-
Δηλαδή πάτησες το πόδι στο πάτωμα και δεν είχες απόθεμα δύναμης;
Χμμμ.
-
@ataim said in Οδήγησα....:
κύριο κριτήριο είναι ο εσωτερικός διάκοσμος ο οποίος δεν είναι κακός.
κακα τα ψέματα το κύριο κριτηριο είναι τα χρήματα που παίρνεις full hybrid 200HP με full εξτρα.
Αυτό είναι το κύριο selling point.
Ουτε το καλύτερο σε υλικά θα είναι όυτε το καλύτερο συστημα hybrid ουτε ουτε
Το HS δεν μου φαίνεται και τοσο ευκαιρία οπως το Mg3
το mg3 μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή και επαρκεστατη η δυναμή του για τα χρήματα του. Αν ηταν πιο ακριβό δεν θα έλεγα τα ίδια.
Γενικα την MG σαν μάρκα νομίζω ολοι για τις πολύ καλές τιμες για το τι παίρνεις την διαλέγουν. Κανενας δεν την διαλέγει γιατι είναι κάτι το φοβερό
-
@cirus said in Οδήγησα....:
κακα τα ψέματα το κύριο κριτηριο είναι τα χρήματα που παίρνεις full hybrid 200HP με full εξτρα.
το mg3 μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή και επαρκεστατη η δυναμή του για τα χρήματα του. Αν ηταν πιο ακριβό δεν θα έλεγα τα ίδια.
Γενικα την MG σαν μάρκα νομίζω ολοι για τις πολύ καλές τιμες για το τι παίρνεις την διαλέγουν. Κανενας δεν την διαλέγει γιατι είναι κάτι το φοβερό
Ειναι πως λεμε για το duster το suv του λαου?? εεε το mg ειναι το hybrid του λαου
-
@alex-mix said in Οδήγησα....:
@cirus said in Οδήγησα....:
Ειναι πως λεμε για το duster το suv του λαου?? εεε το mg ειναι το hybrid του λαου
ναι βασικα το duster εχασε τον βασικο λόγο υπαρξης του. Το Full hybrid του δεν είναι τοσο καλό για τα χρήματα. Ακριβυνε πολύ γενικα. Το καλύτερο duster είναι αυτό με το υγραέριο για οικονομία. Το οποιο είναι ΤΑΦΟΣ ομως και εκνευριστικά αργό σε μια εκδρομη.
Ε καλύτερα ενα MG HS Hybrid που θα είναι κοντα σε οικονομία στην πόλη αλλα δεν είναι και ταφος στο ταξίδι.
-
@lap said in Οδήγησα....:
Δηλαδή πάτησες το πόδι στο πάτωμα και δεν είχες απόθεμα δύναμης;
Χμμμ.
Σε έναν κόμβο βρέθηκα δίπλα σε ένα λεωφορείο το οποίο αγχώθηκα να προσπεράσω, δύναμη έχει αλλά όχι πάντα, είναι λίγες οι τρεις σχέσεις.
-
Δεν καταλαβαίνω τι έγινε; Πάτησες το πόδι στο πάτωμα και τι ένιωσες;;
Δεν είχε δύναμη ή ένιωσες το κενό της αλλαγής σχέσεων
-
Οτι ειναι προβληματική υλοποίηση, απλό ειναι.
-
Δεν είχε δύναμη ή ένιωσες το κενό της αλλαγής σχέσεων
Δεν ξέρω τι έκανε, προσπέρασα πολύ αργά, κάποια στιγμή περίπου στα μέσα της προσπέρασης μου έδωσε δύναμη, πριν σερνόταν. Είναι απρόβλεπτη υλοποίηση, αν δεν έχεις απαιτήσεις είναι μια χαρά, αν το πιέσεις κάνει ό,τι θέλει.
Οδήγησα....