-
@criuser said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Πίστευαν ότι αυτοί θα γμσαν τους πάντες με τα ντίζελγκειτ, θα έχουν τζάμπα αέριο από τους Ρώσους, μετανάστες διαλεγμένους και οι κατιμάδες στον νότο και ασφάλεια πληρωμένη από τους Αμερικάνους.
Και βέβαια για τα κατοχικά δάνεια και τις αποζημιώσεις κουβέντα.
Μάλλον θα πρέπει να πάψουν να είναι ομοσπονδία και να γίνουν αδύναμα κρατίδια.
Ωπ, τι διαβάζω!
Θα μας επιστρέψει τα κατοχικα δάνεια και τις αποζημιώσεις ο Τραμπ; Ή ο Ίλον, που χει και τα κονέ στο Ράηχ;
-
Που κολλάει ο Τράμπ και ο Ιλον στα κατοχικά δάνεια ?
Αλλωστε με την Συνθήκη 4+2 του 1990 τα έφαγαν οι Γερμανοί με την ανοχή και την ευθύνη των 4 νικητών.
-
@sette said in Βοήθεια για επιλογή αυτοκινήτου:
@realzeus said in Βοήθεια για επιλογή αυτοκινήτου:
@w202-amg said in Βοήθεια για επιλογή αυτοκινήτου:
Μακάρι να έχετε δίκιο και να είμαι υπερβολικός αλλά επειδή είμαι συνέχεια στο δρόμο και βλέπω πολλά, δεν νιώθω ασφαλής ούτε σε c class.....
Έστω golf κατηγορία.....Προτείνω τότε Μ113, το βενζινοκίνητο όχι τα μαζούτ Α1/2/3), το ορθόδοξο! Άνετο και με θωράκιση που σταματάει και αεροβόλο να πούμε! Πέρα από τη πλάκα, γιατί τέτοιος φόβος; Σου έχει συμβεί τίποτα με αυτοκίνητο;
Δεν κάνει το Παπί, ούτε διατρητικές (μαυροκέφαλες) από Μ2 50άρι δεν σταματάει ο θώρακάς του. Χρειάζεσαι από Leo 1 και πάνω.
Οριακά σταματάει 7,62Χ51 το παπί...
Leo-1 (οριακά όχι τα 1Α1Α1) και ΑΜΧ-30, ανέκδοτα σε θωράκιση.
Σε όλα τα Λεο-1 το πήγμα που θα έλεγε κι ο Δίας τα ίδια εκατοστά θωράκισης έχει.
-
@famas said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Μακάρι να έχετε δίκιο και να είμαι υπερβολικός αλλά επειδή είμαι συνέχεια στο δρόμο και βλέπω πολλά, δεν νιώθω ασφαλής ούτε σε c class.....
Έστω golf κατηγορία.....Προτείνω τότε Μ113, το βενζινοκίνητο όχι τα μαζούτ Α1/2/3), το ορθόδοξο! Άνετο και με θωράκιση που σταματάει και αεροβόλο να πούμε! Πέρα από τη πλάκα, γιατί τέτοιος φόβος; Σου έχει συμβεί τίποτα με αυτοκίνητο;
Δεν κάνει το Παπί, ούτε διατρητικές (μαυροκέφαλες) από Μ2 50άρι δεν σταματάει ο θώρακάς του. Χρειάζεσαι από Leo 1 και πάνω.
Σε όλα τα Λεο-1 το πήγμα που θα έλεγε κι ο Δίας τα ίδια εκατοστά θωράκισης έχει.
Σε γενικές γραμμές ναι(εκτός πχ των καναδικών με MEXAS). Το κυριότερο ζήτημα είναι ο πύργος. Χυτός vs συγκολλημένος, με τις μικρές διαφορές σε αντοχή σε πλήγμα αλλά και σε κόστος κατασκευής. Προσωπική απορία είναι γιατί δεν υιοθετήθηκε ο εξοπλισμός από πύργους των Leo-1A5 που πήραμε ως αντισταθμιστικά των HEL, ώστε να μπει σε Leo-1A3GR που ήταν νεώτερης κατασκευής από τα γερμανικά που προέρχονταν από αναβάθμιση παλαιότερων παρτίδων. Ίσως δεν άξιζε η εργασία.
-
@sette said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
@famas said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Σε γενικές γραμμές ναι(εκτός πχ των καναδικών με MEXAS). Το κυριότερο ζήτημα είναι ο πύργος. Χυτός vs συγκολλημένος, με τις μικρές διαφορές σε αντοχή σε πλήγμα αλλά και σε κόστος κατασκευής. Προσωπική απορία είναι γιατί δεν υιοθετήθηκε ο εξοπλισμός από πύργους των Leo-1A5 που πήραμε ως αντισταθμιστικά των HEL, ώστε να μπει σε Leo-1A3GR που ήταν νεώτερης κατασκευής από τα γερμανικά που προέρχονταν από αναβάθμιση παλαιότερων παρτίδων. Ίσως δεν άξιζε η εργασία.
Ο welded του A3/A4 είναι ίδιος σε προστασία με τον πύργο του Α2 με το πλεονέκτημα του μεγαλύτερου χώρου. O πύργος του Α5 προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από αυτή του Α3/Α4. Θεωρητικά το ευκολότερο θα ήταν το swap πύργων Α5 στα νεώτερα σκάφη των Α3/Α4, όπως λες.
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)