Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Οδήγησα....
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Οδήγησα....
    • 1
    • 2
    • 526
    • 527
    • 528
    • 529
    • 530
    • 530 / 530
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    130
    10592
    264413
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • W
      w202-amg @red_monster last edited by

@red_monster said in Οδήγησα....:

@w202-amg said in Οδήγησα....:

Οι κάτοχοι ηλεκτρικών να μας πουν......σε έντονη επιτάχυνση ή επιβράδυνση υπάρχει αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος των ηλεκτρομοτέρ?
      Κάποτε πριν παραδώσει η γεννήτρια στο αυτοκίνητο έκανε τέτοιο χαρακτηριστικό ήχο.......απόκοσμος και καυλωτικός .
      Για τέτοιο ήχο άνετα άλλαζα τον ήχο των θερμικών.
      Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Θα πιστέψουν και οι άπιστοι αλλόθρησκοι !
      https://x.com/niccruzpatane/status/2060759356673601673

Τώρα μάλιστα!!!!🔥🔥🔥

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • R
        red_monster last edited by

Ρε σεις, σας το έχω ξαναπεί, είμαι άρρωστος βενζινοκέφαλος, όχι σε βαθμό ανοίγω πορτοφόλα και όποιον πάρει ο Χάρος, σε βαθμό μεγάλης κατανόησης και όχι επιδερμικής ανάγνωσης. Ωραίο βερνίκι και ωραίο σποιλεράκι ! Το μοντέλ 3 δεν παίζεται, αν σε ενδιαφέρει στοιχειωδώς η οδήγηση, στα λεφτά του και αρκετά παραπάνω, δεν έχει κανένα αντίπαλο. Και αυτό μόνο καλός κάνεις για όλους εμάς τους βενζινοκέφαλους !

• alex-mix
          alex-mix @araxnis last edited by

Αλλαξοπίστησες κρυφοηλεκτροκίνητη χαμούρα;

Υ.Γ. Με το συμπάθιο....😇 😇

Α παραξηγηθηκα τωρα 🤣🤣🤣🤣
          Ηθελα να το οδηγησω απ οταν ηρθε αλλα μου ετυχαν διαφορα και το χα αφησει ,προχθες βρηκα ευκαιρια.
          Το χα αχτι να οδηγησω ηλεκτρικο.
          Δε γραφω κατι περαιτερω γιατι δεν εχω μετρο συγκρισης ,θα παω ομως να οδηγησω και changan και lynk & go kαι μετα θα γραψω.
          Υ.Γ εγω πιστος ειμαι μονο στις παραγελειες -ακυρωσεις χαχαχα

1 Reply Last reply Reply Quote 5
          • A
            azmo last edited by azmo

Καλο και άγιο το μοντελ 3 ρε παιδια, δεν εχω κανενα παραπονο, αλλά θελω σαν κολασμένος αυτό εδω. Απο πιτσιρικος ηθελα ενα RS. Ποσο λέτε να παει το μισθωμα με leasing?

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/neo-audi-rs5-ston-asterismo-ton-plug-in-hybrid-me-639-ippoys/

• S
              skg1958 @red_monster last edited by

@skg1958 said in Οδήγησα....:

@dimsabas said in Οδήγησα....:

Δε σου έκανε κλικ οδηγικά ή δεν ήθελες να μπλέξεις με τις αυτονομίες;

Η αυτονομία δεν με απασχολεί είχα αυτοκίνητα με 90 λίτρα ρεζερβουάρ που στα 250 χλμ ήθελαν ξανά γέμισμα . Αλλά αυτό γινόταν σε 3-4 λεπτά . Επομένως δεν ήθελα τον μπελά της φόρτισης . Βασικός λόγος επίσης η έλλειψη ήχου από μοτέρ . Λείπει η πιο σεξι αίσθηση σε ένα αυτοκίνητο επιδόσεων .Ξενέρα μεγάλη . Έχω επιλέξει αυτοκίνητα με κριτήριο τον ήχο ενός εξακύλινδρου ή ενός οκτακύλινδρου μοτέρ .Κάποια στιγμή θα πάρω και εγώ ηλεκτρικό για να αντικαταστήσω το HEV που χρησιμοποιώ στην αστική κίνηση , αλλά το μυαλό μου θα είναι σε μια σπορ κατασκευή με σέξι ήχο πολλών κυλίνδρων

Αν σέρνεις μερικά ντενεκεδάκια από τον πίσω προφυλακτήρα θα φτιάξει λες η "αίσθηση" ?
              Αυτοκίνητο επιδόσεων είναι ένα περίπτερο με ρόδες επειδή έχει 6κυλινδρο?

Δεν μιλάω για SUV , από τα χέρια μου περάσανε διθέσια V8 κεντρομήχανα , V8 κουπέ πισοκίνητα , V10 σεντάν , V8 biturbo SUV και πολλά πολλά 6κύλινδρα . Στόχος πλέον ένας flat six που δεν έτυχε μέχρι στιγμής. Ηλεκτρικό μικρό ίσως ναι για την αστική χρήση όταν η φόρτιση θα χρειάζεται 2-3 λεπτά που είναι ζήτημα χρόνου να επιτευχθεί

Άρα μιλάς για σπορ κατασκευές σωστά ? Που στοιχίζουν 2,5 φορές παραπάνω σε αγορά και 3 φορές παραπάνω σε χρήση και συντήρηση ?
              Που το είχαμε ονειρευτεί αυτό ?
              Έχουμε αίσθηση για το μέγεθος της διαφοράς ?

Την διαφορά την γνωρίζω αλλά δεν μου κάνουν κλικ τα ηλεκτρικά , με το κόστος του CX-60 θα μπορούσα να πάρω δύο Tesla . Δεν ευχαριστιέμαι την οδήγηση με ηλεκτρικό όπως και ένας φίλος που έδωσε την Taycan και πήρε V8 Panamera

R 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • D
                dimsabas last edited by

Πάντως Γιώργη, εμένα με μπέρδεψες. Έγραψες για σπορ κατασκευές με πολυκύλινδρα μοτέρ και τελικά κατέληξες με SUV δύο τόνων με μοτέρ πετρελαίου. Για αυτό και επιμένω: δεν ήθελες να μπλέξεις με μπαλαντέζες και φορτίσεις. Αν υπήρχε ηλεκτρικό στα ίδια χρήματα με την αυτονομία και την ταχύτητα γεμίσματος του CX-60, σιγά μην είχες αγοράσει το Mazda. Λέω εγώ τώρα...

https://cartalk.gr/

gatoz S 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                • R
                  red_monster @skg1958 last edited by red_monster

Δε σου έκανε κλικ οδηγικά ή δεν ήθελες να μπλέξεις με τις αυτονομίες;

Η αυτονομία δεν με απασχολεί είχα αυτοκίνητα με 90 λίτρα ρεζερβουάρ που στα 250 χλμ ήθελαν ξανά γέμισμα . Αλλά αυτό γινόταν σε 3-4 λεπτά . Επομένως δεν ήθελα τον μπελά της φόρτισης . Βασικός λόγος επίσης η έλλειψη ήχου από μοτέρ . Λείπει η πιο σεξι αίσθηση σε ένα αυτοκίνητο επιδόσεων .Ξενέρα μεγάλη . Έχω επιλέξει αυτοκίνητα με κριτήριο τον ήχο ενός εξακύλινδρου ή ενός οκτακύλινδρου μοτέρ .Κάποια στιγμή θα πάρω και εγώ ηλεκτρικό για να αντικαταστήσω το HEV που χρησιμοποιώ στην αστική κίνηση , αλλά το μυαλό μου θα είναι σε μια σπορ κατασκευή με σέξι ήχο πολλών κυλίνδρων

Αν σέρνεις μερικά ντενεκεδάκια από τον πίσω προφυλακτήρα θα φτιάξει λες η "αίσθηση" ?
                  Αυτοκίνητο επιδόσεων είναι ένα περίπτερο με ρόδες επειδή έχει 6κυλινδρο?

