-
Περίπου στα 20-30 λεπτά, για να προστατευτεί η μπαταρία (economy mdoe). Για να το ενεργοποιήσεις ξανά, βάζεις μπρος.
-
ΟΚ ευχαριστώ, 20-30' είναι λογικό.Τα 5' μου φάνηκαν αστεία.
-
Το 5 λεπτά απίθανο μου φαίνεται, εκτός αν ο εγκέφαλος διαγνώσει χαμηλή τάση μπαταρίας. Τότε μπορεί να το κόψει πιο νωρίς. Το ίδιο μπορεί να γίνει και εν κινήσει, αν ο εγκέφαλος δει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος-μικρή τάση μπαταρίας, μπορεί να κόψει μερικούς καταναλωτές δευτερεύουσας σημασίας.
-
Διάβασα σε γαλλικό Forum για ένα κομμάτι που μπαίνει έξτρα στον κεντρικό αποθηκευτικό χώρο στην κονσόλα και βοηθάει λίγο στην οργάνωση του. Το έχει κανείς στο αμάξι του ή το έχει παραγγείλει μήπως;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Την επόμενη φορά που θα χαρακτηρισεις αντικείμενα και καταστάσεις βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί γιατί ο ένας θσωρειτει πρεμιουμ οδηγοκεντρικος κατασκευαστής και ο άλλος τείνει να γίνει Απο τους πιο βαρετους Ευρωπαίους καυασκευαστες....Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι θεωρούν τα προϊόντα της FIAT premium (!!!) και της PSA βαρετά.
Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός κανενός, ούτε αυτοκινητοβιομηχανίας, ούτε ομάδας, ούτε κόμματος και έτσι έχω την δυνατότητα να κρίνω 'αντικείμενα και καταστάσεις' ανεπηρέαστος από φανατισμούς και δεσμεύσεις. Το 3οο8 για το οποίο γράφουμε εδώ, είναι το πρώτο γαλλικό από τα οκτώ αυτοκίνητα που είχα ως τώρα και μέχρι στιγμής θεωρώ ότι έκανα καλή αγορά. Δεν μου είναι καθόλου 'βαρετό' και η οδήγησή του είναι απόλαυση. Αν στο μέλλον αποδειχθεί 'σκάρτο', θα είμαι ο πρώτος που θα αναφέρει τα προβλήματα. Δεν έχω σκοπό να επεκταθώ σε συγκρίσεις με άλλα οχήματα γιατί δεν με ενδιαφέρει το θέμα.Ναι καλά ………. ας καθόταν και σε σένα η πεθερά σου στη θέση του συνοδηγού ( πρώτη φόρα μου μπήκε ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΕΑ) και μετά σου άναβε το λαμπάκι τη θα έλεγες?
Χμ... Έλα τώρα, μην κάνεις έτσι. Την άλλη φορά βάλτην να καθίσει πίσω.
Ξέρεις, 'Είναι πιό άνετα πίσω 'μαμά', δεν χρειάζεται να φορέσεις και ζώνη' και τέτοια...Σχολιάζοντας την δική μου βλάβη, ο drdino με ρώτησε αν 'κάθονται εύσωμοι μπροστά'. Μήπως η ερώτησή του έχει εφαρμογή στην περίπτωση της πεθεράς σου;
ΟΚ ευχαριστώ, 20-30' είναι λογικό.Τα 5' μου φάνηκαν αστεία.
Είναι όπως τα λέει ο drdino.
Σελίδα 291 του οδηγού χρήσης: 'Όταν σβήσει ο κινητήρας, ο χρόνος λειτουργίας του ηχοσυστήματος εξαρτάται από την φόρτιση της μπαταρίας...'
Το δικό μου μπαίνει σε κατάσταση εξοικονόμηση ενέργειας περίπου σε 15 min από το σβήσιμο του κινητήρα. Δεν το βρίσκω ενοχλητικό, αλλά έξυπνο, γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αν μείνει από μπαταρία, την έβαψες...Διάβασα σε γαλλικό Forum για ένα κομμάτι που μπαίνει έξτρα στον κεντρικό αποθηκευτικό χώρο στην κονσόλα και βοηθάει λίγο στην οργάνωση του. Το έχει κανείς στο αμάξι του ή το έχει παραγγείλει μήπως;
Έχει καιρό που είχα διαβάσει γι' αυτό και ίσως να άλλαξε κάτι από τότε, αλλά νομίζω ότι ούτε οι Γάλλοι το έχουν ακόμη. Είχαν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες του 3οο8 που έδειχναν το 'ραφάκι' και ο κόσμος το ζητούσε, αλλά από όσο ξέρω πριν από μερικούς μήνες δεν υπήρχε ούτε ως ανταλλακτικό. Ίσως στο μέλλον να είναι διαθέσιμο.
