-
-
Δεν μπόρεσα να πάρω φωτογραφία λόγω φωτισμού, αλλά στην παραλία Θεσσαλονίκης κόβει βόλτες ποδήλατο με πράσινη ταινία φωτισμού στο σκελετό και ηχοσύστημα (φαίνεται σαν τάμπλετ αλλά με δύο πρόσθετες πλευρικές οθόνες) στο τιμόνι.
-
To χω δει κι εγώ.
-
Μου το έστειλαν στο fb... υποθέτω από κάποια λεωφόρο της Αττικής.
-
Σήμερα το απόγευμα:
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα:Ε όχι, έλεος!!!
Να το καταλάβω στις πίσω πόρτες, αλλά μπροστά;;; Έχει σωστή ορατότητα ο Μ@λ@κας;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Λιγότερο από το 50% της επιφάνειας του παραθύρου του από ότι πρόλαβα να δω.
-
Και γω με τη σειρα μου ανεβαζω μια φωτο απο μια κα(μ/η)μενη bmw με γερμανικες πινακιδες που αν δεν ητανε 335, ηταν κατι κοντα σ' αυτη, που αρπαξε φωτια ο κινητηρας στην Εγνατια μπροστα στη βιβλιοθηκη του απθ 10 παρα 10. Δυστυχως δεν ειδα αν ηταν diesel η βενζινη..
-
Δεν έχω ευκρινή φωτογραφία, αλλά χθες λίγο πριν τα ταμεία, στα διόδια, είδα πολιτικό Golf V ακινητοποιημένο δεξιά, και δίπλα περιπολικό octavia να του δίνει ρεύμα με καλώδια. H ήταν γνωστοί/ συνάδελφοι κλπ, ή ξεκίνησαν και άλλες υπηρεσίας από την ΕΛΑΣ
-
Το έχω ξαναδεί το σκηνικό με περιπολικό να δίνει ρεύμα σε ακινητοποιημένο εντός πόλης, προφανώς για να φύγει και να μην προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Όπως σε όλο τον δημόσιο τομέα έτσι και στην αστυνομία όλα εξαρτώνται από την διάθεση του υπαλλήλου που θα σε εξυπηρετήσει.
-
-
Αιδηψός.
Φτηνά τη γλίτωσε το ασημί αμάξι και το περίπτερο!
Πηγή -
Μ@λ@κα!!! Ο λάκκος με τα κωλοδάχτυλα!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σκέψου να ξυπνήσεις να πας να πάρεις το αυτοκίνητο σου και να το βρεις εκει
-
Όπως το βλέπω μάλλον ρέμα ήταν που το σκέπασαν και το έκαναν δρόμο, και έσπασε το καπάκι...
Καλά που δεν έσπασε όταν κινούνταν από πάνω, έτοιμο θα ήταν εδώ και καιρό. -
Μετακομίσεις...με το παπί...
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και λέγαμε για το καπάκι του οχετού που έπεσε...
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... s/2654959/
Τι να πρωτοσχολιάσω ; Την κατάρρευση ; Το οτι είμασταν τυχεροί και δεν σκοτώθηκε κανείς ; Την ασχετοσύνη και τις αστειότητες της δημάρχου ; Ή να αρχίσω να τρέμω για το πόσες αντίστοιχες παγίδες περιμένουν ανυποψίαστους ;
Να λέμε και πάλι καλά που δεν έχουμε γέφυρες όπως την Ιταλία...
Οι ντόπιοι θα χρειαστούν πολύ υπομονή μέχρι να ελεγχθεί όλη η γέφυρα (δεν υποχώρησε το οδόστρωμα... ), και μετά να γίνουν επισκευές. -
Ο δρόμος μπροστά από το νοσοκομείο ήταν μέρος της παλαιάς Εθνικής οδού και η έξοδος από την πόλη προς Ξάνθη και η πρόσβαση προς/από στρατόπεδα, νεκροταφείο, γήπεδο και βιομηχανική περιοχή κλπ. Ήταν μάλιστα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της πόλης και η Καβάλα θρηνουσε νεκρούς από τροχαία δυστυχηματα εκεί. Στενός με μια λωριδα ανά κατεύθυνση, με στροφές και με την είσοδο/έξοδο του νοσοκομείου που πάντα είχε πολύ κίνηση.
Ακριβώς κάτω από αυτόν τον παλιόδρομο φτιάχτηκε (μέσα των 80ies θυμάμαι) αυτη η γεφυρα για να δώσει πλέον δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση. Ο υπάρχον δρόμος με δύο λωρίδες πλέον είσοδος στην πόλη και η νέα γέφυρα με δύο λωρίδες έξοδος από την πόλη. Ήταν σπουδαίο έργο στην εποχή της και μεγάλη ανάσα για την πόλη.
Με πάρα πολύ κίνηση, με την στήριξη της μέσα στο νερό και καθόλου συντήρηση μετά από τόσα χρόνια μάλλον αναμενόμενη η κατάρρευση της... -
Οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα τεχνικά έργα ζουν για παντα. Δεν είναι έτσι. Ειδικά το συγκεκριμένο, που ήταν δίπλα στη θάλασσα, όσο καλή κατασκευή και να ήταν, χρειαζόταν περιοδικό έλεγχο και συντήρηση. Στις ΗΠΑ έχουν ειδικά συνεργεία για ελέγχους τα τεχνικά, εμείς είμαστε πιο μάγκες και χτίζουμε καλύτερα ώστε να μην θέλει ούτε επιθεώρηση ούτε συντήρηση Να δούμε την επόμενη κατάρρευση...
Χθες βράδυ, ένα παλιο γκρι αμάζι , είχε μια μεγάλη ιδιοκατασκευή μεταλλική σχάρα στην οροφή για να βάζει πράγματα, και πάνω (όχι μέσα) τρια παλιά στρώματα , και άλλα 3 μέσα που εξείχαν από το πορτ-μπαγκαζ το οποίο ήταν ανοιχτό... Δυστυχώς λόγω ώρας και οδήγησης φωτό δεν πήρα. -
Αθάνατη ελληνική πατέντα
Καιρό είχα να δω στην Γλυφάδα να έχουν κλέψει ρόδες αυτοκινήτου
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]