-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βέβαια και να το πουλήσεις, πόσο θα χάσεις σε αμάξι 22 μηνών με τοσα έξτρα;
Πιο πολλά απο όσα ,νομιζω ότι ,νομίζεις.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Βέβαια και να το πουλήσεις, πόσο θα χάσεις σε αμάξι 22 μηνών με τοσα έξτρα;
Πιο πολλά απο όσα ,νομιζω ότι ,νομίζεις.
Αρνητικό ηταν και εμένα το ποστ βρε! Εννοείται οτι θα χάσεις πολλα!
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Αν και δικο σου ειναι και οτι θελεις το κανεις, η χαρα του μαντρα εισαι φιλε.Σε ανταλλαγές με καινούργια πάντα, όποτε τσιμπάς και κατι καλύτερο για την αγορα του νέου, ποτε σε επαγγελματίες μαντράδες και ποτε μεταχειρισμένα. Ειμαι τόσο περίεργος που και τα καινούργια μου ξυνιζουν ενίοτε, δεν υπαρχει καμία περίπτωση με πάρω μτχ
-
Iceman είσαι τρελλα παράξενος τύπος σε σημείο ψυχασθένειας(πρεπει να τρως φρικες ακόμη και όταν υποψήφιος αγοραστής ερθει και κάτσει μέσα στο αμάξι σου με το φόβο οτι θα προκαλέσει φθορά), στο λέω εντελώς φιλικά χωρίς να θέλω να σε προσβαλλω, είμαι και γω έτσι σε αλλους τομείς και σε κατανοώ. Στο θέμα αμάξι είμαι το ακριβός αντίθετο απο σένα, αρρωσταινω όταν δεν κινηται, οτι και να είναι.
Απλα για να μην μπαινεις στο ιδιο τρυπακι άγχους κάθε φορά , πρόσεξε η επόμενη αγορά οχήματος να σε ικανοποιεί πλήρως κάνοντας λεπτομερή έρευνα. -
Προσωπικά,τον καταλαβαίνω τον iceman.
Κοιτάξτε,καποιοι αγορασαν αυτοκίνητο με πολυ κόπο,και έκαναν το σκατο παξιμάδι.
Άλλοι πάλι είναι σωματεμποροι,ναρκεμποροι,έμποροι όπλων οποτε δεν τους πολυνοιαζει.
Καποιες γκομενες εκαναν 400 κρεβάτια αλλά και πάλι δεν εβγαλαν πολλα(γιατι εχει κοπεί η ανταμοιβή κατα πολυ).
Άλλοι τα πήραν έτοιμα απο γονείς,θείες,γιαγιάδες κλπ.
Καποιοι τα έκλεψαν.Αλλοι ειναι ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ και μενουν με τα πεθερικά και τους το εκαναν δώρο.Ο καθένας κρίνει τον εαυτό του,οσον αφορά την τρέλα που εχει για το αμάξι του.Αυτο δεν πρεπει να είναι κατακριτέο.
-
Σωστο αυτο....και για την ιστορια προσωπικα ειμαι η χαρα του εμπορου ανταλακτικων πρωτα και μετα του μαστορα. Το σκιζω του κανω χλμ του αμαξιου μου κι οταν δω λιγο λαδακι να τρεχει η κατι να εχει φθορα το αλλαζω μη πω και οτι αλλαζω δρομο λωριδα κατευθυνση προς ανταλλακτικα εκεινη τη στιγμη.....
Αγαπη και αγχος..... Ερωτας το κουπε μου!!!
-
Ο τσαπατσουλης απο φύση του θα έχει ρημαδι το αμάξι του ειτε είναι αγορασμενο με ιδρώτα ειτε ειναι χάρισμα. Δεν αλλάζουν αυτά.
Είναι θέμα χαρακτήρα. -
Στενος συγγενης μου ειχε τρακαρει μετωπικη με περιπολικο.(πολυ γερη στουκα)Λογω του οτι μπλεκεσαι με το δημοσιο μεχρι να γινουν ολα τα σχετικα και να αποζημιωθει περασαν 3 χρονια.το αυτοκινητο ηταν εξω σε χωραφι-συνεργειο.Τιποτα δν επαθε....μονο καλο πλυσιμο χρειαστηκε.Το αμαξι σου δν θα παθει κατι....αλλα η τσεπη σου θα ματωσει.Ειμαι της αποψης οτι αγοραζεις ενα αμαξι καινουργιο ή ελαφρως μεταχειρισμενο για να το κρατησεις εως οτου να σαπισει....αλλιως ειναι χασιμο χρηματων.Τωρα που το αμαξι σ ειναι νεο χανεις με πολυ γρηγορο ρυθμο χρηματα.αφου δν το θες πουλα το και παρε ενα φθηνο-μεγαλο αμαξι για την τοση αραιη χρηση που το θες.
-
Αν είναι 4χ4 με ενδιαφέρει να το αγοράσω.
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Αν είναι 4χ4 με ενδιαφέρει να το αγοράσω.1,5 πετρέλαιο δίκινητο ειναι.
-
Δυστυχώς είμαι στην αναζήτηση 4κίνητου. Τυχερός όποιος το παρει πάντως αφου το προσεχεις τοσο πολύ.
-
Αυτο το αμαξι ηταν μια λαθος αγορα απο την αρχη. Εγω αυτο που εχω καταλαβει τοσους μηνες ειναι οτι ΔΕ χρειαζεσαι καν τοσο μεγαλο και 3ο αμαξι εφοσον εχεις αλλα 2. Γι αυτο και δε το ευχαριστιεσαι, γι αυτο και δε το εκτιμας σαν αμαξι . Ενας βαρος ειναι για σενα γι αυτο και πουλα το και καντα λεφτα εξορμησεις με την οικογενεια με το yaris που καραγουσταρεις.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ο τσαπατσουλης απο φύση του θα έχει ρημαδι το αμάξι του ειτε είναι αγορασμενο με ιδρώτα ειτε ειναι χάρισμα. Δεν αλλάζουν αυτά.
Είναι θέμα χαρακτήρα.+1
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο το αμαξι ηταν μια λαθος αγορα απο την αρχη. Εγω αυτο που εχω καταλαβει τοσους μηνες ειναι οτι ΔΕ χρειαζεσαι καν τοσο μεγαλο και 3ο αμαξι εφοσον εχεις αλλα 2. Γι αυτο και δε το ευχαριστιεσαι, γι αυτο και δε το εκτιμας σαν αμαξι . Ενας βαρος ειναι για σενα γι αυτο και πουλα το και καντα λεφτα εξορμησεις με την οικογενεια με το yaris που καραγουσταρεις.+1
-
Καλησπέρα.
Θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι που συνέβη σήμερα.
Μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, πέρασα με το αυτοκίνητο πάνω από σπασμένα γυαλιά που είχαν ρίξει μολότοφ, μιλάμε για πολύ πράμα.
Το ένα ελαστικό έχει σκιστεί επιφανειακά στο πλάι, αλλά κανένα δεν έχει χάσει πίεση.
Τι λέτε να κάνω, να τα αφήσω έτσι η να βάλω καινούργια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Το 90% τον χλμ.τα κάνω σε ταξίδια
Τα ελαστικά που έχω τώρα είναι michelin Primacy 3 και τα έχω 3.5 χρόνια.
Ποια είναι η γνώμη σας; -
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Καλησπέρα.
Μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, πέρασα με το αυτοκίνητο πάνω από σπασμένα γυαλιά που είχαν ρίξει μολότοφ, μιλάμε για πολύ πράμα.
Το ένα ελαστικό έχει σκιστεί επιφανειακά στο πλάι, αλλά κανένα δεν έχει χάσει πίεση.
Τι λέτε να κάνω, να τα αφήσω έτσι η να βάλω καινούργια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Ποια είναι η γνώμη σας;Αν κοντευει και η αλλαγη τους .........αλλαξε τα να εισαι σιγουρος!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλησπέρα.
Ποια είναι η γνώμη σας;Αν κοντευει και η αλλαγη τους .........αλλαξε τα να εισαι σιγουρος!
Τα έχεις 3,5 χρόνια οπότε ανεξαρτήτως χλμ η αλλαγή πλησιάζει. Άλλαξέ τα.
nickthetrib from tapatalk
-
Εσενα πως σου φαινεται το κοψιμο? Ειναι επιφανειακο ή φαινεται να πηγαινει προς τα μεσα? Γιατι αν ειναι μονο η γομα για μενα δεν ειναι λογος αλλαγης. Ασχετα με την παλαιοτητα τους.
Αν θες ανεβασε μας μια φωτο. -
https://s17.postimg.org/at0k6n9nz/20160918_133431.jpg[img]
https://s21.postimg.org/gc59eesbb/20160918_134319_1.jpg
https://s15.postimg.org/d4uqbrnor/20160918_140218.jpg
https://s10.postimg.org/7cppbuftl/20160918_133301.jpgΓεματο τετοια γυαλιακια ηταν και τα εβγαλα.
Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον.
-
Για μενα, επιφανειακα ειναι. Ειδικα στην τελευταια φωτο δεν φαινεται τιποτα στο λαστιχο.
Στην θεση σου θα τα παρακολουθουσα για μερικες μερες μηπως χασουν αερα. Αν ναι θα προχωρουσα αμεσα σε αλλαγη. Αλλιως, θα εκανα την αλλαγη οποτε την ειχα προγραμματισει.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........