-
Παιδιά, έκανα σήμερα το test drive με ένα premium 150 hp. Εντυπώσεις (και ερωτήσεις) για όποιον θέλει να απαντήσει:
-
Πολύ καλή η θέση οδήγησης και μου έδειξε άνετο (αν και δεν κάθισα πολλή ώρα για να κάνω ταξίδι και να καταλάβω πόσο άνετο μπορεί να είναι το κάθισμα), αλλά η γυναίκα μου που καθόταν στο πίσω κάθισμα μου είπε ότι 'κουνιόταν' και αισθανόταν έντονα κάποια 'τραντάγματα'.
-
Αντελήφθην, ψιλοπεριορισμένη ορατότητα πίσω (δεδομένων και των προσκεφάλων των καθισμάτων) και 'τυφλό σημείο' ορατότητας στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Ο δεξιός καθρέπτης βοηθάει, αλλά και πάλι υπάρχει 'τυφλό σημείο'.
-
Ρώτησα τον εκπρόσωπο της εταιρείας πόσο κοστίζει το απλό σέρβις (λαδάκια, φίλτρα, κλπ) και απάντησε 'δεν γνωρίζω, όταν γυρίσουμε να ρωτήσουμε στο συνεργείο', αλλά όταν γυρίσαμε εγώ το ξέχασα και αυτός μάλλον 'δεν το θυμήθηκε'. Μήπως ξέρει κανένας πόσο πάει (γιατί το κόστος συντήρησης το υπολογίζω αρκετά);
-
Εντυπωσιακό το 'βεντούζωμα' που έδειχνε στον δρόμο (μόνο σε άσφαλτο πήγε πάντως), αλλά μέτρια η εντύπωση που μου δημιούργησαν τα εξωτερικά πλαστικά του.
-
Ακούμπησα τα χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα χρησιμοποίησα επισταμένως. Αλήθεια, ποια είναι η άποψή σας για την εργονομία και την πρακτικότητά τους;
-
Άποψη για το ηχοσύστημα δεν έχω, (το ραδιοφωνάκι άνοιξε στο σπινό ο εκπρόσωπος της εταιρείας), αλλά αντελήφθην ότι η λειτουργία κλιματισμού δεν 'φρενάρει' το αυτοκίνητο. Ο κινητήρας μου φάνηκε με 'ηθικόν ακμαιότατον' ακόμα και με τον κλιματισμό σε φουλ λειτουργία.
-
Βρε παιδιά, πολλή 'μαυρίλα' δεν έχει στο εσωτερικό; Κατράμι σε χρώματα, μιλάμε... Τώρα που έρχεται καλοκαίρι, αναρωτιέμαι τι θερμοκρασίες μπορεί να αναπτύσσει στο σαλόνι, ενώ σκεφτόμουν πως αν προστεθεί και δέρμα, θα έχω και... τσάμπα σάουνα, αν το αγοράσω.
(Σημείωση: Στο συγκεκριμένο post προτίμησα να αναφερθώ σε όσα δεν μου άρεσαν ή μου δημιούργησαν προβληματισμούς και όχι σε σημεία που έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν ή και με ενθουσίασαν. Για παράδειγμα, δεν το συζητάω πως ο πιτσιρικάς μου στο πίσω κάθισμα κάνει μέχρι και... πάρτι για τα γενέθλιά του, ενώ πως η υπερυψωμένη θέση οδήγησης μου έδινε ένα αίσθημα 'υπεροχής', πρωτόγνωρη για μένα και την οδηγική εμπειρία μου μέχρι τώρα. Ήθελα όμως να αναφερθώ σε αυτά που μου δημιούργησαν σκέψεις, προκειμένου να διαβάσω και τις απόψεις σας).
