-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μπάτσος ανάπηροςΠλεονασμος
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μπάτσος ανάπηρος
Πλεονασμος
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μπάτσος ανάπηρος
Πλεονασμος
Μη βρηζεις τους ΑΜΕΑ συνανθρωπους μας
-
Καμινια, διασταυρωση Αγ. Ελευθεριου & Δωδεκανησου. Η κεντρικοτερη στα Καμινια. Στην γωνια Everest.
Kacey σκαει με το παπι στα Everest, χωρις κρανος. Πριν αρχισετε, η διαδρομη μαγαζι-Everest-μαγαζι ειναι σκαρτα 400 μετρα κ ισχυει απολυτα το 'πιο πολυ θα μου παρει να το δεσω-λυσω-δεσω παρα να παω κ να ερθω'. Δεν παιζει να φορεσω κρανος για αυτη την διαδρομη κ δεν παιζει να συμβει οτιδηποτε σε αυτη την διαδρομη που ειναι μια ευθεια.
Τα φαναρια της διασταυρωσης χτες κ προχτες δεν δουλευουν. Της μουρλης. Στα Everest μπατσοι να αγοραζουν καφε αγνοωντας τον χαμο που γινεται ακριβως διπλα τους. Σε εμενα ομως σκεφτηκαν να την πουνε για το κρανος κ να ζητησουν χαρτια 'για τα περαιτερω'...Το υφακι στην γλωσσα τους μαρανε...
Αυτοματα, κινητο, video mode, πρωτα οι μπατσοι με τους καφεδες στο ταμειο, μετα ο χαμος στην διασταυρωση, κ καπακι το μπατσικο παρκαρισμενο παρανομα πανω σε διαβαση, κατω απο το φαναρι κ πανω στο πεζοδρομιο.
'Δεν σου δινω τιποτα, αμα θες τραβα με στο τμημα να δειξουμε κ στον διοικητη σου την ταινια που μολις γυρισα κ παει για Oscar'...
Γελιοι, ε γελιοι...
-
τελικά σου την έγραψαν?
πάντως kacey αυτά περί 400 μέτρων με μηχανή τα ακούω βερεσέ... σε όλους συμβαίνει κάποτε και τότε πέφτουν από τα σύννεφα...
επίσης σκέψου πως και οι αστυνομικοί δικαιούνται τυπικά να κάνουν διάλειμμα 10 λεπτά κάθε 2 ώρες, όπως όλοι οι υπάλληλοι μπορεί να ισχυριστούν αυτό -
α) μωρε ακου τα. δεν προκειται να φορεσω το κρανος για να παω απο εδω εκει κ πισω, δειχνοντας σου την επομενη γωνια του δρομου (1,5 τετραγωνο μακρυα) η οποια βρισκεται σε ευθεια γραμμη κ την βλεπεις απο εδω.
β) οταν πισω σου γινεται της πουτανας κ εσυ δεν δινεις καμμια σημασια κ πινεις καφεδακι, δεν κανεις κηρυγμα περι ΚΟΚ.
γ) Ειδικα οταν εχεις παρκαρει καραπαρανομα για να παρεις το καφεδακι σου
Φυσικα κ οχι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) μωρε ακου τα. δεν προκειται να φορεσω το κρανος για να παω απο εδω εκει κ πισω, δειχνοντας σου την επομενη γωνια του δρομου (1,5 τετραγωνο μακρυα) η οποια βρισκεται σε ευθεια γραμμη κ την βλεπεις απο εδω.βέβαια θα μπορούσες να πας με τα πόδια, αφού ηταν τόσο κοντά...