Δεν μιλάω για SUV , από τα χέρια μου περάσανε διθέσια V8 κεντρομήχανα , V8 κουπέ πισοκίνητα , V10 σεντάν , V8 biturbo SUV και πολλά πολλά 6κύλινδρα . Στόχος πλέον ένας flat six που δεν έτυχε μέχρι στιγμής. Ηλεκτρικό μικρό ίσως ναι για την αστική χρήση όταν η φόρτιση θα χρειάζεται 2-3 λεπτά που είναι ζήτημα χρόνου να επιτευχθεί

Άρα μιλάς για σπορ κατασκευές σωστά ? Που στοιχίζουν 2,5 φορές παραπάνω σε αγορά και 3 φορές παραπάνω σε χρήση και συντήρηση ?
                  Που το είχαμε ονειρευτεί αυτό ?
                  Έχουμε αίσθηση για το μέγεθος της διαφοράς ?

Την διαφορά την γνωρίζω αλλά δεν μου κάνουν κλικ τα ηλεκτρικά , με το κόστος του CX-60 θα μπορούσα να πάρω δύο Tesla . Δεν ευχαριστιέμαι την οδήγηση με ηλεκτρικό όπως και ένας φίλος που έδωσε την Taycan και πήρε V8 Panamera

Καλά χαλάρωσε, όσο στοιχίζει το μαζντα στοιχίζει και το τεσλα με το δεύτερο να είναι σε σχεδόν κάθε
                  μέτρηση καθολικά καλύτερο. Δεν θα με εξεπληττε αν ήταν καλύτερο και σε παρατεταμένες στροφές λόγω κέντρου βάρους. Το αστείο είναι ότι το μοντελ Υ με τη μεγάλη μπαταρία είναι και ελαφρύτερο !! Αυτό λέγεται εντζινιρινγκ !
                  Και σε όλα αυτά δεν εξετάζω καθόλου (γιατί ποτέ δεν με ενδιέφερε) η αξία μεταπώληση γιατί το μαζντα θα έχει μηδενική αν δηλαδή βρεθεί κανένας τρελός να το θέλει !
                  Οσο για το φίλο με το παναμερα, αν δεν ήμουν έμπορος ναρκωτικών θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με δαυτο, πέρα ότι είναι απίστευτα άκομψο !

Αλλά δεν κατάλαβα, μιλάμε για σπορ κατασκευές ή για ένα d suv πάνω από 2 τόνους με πετρέλαιο ?

• gatoz
                    gatoz @dimsabas last edited by

Πάντως Γιώργη, εμένα με μπέρδεψες. Έγραψες για σπορ κατασκευές με πολυκύλινδρα μοτέρ και τελικά κατέληξες με SUV δύο τόνων με μοτέρ πετρελαίου. Για αυτό και επιμένω: δεν ήθελες να μπλέξεις με μπαλαντέζες και φορτίσεις. Αν υπήρχε ηλεκτρικό στα ίδια χρήματα με την αυτονομία και την ταχύτητα γεμίσματος του CX-60, σιγά μην είχες αγοράσει το Mazda. Λέω εγώ τώρα...

οταν ξεπερασεις το σημειο 'κοκορακι νεοπλουτο', δηλαδη εχεις πραγματικα γιουρα, λειτουργεις με αλλα κριτηρια, σε ευχαριστουν αλλα πραγματα απο το να επιδειξεις συμμορφωση και ιντελιτζενς μηπως και πεισεις.
                    ο φιλος, γιωργης ονομαζεται απο οτι καταλαβαινω, ειναι φανερα σε ενα κοσμο που ημεις ή αποδελοιποι εδω δεν μπορουμε να φτασουμε ή να σκεφτουμε αναλογα. εγω ζηλευω το μαζντα του, δειχνει μια αποψη που οι μικροαστισμοι μου δεν με αφηνουν να επιλεξω. και οχι μονο οι μικροαστισμοι μου, κυριως ο τραπεζικος λογαριασμος μου θα ελεγα.