-
-
Ο χρήστης fokal έγραψε:
- Πολύ καλή η θέση οδήγησης και μου έδειξε άνετο (αν και δεν κάθισα πολλή ώρα για να κάνω ταξίδι και να καταλάβω πόσο άνετο μπορεί να είναι το κάθισμα), αλλά η γυναίκα μου που καθόταν στο πίσω κάθισμα μου είπε ότι 'κουνιόταν' και αισθανόταν έντονα κάποια 'τραντάγματα'.
ναι κουναει καπως πισω σε συγκριση με ενα κανονικο αυτοκινητο...λογω του σχηματος του ...''suv''
- Βρε παιδιά, πολλή 'μαυρίλα' δεν έχει στο εσωτερικό; Κατράμι σε χρώματα, μιλάμε... Τώρα που έρχεται καλοκαίρι, αναρωτιέμαι τι θερμοκρασίες μπορεί να αναπτύσσει στο σαλόνι, ενώ σκεφτόμουν πως αν προστεθεί και δέρμα, θα έχω και... τσάμπα σάουνα, αν το αγοράσω.
το εσωτερικο δεν αναπτυσει θερμοκρασιες... το εξωτερικο χρωμα ευθύνεται για αυτο ( αν μπορουμε να το πουμε αυτο)
Αλλωστε η μονώσεις του ειναι τρομερα καλες ..οπως και σε ολα τα σύγχρονα αυτοκινητα.
δες την φωτο..εχει και αλλες ταπετσαριες-δερματα αν θελεις
http://www.notodocoches.com/fotos/peugeot-3008-2009-interior-salon-automovil-ginebra-1003-1.jpg -
ξεκινησαν και στο 3008
with sporty 19-inch wheels wrapped in 225/40 tires. -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι θεωρούν τα προϊόντα της FIAT premium (!!!) και της PSA βαρετά.
έγινα σε κάποιο σημείο δυσνόητος???
έγραψα για αρ και peugeot ...ούτε για φιατ ούτε για psa ούτε για vw ούτε για τίποτα...
μάθε να ξεχωρίζεις μερικά πράγματα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι θεωρούν τα προϊόντα της FIAT premium (!!!) και της PSA βαρετά.
έγινα σε κάποιο σημείο δυσνόητος???
έγραψα για αρ και peugeot ...ούτε για φιατ ούτε για psa ούτε για vw ούτε για τίποτα...
μάθε να ξεχωρίζεις μερικά ...Αγαπητέ μου φίλε σε ευχαριστώ για τις παραινέσεις σου 'βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί' και 'μάθε να ξεχωρίζεις μερικά'. Θα μου είναι εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον.
Όχι πως έχει σημασία, αλλά πουθενά δεν 'έγραψες για αρ και peugeot'. Για 'κατασκευαστές' έγραψες και είτε μας αρέσει είτε όχι, τα προϊόντα τα οποία υπονοούσες είναι της FIAT και της PSA.
Λυπάμαι αν κάποιες φορές η πραγματικότητα είναι σκληρή...- Πολύ καλή η θέση οδήγησης και μου έδειξε άνετο (αν και δεν κάθισα πολλή ώρα για να κάνω ταξίδι και να καταλάβω πόσο άνετο μπορεί να είναι το κάθισμα), αλλά η γυναίκα μου που καθόταν στο πίσω κάθισμα μου είπε ότι 'κουνιόταν' και αισθανόταν έντονα κάποια 'τραντάγματα'.
Γι΄αυτό λέμε ότι βάζουμε την πεθερά μας πίσω... Συμφωνώ με αυτά που λέει ο 106_4_ever. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο της ίδιας κατηγορίας (πχ Qashqai) για να μπορέσεις να το αξιολογήσεις καλύτερα.
- Αντελήφθην, ψιλοπεριορισμένη ορατότητα πίσω (δεδομένων και των προσκεφάλων των καθισμάτων) και 'τυφλό σημείο' ορατότητας στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Ο δεξιός καθρέπτης βοηθάει, αλλά και πάλι υπάρχει 'τυφλό σημείο'.
Έχεις δίκαιο. Υπάρχει και από αριστερά και από δεξιά.
- Ακούμπησα τα χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα χρησιμοποίησα επισταμένως. Αλήθεια, ποια είναι η άποψή σας για την εργονομία και την πρακτικότητά τους;
Κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά την εργονομία. Λίγο ευαίσθητος φαίνεται ο λεβιές με τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος, αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα.
- Βρε παιδιά, πολλή 'μαυρίλα' δεν έχει στο εσωτερικό; Κατράμι σε χρώματα, μιλάμε... Τώρα που έρχεται καλοκαίρι, αναρωτιέμαι τι θερμοκρασίες μπορεί να αναπτύσσει στο σαλόνι, ενώ σκεφτόμουν πως αν προστεθεί και δέρμα, θα έχω και... τσάμπα σάουνα, αν το αγοράσω.
Διάλεξε άλλο χρώμα! Το εσωτερικό βγαίνει και σε ανοιχτό γκρί. Αν προβληματίζεσαι τόσο, άσε τα υφασμάτινα καθίσματα, διάλεξε κάποιο ανοιχτό εξωτερικό χρώμα, ξέχνα την ηλιοροφή και πάρε την έκδοση με τα κουρτινάκια στις πόρτες και τα σκούρα τζάμια.
-
Ο χρήστης fokal έγραψε:
Παιδιά, έκανα σήμερα το test drive με ένα premium 150 hp. Εντυπώσεις (και ερωτήσεις) για όποιον θέλει να απαντήσει:- Πολύ καλή η θέση οδήγησης και μου έδειξε άνετο (αν και δεν κάθισα πολλή ώρα για να κάνω ταξίδι και να καταλάβω πόσο άνετο μπορεί να είναι το κάθισμα), αλλά η γυναίκα μου που καθόταν στο πίσω κάθισμα μου είπε ότι 'κουνιόταν' και αισθανόταν έντονα κάποια 'τραντάγματα'.
Δεν ξέρω για τους πίσω, αλλά η θέση οδήγησης είναι 'βασιλική', ακουμπάς τον ένα αγκώνα στο υποβραχιόνιο της πόρτας και τον άλλο στο κεντρικό, και είναι σαν να κάθεσαι σε θρόνο, πολύ ξεκούραστη θέση
- Αντελήφθην, ψιλοπεριορισμένη ορατότητα πίσω (δεδομένων και των προσκεφάλων των καθισμάτων) και 'τυφλό σημείο' ορατότητας στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Ο δεξιός καθρέπτης βοηθάει, αλλά και πάλι υπάρχει 'τυφλό σημείο'.
Από το παλιό μου αυτοκίνητο (εμπρός και πίσω παρμπρίζ με πολύ κλίση), τώρα έχω καλύτερη ορατότητα, και βάζοντας και την υψηλότερη θέση που στις διασταυρώσεις βελτιώνει την ορατότητα πολύ δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος. Οι μπροστινές κολώνες θα έλεγα μου δημιουργούν κάποια περιορισμένη ορατότητα σε πολύ κλειστές στροφές.
- Ρώτησα τον εκπρόσωπο της εταιρείας πόσο κοστίζει το απλό σέρβις (λαδάκια, φίλτρα, κλπ) και απάντησε 'δεν γνωρίζω, όταν γυρίσουμε να ρωτήσουμε στο συνεργείο', αλλά όταν γυρίσαμε εγώ το ξέχασα και αυτός μάλλον 'δεν το θυμήθηκε'. Μήπως ξέρει κανένας πόσο πάει (γιατί το κόστος συντήρησης το υπολογίζω αρκετά);
Δεν έχω ιδέα προς το παρόν.
- Εντυπωσιακό το 'βεντούζωμα' που έδειχνε στον δρόμο (μόνο σε άσφαλτο πήγε πάντως), αλλά μέτρια η εντύπωση που μου δημιούργησαν τα εξωτερικά πλαστικά του.
Ποια εξωτερικά πλαστικά εννοείς, 'προφυλακτήρες' και μαρσπιέ;
- Ακούμπησα τα χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα χρησιμοποίησα επισταμένως. Αλήθεια, ποια είναι η άποψή σας για την εργονομία και την πρακτικότητά τους;
Πολύ πρακτικά, πιο πολύ από ότι τα περίμενα, αν και δεν σου δίνουν και τόσο στιβαρή εντύπωση (σου φαίνεται ότι αν τα πατήσεις με πολύ δύναμη ίσως σπάσουν!)
- Άποψη για το ηχοσύστημα δεν έχω, (το ραδιοφωνάκι άνοιξε στο σπινό ο εκπρόσωπος της εταιρείας), αλλά αντελήφθην ότι η λειτουργία κλιματισμού δεν 'φρενάρει' το αυτοκίνητο. Ο κινητήρας μου φάνηκε με 'ηθικόν ακμαιότατον' ακόμα και με τον κλιματισμό σε φουλ λειτουργία.
Το ηχοσύστημα δεν σου δίνει και τη καλύτερη εντύπωση στη αρχή, αλλά θέλει ρυθμίσεις. Ενεργοποίησα το loudness correction, έβαλα το tremble στο +8, και τον equilizer στο flat (ακολουθώντας τις ρυθμίσεις των gmaniac και pitt), και παίζει πολύ καλά ακόμη και στο ράδιο. Θα μπορούσαν να μη σου χρεώνουν βέβαια το USB box έξτρα.
Θα προτιμούσα κι εγώ πιο ανοικτό χρώμα από άποψη αισθητική και μόνο, αλλά δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο με την ανοιχτή απόχρωση. Κατά τα άλλα το εσωτερικό είναι σούπερ! Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά πιο παλιά είχα διαβάσει κάπου ότι οι κατασκευαστές προτιμούν το σκούρο ταμπλώ για να μειώνονται οι αντανακλάσεις στο παρμπρίζ (που μειώνουν την ορατότητα).
(Σημείωση: Στο συγκεκριμένο post προτίμησα να αναφερθώ σε όσα δεν μου άρεσαν ή μου δημιούργησαν προβληματισμούς και όχι σε σημεία που έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν ή και με ενθουσίασαν. Για παράδειγμα, δεν το συζητάω πως ο πιτσιρικάς μου στο πίσω κάθισμα κάνει μέχρι και... πάρτι για τα γενέθλιά του, ενώ πως η υπερυψωμένη θέση οδήγησης μου έδινε ένα αίσθημα 'υπεροχής', πρωτόγνωρη για μένα και την οδηγική εμπειρία μου μέχρι τώρα. Ήθελα όμως να αναφερθώ σε αυτά που μου δημιούργησαν σκέψεις, προκειμένου να διαβάσω και τις απόψεις σας).
-
Φιλε pitt και alexandr, καλησπερα σας καταρχας. Τα προσκεφαλια ειναι απο Εταιρεια στο Χογκ Γκονγκ που τα εχω αγορασει και μου ειχαν στοιχισει για αγορά γυρω στα €300 (το ζευγαρι) με τα εξοδα αποστολης τους εξπρες. Ειναι 9 ιντζων οι οθονες και περιλαμβανουν ασυρματα ακουστικα, χειριστιρια - ξεχωριστα για την καθε οθόνη - και ένα cd με περιπου 200 παιχνιδια. Εχουν υποδοχη USB και SD Card και παιζουν dvd, vcd, avi και οτι αλλο φανταστειτε. Τα προσκεφαλια ειναι δερμα χρωματος μαυρου το ιδιο με την ταπετσαρια του αυτοκινητου και στο πισω μερος υπαρχει φερμουαρ και οταν τελειωσεις με την προβολη dvd τοτε κλεινεις το φερμουαρ και προστατευεις τις οθονες απο ηλιο και σκονες. Αυτα εν ολιγης αν αφησα κατι πισω ρωτηστε με. Παντως εχω κατεβασει αρκετα παιδικα dvd μεσω διαδικτυου και θα τα φορτωσω σε dvd για τα παιδια
Μου τα εχει εγκαταστησει ο ηλεκτρολογος της αντιπροσωπιας εδω στην Κυπρο και δουλευουν ανεξαρτητα η καθε οθονη με το dvd της ή μπορουν ακομα και οι δυο οθονες να προβαλλουν το ιδιο dvd. Εχουν συνδεθει στο διακοπτη του κινητηρα ετσι ουτως ωστε οταν βγαζεις το κλειδι κοβετε και η παροχη στις οθονες. Εχουν περαστει οι καλωδιοσεις μεσα απο τις μαξιλαρες και τπτ δεν φαινεται. Αψογη δουλεια παντως
Ναι ειμαι απο Κυπρο -
Ο χρήστης fokal έγραψε:
- Εντυπωσιακό το 'βεντούζωμα' που έδειχνε στον δρόμο (μόνο σε άσφαλτο πήγε πάντως), αλλά μέτρια η εντύπωση που μου δημιούργησαν τα εξωτερικά πλαστικά του.
Ναι. Ειδικά τα πλαστικά της μπροστινής πλευράς, (η οποία είναι και τεράστια). Από το λιοντάρι μέχρι το κάτω μέρος του προφυλακτήρα η συνολική κατασκευή μου φάνηκε φτηνή και αρκετά 'χαλαρή'. Ακουμπώντας το χέρι λίγο αριστερά από το λιοντάρι, το πλαστικό βούλιαζε, ενώ με ένα απλό τράβηγμα στην μαύρη μάσκα (πάνω από το πλαίσιο της πινακίδας) είχα την εντύπωση πως θα μου έμενε στο χέρι.
Επί τη ευκαιρία, η λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων είναι καλή; Δεν τους χρησιμοποίησα, αλλά οι μπροστινοί μου φάνηκαν τεράστιοι, ενώ ο πίσω πολύ μικρός.
-
Ο χρήστης fokal έγραψε:
Ναι. Ειδικά τα πλαστικά της μπροστινής πλευράς, (η οποία είναι και τεράστια). Από το λιοντάρι μέχρι το κάτω μέρος του προφυλακτήρα η συνολική κατασκευή μου φάνηκε φτηνή και αρκετά 'χαλαρή'. Ακουμπώντας το χέρι λίγο αριστερά από το λιοντάρι, το πλαστικό βούλιαζε, ενώ με ένα απλό τράβηγμα στην μαύρη μάσκα (πάνω από το πλαίσιο της πινακίδας) είχα την εντύπωση πως θα μου έμενε στο χέρι.
Επί τη ευκαιρία, η λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων είναι καλή; Δεν τους χρησιμοποίησα, αλλά οι μπροστινοί μου φάνηκαν τεράστιοι, ενώ ο πίσω πολύ μικρός.
ετσι πρεπει να ειναι για να μην καταστρεφονται στις μικροσυγκρουσεις, η για τους πεζους, δεν ειναι χαμηλης ποιοτητας
-
Σχετικά με τον χώρο στην κεντρική κονσόλα, φαίνεται πως πράγματι έχει βγει αξεσουάρ για κάποια σχετική οργάνωση. Οι φωτογραφίες είναι από γαλλικό forum και απ' ότι γράφουν εκεί ήδη κάποιο το έχουν προσθέσει στο αμάξι τους.
-
Ο χρήστης Crius έγραψε:
Σχετικά με τον χώρο στην κεντρική κονσόλα, φαίνεται πως πράγματι έχει βγει αξεσουάρ για κάποια σχετική οργάνωση. Οι φωτογραφίες είναι από γαλλικό forum και απ' ότι γράφουν εκεί ήδη κάποιο το έχουν προσθέσει στο αμάξι τους.
Φίλε Crius , ήδη στο δικό μου αυτοκίνητο το οποίο παρέλαβα πριν μιάμιση βδομάδα έχει αυτό το αξεσουάρ το οποιό εφαρμόζει στον χώρο που ανοίγει ακριβως εκεί που βρίσκεται το armrest και η χρήση του απλά είναι για να φυλάς μικροπράγματα για να μην χάνονται στον τεράστιο εσωτερικό χώρο.
-
Pitt wrote.
Ο χρήστης pelekanosg έγραψε:
Παίδες χαίρεται και πάλι. Για δέστε αυτά τα καλούδια για το αυτοκίνητο ( ειδικά όσοι από εσάς έχετε παιδιά) νομίζω θα ενθουσιαστείτεΩραία, είναι. Μακάρι να είχε τέτοια και ο μπαμπάς μου όταν ήμουν πιτσιρικάς...
Pitt wrote : Βρήκες μέρος να βάλεις το player ή είναι χύμα κάπου με τα καλώδια; Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το ένα, υποθέτω όμως ότι τα έβαλες ζευγάρι, σωστά; Σου είναι εύκολο να βγάλεις φωτογραφία το προσκέφαλο από μπροστά; Κάποια που είχα δει 'σακούλιαζαν' πολύ άσχημα από μπροστά, ενώ τα δικά σου φαίνονται να κάθονται ωραία.[/quote]
Pitt για δες και τα μπροστινά προσκεφάλια πως πέφτουν
Τι λες? Καλή ποιότητα?
