-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Διεγράφη προσωπικό προσβλητικό σχόλιο. Το παρατραβάς! [Mod]
Διεγράφη 'πληρωμένη' μεν, σε προσωπικό επίπεδο και άρα μη αποδεκτή δε, απάντηση [Mod]
-
@Αngel
Δεν εχουν το προνομιο αυτο τα vag. Ακουσε και κανεναν 1.6 thp στο ρελαντι...Πως φαινεται οτι ΔΕΝ εχεις ακουσει οχι μονο απο κοντα, αλλα ουτε σε Video...
http://www.youtube.com/watch?v=KJQkUG6U ... re=related
Ετσι κανουν ΟΛΑ τα 1600αρια με την twinscroll...και τα Cooper S και τα DS3 thp, DS4, και παει λεγοντας.
Διεγράφη προσωπικό προσβλητικό σχόλιο. Το παρατραβάς! [Mod]Διεγράφη επί προσωπικού απάντηση [Mod]
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Διεγράφη επί προσωπικού απάντηση [Mod]
-
μετα συγχωρησεως αλλα οι πετρελαιοκινητηρες δεν ακουγονται ετσι..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μετα συγχωρησεως αλλα οι πετρελαιοκινητηρες δεν ακουγονται ετσι..Aκουσε ρελαντι απο DS3 THP, cooper S R56, ειτε απο κοντα με ανοιχτη μηχανη, ή εστω απο καποιο Video Που ανεβασα, και
θα καταλαβεις...Δεν ειπαμε οτι κανει ακριβως σαν diesel, θυμιζει ομως diesel ηχο, o θορυβος που κανουν στο ρελαντι... -
ακουσα τα βιντεο,εχω ακουσει απο κοντα μινι κουπερ σ ρ56.κ επαναλαμβανω οτι δεν ακουγεται ετσι ενας πετρελαιοκινητηρας.
αν θελεις,ψαξε για βιντεο με πετρελαιοκινητηρες στο ρελαντι,για να δεις οτι διαφερουν οι ηχοι.
ισως η τραχυτητα να στα θυμιζει.αλλα παντως αν εχει συνηθισει το αυτι σε πετρελαιοκινητηρα,αντιλαμβανεσαι σχετικα ευκολα οτι δεν ειναι το ιδιο. -
Με τόσο ήχο προτείνω μετονομασία του τόπικ από 'Οδήγησα' σε 'Άκουσα'
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μετα συγχωρησεως αλλα οι πετρελαιοκινητηρες δεν ακουγονται ετσι..Δεν ξέρεις εσύ.
Μιλάει η αυθεντία. -
Χεσ'τα τα υπολοιπα εγώ δεν το συνεχίζω. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
Αι γειά σου! [Mod]
-
@pasxos
Φυσικα και εχω χρονους, ηθελα να δω τι θα βαλεις απο μετρησεις, αλλα δεν εχεις κατι, απλως τρολλαρεις, οπως συνηθως...Αν και δεν υπάρχει κάτι εμφανώς μεμπτό διαγράφεται για το πιθανώς συγκαλυμένο του πράγματος Edit [Mod].Για το οτι εισαι τυφλος ακομα οχι αλλα προσπαθεις να με πεισεις σιγα σιγα.
Ρε φιλε,σου λεω κοιτα πιο πισω που ειναι οι χρονοι κι εσυ μου λες οτι δεν εχω χρονους. Ανικητος εισαι αδερφε μου.
-
Σεβασμός στον ήχο των αυτοκινήτων του VW group.
Είναι τα μόνα βενζινοκίνητα που έχουν το προνόμιο να ακούγονται σαν diesel.Και τα t-jet δεν πανε πίσω ...
-
@morpeusΜα ο Angel!!! λεει οτι δεν κανει... Το ιδιο και ο Bilopoulos. Aρα για να το λενε αυτοι, κατι θα ξερουν(?)...
@Bilopoulos
Ειναι το 'μισο forum' δεκα-δεκαπεντε ατομα? Θελεις 20? Το ειπα και πριν, δεν επιβεβαιωνεται ποσοτικα το δικιο...
Ενταξει ομως σε δικαιολογω. Εισαι πιτσιρικας ακομη, και παθιαζεσαι ευκολα, και φυσικα υποκινεισαι και ευκολα...
Στην ηλικια σου και εγω καπως ετσι ημουν...Το πιο ευκολο πραγμα ειναι να πας με τον οχλο, επειδη 'το λενε οι πολλοι'...Βρε Όταν γράφεις @@ριες δεν βρέχει , σε φτυνουν οι πολλοί ...
Στην ηλικία του ήσουν πιο ξεροκεφαλος απο τώρα ;; -
@Αngel
Δεν εχουν το προνομιο αυτο τα vag. Ακουσε και κανεναν 1.6 thp στο ρελαντι...terical:
Πως φαινεται οτι ΔΕΝ εχεις ακουσει οχι μονο απο κοντα, αλλα ουτε σε Video...
http://www.youtube.com/watch?v=KJQkUG6U ... re=related
Ετσι κανουν ΟΛΑ τα 1600αρια με την twinscroll...και τα Cooper S και τα DS3 thp, DS4, και παει λεγοντας.
Διεγράφη προσωπικό προσβλητικό σχόλιο. Το παρατραβάς! [Mod]Διεγράφη επί προσωπικού απάντηση [Mod]
Φτάνει... [Mod]
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Με τόσο ήχο προτείνω μετονομασία του τόπικ από 'Οδήγησα' σε 'Άκουσα' -
Aκουσε ρελαντι απο DS3 THP, cooper S R56, ειτε απο κοντα με ανοιχτη μηχανη, ή εστω απο καποιο Video Που ανεβασα, και
θα καταλαβεις...Δεν ειπαμε οτι κανει ακριβως σαν diesel, θυμιζει ομως diesel ηχο, o θορυβος που κανουν στο ρελαντι...Οταν πηρα το δικο μου το THP πραγματικα μου εκανε εντυπωση ο ηχος στο ρελαντι, μου θυμιζε κατι σε πετρελαιο (που ποτε δεν ειχα, οποτε μπορει και να κανω λαθος). Το εψαξα λιγο και τελικα βρηκα πολλες μαρτυριες αντιστοιχες, και ησυχασα οτι δεν ειναι κατι με το μοτερ μου
Ευτυχως η C5 εχει καλη ηχομονωση και μεσα δεν ακουγεται τιποτα. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Aκουσε ρελαντι απο DS3 THP, cooper S R56, ειτε απο κοντα με ανοιχτη μηχανη, ή εστω απο καποιο Video Που ανεβασα, και
θα καταλαβεις...Δεν ειπαμε οτι κανει ακριβως σαν diesel, θυμιζει ομως diesel ηχο, o θορυβος που κανουν στο ρελαντι...Οταν πηρα το δικο μου το THP πραγματικα μου εκανε εντυπωση ο ηχος στο ρελαντι, μου θυμιζε κατι σε πετρελαιο (που ποτε δεν ειχα, οποτε μπορει και να κανω λαθος). Το εψαξα λιγο και τελικα βρηκα πολλες μαρτυριες αντιστοιχες, και ησυχασα οτι δεν ειναι κατι με το μοτερ μου
Ευτυχως η C5 εχει καλη ηχομονωση και μεσα δεν ακουγεται τιποτα.Παλι καλα, γιατι εδω στο 4tforum, 'το δικιο', 'το σωστο', το μετρανε με την ποσοστητα...
-
Παλι καλα, γιατι εδω στο 4tforum, 'το δικιο', 'το σωστο', το μετρανε με την ποσοστητα...
δεν ειναι υποχρεωτικό πάντως να συμμετέχεις....
-
Για συμμαζεψου εσυ
-
Για αρχή θα έλεγα να σταματήσεις να φωνάζεις και να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους χρήστες με περισσότερο σεβασμό. Παρομοίως και τους συντονιστές που προσπαθούν να διατηρήσουν το forum και την συζήτηση σε αυτό σε κόσμια επίπεδα.
To θέμα λέγεται οδήγησα και όχι μαλώνω για το ποιος έχει τις καλύτερες ρεπρίζ. Κάθε προσωπική άποψη είναι σεβαστή ακόμα κι αν δεν μας αρέσει γιατί όπως και να το κάνουμε το τι αρέσει στον καθένα και τι όχι είναι υποκειμενικό. Όλα αυτά βρίσκονται στην πρώτη δημοσίευση του θέματος. Οτιδήποτε θα φεύγει απο εδώ και στο εξής και δεν απευθύνομαι μόνο στον χρήστη Κίκιζα Γρηγόρη edit [Mod] -
Ισχυει οτι οι thp εχουν αυτη την ντιζελ χροια...κανουν ομως ΣΑΝ ντιζελ δλδ θυμιζουν ντιζελ δεν ειναι ακριβως ο ηχος του ντιζελ.Τελος παντων διυλιζουμε τον κωνωπα...Στα υπολοιπα η αυθεντια εχει δικιο σε ολα ας το ληξουμε εδω...
ΝΟΤ Τι αλλα Γρηγορη;
Οδήγησα....