-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι βεβαια θυμαμαι με εναν φιλο ειχε ενα kazer 56mm καθε φορα που βγαιναμε δεν βαζαμε πινακιδα.Μια και δυο μας εχουν κυνηγησει...
'καζερι' το λεμε στο χωριο μου
Ε εγω ειπα να το πω πιο Ευρωπαϊκα!!!Εμεις τη λεμε καζερα!
-
Για να τελειώνουμε, Αν εσύ είσαι σωστός και οι αστυνομικοί όχι, ασφαλώς και δικαιούσαι να μιλάς. Όταν όμως η τροχαία βγαίνει παγανιά και μαζεύει αυτούς που δεν έχουν πινακίδες, ΔΕΝ μπορείς να τους την λες και από πάνω.
-
Εγω δεν την ειπα σε κανεναν αλλα απλα μας κακοφαινεται αυτο το πραγμα εκει που ολα ειναι ωραια και ροδικα καποια στιγμη ολοι αρχιζουν γραφουν και μας αναταρασουν.Ας πουμε οταν παω Αθηνα δε βγαινω χωρις ταυτοτητα χωρις κατι που να λεει ποιος ειμαι ενω εδω στο Αιγιο ειναι ηρεμα τα πραγματα ολοι πανε σιγα κατι σαν μεγαλο χωριο ενα πραγμα. Ενω στην Αθηνα γινεται χαμος νευρα ιστοριες αστυνομια που εδω μας κακοφαινεται οταν υπαρχει υψηλη αστυνομευση.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω δεν την ειπα σε κανεναν αλλα απλα μας κακοφαινεται αυτο το πραγμα εκει που ολα ειναι ωραια και ροδικα καποια στιγμη ολοι αρχιζουν γραφουν και μας αναταρασουν.Ωραία και ρόδινα as in 'αφήνω τον κόσμο να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες, δίπλωμα' κλπ ;
-
Εεκει που ολα ειναι ωραια και ροδικα καποια στιγμη ολοι αρχιζουν γραφουν και μας αναταρασουν.Κατ'αρχήν, Χρήστο, είναι ροδικά, όχι ρόδινα. Εχει διαφορά!
Κατά δεύτερον, ναι παντού και πάντοτε όσο τούς θυμάμαι, οι αστυνομικοί αστυνομεύουν κατά 'εκλάμψεις', για οποιονδήποτε συνδυασμό των παρακάτω λόγων: βαριούνται, έχουν τέτοιες εντολές, βγαίνουν ευκολότερα οι κλήσεις που ζητάνε οι από πάνω.
Γι'αυτό κι εσύ να προσπαθήσεις να είσαι πάντα όσο πιο νόμιμος μπορείς, ώστε αφ'ενός να μπορείς να γελάς με αυτούς που παραπονιούνται ότι τούς γράψανε για κάτι τόσο στοιχειώδες, αφ'ετέρου να μη δίνεις δικαίωμα εσύ ο ίδιος στους 'μπάτσους' να σε γράψουν.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ωραία και ρόδινα as in 'αφήνω τον κόσμο να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες, δίπλωμα' κλπ ;Στην επαρχία δεν χρειάζεσαι πινακίδες, έχεις 'πρόσωπο'.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:yawn:Για να τελειώνουμε, Αν εσύ είσαι σωστός και οι αστυνομικοί όχι, ασφαλώς και δικαιούσαι να μιλάς. Όταν όμως η τροχαία βγαίνει παγανιά και μαζεύει αυτούς που δεν έχουν πινακίδες, ΔΕΝ μπορείς να τους την λες και από πάνω.
**κ επειδη ειναι ξεκαθαρο οτι ο οδηγος ειναι υποχρεωμενος να σταματησει σε σημα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ ΜΟΝΟ, **κ αυτοι οι εξυπνακηδες σαν γνησιοι κουτοπονηροι που ειναι βγηκαν με πολιτικα ρουχα κ αυτοκινητα γιατι αλλιως ξερανε οτι ειναι ανυμποροι να πιασουν ενα μηχανακι (κοινως δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους σωστα), πολυ καλα κανει κ τους την λεει...Γιατι οσο ειναι εκεινος παρανομος, αλλο τοσο ειναι εκεινοι.
Κ για αυτο τον λογο πολυ καλα εκανε ο αλλος κ σηκωθηκε κ εφυγε.
