι σχεδιάζουν με βάση τις στατιστικές και τις επιβολές του μάρκετινγκ, (ειδικά οι Ιάπωνες και οι Γερμανοί ) οι Γάλλοι αν δεν προσπαθούσαν να κάνουν απλά πράγματα με διαφορετικό όμως τρόπο θα ήταν στην κορυφή...γιατί έχουν και αυτοί όπως και οι Γερμανοί μερίδιο στην Ισταρία... -
Ακυρο βλακεία έκανα
-
+2
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
. Επίσης πρώτη φορά ακούω άνθρωπο που να μην θέλει εκ των προτέρων Ιαπωνικό (συνήθως ο κόσμος θέλει γιαπωνέζικό ή γερμανικό εξαιτίας του προτέρου έντιμου βίου όσον αφορά την αξιοπιστία) μιας και υπάρχουν μοντέλα με ιδιαίτερο στίλ (2/σουίφτ)Ε ας το πάρει λοιπόν μόνο που είναι πολύ πιθανό να έχει γίνει 23 μέχρι να το παραλάβει οπότε αλλάζουν οι προδιαγραφές...
Εγώ θα δελεαζόμουνα από το ροπάτο τούινγκο ενώ ως κλασσικός τσίπης θα περίμενα το ομόσασο νέο ΚΑ το οποίο ίσως βγει φτηνότερο όντας απαλλαγμένο από το πουλ μουρ του 500 δεν θα πωλείται σε τιμή μικρομεσαίου χάτσμπακ...
Μα τι λες, μα τι λες.....μα τι λες, μα τι λες
Ποιος τα εχει περασει αυτα τα στερεοτυπα? Πρωτη φορα ακους ανθρωπο να μη θελει ιαπωνικο ή γερμανικο αυτοκινητο?
Ε τοτε δεν συναναστρεφεσαι με πολυ κοσμο.Και αν θελεις να μιλησω κι εγω με στερεοτυπα, τοτε οπως η Mercedes ειναι ο βασιλιας των αυτοκινητων, ετσι και η Fiat ειναι βασιλιας στο αυτοκινητο πολης. Διαφωνεις?
Παμε στα πιο τεχνικα τωρα. Η αξιοπιστια του Panda αγγιζει το 100%. Μπορεις να συμβουλευτεις απο εταιριες χρονομισθωσης, car rental, μεχρι και τον μαστορα της γειτονιας σου. Οπως και για τον κινητηρα 1.2 8v με τα μηχανικα ωστηρια αντι υδραυλικα. Η συναρμολογηση στα αυτοκινητα της Fiat ειναι αξια μνειας.
Οι προδιαγραφες που πληρουν τα περισσοτερα σημερινα αυτοκινητα ειναι Euro 4. Παρολα αυτα το Fiat 500 1.3 Multijet πληρει Euro 5.
Εσυ αγαπητε μπορεις να κανεις τις επιλογες σου. Ξερεις καποιος πληρωνει για να φοραει υποδηματα Gucci και Prada και αλλος βολευεται με το Stan Smith της Adidas και star-ακι.
Σαφως τοτε και το 500 δεν απευθυνεται σε εσενα. Το 500 ειναι γνησιο τεκνο της Ιταλικης φιλοσοφιας του Dolce Vita. Και καποιος με γουστο σιγουρα θα το επιλεξει διχως να κοιταξει τα υπολοιπα. Ξερεις οι αριθμοι σε ιππους/χρονους/χωρους μπορει απο πολλα να μη λενε και τιποτα. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
. Επίσης πρώτη φορά ακούω άνθρωπο που να μην θέλει εκ των προτέρων Ιαπωνικό (συνήθως ο κόσμος θέλει γιαπωνέζικό ή γερμανικό εξαιτίας του προτέρου έντιμου βίου όσον αφορά την αξιοπιστία) μιας και υπάρχουν μοντέλα με ιδιαίτερο στίλ (2/σουίφτ)
Ε ας το πάρει λοιπόν μόνο που είναι πολύ πιθανό να έχει γίνει 23 μέχρι να το παραλάβει οπότε αλλάζουν οι προδιαγραφές...
Εγώ θα δελεαζόμουνα από το ροπάτο τούινγκο ενώ ως κλασσικός τσίπης θα περίμενα το ομόσασο νέο ΚΑ το οποίο ίσως βγει φτηνότερο όντας απαλλαγμένο από το πουλ μουρ του 500 δεν θα πωλείται σε τιμή μικρομεσαίου χάτσμπακ...
Ποιος τα εχει περασει αυτα τα στερεοτυπα? Πρωτη φορα ακους ανθρωπο να μη θελει ιαπωνικο ή γερμανικο αυτοκινητο?
Ε τοτε δεν συναναστρεφεσαι με πολυ κοσμο.Και αν θελεις να μιλησω κι εγω με στερεοτυπα, τοτε οπως η Mercedes ειναι ο βασιλιας των αυτοκινητων, ετσι και η Fiat ειναι βασιλιας στο αυτοκινητο πολης. Διαφωνεις?
Παμε στα πιο τεχνικα τωρα. Η αξιοπιστια του Panda αγγιζει το 100%. Μπορεις να συμβουλευτεις απο εταιριες χρονομισθωσης, car rental, μεχρι και τον μαστορα της γειτονιας σου. Οπως και για τον κινητηρα 1.2 8v με τα μηχανικα ωστηρια αντι υδραυλικα. Η συναρμολογηση στα αυτοκινητα της Fiat ειναι αξια μνειας.
Οι προδιαγραφες που πληρουν τα περισσοτερα σημερινα αυτοκινητα ειναι Euro 4. Παρολα αυτα το Fiat 500 1.3 Multijet πληρει Euro 5.
Εσυ αγαπητε μπορεις να κανεις τις επιλογες σου. Ξερεις καποιος πληρωνει για να φοραει υποδηματα Gucci και Prada και αλλος βολευεται με το Stan Smith της Adidas και star-ακι.
Σαφως τοτε και το 500 δεν απευθυνεται σε εσενα. Το 500 ειναι γνησιο τεκνο της Ιταλικης φιλοσοφιας του Dolce Vita. Και καποιος με γουστο σιγουρα θα το επιλεξει διχως να κοιταξει τα υπολοιπα. Ξερεις οι αριθμοι σε ιππους/χρονους/χωρους μπορει απο πολλα να μη λενε και τιποτα. -
Κατ' αρχάς καλημέρα και ειρήνη μην
Σχετικά με τα Ιαπωνικά και Γερμανικά πρότυπα: Έχει είδη τρία Ιαπωνικά στην οικογένεια (εκ των οποίων το ένα είναι το Swift 1.4 auto και το άλλο το Yaris 1.0) για αυτό και θέλει κάτι διαφορετικό. Επίσης δεν είπε μη γερμανικό αλλά όχι VW (αυτό είναι βέβαια δικό του κόλλημα). Σχετικά με το μέγεθος, ναι το G Punto είναι μεγάλο αν τα δύο προηγούμενα αμάξια σου είναι το mini classic και στο wagon r τα οποία τον έχουν βολέψει απίστευτα Το KA το είδε σε φωτογραφίες και δεν... άρα για αυτό και η Γάλλο - Ιταλική σύγκριση.
Σίγουρα το ότι το ταβάνι είναι τα 16.000€ δεν σημαίνει ότι θα τα ξοδέψει απαραίτητα (άλλωστε για αυτό είναι και το C2 μέσα στο παιχνίδι).
Πάντως από ότι ξέρω και εγώ οι Ιταλοί και οι Γάλλοι (όπως και οι Άγγλοι παλιότερα), είναι 'ταλέντα' στις ιδιαίτερες προτάσεις στα μικρά segments.
Για άλλη μια φορά ευχαριστώ όσους συμμετέχουν στη συζήτηση -
Υπερατού τα Ιταλικά...
Αν έχεις γούστο επιλέγεις 500 λοιπόν, το Prada των αυτοκινήτων πόλης.
Ρε αδερφέ Giuseppe Busso ήμαρτον πια... -
. Επίσης πρώτη φορά ακούω άνθρωπο που να μην θέλει εκ των προτέρων Ιαπωνικό (συνήθως ο κόσμος θέλει γιαπωνέζικό ή γερμανικό εξαιτίας του προτέρου έντιμου βίου όσον αφορά την αξιοπιστία) μιας και υπάρχουν μοντέλα με ιδιαίτερο στίλ (2/σουίφτ)
Ε ας το πάρει λοιπόν μόνο που είναι πολύ πιθανό να έχει γίνει 23 μέχρι να το παραλάβει οπότε αλλάζουν οι προδιαγραφές...
................Στην Σαντορίνη πάντως φέτος όλες οι εταιρίες car rental, είχαν Matiz, Picanto, Smart, Nissan Micra (5d & CC),Note, Toyota Aygo & Yaris, και φυσικά Jimny. Ήταν απίστευτος ο αριθμός των προαναφερομένων μοντέλων. Δεν έβλεπες ούτε ένα ιταλικό. Ζήτημα αν είδα 1-2 Panda νοικιάρικα. Λες να σημαίνει κάτι αυτό;
Επίσης τι εννοείς βασιλιάδες στα αυτοκίνητα; Αν εννοείς ότι η Mercedes έχει παράδοση στα πολυτελή αυτοκίνητα, και η Fiat στα αυτοκίνητα πόλης, ναι ισχύει. Τίτλοι όπως βασιλιάς, το καλύτερο αυτοκίνητο κτλ είναι εντελώς άκυροι.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μην παραξενεύεστε παιδιά καθόλου. Το panda στην κλίμακα 80 - 160 και ειδικά αν είναι επαρχιακός δρομος με στροφές...απλά δεν πιάνεται... έχω δωσει τσαι σε πολλά γρηγορα και μεγάλα...
Κάποιος φίλος έβαλε τα τέλη κυκλοφορίας σαν πλεονέκτημα του twingo... το σέρβις και τις επισκευές της τουρμπίνας όμως? ή το να το περιμένεις μετά από κάποια γρήγορη διαδρομή κάνα τρίλεπτο για να το σβήσεις?
Το panda έχει δύο μειονεκτήματα .Το ένα είναι ότι σε 1,5 - 2 χρόνια θα αλλάξει μοντέλο.
Το άλλο που το έχει και το twingo είναι η ανάρτηση (κούτσουρο).
Γιαυτό παραπάνω ψήφισα 500. μπορεί να έχει 1' 0-100 παραπάνω ,αλλά είναι και πιό πολιτισμένο στην ανάρτηση και πιο ασφαλές (5*) έναντι του twingo (4*).
Μπορεί να μην λένε και πολλά τα αστέρια, αλλά όταν ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο σήμερα δεν μπορεί να πάρει τα 5 ενώ ένα άλλο τα έχει πάρει, σημαίνει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει στην σχεδίαση...δεδομένου ότι πρόκειται για εταιρία που τα αστέρια τα χρησιμοποιεί στο μάρκετινγκ...To 100αρι Panda ναι είναι συνολικά καλύτερο και θα συμφωνήσω πως τα μειον του είναι ότι σχετικά σύντομα αναμένεται φρεσκάρισμά του, η άνεση της ανάρτησης και η κατανάλωση.
Σε σχέση με το 500 όμως, το Twingo GT είναι καλύτερη επιλογή και ασφαλώς καλύτερο value for money. Παίρνεις κινητήρα ξυράφι που το κινεί σπιρτόζικα τόσο εντός πόλης όσο και σε ανοιχτό δρόμο, στήσιμο με σασί και ανάρτηση από Clio (δηλ. από αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας), οικονομικότερο μοτέρ, πλήρη εξοπλισμό και είναι εύκολο να το βρεις ετοιμοπαράδοτο με μόλις 13730 € μαζί με το μεταλλικό χρώμα.
Στο εσωτερικό του Twingo τα πλαστικά αρχικά δεν σου πολυγεμίζουν το μάτι, ωστόσο είναι ευχάριστο και πολύ καλά συναρμολογημένο, με απουσία τριγμών ή άλλων ενοχλητικών θορύβων (τουλάχιστον σε καινούριο με λίγα χλμ στο κοντέρ). Το ταμπλό δείχνει να είναι ένα κομμάτι και συμπαγές, πράγμα που είναι θετικό. Το ταμπλό του 500 αποτελείται από πολλά επιμέρους τμήματα, ενώ το βαμμένο φιλέτο στο κέντρο του, στο σημείο που είναι οι διακόπτες, πέρα ότι φαίνονται ψεύτικα όλα, μόλις το ακουμπήσεις υποχωρεί παράγοντας θόρυβο (επίφοβο σημείο για να εμφανίσει τριγμούς), ενώ και κατά την οδήγησή του, το 500 μου έδινε την εντύπωση του δυσκίνητου και σε καμία περίπτωση τόσο σπιρτόζικο όσο το Twingo.
Σχετικά με τα 4 αστέρια τόσο ήταν και η αξιολόγηση του Clio II πάνω στην πλατφόρμα του οποίου βασίζεται το νεο Twingo.
Στο 500 πληρώνεις desing και άλλα μαρκετινίστικα τρικς και όχι κάτι επί της ουσίας που να δικαιολογεί την υψηλότερη τιμή του.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι ο φίλος μάλλον έχει βάλει στο μάτι το 500άρι ...Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως συμβαίνει. Ακόμα και όχι το συγκεκριμένο αλλά σίγουρα αυτοκίνητο-lifestyle.
Το ότι υπάρχουν και άλλα 2 μικρά στην οικογένεια ίσως σταματά στην αγορά των 2 ίδιων μοντέλων αλλά όχι παραπλησίων πχ Splash/Αgila, Mazda 2, Aygo κλπ. Το να υπάρχουν σε μια οικογένεια πχ 2 Yaris απλώς σε άλλο χρώμα ...
Όσο για το μέγεθος ... υπάρχει και το Smart που σε κορυφαία έκδοση και κάμπριο μπορεί να προσφέρει πολλά.
Τεσπα. Περι ορέξεως... -
Έχεις φορέσει υποδήματα Prada και αν ναι ποιά?
-
Mάλλον έχει καταλήξει στο 500 απλώς ζητάει την επιβεβαίωση του κοινού,όπως λέει και ο travelman πιο πάνω.Επειδη είμαι στην αναμονή γι'αυτό,πρεπει να πω οτι απο την αρχη τα χειριστήρια του a/c μοιάζουν με παιδική κουδουνίστρα και σκεπτόμενος αυτό,το έκλεισα με το autoclima,με τα κουμπάκια.Επειδη το έψαξα με τα μικρά και είχα ένα κόλλημα με το yaris(ήμουν έτοιμος να το πάρω),πήγα με τον πατέρα μου να το δούμε στην toyota και μου λέει για τόσα λεφτα το εσωτερικό είναι σαν lego,πολύ πλαστικό και σε σημεία κακοφτιαγμένο.
Τεσπα η επιλογή είναι πάντα δική του,αλλα να το ψάξει για να μη το μετανοιώσει μετά και πει 20 ¨βλάκες¨ μου έλεγαν οτι είναι καλό -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Sυγνώμη, αλλά η ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού στο πάντα, μόνο εμένα προβληματίζει;; Θεωρώ ότι 16.000 είναι πάρα πολλά για αυτά που σου δίνει η φίατ στο συγκεκριμένο όχημα. Για μένα το Πάντα παίζει χωρίς ανταγωνισμό στις φτηνές εκδόσεις μεταξύ 10.000 ευρώ. Στα 16.000 υπάρχουν πολλές (καλύτερες κατ' εμέ επιλογές).Δεν υπάρχει PANDA στα 16000 ευρώ εκτός και αν διαλέξεις κανένα crossάκι.
Το 100άρι που συζητάγαμε, γιατί τον φίλο μας δεν το ενδιαφέρει, έχει 13390, μείον την έκπτωση.
Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής του PANTA, θα πληροφορούσα όσους δεν το έχουν ζήσει, ότι ΔΕΝ τρίζει!
Το PANTA παίζει στις φτηνές εκδόσεις, μόνο με τους κινητήρες των 1100 και 1200 λίτρων.
Το 100άρι είναι αλλού. Όχι ότι δεν έχει το ίδιο ταμπλώ, αλλά προσφέρει αυτά που προσφέρει ένα μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο.Για την ακρίβεια το Panda 100 ξεκινάει από τα 13.390 + (περίπου) 270 για προετοιμασία + (περίπου) 250 για πινακίδες, ταξινόμηση κλπ = σύνολο 13.910 (με το κλειδί στο χέρι, χωρίς μεταλλικό χρώμα).
Από αυτά μπορείς ως προσφορά να αφαιρέσεις 700 ευρώ (ανάλογα την πληρωμή), και να φτάσεις 13.210.
Δεν θα αναφέρω τι έχει ως βασικό εξοπλισμό, αλλά αν βάλεις έξτρα τα 13.930 θα γίνουν εύκολα 16.000 και ίσως στο φουλ έξτρα ξεπεράσει τα 17.000 (με το κλειδί στο χέρι).Στην βασική τιμή είναι αξιόλογο καθώς έχει κάποια στοιχεία που δεν τα βρίσκεις εύκολα και δεν θεωρώ ότι περιορίζεται σαν όχημα εντός πόλεως (δε μιλάμε για μεταφορά 4 ατόμων με αποσκευές βέβαια...
_
-
Παμε στα πιο τεχνικα τωρα. Η αξιοπιστια του Panda αγγιζει το 100%. Μπορεις να συμβουλευτεις απο εταιριες χρονομισθωσης, car rental, μεχρι και τον μαστορα της γειτονιας σου. Οπως και για τον κινητηρα 1.2 8v με τα μηχανικα ωστηρια αντι υδραυλικα. Η συναρμολογηση στα αυτοκινητα της Fiat ειναι αξια μνειας.+500
Εγώ είχα πολλούς φίλους μάστορες ιταλικών που έκλεισαν τα μαγαζιά τους από τότε που βγήκε το Fiat Panda. Ο Μαρκιόνε διάβασα ότι έχει κάνει ασφάλεια ζωής αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ, γιατί πολλαπλασιάστηκαν οι απειλές κατά της ζωής του από μηχανικούς, που έπεσαν έξω λόγω της οριακής απόλυτης αξιοπιστίας του Panda.Ρε παιδιά, και εγώ με το 500αράκι είμαι, αλλά μη λέμε και καφρίλες...
-
Gioyseppe Busso, τα πιστεύεις αυτά που λες ή είσαι απλά ρομαντικός?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Sυγνώμη, αλλά η ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού στο πάντα, μόνο εμένα προβληματίζει;; Θεωρώ ότι 16.000 είναι πάρα πολλά για αυτά που σου δίνει η φίατ στο συγκεκριμένο όχημα. Για μένα το Πάντα παίζει χωρίς ανταγωνισμό στις φτηνές εκδόσεις μεταξύ 10.000 ευρώ. Στα 16.000 υπάρχουν πολλές (καλύτερες κατ' εμέ επιλογές).
Δεν υπάρχει PANDA στα 16000 ευρώ εκτός και αν διαλέξεις κανένα crossάκι.
Το 100άρι που συζητάγαμε, γιατί τον φίλο μας δεν το ενδιαφέρει, έχει 13390, μείον την έκπτωση.
Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής του PANTA, θα πληροφορούσα όσους δεν το έχουν ζήσει, ότι ΔΕΝ τρίζει!
Το PANTA παίζει στις φτηνές εκδόσεις, μόνο με τους κινητήρες των 1100 και 1200 λίτρων.
Το 100άρι είναι αλλού. Όχι ότι δεν έχει το ίδιο ταμπλώ, αλλά προσφέρει αυτά που προσφέρει ένα μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο.Για την ακρίβεια το Panda 100 ξεκινάει από τα 13.390 + (περίπου) 270 για προετοιμασία + (περίπου) 250 για πινακίδες, ταξινόμηση κλπ = σύνολο 13.910 (με το κλειδί στο χέρι, χωρίς μεταλλικό χρώμα).
Από αυτά μπορείς ως προσφορά να αφαιρέσεις 700 ευρώ (ανάλογα την πληρωμή), και να φτάσεις 13.210.
Δεν θα αναφέρω τι έχει ως βασικό εξοπλισμό, αλλά αν βάλεις έξτρα τα 13.930 θα γίνουν εύκολα 16.000 και ίσως στο φουλ έξτρα ξεπεράσει τα 17.000 (με το κλειδί στο χέρι).Στην βασική τιμή είναι αξιόλογο καθώς έχει κάποια στοιχεία που δεν τα βρίσκεις εύκολα και δεν θεωρώ ότι περιορίζεται σαν όχημα εντός πόλεως (δε μιλάμε για μεταφορά 4 ατόμων με αποσκευές βέβαια..._
Δεν μπορεί να φτάσει τα 16000 ευρώ. Επιμένω..
Αν είναι έτσι, θα πρέπει να συγκρίνουμε όμοια μεταξύ ομοίων.
Τι εννοώ: Ότι ακριβως θα έχει ένα PANTA 16000 ευρώ από εξοπλισμό, τόσα θα έχουν και οι ανταγωνιστικές προτάσεις.
Φαντάζεσαι C2 VTR (όχι VTS) με δισκόφρενα μπρος-πίσω, bucket καθίσματα, esp, 6άρι σασμάν, φυμέ κρύσταλλα και όχι μεμβράνες, πανοραμική οροφή,ζάντες 15 ιντσών με 195/45/15, pandemonium pack,πλαινά μαρσπιέ, δερμάτινο λεβιέ-τιμόνι, χαμηλωμένα ελατήρια; Και πάλι, ούτε το PANDA θα έφτανε τα 16 χιλιάρικα, μια και τα περισσότερα από αυτά τα έχει στάνταρ, ούτε το C2 VTR θα μπορούσε να αγοραστεί έτσι, μια και δεν παρέχονται πολλά από αυτά.
Θέλω να πω ότι τα αυτοκίνητα θα είναι συγκρίσιμα μόνο από τον εξοπλισμό που προσφέρει το καθένα ως στάνταρ και όχι με το να το φορτώνεις με 169396087 καλούδια για να ανεβάσεις και να πεις ότι δεν αξίζει η αγορά του.
Tsargy βοήθαααααααααααααα... -
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Sυγνώμη, αλλά η ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού στο πάντα, μόνο εμένα προβληματίζει;; Θεωρώ ότι 16.000 είναι πάρα πολλά για αυτά που σου δίνει η φίατ στο συγκεκριμένο όχημα. Για μένα το Πάντα παίζει χωρίς ανταγωνισμό στις φτηνές εκδόσεις μεταξύ 10.000 ευρώ. Στα 16.000 υπάρχουν πολλές (καλύτερες κατ' εμέ επιλογές).
Το 100άρι είναι αλλού. Όχι ότι δεν έχει το ίδιο ταμπλώ, αλλά προσφέρει αυτά που προσφέρει ένα μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο.
Η καλή και ποιοτική COROLLA του 2005, έτριζε ασταμάτητα! Μέχρι και ταμπλό μου αλλάξανε και πάλι έτριζε. Μέχρι που την πούλησα και βρήκα την υγειά μου με τα PANTA μου.Eπιβεβαιώνω ότι δεν τρίζει, το έχει η κοπέλα μου και ισχύει (λίγα χλμ ακόμα και φύλαξη εδώ και 4 χρόνια σε κλειστό υπόγειο). Αλλά η αίσθηση του εσωτερικού, συγνώμη αλλά δεν είναι ότι καλύτερη στην κατηγορία. τα πλαστικά δείχνουν (?) φθηνά και μη ποιοτικά και ακόμα και τα χειριστήρια, μου δίνουν μια ψεύτικη αίσθηση.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το 100άρι είναι αλλού. Όχι ότι δεν έχει το ίδιο ταμπλώ, αλλά προσφέρει αυτά που προσφέρει ένα μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο.
Η καλή και ποιοτική COROLLA του 2005, έτριζε ασταμάτητα! Μέχρι και ταμπλό μου αλλάξανε και πάλι έτριζε. Μέχρι που την πούλησα και βρήκα την υγειά μου με τα PANTA μου.Eπιβεβαιώνω ότι δεν τρίζει, το έχει η κοπέλα μου και ισχύει (λίγα χλμ ακόμα και φύλαξη εδώ και 4 χρόνια σε κλειστό υπόγειο). Αλλά η αίσθηση του εσωτερικού, συγνώμη αλλά δεν είναι ότι καλύτερη στην κατηγορία. τα πλαστικά δείχνουν (?) φθηνά και μη ποιοτικά και ακόμα και τα χειριστήρια, μου δίνουν μια ψεύτικη αίσθηση.
Συμφωνώ.
Την ποιότητα όμως την κρίνω για ένα αυτοκίνητο 9000 ευρώ που έχει το απλό και όχι το 100άρι.
Το ίδιο θα έκρινα και την ποιότητα υλικών του C2 με την αξία της φθηνής έκδοσης, όπως και οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
Οι ακριβές εκδόσεις δεν διαφέρουν γενικά στην ποιότητα υλικών σε σχέση με τις πιο φτηνές εκδόσεις. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επισης θελω να τονισω κατι που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση,μπορει το αυτοκινητο να ειναι μπουρδελακι και το δικο μου συγκεκριμενα να χει βγαλει ενα καρο προβληματα,ΟΜΩΣ το ταμπλο δε τριζει καθολου (η εταζερα ομως μου χει σπασει τα νευρα απο τη πρωτη μερα αγορας )Και εγω εχω μπει σε C2 και με ειχε εντυπωσιασει το αθορυβο ταμπλο.
Οσο για την εταζερα (κατι που συμβαινει σε παρα πολλα αυτοκινητα) υπαρχει ενα παχυ κυκλικο σφουγγαρακι (δεν το λενε bob ) που το κολλας και ολα ΟΚ. Εγω αυτο εκανα στο ΚΑ απο τον πρωτο μηνα σχεδον και ησυχασα... -
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Δεν μπορεί να φτάσει τα 16000 ευρώ. Επιμένω..Nα στο εξηγήσω:
13.390 το αυτοκίνητο.
+270 (περίπου προετοιμασία)
+250 (πινακίδες, τέλη κυκλ).
+250 Μεταλλικό
+550 Αυτόματο κλιματισμό
+610 ESP
+650 Ηλιοροφή
+260 Πλευρικούς Αερόσακους
+360 Αερόσακους κουρτίνας
+300 Pack Pandemonio
= 16.890
Βέβαια περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα αλλά δε σημαίνει ότι δε μπορεί να φτάσει την τιμή...Αν είναι έτσι, θα πρέπει να συγκρίνουμε όμοια μεταξύ ομοίων.
Τι εννοώ: Ότι ακριβως θα έχει ένα PANTA 16000 ευρώ από εξοπλισμό, τόσα θα έχουν και οι ανταγωνιστικές προτάσεις.
Φαντάζεσαι C2 VTR (όχι VTS) με δισκόφρενα μπρος-πίσω, bucket καθίσματα, esp, 6άρι σασμάν, φυμέ κρύσταλλα και όχι μεμβράνες, πανοραμική οροφή,ζάντες 15 ιντσών με 195/45/15, pandemonium pack,πλαινά μαρσπιέ, δερμάτινο λεβιέ-τιμόνι, χαμηλωμένα ελατήρια; Και πάλι, ούτε το PANDA θα έφτανε τα 16 χιλιάρικα, μια και τα περισσότερα από αυτά τα έχει στάνταρ, ούτε το C2 VTR θα μπορούσε να αγοραστεί έτσι, μια και δεν παρέχονται πολλά από αυτά.Δεν διαφωνούμε πουθενά. Αυτό που σημείωσα είναι ότι ένα 100 φτάνει τα 16.000 με 17.000 σε τιμή αλλά με τι εξοπλισμό...
Θέλω να πω ότι τα αυτοκίνητα θα είναι συγκρίσιμα μόνο από τον εξοπλισμό που προσφέρει το καθένα ως στάνταρ και όχι με το να το φορτώνεις με 169396087 καλούδια για να ανεβάσεις και να πεις ότι δεν αξίζει η αγορά του.
Tsargy βοήθαααααααααααααα...Ακριβώς, για αυτό το λόγο έγραψα πόσο κοστίζει το 100 στη βασική έκδοσή του (που σε καμία περίπτωση δε φτάνει τα 16.000) και τι περιλαμβάνεται στην τιμή αυτή (τη βασική)...
_
Νεανικές ανησυχίες στα 16.000€