-
Δείτε εδώ για παράδειγμα το σύστημα της bmw πριν 5 έτη στην x3 φυσικά ως έξτρα.
Στο suzuki είναι standard στην glx αν και με λιγότερες λειτουργίες και χαμηλότερη ανάλυση. Αλλά είναι εκεί, προσφέρεται όταν οι άλλοι ακόμα δεν το έχουν ούτε ως έξτρα.
-
Μήπως είναι λίγο περιττό;
Εμένα πιο πολύ με ζαλίζει έτσι που γυρίζει γύρω γύρω. Οι 4 στατικές κάμερες αρκούν. -
Καλά αυτός πατάει από το τιμόνι τα κουμπάκια στο τιμόνι για να αλλάζει γωνίες για να μας κάνει επίδειξη. Δεν αλλάζει συνεχώς μόνο του.
Δεν χρειάζεται να αλλάζεις συνέχεια τη κάμερα.
Αν και όπως λες, θα πρέπει να το δούμε στην πράξη αν ζαλίζει ή όχι.
Πάντως βλέπω σε βιντεάκια για τα Suzuki καθώς παρκάρεις μπορεις να χωρισεις στη μέση την 9 ιντσών οθόνη και στη μισή να δείχνει η κάμερα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και στην άλλη μισή το κράσπεδο του πεζοδρομίου με τις νοητές γραμμές να φαίνονται. Αυτό είναι πολύ πρακτικό ιδιαίτερα για τις ζάντες του αυτοκινήτου
-
Πολλές πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας καθώς και για υπόλοιπες Ιαπωνικές, και ξεκάθαρα το πλάνο της για τα επόμενα χρόνια. Πολύ ενδιαφέρον και περιεκτικό κείμενο.
-
@dublin said in SUZUKI FORUM:
Εδώ θα βρείς την επίσημη παρουσίαση https://www.globalsuzuki.com/ir/library/financialpresentation/pdf/2022/bsgs_fy2030.pdf και εδώ το δελτίο τύπου https://www.globalsuzuki.com/globalnews/2023/pdf/0126.pdf .
Γενικά μια καλή επίσημη πηγή για τα σουζουκικά είναι το https://www.globalsuzuki.com/globalnews/index.html
-
-
Είναι η νέα ταυτότητα φώτων στη suzuki, σταδιακά θα μπουν σε όλα.
-
Κάτι μου θυμίζουν....
-
Φαντάζομαι αυτά...
Νυχιές κάνουν μόνο οι γαλλίδες στα κρεβάτια -
Αx ρε baleno
-
Το fronx θα ρθει σε ηλεκτρική μορφή λογικά. Κρατήσου.
-
Ρε baleno και ας είναι dieselοτρατα
-
Αυτα τα οργανα...θεε μου.
Α μωρη Suzuki με τα κολληματα σου.Σαν στο SV 20 χρονια με την ιδια 2 πιστονη κ χωρις upside down μπροστινα.
Ξερουμε ειναι μικροτερη σε δυναμη απο τα αλλα εγοστασια αλλα προσπαθησε το λιγο να ανεβεις σε επιπεδο εξοπλισμου. -
@chrisk6 said in SUZUKI FORUM:
Α μωρη Suzuki με τα κολληματα σου.Σαν στο SV 20 χρονια με την ιδια 2 πιστονη κ χωρις upside down μπροστινα.
Ξερουμε ειναι μικροτερη σε δυναμη απο τα αλλα εγοστασια αλλα προσπαθησε το λιγο να ανεβεις σε επιπεδο εξοπλισμου.Χαχα! Με ένα τέτοιο πήρα δίπλωμα! Οδήγησα το τελευταίο και είχε πλάκα!
-
Ξερουμε ειναι μικροτερη σε δυναμη απο τα αλλα εγοστασια αλλα προσπαθησε το λιγο να ανεβεις σε επιπεδο εξοπλισμου.Ναι, αλλα τωρα το sv ειναι το απολυτο VFM, και αλλαξε και δαγκανα στα 18 χρονια...
-
@dimitrioskosmas said in SUZUKI FORUM:
Ξερουμε ειναι μικροτερη σε δυναμη απο τα αλλα εγοστασια αλλα προσπαθησε το λιγο να ανεβεις σε επιπεδο εξοπλισμου.Ναι, αλλα τωρα το sv ειναι το απολυτο VFM, και αλλαξε και δαγκανα στα 18 χρονια...
Για καποιον που θελει αξιοπιστια ναι.
Αλλα πολλοι πανε σε MT7 (κλαιω)...εχουν μπει κ οι κινεζοι στην αγορα...καταλαβαινεις.
Απλα εγω το ειπα για να δειξω οτι η Σουζι φτιαχνει σκυλια αμαξια/μοτο κ χαντακωνεται μονη της σε λεπτομερειες.
Θα μου πει καποιος πως θελει να κρατησει χαμηλα το κοστος...οκ. Αλλα δεν μπορεις να μενεις πισω τεχνολογικα ρε γμτ. -
Τα ευρωπαϊκά θα έχουν και digital dashboard
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Τα ευρωπαϊκά θα έχουν και digital dashboard
Αντε να δουμε.
Μην κραξουμε απο τωρα χωρις να το δουμε εδω.
Αλλο Ινδια αλλο Ευρωπη. -
Αν στην Ινδία έχει αρχίσει να δίνει HUD και 360 σε όλα τα μοντέλα, θα έρθουν και εδώ.
Απλά δεν ξέρω πόσα θερμικά θα έρθουν ακόμα. -
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ το ενδιάμεσο. Και δείκτες και οθόνη. Εκτός αν είναι κάτι σούπερ ουαου όπως το 3d της peugeot.
SUZUKI FORUM