-
**[quote='Crius']Σχετικά με τον χώρο στην κεντρική κονσόλα, φαίνεται πως πράγματι έχει βγει αξεσουάρ για κάποια σχετική οργάνωση. Οι φωτογραφίες είναι από γαλλικό forum και απ' ότι γράφουν εκεί ήδη κάποιο το έχουν προσθέσει στο αμάξι τους. **
Φίλε Crius αυτό για να δεις πως εφαρμόζει στο αξεσουαρ στην θήκη του στην κεντρική κονσόλα, ελπίζω να σε βοηθά αυτή η φωτογραφία. Αν θές κάτι αλλο στην διάθεση σου φίλε
-
Φίλε Crius αυτό για να δεις πως εφαρμόζει στο αξεσουαρ στην θήκη του στην κεντρική κονσόλα, ελπίζω να σε βοηθά αυτή η φωτογραφία.
Σ' ευχαριστώ για τη φώτο. Προσφέρει κάποια πρακτικότητα, ελπίζω μόνο να μπαίνει σαν έξτρα, γιατί στα πρώτα 3008 δεν υπήρχε.
Άσχετο με το θέμα, αλλά βρήκα μια ανακοίνωση για ανάκληση κάποιας παρτίδας. Ας το ψάξουν όσων τα αυτοκίνητα ταιριάζουν στους αριθμούς πλαισίων
'Peugeot 3008: The French manufacturer announced that its crossover could lose the front bumper on the fly, creating a situation of danger to other drivers. Fortunately it appears that this defective set is small, since all the affected units were manufactured between 16 and 21 April 2009. Can be identified by their chassis numbers, ranging between VF30URHE89S045367 and VF30U9HZH9S062766.
-
Ο χρήστης pelekanosg έγραψε:
Φιλε pitt και alexandr, καλησπερα σας καταρχας. Τα προσκεφαλια ειναι απο Εταιρεια στο Χογκ Γκονγκ που τα εχω αγορασει και μου ειχαν στοιχισει για αγορά γυρω στα €300 (το ζευγαρι) με τα εξοδα αποστολης τους εξπρες. Ειναι 9 ιντζων οι οθονες και περιλαμβανουν ασυρματα ακουστικα, χειριστιρια - ξεχωριστα για την καθε οθόνη - και ένα cd με περιπου 200 παιχνιδια. Εχουν υποδοχη USB και SD Card και παιζουν dvd, vcd, avi και οτι αλλο φανταστειτε. Τα προσκεφαλια ειναι δερμα χρωματος μαυρου το ιδιο με την ταπετσαρια του αυτοκινητου και στο πισω μερος υπαρχει φερμουαρ και οταν τελειωσεις με την προβολη dvd τοτε κλεινεις το φερμουαρ και προστατευεις τις οθονες απο ηλιο και σκονες. Αυτα εν ολιγης αν αφησα κατι πισω ρωτηστε με. Παντως εχω κατεβασει αρκετα παιδικα dvd μεσω διαδικτυου και θα τα φορτωσω σε dvd για τα παιδια
Μου τα εχει εγκαταστησει ο ηλεκτρολογος της αντιπροσωπιας εδω στην Κυπρο και δουλευουν ανεξαρτητα η καθε οθονη με το dvd της ή μπορουν ακομα και οι δυο οθονες να προβαλλουν το ιδιο dvd. Εχουν συνδεθει στο διακοπτη του κινητηρα ετσι ουτως ωστε οταν βγαζεις το κλειδι κοβετε και η παροχη στις οθονες. Εχουν περαστει οι καλωδιοσεις μεσα απο τις μαξιλαρες και τπτ δεν φαινεται. Αψογη δουλεια παντως
Ναι ειμαι απο ΚυπροΦίλε pelekanosg σε ευχαριστώ. Το DVD player πού βρίσκεται, δηλαδή πού βάζεις τα DVDs (τους δίσκους εννοώ); (αφού οι οθόνες μπορούν να παίξουν διαφορετικά DVDs, θα πρέπει λογικά να υπάρχουν 2 DVD players).
Peugeot 3008 '08