tsiko12 ,δεν ξέρω τι σου είπανε για την Giulietta,αλλά αυτή την στιγμή υπάρχει αυτοκίνητο MY '13 κάτω από 20000 € και το αυτοκίνητο αλλάζει λάδια κάθε 25-30000 km (όποτε ανάψει η λυχνία), και service κάθε 35000km.
Latest posts made by sakaflias
-
RE: Αγορά νέου diesel αυτοκινήτου
-
RE: Fiat Bravο 2007
Το πιο δυσκολο είναι η τραβέρσα που είπε ο Βελισσάριος. Κατά τα άλλα είναι σαν να αλλάζεις μπαταρία σε οποιδήποτε αυτοκίνητο.
-
RE: FIAT FORUM
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Γιατί να μην επισκευάζεται; Λογικά αλλάζεται η περιέλιξη και οκ
100-150 ευρώ βρήκα κάποια μτχ, απλά δε θέλω να ξαναχαλάσει σε κανα χρόνοΤόσο κάνει(150€) και το επισκευασμένο... Όσα επισκευασμένα χρησιμοποίησα, εδω και 2 χρόνια περίπου δεν ξαναγύρισε κανένα με βλάβη.
-
RE: fiat punto 2012 πλαφονιερα πορτ παγκαζ!
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
η φυσες που εχεις ποσταρει απο που ειναι;;;;;με προεκταση δεν μπορεις να τις πας μεχρι τη θεση της πλαφονιερας για να παρεις ρευμα;;;;λογικα μονο η καλωδιωση θα σου λειπει.......
αθανατη ΦΙΑΤ!!!!Είναι από την καλωδίωση του αυτοκινήτου και είναι για άλλες μονάδες (πχ ενισχυτής). Αν έχει φίσα που να μπαίνει στην πλαφονιέρα ίσως και να δουλέψει.
Αν όχι θέλει ένα καλό ηλεκτρολόγο για να τραβήξει καλώδιο μέχρι πίσω και να βρει από που θα πάρει ρεύμα, γιατί το άναμα της πλαφονιέρας του πορτ μπαγκάζ παίρνει εντολή από το body computer και τον διακόπτη της κλειδαριάς του πόρτ μπαγκάζ. -
RE: Ετήσιο Service σε Εξουσιοδοτημένο...
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
καλα σοβαρα μιλας....??? δεν κοιτας τι βαζει στο σουβλακι οταν εισαι μπροστα...?? αν κανει λαθος δεν θα επεμβεις??? αν δεν σου βαφει σωστα το σπιτι δεν θα μιλησεις...??? δεν θα του πεις ΠΩΣ να τυλιξει,να βαψει κλπ, αλλα θα ελεγχεις αν γινεται αυτο που εχεις ζητησει.
και ποιος ειπε οτι θα κανει υποδειξεις στον μηχανικο? ο καθενας απο εμας να ελεγχει θελει οτι γινονται αυτα που πρεπει...
εχουμε κανει των μηχανικο αυτοκινητων θεο και δεν θα πρεπει να μιλαμε κιολας...οταν προκειται για την περιουσια μου θα ελεγχω οσο θελω.... αν δεν αρεσει αυτο στους μηχανικαρες να το λενε να πηγαινουμε αλλου.
Είσαι σε απόσταση και όχι από πάνω του. Αυτή είναι η διαφορά. Δεν σου είπε κανείς ότι δεν θα μιλήσεις ή ότι θα λάβεις κάτι λιγότερο από το προβλεπόμενο.
Εσύ στη δουλειά σου (όποια και να είναι αυτή ), θα σου άρεσε να έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου μιλάει και να σε εμποδίζει στις κινήσεις σου;
-
RE: Ετήσιο Service σε Εξουσιοδοτημένο...
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
ποτε μιν αφινεις το αυτοκινητο μονο του στο συνεργειο, παντα θα εισαι απο πανω τους κι αν σου πουν το παρα μικρο παρτο και φυγε, το αυτοκινητο ειναι δικο σου, εσυ πληρωνεις και εσυ κανεις κουμαντο
επειδη εχω το ιδιο αυτοκινητο στο πρωτο σερβις μου αλλαξανε λαδια-φιλτρο και φιλτρο καμπινας, απο τοτε εχω αλλαξει αλλη μια φορα λαδια και δεν προκειτε να ξανα κανω αλλη φορα το 'προβλεπομενο ετησιο σερβις'
Φανταζομαι εσυ στην δουλεια σου δεν εχεις προβλημα να εχεις τον καθε ενα ,σχετικο ή ασχετο ,πανω απο το κεφαλι σου ή μεσα στα ποδια σου συνεχεια.
γιατι το λες αυτο... ? ο ταμιας στη τραπεζα θα πει στον πελατη ' τραβα πιο περα, γιατι δεν ξερεις απο ταμειο', ο τυλιχτης στο σουβλατζιδικο, ο περιπτερας, ο ταμιας στο σουπερ μαρκετ, ο ελαιοχρωμιστης, ο οικοδομος...??
Ο ταμίας δεν τον έχει να του κάνει υποδείξεις για τον τρόπο που μετράει τα χρήματα, ο τυλιχτής για το πως τυλιγει τους γύρους-σουβλακια κτλ, ο ελαιοχρωματιστης να του δειχνει πως θα βαψει κτλ....
Αν δεν του εχεις εμπιστοσυνη η δεν σου αρεσει η υπηρεσια που παρεχει δεν πας... Τόσο απλά.
-
RE: Memory Lane / Βαρταλαμίδι
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
IRC?Chat στο vax 9000 του ΑΠΘ στο κτίριο του βιολογικού κανείς;;;
Μιλάμε για ΤΗΝ εμπειρίαΈχω χάσει μια ολόκληρη χρονιά στη σχολή και 15 κιλά γιατί ξεχνούσα να φάω... Ευτυχώς που 8 η ωρα έκλεινε και μας βγάζαν έξω !!
-
RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?
Υπάρχει επίσης και η σειρά classic line της Fiat για αυτοκίνητα πάνω των 5 ετών που το κιτ χρονισμου(ιμαντας και ρουλεμαν) βγαινει στα 56 €.