-
Εγω λέω πως δεν επηρεάζουν το dna των ανθρώπων. Ούτε και στα εμβολια είναι κάτι τέτοιο εφικτό σύμφωνα με την επιστήμη της ιατρικής, Διοτι δεν ειναι δυνατό να γίνει αυτό στην φύση των ανθρωπινων κυττάρων. Είναι φυσικά αδύνατον. Παρά μονο εργαστηριακά. Είναι δηλαδή σα να λεμε να μείνει έγκυος μια γυναίκα χωρίς σπερματοζωαριο. Δεν μπορεί να συμβεί αυτό στη φύση, σε πειραματικά εργαστήρια ομως γίνεται. Μετατρέπουν οποίοδηποτε κύτταρο του δέρματος σε κυταρο με τα μισά χρωμοσώματα που απαιτούνται αντικαθιστοντας το σπερματοζωαριο και μπορούν να γονιμοποιησουν ωάριο από τα κύτταρα του δερματος που αφήνει πίσω της μια χειραψία.
Σκέψου τώρα να βγαίνει κάθε ενας στους δρόμους και να φωναζει για τις χειραψίες και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Πως σου ακούγεται όλο αυτό; Σκέψου για τους επιστήμονες αυτό που συμβαίνει με τους κάθε λογής ανίδεους.
-
Δεν πιστεύω εγώ σε αυτά περί DNA και τσιπ του Γκέιτς, κάποιοι τα πιστεύουν πραγματικά και αυτό εκμεταλλεύονται κάποιοι για να μας ισοπεδώσουν όλους με εκείνους. Ο λόγος που δεν κάνω το εμβόλιο είναι δεν έχω κινδυνεύσει μέχρι τώρα από τον COVID και ούτε προβλέπεται (πιθανότατα χάρη στις συνθήκες διαβίωσης μου και όχι στις ιδεολογικές μου προτιμήσεις) και δεν θέλω να ρισκάρω να μου προκύψει κάτι από το πουθενά αφού υπάρχουν αναγνωρισμένα πάρα πολλά παραδείγματα.
-
Ποιες είναι οι συνθήκες διαβίωσης σου...?
-
Καλοπροαίρετα θα ρωτήσω κι εγώ, πως πιστεύεις ότι δεν θα κολλήσεις; Δεν έχεις παιδιά, δεν θα πηγαίνεις σε εργασία;, δεν θα βγαίνεις πουθενά, δεν θα βλέπεις φίλους; Πιστεύεις ότι θα ξαναγίνει lockdown για να προστατευτείς;
Εγώ πάντως που έχω παιδιά σε γυμνάσιο-λύκειο το έχω στο πρόγραμμα ότι κάπου τον Οκτώβρη max, θα κολλήσουμε όλοι οικογενειακώς.
-
Δεν πιστεύω εγώ σε αυτά περί DNA και τσιπ του Γκέιτς, κάποιοι τα πιστεύουν πραγματικά και αυτό εκμεταλλεύονται κάποιοι για να μας ισοπεδώσουν όλους με εκείνους. Ο λόγος που δεν κάνω το εμβόλιο είναι δεν έχω κινδυνεύσει μέχρι τώρα από τον COVID και ούτε προβλέπεται (πιθανότατα χάρη στις συνθήκες διαβίωσης μου και όχι στις ιδεολογικές μου προτιμήσεις) και δεν θέλω να ρισκάρω να μου προκύψει κάτι από το πουθενά αφού υπάρχουν αναγνωρισμένα πάρα πολλά παραδείγματα.
Από ιό που μεταδίδεται με τον αέρα ακόμα και από το aircon κινδυνεύεις. Ελπίζω να είσαι εδώ και τον χειμώνα να τα λέμε.
-
Λιγο δυσκολο να το κολλησεις αν δεν εχεις στενη επαφη με κρουσμα (βεβαια εχω ακουσει οτι τους χαιρετας και κολλας). Αν κλειστεις στο σπιτι του και πας βολτες στις ερημιες μεσα στο αυτοκινητο σου δυσκολο να κολλησεις αν υποθεσουμε δεν θα χρειαστεις ιατρικη βοηθεια για αλλον λογο γιατι στο νοσοκομειο κυκλοφορυν πολλοι ιοι.
-
Συγνώμη, αλλά είναι το ίδιο σκεπτικό με το οποίο πολλοί δεν φοράνε κράνος ή ζώνη ασφαλείας. Μόνο που εκτός απ το κεφάλι τους, τρώνε και των αλλωνών στη περίπτωση του ιού.
-
Ποιες είναι οι συνθήκες διαβίωσης σου...?
Δεν βρίσκομαι ποτέ σε πολυκοσμία και στην δουλειά δεν έρχομαι σε επαφή με κόσμο, αυτά τώρα περί σταγονίδια στον αέρα τα θεωρώ γελοιότητες. Δεν σημαίνει αυτό ότι προτρέπω τους άλλους να μην το κάνουν, το λέω μόνο για τον εαυτό μου.
-
απιστευτον....
καθε αυγουστο παιρνει αδεια η καθαριστρια γατου.
και χρησιμοποιω γραφειο καθαρισμου.
ετσι και φετος, κανονισα.
τους παιρνει το λογιστηριο και τους αναφερει οτι εμεις θα καλυψουμε και το εβδομαδιαιο ραπιντ τεστ αλλα και πισιαρ 2 φορες την εβδομαδα.
και μας αναγγελουν οτι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τον ελεγχο και τα εμβολια....
οκ, ο δικηγορος εχει δουλεια. και ψαχνω που θα τους καταγγειλω.
και μπαινουν σε τοσα γραφεια....
-
απιστευτον....
καθε αυγουστο παιρνει αδεια η καθαριστρια γατου.
και χρησιμοποιω γραφειο καθαρισμου.
ετσι και φετος, κανονισα.
τους παιρνει το λογιστηριο και τους αναφερει οτι εμεις θα καλυψουμε και το εβδομαδιαιο ραπιντ τεστ αλλα και πισιαρ 2 φορες την εβδομαδα.
και μας αναγγελουν οτι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τον ελεγχο και τα εμβολια....
οκ, ο δικηγορος εχει δουλεια. και ψαχνω που θα τους καταγγειλω.
και μπαινουν σε τοσα γραφεια....
Ζητω η τρέλα!
-
Α και κάτι τελευταίο, αν ήταν τόσο δραματικά επικίνδυνος στην συγκέντρωση που έγινε πέρσι για την Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να είχε πεθάνει η μισή Ελλάδα και όχι μόνο σε αυτή, σε πολλές άλλες που ακολούθησαν.
-
This post is deleted! -
Σε λιγο χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου δεν θα πηγαινεις ουτε σε σουπερμαρκετ.
-
Δεν νομίζω, για να γίνει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα πρέπει να γίνει και στην Ευρώπη και στην Αμερική, πολύ δύσκολο επειδή εκεί υπάρχουν αντιδράσεις.
-
Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Κάποια αλλά όντως είναι.
Το ότι αρνούνται τον έλεγχο δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει η νοημοσύνη τους. Σορρυ για το κοινωνικό ρατσιστικό σχόλιο μου αλλά νισάφι πια με τον κάθε αρνητη ακόμα και των τεστ.
Φυσικά και να γίνει καταγγελία. Να πληρώσουν από τη τσέπη δικηγόρο. Τα απολεσθέντα έσοδα της επιχείρησης σου ποιος θα τα πληρώσει σε περιπτώση που πεσει πανδημια εκεί μέσα λόγω της άρνησης τους; Οι γνώστες καθαριστές που δεν ξέρουν ούτε καν από τι αποτελούνται τα καθαριστικά που χρησιμοποιούν; Έχουν και ιατρικές γνώσεις και απόψεις;
Ανίδεοι.
ΤΙ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ότι θα πάθουν από τα τεστ;
-
λοιπον, τι φοβουνται....
οτι αν βγει θετικος ο καθαριστης τοτε θα πρεπει να μπει καραντινα και να τον αντικαταστησουν! ομολογημενο απο τον υπευθυνο πωλησεων τους.... το οτι θα σπειρει θανατο θα το καλυψουν λεει με τα χλωρια που εχουν τα καθαριστικα τους. σκιτζηδες και επικινδυνοι. και οχι οι μονοι στον συγκεκριμενο χωρο. ο λογος που πηρα μονιμη καθαριστρια 8ωρου εδω και 10 χρονια, ηταν ακριβως οι πρακτικες των κωλογραφειων που πουλανε υπηρεσιες καθαρισμου και αντι να βγαζουν βρωμα, φερνουν.
-
οι πρακτικες των κωλογραφειων που πουλανε υπηρεσιες καθαρισμου και αντι να βγαζουν βρωμα, φερνουν.
Πασαλείματα και ασχετοσύνη!
-
wantone wrote:
Δεν νομίζω, για να γίνει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα πρέπει να γίνει και στην Ευρώπη και στην Αμερική, πολύ δύσκολο επειδή εκεί υπάρχουν αντιδράσεις.
Ακουσα στην Γαλλια απο 1η Αυγουστου χωρις πιστοποιητικο δεν μπαινεις σε εμπορικα κεντρα και εστιατορεια.
-
ή καταργήθηκε;Φαντάζομαι ότι εκεί δε μπορείς να αρνηθείς να εμβολιαστείς.
Βέβαια τι θα γίνει με τις γυναίκες που δε στρατεύονται;Θα μπορούσε να παίξει καμία 'έξτρα περιποίηση' με κάνα έκτακτο διαταγμα για συμμετοχή στη πολιτική προστασιακλπ(φαντασία να υπάρχει όλο και κάτι θα βρεθεί).
Άσχετο αλλά οι στρατευμένοι τώρα πόσα λεφτά παίρνουν το μήνα;
-
5 αν θυμάμαι καλά , αλλά οι υπαξιωματικοί έπαιρναν 10 .
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες