-
Σαν τους δεικτες δεν εχει...
-
@chrisk6 said in SUZUKI FORUM:
@dimitrioskosmas said in SUZUKI FORUM:
Αυτα τα οργανα...θεε μου.
Α μωρη Suzuki με τα κολληματα σου.Σαν στο SV 20 χρονια με την ιδια 2 πιστονη κ χωρις upside down μπροστινα.
Ξερουμε ειναι μικροτερη σε δυναμη απο τα αλλα εγοστασια αλλα προσπαθησε το λιγο να ανεβεις σε επιπεδο εξοπλισμου.Ναι, αλλα τωρα το sv ειναι το απολυτο VFM, και αλλαξε και δαγκανα στα 18 χρονια...
Για καποιον που θελει αξιοπιστια ναι.
Αλλα πολλοι πανε σε MT7 (κλαιω)...εχουν μπει κ οι κινεζοι στην αγορα...καταλαβαινεις.
Απλα εγω το ειπα για να δειξω οτι η Σουζι φτιαχνει σκυλια αμαξια/μοτο κ χαντακωνεται μονη της σε λεπτομερειες.
Θα μου πει καποιος πως θελει να κρατησει χαμηλα το κοστος...οκ. Αλλα δεν μπορεις να μενεις πισω τεχνολογικα ρε γμτ.Όχι Yamaha! Ποτέ δεν μου έκατσε!
Το νουργιο το V το καλοβλεπα πάντως..τα πάντα όλα έχει πάνω..το Transalp θέλει 2.000 στην τιμή για να γίνει μηχανάκι ..
-
@dublin said in SUZUKI FORUM:
@dimitrioskosmas said in SUZUKI FORUM:
Αυτα τα οργανα...θεε μου.
Α μωρη Suzuki με τα κολληματα σου.Σαν στο SV 20 χρονια με την ιδια 2 πιστονη κ χωρις upside down μπροστινα.
Ξερουμε ειναι μικροτερη σε δυναμη απο τα αλλα εγοστασια αλλα προσπαθησε το λιγο να ανεβεις σε επιπεδο εξοπλισμου.Ναι, αλλα τωρα το sv ειναι το απολυτο VFM, και αλλαξε και δαγκανα στα 18 χρονια...
Για καποιον που θελει αξιοπιστια ναι.
Αλλα πολλοι πανε σε MT7 (κλαιω)...εχουν μπει κ οι κινεζοι στην αγορα...καταλαβαινεις.
Απλα εγω το ειπα για να δειξω οτι η Σουζι φτιαχνει σκυλια αμαξια/μοτο κ χαντακωνεται μονη της σε λεπτομερειες.
Θα μου πει καποιος πως θελει να κρατησει χαμηλα το κοστος...οκ. Αλλα δεν μπορεις να μενεις πισω τεχνολογικα ρε γμτ.Όχι Yamaha! Ποτέ δεν μου έκατσε!
Το νουργιο το V το καλοβλεπα πάντως..τα πάντα όλα έχει πάνω..το Transalp θέλει 2.000 στην τιμή για να γίνει μηχανάκι ..
Ναι πολυ καλο.
Αλλα σαμπρελα ρε φιλε...?Da fuck.
Μην το χαλαμε το θεμα με 2 τροχα (αν κ Suzukia). -
-
Ωραία συνολακια!!!!
κάθομαι και περιμένω πλάνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και τελικά είδα τα συνολακια. Τουλάχιστον κάποια από αυτά φοριούνται. -
fashion week ρε άνθρωπε... όχι car week...
-
Καλύτερα από κάτι άλλα που έχω δει....
-
Θα έρθει αυτό Ελλάδα λαπ;
-
Δεν έχω τικτοκ; Τι είναι;
-
-
Δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτε. Τι μοντέλο είναι;
-
-
Ώπα! Ωραίο!!!!!
έλεγαν θα φέρουν kei car και στην Ευρώπη. Λες να ειναι αυτό;
-
Μοιάζει...
-
-
Ωχ άρχισε πάλι....
Στο repeat τον έχουν βάλει; -
Με το παρδον. Άλλο για Ευρώπη.
-
Καλά στην Ινδία το 60% των πωλήσεων έως το 2030 θα είναι με κινητήρες εσωτερικής καύσης και 25% υβριδικά διαφόρων τύπων (άραγε και mild hybrid;).... και στην Ευρώπη 80% ΒΕV (πλήρως ηλεκτρικά)... θα σώσουμε τον πλανήτη οι Ευρωπαίοι. Εντάξει οι πόλεις θα καθαρίσουν, όντως, θα μειωθούν οι ρύποι. Το ερώτημα είναι εάν κάποιος πρέπει να αγοράσει τώρα, τι αγοράζει;
Τι τύπο αυτοκινήτου εάν δεν τον βολεύει το BEV ή δεν φτάνουν τα χρήματα; -
@antonakis said in SUZUKI FORUM:
Με το παρδον. Άλλο για Ευρώπη.
Τα ξέρουμε για Ευρώπη τι θα συμβεί, και μάλιστα μετά δυσκολιών.
Η Suzuki έχει το 1.17% της ηπείρου εδώ άλλωστε, με εντυπωσίασε πόσο αργά θα πάρει να αλλάξει η κατάσταση σε μία χώρα που το 2030 θα είναι περίπου 3 φορές όσο η Ευρώπη σε πληθυσμό..Μόνο το Baleno εκεί, που μάλιστα είναι το 2ο σε πωλήσεις της Suzuki, πούλησε περισσότερο από όλα τα μοντέλα στην Ευρώπη!
Wagon R 217.32
Baleno 185.67
Swift 176.42
Alto 162.55
Dzire 159.92
Ertiga 133.81
Brezza 130.56
Ecco 125.07
Celerio 72.73
S-Presso 65.28
Ignis 56.99Ενδεικτικά, αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας αυτοκινήτων στην Ευρώπη.. ποιοί Κινέζοι...οι Τούρκοι είναι ήδη εδώ!
The European Union imports 458,769 passenger cars per year from Turkey, followed by China (435,080) and Japan (401,276)
Νομίζω δεν προλαβαίνουμε να σώσουμε τον πλανήτη!
-
SUZUKI FORUM