-
Περί Ολυμπιακών αγώνων
Οι αθλητές δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάνει το εμβόλιο, όμως η ΔΟΕ περιμένει το 80% αυτών να είναι εμβολιασμένοι.
τι λέει το πρωτόκολλο
Παρότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός στους αθλητές, άπαντες υποχρεούνται από την 1η Ιουλίου να φέρουν μαζί τους αρνητικό PCR τεστ εντός 72 ωρών.
Τα αποτελέσματα του τεστ πρέπει να περνούν στο ειδικό app που έχουν αθλητές και συνοδοί, ειδάλλως δεν μπορούν να μπουν στο αεροπλάνο. Κατά τη διάρκεια των Αγώνων, οι αθλητές δεν μπορούν να αγωνιστούν αν δεν έχουν επίσης αρνητικό PCR τεστ της ίδιας μέρας.
-
Είναι γαμ@το πάντως που δεκάδες χιλιάδες παρατρεχάμενοι στα αθλητικά γεγονότα δεν μπορούν να περάσουν την πύλη ανεμβολίαστοι, αλλά μπορούν οι πρωταγωνιστές...
Φίλε Starlet. Και με φίλους και γνωστούς, που δεν εμβολιάζονται, όταν ανοίξει αυτή η κουβέντα, ποτέ δεν μου δίνουν μια κατανοητή περιληπτική απάντηση. Καποιοι απ αυτούς με σπουδές και μόρφωση 5 φορες πάνω από μένα, οπότε δεν έχουν πρόβλημα εκφρασης και συντακτικού. Πολλές φορές μου παραθέτουν κακοφωτισμενα βίντεο των 15-25-45 λεπτών, και αυτό το συγκεκριμένο. Στην αρχή έκανα το λάθος να τα παρακολουθώ, πλινθοι κέραμοι ατάκτως ερριμένοι ανά πεντάλεπτο, συμπέρασμα μηδέν. Γι αυτό ακριβώς δεν μπορούν και οι ίδιοι να μου πουν σε μια παράγραφο 'το και το', και παραπέμπουν σε ατελείωτους διαλόγους δημιουργίας εντυπώσεων, χωρίς να ξέρει κανείς τι ήθελε να πει ο ποιητής, λες κι η Φαρμακολογία, η Γενική Ιατρική, η Μοριακή Βιολογία, η Επιδημιολογία είναι αφηρημένες τέχνες που 'το μήνυμα του δημιουργού το εκλαμβάνει ο καθένας ανάλογα τον ψυχισμό του...'
Γι αυτό λυπάμαι, αλλά ό,τι ήταν να δω από βίντεο χωρίς συμπέρασμα το είδα, άλλο χαμενο χρόνο δεν μπορώ να έχω, θα προλάβει ο Λαπ να πάρει κεφάλι στα ποσταρισματα αν ασχολούμαι μ'αυτα...
-
Ας ελπίσουμε να τη σκαπουλάρει, να αναρρώσει, και να παραδειγματιστει και κανένας ελαφρομυαλος θαυμαστής του...
-
....απο τον τυπο που για προσωπικη του αναγνωρισιμοτητα εχει γινει ο περιγελος των φαρμακευτικων απθ-εκπα-πατρας κλπ ειδικα με τον χαρδαλια και τη ΄γεματη νοηματα' ψεκ_μηπως_και_πηδηξουμε αναρτηση
Σήμερα πάντως περνώντας από το μνημείο των Εβραίων στο χώρο του ΑΠΘ κοντοστάθηκα κι είδα ένα ολόκληρο κτίριο το οποίο στην είσοδο γράφει με μεγάλα γράμματα το όνομα και την ιδιότητα του καθηγητή, δεν μιλάμε δλδ για απλό γραφείο. Οπότε αν είσαι ανυποψίαστος και καλοπροαίρετος , τι θα υποθέσεις;
-
Διαβάζω τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους και σκέφτομαι πόσο αστεία (ή μάλλον γελοία) μπορεί να γίνει μία κυβέρνηση όταν προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες για να μην έχει πολιτικό κόστος. Να είναι αρεστή σε όλους.
Βάζει υποτίθεται μέτρα για τους ανεμβολίαστους και ταυτόχρονα τους επιτρέπει να μπαινοβγαίνουν παντού με (υποτίθεται) rapid test.
Απαγορεύεται λέει η είσοδος στα γυμναστήρια χωρίς επίδειξη χαρτιού rapid test από όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Τι λες ρε παπάρα Κικίλια; Σοβαρά τώρα; Και ποιος θα απαγορέψει ρε παπάρα Κοικίλια την είσοδο σε όποιον δεν έχει χαρτί rapid test; Η κοπελίτσα στην υποδοχή; Θα κάνει face control; Τι είναι η κοπελίτσα; Ο μπράβος της γειτονιάς;
Θα κάνουν rapid test οι ανεμβολίαστοι. Που το ξέρεις ρε μεγάλε ότι θα κάνουν; Επειδή το είπες εσύ; Και ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε;
Πόσο παπάρες είναι ποια; Πόσο;;;;;;;
υ.γ. προσπαθώ να συγκρατηθώ, γιατί ειδικά στο γυμναστήριο που πάω, από την 1η μέρα που άνοιξε τον Ιούνιο, έχω καραφλιάσει με αυτά που ακούω από τους πυροβολημένους που ζουν ανάμεσά μας.
-
Διαβάζω τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους και σκέφτομαι πόσο αστεία (ή μάλλον γελοία) μπορεί να γίνει μία κυβέρνηση όταν προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες για να μην έχει πολιτικό κόστος. Να είναι αρεστή σε όλους.
Βάζει υποτίθεται μέτρα για τους ανεμβολίαστους και ταυτόχρονα τους επιτρέπει να μπαινοβγαίνουν παντού με (υποτίθεται) rapid test.
Αστεία μέτρα, χωρίς ουσία και άλλη μια φορά δείχνει οτι ο Κυριάκος φοβάται να πάρει σοβαρά μέτρα. Τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους χρειάζεται να είναι αυστηρά και ουσίας, αλλά ποιος θα αναλάβει το πολιτικό κόστος (που δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς). Αστεία κυβέρνηση, μόνο για γέλια πλέον....
-
Τι μέτρα να πάρει ο Μητσοτάκης όταν έχει τρεις βουλευτές που δεν κάνουν εμβόλιο για αστείους λόγους;
Το πρώτο μέτρο που θα έπρεπε να πάρει θα ήταν να διαγράψει τους τρεις βουλευτές του.
Η άλλη (βουλευτίνα ΝΔ*) ισχυρίζεται ότι δεν την αφήνει ο πνευματικός της να κάνει εμβόλιο... Ε ρε τι έχει μπει στη βουλή!!!!
Κατά τα άλλα τους φταίει ο Πολάκης που δεν εμβολιάζεται.
-
Τι μέτρα να πάρει ο Μητσοτάκης όταν έχει τρεις βουλευτές που δεν κάνουν εμβόλιο για αστείους λόγους;
Το πρώτο μέτρο που θα έπρεπε να πάρει θα ήταν να διαγράψει τους τρεις βουλευτές του.
Η άλλη (βουλευτίνα ΝΔ*) ισχυρίζεται ότι δεν την αφήνει ο πνευματικός της να κάνει εμβόλιο... Ε ρε τι έχει μπει στη βουλή!!!!
Ιδέα δεν είχα για αυτά (δεν παρακολουθώ τα των κομμάτων)...εννοείται ότι έπρεπε να τους είχε διαγράψει, εχτές!! Αλλά δυστυχώς και αυτός παοδείχθηκε πολύ λίγος και κατώτερος των προσδοκιών των ψηφοφόρων του.
-
sk@t@ τα καμανε...
πρωτον, πως οριζεις σε ιδιωτικη αγορα τιμη rapid test στα 10? πως ξερεις ποσο κοστιζει? δεν μονο τα αναλωσιμα, υπαρχει και προσωπικο και επιβαρυνση χωρου κλπ...
και παμε και πιο εντυπωσιακα http://eni-eopyy.gr/?p=3334
δηλαδη οσοι τραβηξαν τον χαμο, τους τραβαει και το χαλι!
-
Άδωνις για ανεμβολίαστους: Δεν θα μπορούνε να πάνε πουθενά.
https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Καιρό-είχαμε-να-τον-δούμε-Άδωνις-για-αν/
Άδωνις πριν από 10 χρόνια.
-
Άδωνις για ανεμβολίαστους: Δεν θα μπορούνε να πάνε πουθενά.
Μακάρι να γινόταν, αλλά μόνο λόγια. Στο δια ταύτα πάλι κολοτούμπα και φόβος για τα ψηφαλάκια...τραγικοί!
-
Για πρώτη φορά τείνω να συμφωνήσω με τον Ιωαννίδη. Αυτοί πλέον που θα μεταδίδουν τον ιό θα είναι οι εμβολιασμένοι (έστω και αν μεταδίδουν πολύ λιγότερο...) αφού θα πηγαίνουν παντού αέρα-πατέρα χωρίς κανένα τεστ!
-
Γνωρίζω από πρώτο χέρι, από ξαδέλφη γιατρό σε κέντρο υγείας ότι έχουν ξεπατωθεί στις υπερωρίες λόγω των εμβολιασμών και δεν υπάρχει απολύτως καμία αμοιβή. Και από ότι φαίνεται ούτε πρόθεση από πλευράς κυβέρνησης να βγάλει το σχετικό κονδύλι για να πληρωθούν οι υπερωρίες...
