-
Κατι πρεπει να κανουν οι ''εγκεφαλοι'' που κατασκευαζουν τις μηχανες για το θεμα του φλας!!!!!
Αντε παλι σημερα, σε διασταυρωση εχω μπροστα μου μηχανακι με αναμενο το δεξι φλας και να πηγαινει αριστερα
Επειδη ξερω τι γινεται με τα φλας ,παντα προσεχω ,αλλα σκεφτειτε τι ατυχηματα γινονται καθημερινα και ειναι αυτο η αιτια!!!! -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Κατι πρεπει να κανουν οι ''εγκεφαλοι'' που κατασκευαζουν τις μηχανες για το θεμα του φλας!!!!!Ναι, να μην πουλάνε μηχανές σε βλήματα. Μόνο έτσι.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κατι πρεπει να κανουν οι ''εγκεφαλοι'' που κατασκευαζουν τις μηχανες για το θεμα του φλας!!!!!
Ναι, να μην πουλάνε διπλώματα σε βλήματα. Μόνο έτσι.
fixed
-
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι, να μην πουλάνε μηχανές σε βλήματα. Μόνο έτσι.Ναι, να μην πουλάνε διπλώματα σε βλήματα. Μόνο έτσι.
Ενταξει υπαρχουν πολλα βληματα που δεν θα επρεπε να κρατανε τιμονι , αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι κατασκευαστες δεν πρεπει να βρουν επιτελους μια λυση στο θεμα!!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν ξερω που να το βαλω ακριβως..
Εκατοντάδες οδηγοί το είχαν βρει το κόλπο... Βάφτιζαν τα αυτοκίνητα τους μοτοσικλέτες και αγόραζαν το σήμα τελών κυκλοφορίας, το οποίο το κολλούσαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου!Ποιός το έγραψε αυτό; Epic fail! αφού οι μοτοσυκλέτες τα ίδια τέλη πληρώνουν.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ναι, να μην πουλάνε μηχανές σε βλήματα. Μόνο έτσι.
Ναι, να μην πουλάνε διπλώματα σε βλήματα. Μόνο έτσι.
Ενταξει υπαρχουν πολλα βληματα που δεν θα επρεπε να κρατανε τιμονι , αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι κατασκευαστες δεν πρεπει να βρουν επιτελους μια λυση στο θεμα!!
Κοίτα, πιστεύω ότι άμα ο άνθρωπος που οδηγάει είναι σοβαρός και 'άξιος' να οδηγάει και καταλαβαίνει το απλό, ότι εκεί που πρέπει να πάει πρέπει να ανάψει και φλας και να το σβήνει μετά τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Το θέμα που κοροιδεύουμε εγώ και ο ελτεο είναι ότι δεν είναι μηχανικό το πρόβλημα αλλά...εγκεφαλικό...Αν βγάλουν κάποια πατέντα ευπρόσδεκτη, αλλά αφού δεν είναι κάτι το απλό, καλύτερα να κατηγορούμε τους παπάρες παρά να φωνάζουμε τους άχρηστους που οδηγάνε επικίνδυνα (και για τους εαυτούς τους).
φιλικά τα παραπάνω πάντα
-
ας βαλουν ενα μεγαφωνο που θα φωναζει καθε φορα που δεν στριβουν 'ΕΙΜΑΙ ΜΑΛ****' για 1-2 λεπτα πολυ δυνατα
-
Δεν ηξερα που να το βαλω...
Απολαυστε Εθνικο συστημα Υγειας και το Νοσοκομειο του Νησιου του Ιπποκρατη...

http://aegeanews24.gr/default.asp?id=27 ... _id=380815
-
Πολυχρηστικό το Multipla!!!
Σοκαριστική εικόνα! Αλλά έχουμε δει και χειρότερα ... στην καρότσα απο pick-ups και επαγγελματικές κλούβες!Που να ήξερε ο σχεδιαστής του εσωετρικού του Multipla ότι ξαπλώνοντας τα μεσαία καθίσματα μπροστά και πίσω γίνεται ασθενοφόρο και 4θέσιο!!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
δεν ξερω που να το βαλω ακριβως..
Εκατοντάδες οδηγοί το είχαν βρει το κόλπο... Βάφτιζαν τα αυτοκίνητα τους μοτοσικλέτες και αγόραζαν το σήμα τελών κυκλοφορίας, το οποίο το κολλούσαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου!Ποιός το έγραψε αυτό; Epic fail! αφού οι μοτοσυκλέτες τα ίδια τέλη πληρώνουν.
Πριτσ...... Τα 250 cc πληρώνουν 25 ή 40 ευρώ ενώ το όχημα κατα μέσο όρο 200+ αλλα το χρώμα ειναι το ίδιο. Κάποτε ναι , είχαν διαφορετικά οπότε και να ήθελες να βάλεις από μοτοσυκλέτα έκανε μπαμ.
Εχω 3 σήματα τελών απο μηχανές ακινητοποιημένες. Άνετα τα κόλλαγα σε όχημα αν ήθελα.....
-
Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά σε έλεγχο σου ζητάνε την απόδειξη πληρωμής, ακριβώς γι αυτό το λόγο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά σε έλεγχο σου ζητάνε την απόδειξη πληρωμής, ακριβώς γι αυτό το λόγοΕγω δεν καταλαβαινω πως βαφτιζεις το αμαξι μοτοσυκλετα.Αν κολλησεις ενα σημα απο μοτο τοτε σημαινει οτι δεν εχεις πληρωσει τελη για το αμαξι,σε τσιμπανε ευκολα(αν.....θελουν) .Το αρθρο ειναι λιγο οτι να ειναι.Σαν να εχει γινει η δουλεια απο την ταξινομηση στο υπουργειο το εννοει;
-
Αν θελουνε να σε βρουνε σε βρίσκουν ανετα αλλα το ζήτημα ειναι τη γίνεται στην πραξη + αν δεν πληρώσεις 2-3 χρονια τέλη μετά μπορείς να πάρεις??
-
Uploaded with ImageShack.us
Τουλάχιστον έχει αυτογνωσία ο οδηγός...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά σε έλεγχο σου ζητάνε την απόδειξη πληρωμής, ακριβώς γι αυτό το λόγοΌχι πάντα ......Συνήθως κοιτάνε αν ειναι κολλημένο το σήμα. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την τελευταία φορά που μου ζήτησαν απόδειξή για το σήμα και αυτό όταν ήμουν με την μηχανή.
-
Επιστροφή σήμερα σε Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου. Πλησιάζουμε έξοδο προς Αίγιο και κινούμαστε σε μονή λωρίδα λόγω των έργων. Μόλις ανοίγει το δρόμος, αρχίζουμε να επιταχύνουμε όλοι. Σε κάποια φάση, λίγο πριν φτάσουμε στην έξοδο προς Αίγιο, από το αντίθετο ένας ανάβει τα φώτα (οι υπόλοιποι 10 τίποτε). Γνωστό το μπλόκο, αλλά τα φώτα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της ΕΛΑΣ. Αφήνω γκάζι και κόβω από τα 110 στα 80. Εκείνη την ώρα, ένας με 405 έρχεται από πίσω και, ενώ βλέπει ότι κόβω, πάει να περάσει επιταχύνοντας. Δεν ξέρω αν με μέτρησαν, αν και αμφιβάλω, μιας και το μεγάλο ψάρι με το προσπέρασμα ήταν το 1ο θύμα. Του κάνουν σήμερα, δε σταματάει και μπαίνουν να τον κυνηγήσουν. Μετά από 1 Km και ενώ είχαν επιτέλους ξεκινήσει και οι αστυνομικοί με το Octavia, κάνει δεξιά και σταματάει στη ΛΕΑ.
Τι να του πεις τώρα αυτού του ανθρώπου; Σου ανάβουν τα φώτα, ο μπροστά που πηγαίνει πιο γρήγορα από εσένα, αφήνει γκάζι και τον πλησιάζεις ταχύτητα (πρέπει να πήγαινε σίγουρα 120 σε όριο 70), είναι γνωστό σημείο για μπλόκο κι εσύ εκεί να πας να το πατήσεις στο ακατάλληλο σημείο...
Ευχαριστώ.
-
Το απίθανο είναι το ότι κυκλοφορούν ακόμα 405 ?
-

-
Α τον βλάκα!! Θα χαλάσει την εταζέρα με το χερούλι του καθίσματος
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]