-
Αμαξαρα!
-
Αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο καθρεφτών και παραθύρων σε Suzuki Vitara/Baleno 2016-2022 & Swift 2018-2022
Αγόρασα αυτό: https://www.aliexpress.com/item/32815781900.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.6.456f122a7dOKjs
Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη: βγάζουμε το panel της πόρτας του οδηγού, ξεκουμπώνουμε τις τρεις φύσες (κεντρικού κλειδώματος, παραθύρων και καθρεφτών) και τις κουμπώνουμε στις θηλυκές του module που αγοράσαμε. Εν συνεχεία, κουμπώνουμε τις αρσενικές του module στις θηλυκές της πόρτας.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, κάλυψα με bubble rap το module και τις φύσες ώστε να μην έχω τριγμούς.
Σημειώστε ότι η εγκατάσταση είναι plug and play και ΔΕΝ περιλαμβάνει κανένα κόψιμο/ράψιμο καλωδίων.
Κλειδώνουμε το αυτοκίνητο οι καθρέφτες διπλώνουν και τα παράθυρα κλείνουν αν τα έχουμε αφήσει ανοιχτά. Αντιστρόφως, όταν ξεκλειδώνουμε ανοίγουν οι καθρέπτες αυτόματα.
Σημείωση: για να κλείσουν οι καθρέφτες θα πρέπει να είναι ηλεκτρικοί και ανακλινόμενοι.
-
Έτσι ειναι από μέσα;
Ρε συ αυτό δεν έχει καμία μόνωση πουθενά.
Δύσκολο μου φιανεται πάντως.
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Έτσι ειναι από μέσα;
Ρε συ αυτό δεν έχει καμία μόνωση πουθενά
Γιατί νομίζεις ότι είναι 975kg;;;
Καθόλου δύσκολο. Αν τώρα το φοβάσαι, ένας ηλεκτρολόγος θα στο βάλει με ένα 20€.
-
Αυτό να μου πεις.
Να σου πω, καμία φωτογραφία από κοντά το ηχείο το έβγαλες;
Και δεύτερον πόσο εύκολα βγαίνει η πόδια της πόρτας;
Εγώ φοβάμαι να μην σπάσουν κλιψακια..
Μόνωση σκέφτεσαι να βάλεις;
-
Αυτό να μου πεις.
Να σου πω, καμία φωτογραφία από κοντά το ηχείο το έβγαλες;
Και δεύτερον πόσο εύκολα βγαίνει η πόδια της πόρτας;
Δυστυχώς όχι.
Η πόρτα έχει δύο βίδες και φυσικά τα πλαστικά κλιπς που την κρατάνε. Πολύ εύκολο.
-
Ωραίος, θενξ... Πάντως δεν θα το έλεγα και πολύ σημαζεμενο. Ψηλό χύμα τα βλέπω τα καλώδια από το εργοστάσιο, εκτός αν και άλλες εταιρίες τα έχουν έτσι. Δεν έχω εμπειρία
-
Ωραίος, θενξ... Πάντως δεν θα το έλεγα και πολύ σημαζεμενο. Ψηλό χύμα τα βλέπω τα καλώδια από το εργοστάσιο, εκτός αν και άλλες εταιρίες τα έχουν έτσι. Δεν έχω εμπειρία
Τα πολλά καλώδια είναι λόγω του module. Τα τακτοποίησα δεν τα άφησα έτσι χύμα. Παρεπιμτόντως, το έχω βάλει από τις 30/10, δουλεύει άψογα.
Επίσης αν την ώρα που είναι κλειδωμένο το αυτοκίνητο ξεκλειδώσεις-κλειδώσεις-ξεκλειδώσεις μέσα σε 4sec σου ανοίγει και όλα τα παράθυρα! Πολύ βολικό το καλοκαίρι... -
Αφού μόνο του οδηγού είναι αυτόματο!!
Στο δικό σου είναι όλα αυτόματα;
-
Αυτό το ξέχασα: στα μετατρέπει σε αυτόματα!
-
Και πάλι....ωραίος.
Μπραβο ρε συ και για την όρεξη και για το μεράκι.
Τι άλλα τέτοια έχει στο ίντερνετ;
Το ξέρεις ότι στην Ιαπωνία όλα έχουν 360 μοίρες κάμερα; Μόνο εδώ έχει την οπίσθια. Μια ζωή εμείς στην Ευρώπη τα δεύτερα μας δίνουν.
-
Και πάλι....ωραίος.
Το ξέρεις ότι στην Ιαπωνία όλα έχουν 360 μοίρες κάμερα; Μόνο εδώ έχει την οπίσθια. Μια ζωή εμείς στην Ευρώπη τα δεύτερα μας δίνουν.
Ευχαριστώ!
Που να δεις τι έχω κάνει στο CR-V... αν έχεις όρεξη: [https://www.crvownersclub.com/threads/cr-v-2007-2011-head-unit-radio-diy-upgrade.192287/#post-1570196
-
Ωραία θα κάτσω να τα διαβάσω...
@mastoras78 ....για δες να παίρνεις σειρά.
-
Και πάλι....ωραίος.
Προτιμώ την πίσω γιατί με τις 360' οι κάμερες είναι πάνω στους καθρέφτες. Αν σου σπάσει ο καθρέφτης πας 500€ με την μία!
-
@npapanik said in SUZUKI FORUM:
Και βάζει και ασφάλεια για να κατεβαίνουν άμα συναντήσουν σε εμπόδιο ή κόβει δάχτυλα;
Το είχα δει και γω το mod, αλλά είναι καινούργιο οπότε δε βάζω χέρι ακόμα. -
@antonakis τι αυτοκίνητο πήρες;;
-
Χλωμό.. δεν έχω και ηλεκτρικούς καθρέφτες... Ωραία δουλειά πάντως για μερακλήδες. Το μόνο που δε κατάλαβα, αν σου κάνει τα παράθυρα να κλείνουν με ένα κλίκ αυτόματα και εν κινήσει. Αν το κάνει έτσι είναι πολύ καλό.
-
@mastoras78 said in SUZUKI FORUM:
Χλωμό.. δεν έχω και ηλεκτρικούς καθρέφτες... Ωραία δουλειά πάντως για μερακλήδες. Το μόνο που δε κατάλαβα, αν σου κάνει τα παράθυρα να κλείνουν με ένα κλίκ αυτόματα και εν κινήσει. Αν το κάνει έτσι είναι πολύ καλό.
Ναι το κάνει.
-
-
@antonakis said in SUZUKI FORUM:
@npapanik said in SUZUKI FORUM:
Και βάζει και ασφάλεια για να κατεβαίνουν άμα συναντήσουν σε εμπόδιο ή κόβει δάχτυλα;
Το είχα δει και γω το mod, αλλά είναι καινούργιο οπότε δε βάζω χέρι ακόμα.Το δοκίμασα μόλις: κόβει ότι βρει μπροστά του!
SUZUKI FORUM