-
@fanis75 said in Οδήγησα....:
@criuser said in Οδήγησα....:
Οδήγησα...
Εεεερχεεεται......!!!
Ποιο; Το ΠΑΣΟΚ;
-
@lap said in Οδήγησα....:
Ποιο; Το ΠΑΣΟΚ;
Μπορείς να το πεις και έτσι αφού ειναι σοσιαλιστικό αυτοκίνητο.
-
-
@fanis75 said in Οδήγησα....:
@criuser said in Οδήγησα....:
Οδήγησα...
Εεεερχεεεται......!!!
Ποιο; Το ΠΑΣΟΚ;
Ερχεται και αυτό αλλά με το εεερχεεται πάει στον γέρο Καραμανλή!
-
Λοιπον σημερα ειχα λιγο χρονο και οδηγησα...
1)Duster lpg την φουλ εκδοση (δεν θυμαμαι ονομα.
Για το μεγεθος του τραβαει καλα .Δε βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα οκ.
Αρνητικα τα σχεδον 10ltr lpg το μεγαλο σκαφος - καμπινα παραηταν μεγαλη για μενα
Και το χειροτερο μπορει οκ να ηταν απο την παγωνια οταν πηγα να το παρω ειχε παγο το παμπριζ αλλα ειχε και το εσωτερικο του παμπριζ υπερβολικη υγρασια 1η φορα εβλεπα τοση πολυ. Τιμη 25300
Εγγυηση 5 ετη
2)Στο καπακι πηδαω διπλα και οδηγω το νεο captur με τον ιδιο κινητηρα lpg εκδοση techno.
Πολυ ωραιο εσωτερικο καλη ποιοτητα τα κουμπια εκει που πρεπει,κουμπι να απενεργοποιεις λωριδες και υπερβαση ταχυτητας.
Πολυ καλυτερη οδηγηση πιο στιβαρο .
Λεβιες αρκετα ψηλα περιεργο αλλα ωραιο.
Καταναλωση 7.5ltr lpg τα 100χλμ.
Αρνητικο ενα ψιλοκολλημα-καθυστερηση (διορθωστε με ) στο τουρμπο,οχι κατι ενοχλητικο ομως.
Τιμη με ολα μεσα 26600 παραδοση 2 εβδομαδες.
Εγγυηση 5 ετη
3)Ford Puma ομορφο εξωτερικα (οχι καποια τρελλη αλλαγη ομως)εσωτερικα εχει αλλαξει ομως προς το καλυτερο,εγινε λιγο πιο καλαισθητο.test drive δυστηχως δεν εκανα γιατι ειχε πολυ δουλεια επρεπε να παραδωσουν 5 ranger (πηγαν καλα τα ακτινιδια φετος ).
26 κατι το st line παραδοση (δυστηχως δεν υπαρχει πλεον το ανθρακι)σε λευκο ετοιμοπαραδοτο ειναι στην αντιπροσωπεια,σε μαυρο σε 2 βδομαδες(ειναι το μονο που θα ξαναεπαιρνα σε μαυρο).
Εγγυηση 8 ετη
4)toyota corolla 1.8 gr.
Το αυτοκινητο ειναι κρυο δεν το ειχαν βαλει καθολου μπροστα(υπαρχει λογος που το ανεφερω).
Ολα ωραια καλο κρατημα ανετη οδηγηση ολα τα συστηματα λειτουργουσαν αψογα.
Το ecvt ακουγοταν οταν πατουσες γκαζι αλλα οχι κατι το ενοχλητικο και θεωρω αν δεν ειχα κανει τεστ τα προηγουμενα δεν θα το καταλαβαινα.
Καταναλωση 47% ev 5.7ltr βενζινη.
Παραδοση για gr Μαρτιος.
Υπαρχει προσφορα σε ετοιμοπαραδοτα στοκ 700 ευρω για active plus και 1000 για gr bitone.
Δυστηχως ομως active plus υπαρχει μονο λευκο απλο και χαλκινο και σε gr ασημι με μαυρη οροφη.
5) chr chic bitone (εδω κολλαει που ηταν κρυα η corolla).Ειχε ηδη κανει ενα test drive πριν απο μενα.
Εμενα μου αρεσε περισσοτερο στην οδηγηση ακουγοταν λιγοτερο το ecvt .Αν ηξερες να παιξεις με το γκαζι εφτασα να πηγαινει 110 και να πηγαινω με ηλεκτροκινητηρα αρκετη ωρα.
Καταναλωση 57%ev 4.7ltr /100
Chr club bitone λευκο περλα παραδοση μεσα Δεκεμβριου τιμη με εκπτωση (450) 33500(πολλα γαμωτο)
Club λευκο περλα ή ανθρακι ή πετρολ ή μαυρο ετοιμοπαραδοτα
Λευκο cult ετοιμοπαραδοτο.
Εγγυηση 10 ετη πλεον
6)Bmw 1 δεν προλαβα να παω .Καλυτερα ομως γιατι το σκεφτηκα με χαλαει που εχει μονο 2 χρονια εγγυηση και μπορει αν το οδηγουσα να εκανα την μαμακια κσι να το εκλεινα.
Υ.Γ Ολα τα test drive εγιναν στο ιδιο δρομο επαρχιακο και εγνατια κοντα στα 30χλμ διαδρομη με ακριβως τις ιδιες ταχυτητες ανωτερη τα 140. -
Που σε εκείνη την οδό διπλα στο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα;
-
Που σε εκείνη την οδό διπλα στο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα;
Οχι εκει γινονται οδικα εργα.
-
This post is deleted! -
Ακόμα;;; Ποσα χρόνια κάνουν έργα;;;
Τελικά.... Vitara? -
Τελικά.... Vitara? -
Τελικά.... Vitara?Απο suzuki το μονο που μου αρεσε ηταν το swift
-
Για πες το είδες; Μπήκες μέσα;
-
Για πες το είδες; Μπήκες μέσα;
Ναι αλλα δεν το οδηγησα και δεν μπορω να συγκρινω με το προηγουμενο γιατι δεν το χα δει .
Αλλα μου αρεσε πολυ το μονο που με χαλασε και γενικα με χαλαει σε ολα ειναι που δεν ειχε armrest(τα ελληνικα μου μεσα εχω ξεχασει πως το λενε).Αλλα ομορφο αυτοκινητο -
Yeah! I can feel you! I think they call it ipovrahionion!
So, was I really wrong about how practical it is? you can add it as an official accessory! They install it at the dealership
-
So, was I really wrong about how practical it is? you can add it as an official accessory! They install it at the dealership
Αχαχαχα.Οντως υποβραχιονιο ειχε κολλησει το μυαλο μου
-
@alex-mix said in Οδήγησα....:
Αχαχαχα.Οντως υποβραχιονιο ειχε κολλησει το μυαλο μου
Τεμπελη το λενε
Μαθατε αγγλικα και ξεχασατε τα ελληνικα .
Οδήγησα....