Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Προσωπικά τσατίστηκα πολύ που δε μας ενημέρωσε από την αρχή,να γλυτώσουμε και τη ταλαιπωρία ,την ανυπομονησια και την αναστάτωση.Το συγκεκριμένο απορρίπτεται.
Υ.Γ. Καλό και το 500,αλλά την φινέτσα-παρά της ιταλικής προέλευσης της λέξης- του Mini δεν την έχει!
Τουλαχιστον ξερεις τι ψαχνεις πλεον. Συμπληρωσε ακομα, βλαβες στο ηλεκτρονικο τιμονι τα παιζει το μοτερακι(300+€), αρρυθμίες στο ρελαντι απο παραγοντες που θα πληρωσεις για να τους βρεις( βρωμικη πεταλουδα, εκμαθιση πεταλουδας) κρεμασμενες ταπατσαριες οροφης(200+€), αισθητητες λ, πανακριβα runflat ελαστικα (500€), καταναλωση 9+.
Καλη η μοστρα αλλα οπως λεει και ενας φιλος μου ' καθε μηνα κραταω 100€ γιατι κατι θα χαλασει'.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικα ειχα ενα mini R56 καινουριο μεχρι και που το πουλησα με 72.000χλμ μετα απο 5 χρονια συνυπαρξης.
Δεν μου παρουσιασε καμία απολυτως ζημιά οπως αναφερεται παραπανω. Ακομα και το παλικαρι που το εχει παρει και το εχει αλλα τοσα χρονια με 160.000χλμ, δεν του εχει βγαλει καποια ζημια.
Τα λαστιχα για το 1.6 το απλο ειναι 15αρια, πανω απο 300 ευρω για λαστιχα δεν θες. εχω 17αρια συμβατικα στο τωρινο μου αυτοκινητο εβαλα με 360 ευρω, continental για να προλαβω οποιαδηποτε σχολια.
Για καταναλωση, ποτε δεν ημουν πανω απο 7,5λιτρα.
Σε οτι αφορα το λαδι, η bmw αποδεχεται σε καποια μοντελα καταναλωση λαδιου κοντα στα 0,5-0,7ltrs/1000, maximum ομως ( μιλαμε για συμβατικα, οχι για μοντελα Μ).
Αν σκεφτεις οτι η χωρητικοτητα του κινητηρα σε λαδι ειναι 4,2λιτρα, τοτε καθε 1000χλμ θα ξεμενεις απο λαδι....!
Το θεωρεις αυτο φυσιολογικο....?