-
Ρε δε λέτε πάλι καλά που έχουμε αυτούς, ο Θεός μας φύλαξε και μας βρήκε η πανδημία μπλε κι όχι ροζ!
-
Ρε δε λέτε πάλι καλά που έχουμε αυτούς, ο Θεός μας φύλαξε και μας βρήκε η πανδημία μπλε κι όχι ροζ!
Αυτό ξαναπέστο!! Τυχεροί μέσα στην παγκόσμια ατυχία.
-
μην το λες με ροζ θα ημασταν επαρχία του ερντογαν οποτε ολα μπομπα (θα ητουνα)
-
Για πρώτη φορά τείνω να συμφωνήσω με τον Ιωαννίδη. Αυτοί πλέον που θα μεταδίδουν τον ιό θα είναι οι εμβολιασμένοι (έστω και αν μεταδίδουν πολύ λιγότερο...) αφού θα πηγαίνουν παντού αέρα-πατέρα χωρίς κανένα τεστ!
Κανένα πρόβλημα. Όποιος θέλει εμβολιάζεται, όποιος δεν θέλει ας κολλήσει και ότι του προκύψει.
Να δεις στο γυμναστήριο πόσοι θα κολλήσουν.
Ειδικά στις ηλικίες από 18 μέχρι 30 που το παίζουν 'σούπερ μαν' (τύπου Τσιτσιπάς) έχει να γίνει μεγάλο πάρτι.
Σήμερα στο γυμναστήριο πριν λίγο, ατάκα από μικρό σε πηγαδάκι συνομήλικων: 'Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εμβόλιο. Έχω όνειρα για τη ζωή μου. Δεν θα μου τα καταστρέψει ο Μητσοτάκης'.
Έχω ακούσει τις απίστευτες ατάκες εκεί μέσα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι (εμπαναστατικά) μυαλά κουβαλάνε.
-
piliourits wrote:
Αυτό ξαναπέστο!! Τυχεροί μέσα στην παγκόσμια ατυχία.
Αν ήταν οι ροζ στην κυβέρνηση ακόμη θα περιμέναμε τα εμβόλια. Ή μάλλον δεν θα παίρναμε εμβόλια γιατί υπουργός θα ήταν ο Πολάκης που είναι αρνητής των εμβολίων και υποστηρίζει ότι δεν προσφέρουν κάτι.
Φυσικά θα έκρυβαν τον αριθμό των νεκρών και θα έβγαινε το αλέξι στα κανάλια και θα το έπαιζε κινέζος.
Και ποιος ξέρει πόσοι ακόμη θα ήμασταν εδώ μέσα να γράφουμε με αλέξι και πανδημία...
-
piliourits wrote:
μην το λες με ροζ θα ημασταν επαρχία του ερντογαν οποτε ολα μπομπα (θα ητουνα)
Θα ήταν όλα ταμάμ, σε αυτή τη περίπτωση.
(η Μπόμπα ανήρτησε φωτογραφία της υπέρ του θηλασμού, μη μας κολάζεις κι εσύ και μας τη θυμίζεις...)
-
fiverg wrote:
Κανένα πρόβλημα. Όποιος θέλει εμβολιάζεται, όποιος δεν θέλει ας κολλήσει και ότι του προκύψει.
Να δεις στο γυμναστήριο πόσοι θα κολλήσουν.
Ειδικά στις ηλικίες από 18 μέχρι 30 που το παίζουν 'σούπερ μαν' (τύπου Τσιτσιπάς) έχει να γίνει μεγάλο πάρτι.
Σήμερα στο γυμναστήριο πριν λίγο, ατάκα από μικρό σε πηγαδάκι συνομήλικων: 'Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εμβόλιο. Έχω όνειρα για τη ζωή μου. Δεν θα μου τα καταστρέψει ο Μητσοτάκης'.
Έχω ακούσει τις απίστευτες ατάκες εκεί μέσα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι (εμπαναστατικά) μυαλά κουβαλάνε.
Tελικα ολοκληρωσες την 2η δοση;
Εγω θεωρω οτι ο εμβολιασμος θα πρεπει να ειναι προεραιτικος και κανενας να μην αναγκαστει αν δεν θελει. Τωρα σε δημοσιο, στρατο, νοσοκομεια ακομα και ειταιρειες ανετα μπορουν να το κανουν υποχρεωτικο και το σωστο αυτο θα ειναι αν πραγματι πιστευουν σε αυτο. Οποιος δεν θελει εμβολιο εχει την δυνατοτητα της παραιτησης.
Σε καμμια περιπτωση ομως δεν πρεπει να επιστρεψουμε σε lockdown και περιορισμο στην κινηση. Περιορισμο σε κλειστους χωρους αυτο μπορω να το δεχτω γιατι σαν χωρα με καλο καιρο μπορουμε να το αντεξουμε ακομα και τον χειμωνα.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες