-
Εμένα το 4.7 μου φαίρνει στο μυαλό 3 πράγματα...
1.200€ τέλη + 800 ασφάλεια + 15λ ανα 100χιλΤίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
-
Πάσο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάσο
Δες και μιά κατανάλωση που έγραψα μέσα σε κίνηση στο παρελθόν.....
Uploaded with ImageShack.us
Εντάξει, μέσα στην κίνηση σε διάρκεια 10-15 λεπτών γράφω και εγώ εύκολα ένα 14λ/100χλμ με το ταπεινό μου 1400-αράκι. Δεν είναι ο μέσος όρος αυτό.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάσο
Δες και μιά κατανάλωση που έγραψα μέσα σε κίνηση στο παρελθόν.....
Uploaded with ImageShack.us
Ράδιο Θεσσαλονίκη!
Η κατανάλωση είναι με την Cayenne? -
το πρωί στην παραλιακή στο ύψος της Μ. Αλεξάνδρου στην πλατεία παππούλης να κάνει διατάσεις στη μέση του πεζοδρομίου δίπλα απ'τη στάση του λεωφορείου
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι και ένα μπιτόνι 4.7 λίτρων εξ'ίσου εντυπωσιακό?Αν φορολογούνταν όπως το και το αυτοκίνητο των 4,7 λίτρων, ναι.
Ομολογουμένως, κάνεις τον βλάκα με μεγάλη επιτυχία.
-
Κοίτα, αν ένα μπιτόνι 4.7lt φορολογείται διπλά (+1000 αφρό το χρόνο πες) από ένα άλλο 2λιτρο αλλά κοστίζει το 1/4ο δεν είμαι εγώ ο βλάκας
Όταν δώ εδώ φωτογραφία από Q5 θα ανακαλέσω
-
Παπάκιας έκανε καμάκι στο φανάρι σε οδηγό Smart.
Συγκεκριμένα της ζωγράφιζε καρδούλες στο μισοκατεβασμένο τζάμι της πόρτας του οδηγού και στον καθρέπτη.
Η ενέργεια του αυτή όμως δεν είχε αποτέλεσμα καθώς η οδηγός απλά έκλεισε το παράθυρο της και συνέχισε τον δρόμο της...Δυστυχώς είχε αρκετά σκούρες μεμβράνες και δεν κατέστει δυνατό να δούμε το πρόσωπο της όταν περάσαμε από δίπλα μετά από λίγα λεπτά.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Παπάκιας έκανε καμάκι στο φανάρι σε οδηγό Smart.
Συγκεκριμένα της ζωγράφιζε καρδούλες στο μισοκατεβασμένο τζάμι της πόρτας του οδηγού και στον καθρέπτη. -
Ένα μεγάλο respect στον νταλικιέρη στη γέφυρα που στρίβεις από ποτάμι προς Καβάλας, ο οποίος χτες το πρωί, ενώ ήταν σταματημένος, με είδε που περίμενα με τη μηχανή πίσω του, ανάμεσα σε αυτόν και σε μια άλλη νταλίκα, και έκανε αριστερά αυτούς τους 20-30 πόντους που χρειαζόμουν για να περάσω. Ούτε του το ζήτησα, ούτε το εκβίασα, ούτε φωτα, τίποτα. Απλά έκανε λίγο αριστερα.
Όσοι αναρωτηθούν πού είναι το απίθανο, ζουν σε άλλη χώρα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ένα μεγάλο respect στον νταλικιέρη... έκανε αριστερά αυτούς τους 20-30 πόντους που χρειαζόμουν για να περάσω. Ούτε του το ζήτησα, ούτε το εκβίασα, ούτε φωτα, τίποτα. Απλά έκανε λίγο αριστερα.Όσοι αναρωτηθούν πού είναι το απίθανο, ζουν σε άλλη χώρα.
Φυσικά και είναι απίθανο... ο σωστός τυπικός νταλικιέρης θα έκανε δεξιά προς την άλλη νταλίκα την ώρα που περνούσες ανάμεσα έτσι για να μάθεις
In other news σημερινή φωτό:

-
Toσο απιθανο ειναι να καει η λαμπα ενος Opel???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Toσο απιθανο ειναι να καει η λαμπα ενος Opel???To απίθανο είναι πως δουλεύουν οι υπόλοιπες
-
Αμάν ρε παιδιά για τα άπειρα αυτοκόλλητα λέω!!!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Αμάν ρε παιδιά για τα άπειρα αυτοκόλλητα λέω!!!Έχεις δίκιο.Είναι απίθανο που έχει αυτοκόλλητα από 2 διαφορετικές ομάδες .
-
Μάλλον δεν εχεις δει αυτοκίνητο σε βουλευτικές εκλογές να έχει στη μια πλευρά του κολλημένες αφίσες της ΝΔ και στην άλλη του ΠΑΣΟΚ.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:

αυτο το αυτοκινητο πρεπει να το ειδα και εγω την περασμενη εβδομαδα...
-
Σήμερα στην άκρη της λαικής αγοράς στέκεται 55άρης και στο ένα χέρι του (που το έχει κατεβασμένο) κρατάει καλαμάκι (σουβλάκι) που του έχουν μείνει 3 κομματάκια κρέας. Χωρίς να το έχει καταλάβει, στην άκρη του καλαμακίου βρίσκεται μουσούδα κοπρίτη απίστευτου που ψάχνει τρόπο να κλέψει τον μεζέ. Περνώντας από δίπλα του πήγα να τον μπερδέψω λίγο αλλά δεν τσίμπησε. Από περιέργεια σταματά λίγο πιο πέρα και γυρνάω να τον παρακολουθήσω. Με μία μαεστρική απίστευτη τόσο-όσο κίνηση, πιάνει το κρέας με τα δόντια του, αλλά όχι δυνατά, ούτε το τράβηξε. Ο μπάρμπας τρόμαξε και τράβηξε το χέρι του (και το ξυλάκι), αφήνοντας έτσι το κρέας στο στόμα του σκύλου. Μιλάμε για πολύ μούτρο!
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα στην άκρη της λαικής αγοράς στέκεται 55άρης και στο ένα χέρι του (που το έχει κατεβασμένο) κρατάει καλαμάκι (σουβλάκι) που του έχουν μείνει 3 κομματάκια κρέας. Χωρίς να το έχει καταλάβει, στην άκρη του καλαμακίου βρίσκεται μουσούδα κοπρίτη απίστευτου που ψάχνει τρόπο να κλέψει τον μεζέ. Περνώντας από δίπλα του πήγα να τον μπερδέψω λίγο αλλά δεν τσίμπησε. Από περιέργεια σταματά λίγο πιο πέρα και γυρνάω να τον παρακολουθήσω. Με μία μαεστρική απίστευτη τόσο-όσο κίνηση, πιάνει το κρέας με τα δόντια του, αλλά όχι δυνατά, ούτε το τράβηξε. Ο μπάρμπας τρόμαξε και τράβηξε το χέρι του (και το ξυλάκι), αφήνοντας έτσι το κρέας στο στόμα του σκύλου. Μιλάμε για πολύ μούτρο!Έχουν γίνει μάστορες στην αρπαγή φαγητού τα κοπρόσκυλα.
Κάτω από το γραφείο μου τα πρωινά ένα μεγάλο παλιόσκυλο ερχόταν από πίσω και δάγκανε λίγο τις τυρόπιτες περαστικών οι οποίοι είτε τρόμαζαν και την άφηναν ή την πετούσαν από αηδία.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]