-
Ακόμα και αν δέν είναι υποχρεωμένος να σταματήσει (cite?), απο τη στιγμή που σταμάτησε μετά δεν μπορεί να φύγει. Επομένως ο αστυνομικός δέν έχει κάνει καμία παρανομία αλλά ο μηχανάκιας έχει κάνει δύο, μία για την πινακιδα και μία που έφυγε απο το μπλόκο.
Μου αρέσει που μονίμως ψάχνετε τέτοιες σοφιστίες για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
-
Δεν είναι κάποιος υποχρεωμένος (α) να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης αστυνομικού με πολιτική περιβολή και (β) να επιδείξει τα στοιχεία του σε αστυνομικό με πολιτική περιβολή. Άρα ο τύπος που σταμάτησε και ξαναξεκίνησε ΔΕΝ παρανόμησε (σε αυτό το θέμα, μπορεί βέβαια να μην φόραγε κράνος, έκανε σούζες, κτλ).
-
Ναι βεβαια θυμαμαι με εναν φιλο ειχε ενα kazer 56mm καθε φορα που βγαιναμε δεν βαζαμε πινακιδα.Μια και δυο μας εχουν κυνηγησει...Που να σας πιάσουν με τόσο γρήγορο εργαλείο.
Για τις στολές (όχι αποκριάτικες) συμφωνώ στο ότι αν δεν είναι ένστολος ο αστυνομικός δεν σταματάς με τίποτα! Αν βρίσκεται όμως δίπλα σε περιπολικό?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για τις στολές (όχι αποκριάτικες) συμφωνώ στο ότι αν δεν είναι ένστολος ο αστυνομικός δεν σταματάς με τίποτα! Αν βρίσκεται όμως δίπλα σε περιπολικό?
τι σημασία έχει που βρίσκεται?
το ότι κάνεις τον συνειρμό εσύ ότι είναι 'αστυνομικός', δε λέει τίποτα... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι βεβαια θυμαμαι με εναν φιλο ειχε ενα kazer 56mm καθε φορα που βγαιναμε δεν βαζαμε πινακιδα.Μια και δυο μας εχουν κυνηγησει...
Που να σας πιάσουν με τόσο γρήγορο εργαλείο.
Μπα σκατα με μπατσικα δε μας κολωναν ολο σε στενα γυρναγαμε.Αλλα αμα ανοιγαμε σε δρομο εχε γεια καημενε κοσμε!!!Και για τη στολη το πρωτο μηχανακι που επιασε ασφαλιτης δεν ηταν ενστολος παει να το βαλει το παιδι μπρος και παει ο ασφαλιτης του βουταει κλειδι και τον λεει τα στοιχεια σου!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και μεσα σε περιπολικο να βρησκεται, αν δεν γουσταρεις, δεν σταματας.
Εγω σε 'καταδιωξη' με ασφαλιτικο Οκταβια και δυο τυπους με πολιτικα, σταματησα εξω απο το Α.Τ. Νεας Σμυρνης και ενημερωσα τον Ειδ. Φρουρο οτι το οχημα πισω μου με καταδιωκει. Ειχα παρει και το 100 ποιο πριν. -
Μπα σκατα με μπατσικα δε μας κολωναν ολο σε στενα γυρναγαμε.Αλλα αμα ανοιγαμε σε δρομο εχε γεια καημενε κοσμε!!!Και για τη στολη το πρωτο μηχανακι που επιασε ασφαλιτης δεν ηταν ενστολος παει να το βαλει το παιδι μπρος και παει ο ασφαλιτης του βουταει κλειδι και τον λεει τα στοιχεια σου!
Αρπαξε κλειδια και δεν εδειξε αστυνομικη ταυτοτητα;;;
Μπουκετο παιρνεις τα κλειδια και καλεις το 100 οτι πηγε να σου κλεψει το μιχανακι.... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γκαντεμόσκυλα, με σταμάτησαν για έλεγχο!
Ήταν με μπλε στολές, αλεξίσφαιρά και όπλα! Ούτε ο bin laden! To κορυφαίο είναι ότι ήμουν με τη μηχανή και για σπάσιμο σταματάω και τον κοιτάζω (έχω κράνος με επιρύνιο και φιμέ ζελατίνα δεν βλέπεις τπτ μέσα). Μετά μου ζήτησε χαρτιά κλπ. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ακόμα και αν δέν είναι υποχρεωμένος να σταματήσει (cite?), απο τη στιγμή που σταμάτησε μετά δεν μπορεί να φύγει. Επομένως ο αστυνομικός δέν έχει κάνει καμία παρανομία αλλά ο μηχανάκιας έχει κάνει δύο, μία για την πινακιδα και μία που έφυγε απο το μπλόκο.Μου αρέσει που μονίμως ψάχνετε τέτοιες σοφιστίες για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
Αντε διαβασε τον ΚΟΚ κ μετα μιλα, ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. Ρητα κ ξεκαθαρα στον ΚΟΚ,
'Οι οδηγοι ειναι υποχρεωμενοι να σταματουν στο σημα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ'.
'σοφιστια' αυτο που οριζεται ΡΗΤΑ απο τον ΚΟΚ? Παρανομο το οτι ξεκινησε κ εφυγε απο καπου που δεν ειχε υποχρεωση να σταματησει (= σταματησε επειδη ετσι γουσταρε, εφυγε επειδη ετσι γουσταρε)?
ΣΥΝΕΛΘΕ.
Για να βεβαιωθει μια παραβαση, πρεπει καποιος μπατσος να την βεβαιωσει, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Εγω που ειμαι πολιτης θα κανω οτι γουσταρω κ αμα με πιασουν θα πληρωσω. Ο μπατσος ΔΕΝ μπορει να κανει οτι γουσταρει.
Ο πολιτης θα χρησιμοποιησει τον νομο οπως τον συμφερει εκεινον. Ο μπατσος οχι. Ο πολιτης θα χρησιμοποιησει τον νομο οπως τον βολευει για να αποφυγει μια κυρωση (οπως πχ κανει ενας δολοφονος στο δικαστηριο οταν υπαρχουν παρατυπιες στην διαδικασια που τον εφτασε μεχρι εκει), κ ακριβως αυτο θα κανω κ εγω. Ακου εκει 'σοφιστιες για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα'. ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΕΜΕ...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γκαντεμόσκυλα, με σταμάτησαν για έλεγχο!
Ήταν με μπλε στολές, αλεξίσφαιρά και όπλα! Ούτε ο bin laden! To κορυφαίο είναι ότι ήμουν με τη μηχανή και για σπάσιμο σταματάω και τον κοιτάζω (έχω κράνος με επιρύνιο και φιμέ ζελατίνα δεν βλέπεις τπτ μέσα). Μετά μου ζήτησε χαρτιά κλπ.Καλα να παθεις εγω σε καρφωσα !
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο πολιτης θα χρησιμοποιησει τον νομο οπως τον συμφερει εκεινον. Ο μπατσος οχι. Ο πολιτης θα χρησιμοποιησει τον νομο οπως τον βολευει για να αποφυγει μια κυρωση (οπως πχ κανει ενας δολοφονος στο δικαστηριο οταν υπαρχουν παρατυπιες στην διαδικασια που τον εφτασε μεχρι εκει), κ ακριβως αυτο θα κανω κ εγω. Ακου εκει 'σοφιστιες για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα'. ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΕΜΕ...
Στην θεωρια ειναι ακριβως οπως τα θετεις. Μονο που στην πραξη ειναι χιλιαδες μιλια μακρια. Αν σου πεταξουν οι αστυνομικοι ναρκωτικα στο αυτοκινητο εσυ μετα πως θα δικαιολογηθεις; Για ρωτα το παιδι με τη ζαρντινιερα και τον αλλο με τα πρασινα σταρακια, ποσο χρησιμοποιησαν το νομο οταν τους πλακωναν οι αστυνομοι στα μπουνιδια; Η τον αλλο που του κανανε τρυπα στα πνευμονια. (και μυρια παραδειγματα που διαβαζουμε καθε μερα στις εφημεριδες) Αλλα ξεχασα, αυτοι δεν ηταν μαγκες να επικαλεστουν το νομο, καλα να παθουν...
-
Στην Γερμανία (κάπου εκεί), αστυνομικός με πολιτικά που κρατούσε ένα μαραφέτι σαν σταθμάρχης τραίνου, σταμάτησε τον μπροστινό μου. Προφανώς ο άνθρωπος δεν είχε διαβάσει Kacey και δεν ήξερε τα δικαιώματα του, οπότε υπάκουσε.
-
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!