Ο χρήστης blinkys έγραψε:
.................
Η πρόταση μου να το ρίξουμε στη φουσκωμένη λίμνη απορρίφθηκε γιατί κανείς δεν ήθελε να μείνει με μόνο 2 ιταλικά στο βουνό. Με 3 είναι πιο πολλές οι πιθανότητες ένα να δουλεύει σωστά.
.......................
-
.................
Η πρόταση μου να το ρίξουμε στη φουσκωμένη λίμνη απορρίφθηκε γιατί κανείς δεν ήθελε να μείνει με μόνο 2 ιταλικά στο βουνό. Με 3 είναι πιο πολλές οι πιθανότητες ένα να δουλεύει σωστά.
....................... -
Πολύ ευχάριστο ποστ
-
Ωραίος!
Και μονο γι' αυτο επιπλέον συμπαθέστατο το Panda!
Προσφατα το πετυχα και εγω στο δρόμο και το βρήκα ομορφο για διάδοχο του προηγούμενο Panda. Μπράβο τους! -
-
Το...'μπαλακι του λεβιε' φευγει σε αλλη γνωστη Ιταλικη φιρμα...Τα fiat δεν πασχουν απο τετοια θεματα...
Φυσικα και θα ειναι ωραια αισθηση να εχεις ενα μικρο σε μηκος αμαξακι αλλα ταυτοχρονα πρακτικο με 20χλγμ ροπης και καταναλωση 6λιτρα/100Km, με βελτιωμενη μαλιστα αισθηση στο δρομο, και καλυτερη πληροφορηση απο τιμονι, και ανεση απο αναρτησεις, χωρις παραλληλα να γερνει εντονα το αμαξωμα.
Το ζητουμενο ειναι, και συμφωνα με τον ανταγωνισμο, εαν αξιζει αυτο το 'πακετο' (με ESP, ζαντες αλουμινιου, και οτι αντιστοιχο εχουν οι υπολοιπες 'καλες' εκδοσεις, αλλων κατασκευαστων...) στα 14κ που κοστιζει (μαζι με την εκπτωση της FGAH).Δεν θετω το ερωτημα με υπονοουμενο την απορριψη του, αλλα χωρις να εχω ψαξει ιδιαιτερα την 'μικρη diesel κατηγορια'
εχω την αισθηση οτι σε αυτα τα λεφτα θα υπαρχουν εξισου τοσο -αν οχι και οριακα καλυτερες- καλες προτασεις... -
Πολυ πλακα η περιγραφη!Παντος αυτο το αμαξι με αυτον τον κινητηρα ειναι ο κυριαρχος της πολης!Ειδικα αμα εχει μαλακο συμπλεκτη και γκαζι.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@blinkysΤο...'μπαλακι του λεβιε' φευγει σε αλλη γνωστη Ιταλικη φιρμα...Τα fiat δεν πασχουν απο τετοια θεματα...
Σε 3 φιατ της οικογενειας παντως εχει φυγει,οπως και σε 2 συγγενων... Μαλακες Ιταλοι..
Τι σου λεω τωρα.....
-
Η κατανάλωση του δεν ξεπέρασε τα 6 λίτρα μετά από 100 + χιλιόμετρα ταλαιπώριας. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα βενζινά.
Για αποκατάσταση της αλήθειας και μετά από εξονυχιστικό έλεγχο σήμερα το πρωί, δεν σκούριασε, ο λεβιές παραμένει στην θέση του και η κατανάλωση όλης της διαδρομής των 148 km ήταν 5.2 lt /100 km
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
η κατανάλωση όλης της διαδρομής των 148 km ήταν 5.2 lt /100 kmΒάλε μας και το link...είπαμε αυτά να τα τεκμηριώνουμε...είπαμε να μιλάμε με επιχειρήματα... Πως μας κατεβάζεις την κατανάλωση κατά 0,8? ε???
-
-
-
Πες μας και πόσο κάνει το συγκεκριμένο Αρκούδι έτσι όπως το βλέπουμε με το κλειδί στο χέρι.
ΥΓ: το εσωτερικό του είναι απίστευτο, εμπνευσμένη σχεδίαση και ποιότητα. Ότι καλύτερο στη μικρή κατηγορία κατ' εμέ.
-
@blinkysΤο...'μπαλακι του λεβιε' φευγει σε αλλη γνωστη Ιταλικη φιρμα...Τα fiat δεν πασχουν απο τετοια θεματα...
Φυσικα και θα ειναι ωραια αισθηση να εχεις ενα μικρο σε μηκος αμαξακι αλλα ταυτοχρονα πρακτικο με 20χλγμ ροπης και καταναλωση 6λιτρα/100Km, με βελτιωμενη μαλιστα αισθηση στο δρομο, και καλυτερη πληροφορηση απο τιμονι, και ανεση απο αναρτησεις, χωρις παραλληλα να γερνει εντονα το αμαξωμα.
Το ζητουμενο ειναι, και συμφωνα με τον ανταγωνισμο, εαν αξιζει αυτο το 'πακετο' (με ESP, ζαντες αλουμινιου, και οτι αντιστοιχο εχουν οι υπολοιπες 'καλες' εκδοσεις, αλλων κατασκευαστων...) στα 14κ που κοστιζει (μαζι με την εκπτωση της FGAH).Δεν θετω το ερωτημα με υπονοουμενο την απορριψη του, αλλα χωρις να εχω ψαξει ιδιαιτερα την 'μικρη diesel κατηγορια'
εχω την αισθηση οτι σε αυτα τα λεφτα θα υπαρχουν εξισου τοσο -αν οχι και οριακα καλυτερες- καλες προτασεις...Δεν ξέρω τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Ξέρω πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δεν υστερεί πουθενά ακόμα και από αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Ενδεικτικά θα σου πω πως αγόρασα πριν από κοντά 2 χρόνια μοντέλο της αμέσως επόμενης κατηγορίας 15Κ, με παρόμοιο εξοπλισμό (πχ έχω ESP αλλά δεν έχω τριπ ) και αν υπήρχε τότε αυτό το panda, θα το είχα μετανιώσει. Zάντες αλουμινίου αυτό που οδήγησα εγώ είχε. Ας μας πει όμως ο Λάμπρος για τις τιμές. Για το ESP, αφού δεν χρειάστηκε χθες, πιστεύω πως δεν πρόκειται να χρειαστεί ποτέ για τη χρήση που προορίζεται το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πες μας και πόσο κάνει το συγκεκριμένο Αρκούδι έτσι όπως το βλέπουμε με το κλειδί στο χέρι.ΥΓ: το εσωτερικό του είναι απίστευτο, εμπνευσμένη σχεδίαση και ποιότητα. Ότι καλύτερο στη μικρή κατηγορία κατ' εμέ.
Το συγκεκριμένο έχει 13600€(τιμοκατάλογος) + 400€ πακέτο προβολάκια και ζάντες + 320€ μεταλλικό χρώμα +450€ πινακίδες.
Αφαιρώντας απόσυρση και έκπτωση βγαίανει 13300€ με το κλειδί στο χέρι. -
Τη λες και λογική την τιμή. Δεν είναι και η ευκαιρία της χρονιάς αλλά παλεύεται...
Σε 2 χρονάκια που θα χει πέσει κάνα 1000ρικο ακόμα θα μιλάμε για υπέρτατο deal.
-
@Sakaflias: ωραιο photoshop
Επισης δεν εμπιστευομαστε κυριε το trip computer των ιταλικων εμεις οι γαλλοφιλοι (ελεος) και οι αλλοι οι γερμανοφιλοι.-
Που θα μας κατεβασεις την μεση καταναλωση κατα 1 λιτρο σχεδον. Τοσο καιρο παλευουμε να πουμε οτι ειναι πιο ψηλη απο το εργαλειο. -
Πες μας και πόσο κάνει το συγκεκριμένο Αρκούδι έτσι όπως το βλέπουμε με το κλειδί στο χέρι.
ΥΓ: το εσωτερικό του είναι απίστευτο, εμπνευσμένη σχεδίαση και ποιότητα. Ότι καλύτερο στη μικρή κατηγορία κατ' εμέ.
Το συγκεκριμένο έχει 13600€(τιμοκατάλογος) + 400€ πακέτο προβολάκια και ζάντες + 320€ μεταλλικό χρώμα +450€ πινακίδες.
Αφαιρώντας απόσυρση και έκπτωση βγαίανει 13300€ με το κλειδί στο χέρι.Aποσυρση, δινει γενικως απο δικες του ο αντιπ/σωπος, ή εχεις εσυ?
-
Η απόσυρση είναι του πελάτη.
-
Η απόσυρση είναι του πελάτη.Χωρις αποσυρση, (αλλα με την εκπτωση) ποσο βγαινει αυτο που λες με τα εξτρα?
-
Η απόσυρση είναι του πελάτη.
Χωρις αποσυρση, (αλλα με την εκπτωση) ποσο βγαινει αυτο που λες με τα εξτρα?
Το ποσό που γλιτώνεις με την απόσυρση ειναι 860€...