Επιπλέον...το μεγαλύτερο ποσοστό (τάξης του 80-90%) των ατυχημάτων γίνονται σε ακτίνα 1,5km από το σπίτι μας ή τη δουλειά μας όπου είναι δρόμοι που τους ξέρουμε απ'έξω και δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή, θεωρώντας (με τα χρόνια) πολλά πράγματα δεδομένα (περνάς από 1 συγκεκριμένη διασταύστωση κάθε μέρα που ο άλλος έχει στοπ => υποχρεωτικά σταματάει, αλλά δεν έχει σκεφτεί κανείς -μέσα στη θολούρα από δουλειά/άγχος κτλ ότι καποια στιγμή ΔΕ θα σταματήσει αυτός ο 'άλλος')Δηλαδή περισσότερη πιθανότητα είχες να τρακάρεις σε τέτοια απόσταση που πήρες το μηχανάκι παρά να το πάρεις και να πας 100km πιο πέρα.
(εντάξει...μην πούμε στη λογική, θα το φορέσω το κράνος για τα πρώτα 500m. )Μπορεί να είμαι το άλλο ακρο αλλά ακόμα και να μετακινήσω το αμάξι κυριολεκτικά 5 μέτρα, βάζω ζώνη.Με το που κάθομαι στη θέση του οδηγού, αυτόματα πιάνω και βάζω τη ζώνη.Δεν μπαίνω ΚΑΝ στη διαδικασία να σκεφτώ που θα πάω το αμάξι ή πόσο κοντά κτλ.Νομίζω ότι ίδιο πράμα πρέπει να γίνεται και με τους μηχανόβιους.
-
Έλεος, εσύ και ο φίλος σου ο Wagner μας έχετε φλομώσει στο ψέμα.
Αλίμονο αν ο μπάτσος, ο οποίος καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει τον κάθε Μπάμπη το Σουγιά, φοβηθεί τον Kacey με το καρτοκινητό του.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έλεος, **εσύ **και ο φίλος σου ο Wagner μας έχετε φλομώσει στο ψέμα.εγώ?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έλεος, εσύ και ο φίλος σου ο Wagner μας έχετε φλομώσει στο ψέμα.Αλίμονο αν ο μπάτσος, ο οποίος καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει τον κάθε Μπάμπη το Σουγιά, φοβηθεί τον Kacey με το καρτοκινητό του.
Εχω φιλο που τρομαξε μπατσο, βγαζοντας τον φωτογραφιες, οταν εκανε μετρηση για την φασαρια της εξατμισης, με τον db-meter μεσα στην εξατμηση..... με κινητο ΧΩΡΙΣ καμερα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
η διαδρομη μαγαζι-Everest-μαγαζι ειναι σκαρτα 400 μετρα κ ισχυει απολυτα το 'πιο πολυ θα μου παρει να το δεσω-λυσω-δεσω παρα να παω κ να ερθω'. Δεν παιζει να φορεσω κρανος για αυτη την διαδρομη κ δεν παιζει να συμβει οτιδηποτε σε αυτη την διαδρομη που ειναι μια ευθεια.Αν έλεγες, ότι βαρίεσαι να βάλεις κράνος για τέτοια απόσταση να το καταλάβω (αν και διαφωνώ). Μη γράφεις παπαριές όμως ότι 'δεν παιζει να συμβει οτιδηποτε'.-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μπορεί να είμαι το άλλο ακρο αλλά ακόμα και να μετακινήσω το αμάξι κυριολεκτικά 5 μέτρα, βάζω ζώνη.Με το που κάθομαι στη θέση του οδηγού, αυτόματα πιάνω και βάζω τη ζώνη.Δεν μπαίνω ΚΑΝ στη διαδικασία να σκεφτώ που θα πάω το αμάξι ή πόσο κοντά κτλ.Νομίζω ότι ίδιο πράμα πρέπει να γίνεται και με τους μηχανόβιους.+1
Με έχω πιάσει να φοράω τη ζώνη για να βγάλω το αμάξι από το γκαράζ στο εξοχικό μου και να το παρκάρω μπροστά στο σπίτι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
η διαδρομη μαγαζι-Everest-μαγαζι ειναι σκαρτα 400 μετρα κ ισχυει απολυτα το 'πιο πολυ θα μου παρει να το δεσω-λυσω-δεσω παρα να παω κ να ερθω'. Δεν παιζει να φορεσω κρανος για αυτη την διαδρομη κ δεν παιζει να συμβει οτιδηποτε σε αυτη την διαδρομη που ειναι μια ευθεια.
