-
Asep wrote:
Ο Κούβελας συμμετείχε στην συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών και είπε ότι οι πολλοί εμβολιασμοί φταίνε για την εμφάνιση των μεταλλάξεων, πράγματι η Δέλτα εμφανίστηκε μετά τους εμβολιασμούς.
το γιουσουφακι του πολακι, πηγε να πει αυνανιες. σε αυνανες. που αυτο ακριβως θελουν να ακουσουν. ουαν μορ τάιμ.
Από την Νέα Δημοκρατία προέρχεται ο Κούβελας, ο πατέρας του ήταν ο παλιός δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
-
Ο Πολάκης πάντως είναι Η (κεφαλαίο) περίπτωση μ@λ@κα! Για την ακρίβεια είναι λεβεντομ@λ@κας από τους λίγους. Δυστυχώς η Κρήτη έχει αυτό το χαρακτηριστικό περισσότερο από κάθε άλλη γεωγραφική περιοχή της χώρας. Μπορεί οι καλοί Κρητικοί να είναι εξαιρετικοί, αλλά και οι χαλασμένοι είναι τρομερές περιπτωσάρες. Φοβεροί κάφροι λεβεντομ@λ@κες. Κάτι στην κουλτούρα της Κρήτης παράγει (σαφώς περισσότερους από το σύνηθες) ανθρώπους στα δύο άκρα...
-
Στατιστικά να το δεις, σε ένα σύστημα η μια ακραία τιμή θα δημιουργήσει και μια άλλη αντίθετη .... Ειδάλλως θα είχαν αυτόκαταστραφεί.
Η Κρήτη βγάζει πενταμορφές γυναίκες. Γενικά πολύ όμορφος λαος.
-
Ο Κούβελας συμμετείχε στην συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών και είπε ότι οι πολλοί εμβολιασμοί φταίνε για την εμφάνιση των μεταλλάξεων, πράγματι η Δέλτα εμφανίστηκε μετά τους εμβολιασμούς.
Ένας άλλος το πρωι έλεγε το ανάποδο, πως το ότι κρατήσαμε όλα τα εμβόλια για την πάρτη μας (οι δυτικοί) και δεν στείλαμε στις φτωχές χώρες οδήγησε στην Δέλτα. Η μετάλλαξη λέγεται όντως 'ινδική' (εμφανίστηκε στην Ινδία των ελάχιστων εμβολιασμένων αφού πρώτα ξεκίνησαν να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια) και όχι π.χ. 'ισραηλινή' των πολλών εμβολιασμένων κατά Κούβελα... Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο αλλά η λογική μου πιο πολύ πάει στον άλλο και όχι στον Κούβελα.
-
gatoz wrote:
Asep wrote:
το γιουσουφακι του πολακι, πηγε να πει αυνανιες. σε αυνανες. που αυτο ακριβως θελουν να ακουσουν. ουαν μορ τάιμ.
Από την Νέα Δημοκρατία προέρχεται ο Κούβελας, ο πατέρας του ήταν ο παλιός δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Μου φαίνεται ότι τα έχεις μπλέξει λίγο.
Ο Δημήτρης Κούβελας της ΝΔ, γιος του γνωστού Σωτήρη Κούβελα, είναι δικηγόρος και είναι Βουλευτής της ΝΔ.
https://www.dkouvelas.gr/index.php/viografiko
Ο αρνητής ιατρός Δημήτρης Κούβελας είναι απλή συνωνυμία. Απλά ο αρνητής ιατρός την περίοδο 2015-2019 είχε τακτοποιηθεί σε κάτι επιτροπές φαρμάκων που τον είχε διορίσει ο φίλος του ο Ταλιμπάν ο Πολάκης. Φυσικά σε θέσεις προέδρου.
Αυτά.
-
Και εμενα.
Οπως είχα γράψει εκτός από ηθικό καθήκον των δυτικών που απλώς ήταν οι τυχεροί του πλανητη να γεννηθούν εδώ πέρα, είναι και λογικό και συμφέρον τους να πληρώσουν και να εμβολιάσουν όλο τον πλανήτη. Εγώ δέχομαι αύριο το πρωί να δώσω 100 ++ευρώ για να εμβολιασω έναν αριθμό ανθρωπων των τρίτων χωρών. Και ας μη παω βολτες το σαββατοκυριακο και ας κάτσω μεσα να δω τηλεπραση. Φοβερή θυσία τι να σου πω. Κάθε πολίτης τρίτης χώρας με οικονομικές δυσκολίες δικαιούτε προστασία τουλάχιστον από τον κωρονοιο.
Ειμαστε δυτικοί, πρεσβευουμε αξίες που μερικές φορές τις επιβαλλουμε με το ζορι , ας αναλάβουμε μια φορά την ευθύνη της τυχης που γεννηθήκαμε σε αυτό το μερος του κόσμου.
Βοήθεια λοιπόν προς απαντες που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο εμβολιο.
-
Εγώ δέχομαι αύριο το πρωί να δώσω 100 ++ευρώ για να εμβολιασω έναν αριθμό ανθρωπων των τρίτων χωρών.
και τι σ εμποδισε?
-
Thnx...
-
Ο αρνητής ιατρός Δημήτρης Κούβελας είναι απλή συνωνυμία. Απλά ο αρνητής ιατρός την περίοδο 2015-2019 είχε τακτοποιηθεί σε κάτι επιτροπές φαρμάκων που τον είχε διορίσει ο φίλος του ο Ταλιμπάν ο Πολάκης. Φυσικά σε θέσεις προέδρου.
Αυτά.
Απορώ πως μου είχε ξεφύγει νόμιζα ότι είναι γιος του Σωτήρη αλλά το Ταλιμπάν δεν καταλαβαίνω που κολάει, οι εμβολιαστές είναι υπέρ της μάσκας άρα αυτοί είναι πιο κοντά στους Ταλιμπάν. Δεύτερον δεν καταλαβαίνω γιατί κομματικοποιείται το θέμα, οι υπόλοιποι στον ΣΥΡΙΖΑ πλην Πολάκη το έχουν κάνει το εμβόλιο. Τρίτον τι θα γίνει με τις επόμενες δόσεις επειδή όταν κυκλοφορήσει η τρίτη όποιος έχει κάνει τις δυο πρώτες θα θεωρείται ανεμβολίαστος.
-
Κομματικοποιείται το θέμα γιατί οι ίδιοι το κομματικοποιούν.
Ας είχαν κοινή γραμμή όλοι τους σε ένα καθαρά τεράστιο υγειονομικό πρόβλημα.
-
Storm wrote:
Αυτά.
Απορώ πως μου είχε ξεφύγει νόμιζα ότι είναι γιος του Σωτήρη αλλά το Ταλιμπάν δεν καταλαβαίνω που κολάει, οι εμβολιαστές είναι υπέρ της μάσκας άρα αυτοί είναι πιο κοντά στους Ταλιμπάν. Δεύτερον δεν καταλαβαίνω γιατί κομματικοποιείται το θέμα, οι υπόλοιποι στον ΣΥΡΙΖΑ πλην Πολάκη το έχουν κάνει το εμβόλιο. Τρίτον τι θα γίνει με τις επόμενες δόσεις επειδή όταν κυκλοφορήσει η τρίτη όποιος έχει κάνει τις δυο πρώτες θα θεωρείται ανεμβολίαστος.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
-
Λοιπόν, παρακολούθησα λίγο τον καθηγητή θεσσαλονικης.
Δεν μπορώ να πω πως δεν με πείθει. Αυτά που αναφέρει δεν τα έχω ξανακούσει και φαίνονται στα μάτια ενός άσχετου σαν εμενα σοβαρά.
Δεν θα το δείξω στην γυναίκα, γιατί θα την αγχώσω.
Και εγω αγχώθηκα.
-
Lap να σου επαναλάβω αυτό που έγραψα παραπάνω, ο 'γνωστος καθηγητής' ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός γεννάει μεταλλάξεις ενώ το γνωστό από την βιολογία είναι ότι για να γίνει μετάλλαξη πρέπει να αντιγραφεί το dna, άρα όσο πιο πολύ αντιγράφεται το dna τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες μεταλλάξεων, άρα όσο περισσότερο κυκλοφορεί ο ιός τόσο περισσότερες οι μεταλλάξεις, άρα όσο περισσότεροι οι προσβεβλημένοι τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα μεταλλάξεων, γι' αυτό και η Δ μας ήλθε π.χ. από Ινδία και όχι από το Ισραήλ.
Βέβαια εμάς τους αδαείς με γνώσεις γυμνασίου πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να μας κολλήσει στον τοίχο και η 'μετάλλαξη Ε' σε λίγους μήνες μπορεί να προέρχεται π.χ. από μια εμβολιασμένη χώρα, όρκο δεν παίρνω.