#milf-a-man

R D 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                    • R
                      red_monster @gatoz last edited by red_monster

@gatoz said in Οδήγησα....:

οταν ξεπερασεις το σημειο 'κοκορακι νεοπλουτο', δηλαδη εχεις πραγματικα γιουρα, λειτουργεις με αλλα κριτηρια, σε ευχαριστουν αλλα πραγματα απο το να επιδειξεις συμμορφωση και ιντελιτζενς μηπως και πεισεις.
                      ο φιλος, γιωργης ονομαζεται απο οτι καταλαβαινω, ειναι φανερα σε ενα κοσμο που ημεις ή αποδελοιποι εδω δεν μπορουμε να φτασουμε ή να σκεφτουμε αναλογα. εγω ζηλευω το μαζντα του, δειχνει μια αποψη που οι μικροαστισμοι μου δεν με αφηνουν να επιλεξω. και οχι μονο οι μικροαστισμοι μου, κυριως ο τραπεζικος λογαριασμος μου θα ελεγα.

Αν θες αυτοκίνητο για να δείξεις μια άποψη έχεις χάσει το νόημα της ζωής από τα αποδυτήρια !
                      Μια φορά έχω αγοράσει μάζντα και όταν χρειάστηκα ανταλλακτικά φανοποιεία κατάλαβα τα "περί άποψης". Προσωπικά θα το έλεγα άσκηση ηρεμίας, μαζοχισμό άπλετο ελεύθερο χρόνο κλπ ! Θέτε να τα πούμε όλα αυτά άποψη ?

• D
                        dimsabas @gatoz last edited by

Το Mazda του Γιώργου είναι αμαξάρα, κανείς δεν αντιλέγει επ' αυτού. Φιλολογική συζήτηση κάνουμε, για το αν απορρίπτει τα ηλεκτρικά για τους λόγους που αναφέρει. Ή για αυτούς που λέω εγώ. Κουβέντα να γίνεται, δε λέμε κάτι ουσιαστικό.

https://cartalk.gr/

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • S
                          skg1958 @dimsabas last edited by

Αν ζήσεις λίγο με το Mazda θα σε ενθουσιάσει , δεν δείχνει το βάρος του είναι ιδιαίτερα ζωντανό , αίσθηση τιμονιού και ζύγισμα σαν Μιατα ,υπέροχο γουργούρισμα από το μοτέρ και τιμή χώμα για αυτά που προσφέρει

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • R
                            red_monster last edited by red_monster

Ο καθένας αγοράζει ότι τον βολεύει και γουστάρει !
                            Από το «v-8 διθέσιο» μέχρι το ντίζελ d suv έχει μια διαφορά. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ούτε μαζντα (για τους λόγους που προείπα και για τις παραξενιές, ούτε καν το καταπληκτικό mx5) ούτε suv, οπότε για εμένα δεν είναι αμαξάρα, τουναντίον !

S 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • S
                              skg1958 @red_monster last edited by

Ο καθένας αγοράζει ότι τον βολεύει και γουστάρει !
                              Από το «v-8 διθέσιο» μέχρι το ντίζελ d suv έχει μια διαφορά. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ούτε μαζντα (για τους λόγους που προείπα και για τις παραξενιές, ούτε καν το καταπληκτικό mx5) ούτε suv, οπότε για εμένα δεν είναι αμαξάρα, τουναντίον !

Πάντα , με ένα διθέσιο είχα συγχρόνως και ένα SUV , ποτέ δεν είχα μόνο ένα αυτοκίνητο. Αν έπρεπε να μείνω με ένα αυτοκίνητο αυτό σίγουρα θα ήταν SUV ή μεγάλο 4Χ4 . Εγώ τα ανακάλυψα από τότε που έγινα 18 χρονών και περάσανε μέχρι στιγμής 14 από τα χέρια μου από 1000 μέχρι 4500 κυβικά

Πάντως το καλύτερο αυτοκίνητο που πέρασε από τα χέρια μου είναι το MX-5 πρώτης γενιάς με τα 115 άλογα και το μπλοκέ πίσω.....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • First post
                                Last post
                              • 1
                              • 2
                              • 526
                              • 527
                              • 528
                              • 529
                              • 530
                              • 530 / 530
                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