Αν έλεγες, ότι βαρίεσαι να βάλεις κράνος για τέτοια απόσταση να το καταλάβω (αν και διαφωνώ). Μη γράφεις παπαριές όμως ότι 'δεν παιζει να συμβει οτιδηποτε'.-
+00
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=23460 :
[...]Xτες το βράδυ γυρνούσε σπίτι του από κάπου. Τρία τέσσερα στενά πριν φτάσει, σταμάτησε σε ένα περίπτερο και μετά φεύγοντας, δεν έβαλε το κράνος παρά το κρέμασε στο χέρι. Τότε όμως έγινε το μοιραίο. 50 μέτρα από το σπίτι του ρε γμτο. Διαλύθηκε στην κυριολεξία του κεφάλι του. Το γράφω κι ανατριχιάζω! sad.gif Aν το φόραγε το γμένο το Shoei πιθανότατα να ήταν σήμερα μαζί μας.[...]
viewtopic.php?p=925916#p925916 :
[...]εχεις απολυτο δικιο.ειναι γνωστο αυτο κ την εχουν πατησει ετσι κ δυο φιλοι οι οποιοι ουτε τουαλετα δεν πηγαιναν χωρις κρανος.
γδαρανε την μουτσουνα τους 50μ απ το σπιτι.[...] -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μπορεί να είμαι το άλλο ακρο αλλά ακόμα και να μετακινήσω το αμάξι κυριολεκτικά 5 μέτρα, βάζω ζώνη.Με το που κάθομαι στη θέση του οδηγού, αυτόματα πιάνω και βάζω τη ζώνη.Δεν μπαίνω ΚΑΝ στη διαδικασία να σκεφτώ που θα πάω το αμάξι ή πόσο κοντά κτλ.Νομίζω ότι ίδιο πράμα πρέπει να γίνεται και με τους μηχανόβιους.
+1
Με έχω πιάσει να φοράω τη ζώνη για να βγάλω το αμάξι από το γκαράζ στο εξοχικό μου και να το παρκάρω μπροστά στο σπίτι
Εγω βαζω ζωνη και οταν το πλενω με την σκουπα στο εσωτερικο
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=23460 :Αυτό ακριβώς ήρθε στο μυαλό μου και μένα...
Kacey, λυπάμαι πολύ αλλά μάς τα χάλασες! Δε θα βγεις πρόεδρος τελικά!
(@ratanplan: )
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έλεος, εσύ και ο φίλος σου ο Wagner μας έχετε φλομώσει στο ψέμα.Αλίμονο αν ο μπάτσος, ο οποίος καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει τον κάθε Μπάμπη το Σουγιά, φοβηθεί τον Kacey με το καρτοκινητό του.
Εισαι βλακας. Ο Kacey με το καρτοκινητο του εχει ενα βιντεο με μια διασταυρωση να γινεται χαμος κ τους μπατσους ακριβως διπλα, παρκαρισμενους παρανομα, να πινουν καφε. Το οποιο βιντεο πολυ ευκολα γινεται #1 hit σε youtube κ Star. Εσυ αμα ησουν μπατσος θα συνεχιζες? Μαλλον ναι, γιατι εισαι ΒΛΑΚΑΣ.
99 στους 100 μπατσους πονταρουν στην στολη κ στην εξουσια που κατι ΒΛΑΚΕΣ σαν κ εσενα τους εχουν δωσει. Οταν θα πεσουν σε καποιον που δεν εχει προβλημα να τους την πει στα ισια, να εισαι σιγουρος οτι θα κολωσουν ΠΑΡΑ πολυ. Ειδικα οι Τροχαιοι που εχουν μαθει να πουλανε τσαμπα μαγκια κ να σκυβουν ολοι.
Δοκιμασε το μια μερα (οταν εχεις δικιο ε...) κ θα μαθεις κ εσυ.ΒΛΑΚΑ.
Ρε συ, μιλαμε απο την γωνια (προς πειραια) του Αγ. Ελευθεριου, μεχρι τα Everest...
@ υπολοιποι
Μιλαμε για μια αποσταση ~ την μιση απο την αποσταση μεταξυ 2 γωνιων της Βουλης (απο γωνια σε γωνια δηλαδη, δια δυο).Γιατι δεν παω με τα ποδια? Γιατι το μηχανακι ειναι απ'έξω κ περιμενει. Τοσο απλα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εισαι βλακας. Ο Kacey με το καρτοκινητο του εχει ενα βιντεο με μια διασταυρωση να γινεται χαμος κ τους μπατσους ακριβως διπλα, παρκαρισμενους παρανομα, να πινουν καφε. Το οποιο βιντεο πολυ ευκολα γινεται #1 hit σε youtube κ Star.Και που έβγαλες βίντεο τί έγινε? Όπου και να το στείλεις θα τους κλάσεις μια μάντρα. Επίσης η λογική σου είναι του στύλ 'Κυρία, και ο Κωστάκης έκανε φασαρία'. Το οτι γινόταν χαμός στη διασταύρωση δέν αναιρεί τη δική σου παρανομία.
Εσυ αμα ησουν μπατσος θα συνεχιζες? Μαλλον ναι, γιατι εισαι ΒΛΑΚΑΣ.
Αν 1) ήμουν μπάτσος, 2) σε έπιανα να παρανομείς, 3) μου πουλούσες εξυπνάδα κι απο πάνω, τότε θα σου πέρναγα το κινητό υπόθετο
99 στους 100 μπατσους πονταρουν στην στολη κ στην εξουσια που κατι ΒΛΑΚΕΣ σαν κ εσενα τους εχουν δωσει. Οταν θα πεσουν σε καποιον που δεν εχει προβλημα να τους την πει στα ισια, να εισαι σιγουρος οτι θα κολωσουν ΠΑΡΑ πολυ. Ειδικα οι Τροχαιοι που εχουν μαθει να πουλανε τσαμπα μαγκια κ να σκυβουν ολοι.
Οι μπάτσοι γενικά πουλάνε μαγκιά γιατί όλο το νομικό σύστημα είναι στημένο έτσι ωστε να τους το επιτρέπει και να τους καλύπτει. Και κατα τη γνώμη μου καλώς γίνεται αυτό όταν γίνεται εντός λογικών πλαισίων. Αλίμονο αν οι αστυνόμοι ήταν νομικά εκτεθειμένοι και να φοβούνται τον κάθε επίδοξο καμεραμαν με το κινητό του, δηλαδή στους μαχαιροβγάλτες τί θα κάνουν, θα στήσουν και κώλο?
Οι μπάτσοι άν τους δώσεις λόγο να ασχοληθούν μαζί σου έχουν τον τρόπο τους να σε κάνουν καλά, με νομιμότατο τρόπο και χωρίς να μπορείς να τους κάνεις τίποτα.
Δοκιμασε το μια μερα (οταν εχεις δικιο ε...) κ θα μαθεις κ εσυ.ΒΛΑΚΑ.
Όπως είχες δίκιο εσύ σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ για την προτροπή, άν κάποια μέρα με πιάσει η κάψα να δώ πώς είναι τα κρατητήρια απο μέσα θα το κάνω
-
-
Καλα, καλα. Εγω ξερω οτι 10 χρονια που κυκλοφορω (κ κανω διαφορα) σε Λιμανακια, Βουτα, Κερατεα κλπ, 2 φορες εχουν καταφερει να με φτασουν μεχρι το τμημα κ εκει με εχουν διωξει αρον-αρον γιατι τους τα εχω (ή εχουμε, που'σαι ρε Lefos με τα σουβλακια? ) κανει πουτανα στο τμημα. Ολες τις αλλες φορες με εχουν αφησει ησυχο, λες να τους αρεσε η φατσα μου κ να μην με τραβουσαν?
Α κ που΄σαι, αλλο το 'υφακι' του στυλ θα σου κανω θα σου δειξω κλπ, κ αλλο το να εχεις δικιο κ να ξερεις να μιλησεις. 'Υφακι' ειχαν εκεινοι που μου εκαναν κυρηγμα περι ασφαλειας κ νομιμοτητας ενω επιναν καφεδακι αδιαφορωντας για το ΚΑΘΗΚΟΝ που ειχαν διπλα τους, ωντας παρανομα παρκαρισμενοι. Το ωραιο καδρο που εδειχνε ΟΛΑ αυτα μαζι πιστεψε με δεν θα αφηνε πολυ κοσμο αδιαφορο. Εχουμε κ κοννε στο Star (που'σαι Jimmy ακους?)
ΥΓ1 Αλλα για να μιλησεις πρεπει να εχεις εκτος απο δικιο κ λεγειν, κ @@. Κ με ανησυχει το οτι μερικοι εδω μεσα το βλεπετε τοσο απιθανο αυτο το να εχει καποιος @@ να διαφωνησει στα ισια με μπατσους, που σας φαινετε ψεμμα...
ΥΓ2 Εγω μιλαω για Τροχαιους κ εσυ μου δειχνεις ΜΑΤατζηδες να ριχνουν ξυλο σε διαδηλωση...3 sing and two dance...Καλα, αυτος γιατι ειναι ντυμενος Superman?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ υπολοιποι
Μιλαμε για μια αποσταση ~ την μιση απο την αποσταση μεταξυ 2 γωνιων της Βουλης (απο γωνια σε γωνια δηλαδη, δια δυο).Γιατι δεν παω με τα ποδια? Γιατι το μηχανακι ειναι απ'έξω κ περιμενει. Τοσο απλα.
[...]Xτες το βράδυ γυρνούσε σπίτι του από κάπου. Τρία τέσσερα στενά πριν φτάσει, σταμάτησε σε ένα περίπτερο και μετά φεύγοντας, δεν έβαλε το κράνος παρά το κρέμασε στο χέρι. Τότε όμως έγινε το μοιραίο. 50 μέτρα από το σπίτι του ρε γμτο. Διαλύθηκε στην κυριολεξία του κεφάλι του. Το γράφω κι ανατριχιάζω! sad.gif Aν το φόραγε το γμένο το Shoei πιθανότατα να ήταν σήμερα μαζί μας.[...]
Αντίστοιχο περιστατικό αλλά με αυτοκίνητο (ευτυχώς χωρίς θύματα):
[...]Μια μερα ειχα παει με ενα φιλο μου σε ενα ξαδερφο μου για καφε και γυρναγαμε πισω στο σπιτι εν μεσω βροχης.
παντα φοραω ζωνη και εκεινη την ημερα κατεβηκα να παρω τσιγαρα **σε ενα περιπτερο 500μετρα περιπου απο το σπιτι μου, οταν μπηκα παλι μεσα στο αμαξι λεω ''ενταξει μωρε τωρα για 1-2 λεπτα δεν βαζω ζωνη'' και ξεκιναω 50 μετρα παρακατω **ενας τυπος γυρω στα 40-45 ετων με ενα Vitara παραβιαζει το στοπ και σκαει επανω μου . με γυρναει και με πεταει επανω σε μια γωνια ενος σπιτιου, απο το τρακαρισμα επειδη δεν φοραγα ζωνη εφυγα απο την θεση μου και χτυπησα το κεφαλι μου με το κεφαλι του συνοδηγου[...]
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!