-
Πρέπει να ξαναδιαβάσω βιολογία. Από το σχόλειο έχω αν διαβάσω.
-
Lap να σου επαναλάβω αυτό που έγραψα παραπάνω, ο 'γνωστος καθηγητής' ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός γεννάει μεταλλάξεις ενώ το γνωστό από την βιολογία είναι ότι για να γίνει μετάλλαξη πρέπει να αντιγραφεί το dna, άρα όσο πιο πολύ αντιγράφεται το dna τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες μεταλλάξεων, άρα όσο περισσότερο κυκλοφορεί ο ιός τόσο περισσότερες οι μεταλλάξεις, άρα όσο περισσότεροι οι προσβεβλημένοι τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα μεταλλάξεων, γι' αυτό και η Δ μας ήλθε π.χ. από Ινδία και όχι από το Ισραήλ.
+1
O fiverg σε γενικές γραμμές έχει πιάσει το νόημα των μεταλλάξεων.
Το είχα γράψει 1-2 σελίδες πριν,αλλά μάλλον δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία. Είναι κάπως όπως η μετάλλαξη που γίνεται στα υγιή κύτταρα,που γίνονται καρκινικά. Όταν κάτι δεν βρίσκει φρένο και πολλ/σιάζεται ταχύτατα και σε μεγάλο αριθμό είναι εκθετικά μεγαλύτερη η πιθανότητα να γίνει αλλαγή (μετάλλαξη) στο γενετικό του υλικό από κακή αντιγραφή του.Γι αυτό και τα κύτταρα που πολλ/σιαζονται πιο συχνά και γρήγορα (γαστρεντερικό,πνεύμονες,αίμα),δίνουν πιο συχνά νεοπλασίες σε σχέση με π.χ. τα νευρικά που έχουν σχεδόν μηδενικό πολλ/σμο.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι κι ο ιός της γρίππης.Ελάχιστοι εμβολιάζονται -στην ουσία οι ευπαθείς ομάδες,ίσως και λιγότερο από το 10% του πληθυσμού,άρα δεν αποδίδεται στο εμβόλιο η ετήσια μετάλλαξη του ιού-, όμως ο ιός μεταλλάσεται ανά έτος και χρειάζεται επικαιροποίηση του εμβολίου κάθε χρόνο.
Οι πρώτες μεταλλάξεις εμφανίστηκαν πριν αρχίσουν ουσιαστικά οι εμβολιασμοί και προήλθαν από περιοχές (Ν.Αμερική,Αφρική και κάποια στιγμή και Αγγλία) που μεταδιδόταν ανεξέλεγκτα ο ιός.Δε σημαίνει βέβαια ότι πάντα μια νέα μετάλλαξη θα είναι χειρότερη -για τους ανθρώπους- από την προηγούμενη,αλλά οι πιθανότητες αφήνοντας τον να μεταδίδεται και να πολλ/σιάζεται, αυξάνουν.
Γενικά, μόνο το νεκρό κύτταρο,μικροοργανισμός,ιός έχει μηδενική πιθανότητα μετάλλαξης.Εννοείται ότι αυτό είναι ουτοπικό,αλλά η αρχή είναι πως τουλάχιστον όσο μικρότερο ιικό φορτίο κυκλοφορεί,τόσο λιγότερο πολλ/σιάζεται κάτι, τόσο λιγότερο πιθανή μετάλλαξη.
-
Ευχαριστώ γιατρέ. Βοηθάς πολύ με τις γνώσεις σου.
Ειπε και ακτι άλλο που με αγχωσε... Θα το ξαναδώ και θα σου πω.
-
#up
-
Eνα απο τα συμπτωματα απο Pfizer ειναι και το αισθημα πυρετου που ειναι το μονο συμπτωμα που εχω μετα την 2η δοση αλλα τις 3 φορες που εβαλα το θερμομετρο (μετα βαρεθηκα και το παρατησα) το μαξ που ειδα ηταν 36.8 με 36.9 και την 3 φορα 36.6. Δηλ δεν εχω πυρετο αλλα το αισθημα το εχω οταν καθομαι στον καναπε πχ. Ξερει κανενας τι παιζει;
-
@wantone
Ετσι και σε εμένα και σε άλλους. Έχεις έναν πυρετό σαν να μην έχεις. Και άλλοι μου το περιέγραψαν έτσι και οντως ετια είναι. Εγώ ανέβασα και 39αρια αλλά έπεσε σχετικά γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση απλά ξεκουρασου και πίνε υγρά. -
This post is deleted!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες