-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Απο αγνοια το εγραψε ειμαι σιγουρος οχι για να το κανει αληθοφανες.
Για να ειρωνευτεί το έγραψε, δεν είναι και τόσο γκασμάς
Όχι εγώ δεν είμαι, για σενα και την adensa δε ξέρω. Η κοπέλα τράκαρε και της το είπανε στο συνεργείο.
Λέτε να ήθελα διακαώς να σας εντυπωσιάσω με τις ιστορίες μου για ποντίκια;
Λίγο ανόητο το βρίσκω να το πιστεύετε.Είμαι ο adensa και μεταφέρεις βλακείες,αν όντως στο είπε άλλος.Σου εγραψα ότι το σασμαν είναι κλειστό και δεν μπορουν να μπουν ποντίκια μέσα.Αν υπήρχε τρυπα που περνανε ποντίκια δεν θα κράταγε βαλβολίνη.
Τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό; -
Για πολύμηνη ακινησία αμαξιού & μηχανής και την σωστή φόρτιση-συντήρηση της μπαταρίας είχα αγοράσει αυτόν
-βγάζει και το Lidl προσφορά άλλη μάρκα με 25€ -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Όχι εγώ δεν είμαι, για σενα και την adensa δε ξέρω. Η κοπέλα τράκαρε και της το είπανε στο συνεργείο.
Λίγο ανόητο το βρίσκω να το πιστεύετε.Είμαι ο adensa και μεταφέρεις βλακείες,αν όντως στο είπε άλλος.Σου εγραψα ότι το σασμαν είναι κλειστό και δεν μπορουν να μπουν ποντίκια μέσα.Αν υπήρχε τρυπα που περνανε ποντίκια δεν θα κράταγε βαλβολίνη.
Τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό;Νομίζω πως αν ήταν πισωκίνητο, υπάρχει χώρος μεταξύ σασμάν και καμπίνας που μπορεί να μπουν πολλά ...........
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό;Α οκ σορρυ αλλά nickname είναι αυτό; Σαν να λέμε είμαι ο Ατζελα.
Τεσπά περί ορέξεως...
Μπορεί να είχε χάσει τις βαλβολίνες και να είχε μόνο ποντίκια.
Κρίμα πάντως για τα συμπαθή 4ποδα, ελπίζω να μη σκοτώθηκαν από το τρακάρισμα. -
-
Iceman7 συγνωμη αλλα πιστευω οτι εχεις συνειδητοποιησει οτι κρατωντας σε ακινησια του αυτοκινητο σου απλα και κακο του κανεις και το προετοιμαζεις για κελεπουρι αγορα οσον αφορα χρημα και κατασταση αυτοκινητου.
Αν γλυτωσει απο την ακονησια κινητηρας μεταδοση και θες να το δωσεις γραψε στις αγγελιες να ξερουμε.....
Να σαι καλα φιλε μου αλλα καλυτερα να το χαιρεσαι εξω το αμαξι σου παρα στο γκαραζ και στο τελος στα χερια αλλου....
Φιλικα παντα.... -
Τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό;Α οκ σορρυ αλλά nickname είναι αυτό; Σαν να λέμε είμαι ο Ατζελα.
Τεσπά περί ορέξεως...
Κρίμα πάντως για τα συμπαθή 4ποδα, ελπίζω να μη σκοτώθηκαν από το τρακάρισμα....γερός να σαι να τα θυμάσαι (και τα 17!)
-
Eλεος ρε φίλε!!!!Τι μ@λακίες γράφεις;
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Iceman7 συγνωμη αλλα πιστευω οτι εχεις συνειδητοποιησει οτι κρατωντας σε ακινησια του αυτοκινητο σου απλα και κακο του κανεις και το προετοιμαζεις για κελεπουρι αγορα οσον αφορα χρημα και κατασταση αυτοκινητου.
Αν γλυτωσει απο την ακονησια κινητηρας μεταδοση και θες να το δωσεις γραψε στις αγγελιες να ξερουμε.....
Να σαι καλα φιλε μου αλλα καλυτερα να το χαιρεσαι εξω το αμαξι σου παρα στο γκαραζ και στο τελος στα χερια αλλου....
Φιλικα παντα....Ευχαριστώ coupeas.
Το οτι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα ειναι πολυ ευχαριστημένος το ξέρω και ανέκαθεν ετσι λειτουργώ εκ χαρακτήρος. Αυτος που πήρε το rav ακομα με ευχαριστεί . Ολοκαίνουργιο αμάξι πήρε!
Το να το χαίρομαι δεν αντιλέγω. Το έκανα το καλοκαίρι που υπαρχει η ανάγκη μεγάλου οικογενειακού . Χειμώνα δεν πάμε πουθενά λόγω υποχρεώσεων και καθημερινές εχω αλλο αμάξι γιατι αυτο δεν μπορούσα να το κυκλοφορώ.
Το ζήτημα ειναι τι, πως και ποια ζημιά θα μπορούσε να πάθει ώστε να την αποφύγουμε μην χάσει αξία το αμάξι. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η μπαταρία είναι το πρώτο που σκέφτηκα και εγώ και συνήθως δεν βάζω συναγερμό αφού είναι σε κλειστό παρκινγκ.
Το να μείνω από μπαταρία ίσως και καλό θα ήταν μπας και μου την αλλάξουν που είναι προβληματικη η παρτίδα που φοράει αλλά πρέπει να σε αφήσει για να κάνουν την αλλαγή.
Για τον αέρα στα λάστιχα σημειώθηκε και ευχαριστώ.
Αυτό με τη λίπανση κινητήρα κλπ δεν καταλαβαίνω. Κλειστό σύστημα δεν είναι; Τι μπορεί να πάθει;
Τέλος και με το τεποζιτο έχω διαβάσει ότι πρέπει να είναι φουλ για να μην υπάρχει αέρας και δημιουργούνται μύκητες λόγω diesel. Σωστά;οτι πλαστικο υπαρχει στα μηχανικα ξεραινεται και σκαει αν δεν κινειται ο κινητηρας ωστε να υπαρχει λιπανση. Αρα μπορεις να εχεις διαροες λαδιου ή αλλω υγρων. Περα απο αυτο δυο πραγματα κανεις: αποσυνδεεις την μπαταρια και φουσκωνεις πολυ τα λαστιχα.
Εγω στην περιπτωση σου θα το πηγαινα μια βολτα καθε Κυριακη για μιση ωρα. Λιγοτερα προβληματα θα εχεις γιατι το αμαξι θα ειναι σε καλη κατασταση.
-
Kαι όχι μόνο μια ώρα. Χειμώνα και Κυριακές βόλτα μόνο με αυτό. Αλλιώς πλαστικά μερη που περναει λάδι και κολλάρα σωληνάκια θα ξεραθούν. Με την πρώτη πίεση που θα δεχθούν θα πετάξουν διαρροές.
Επίσης το λάδι κινητήρα όταν μενει πολυ καιρό στην ελαιολεκανη αχρησιμοποίητο γίνεται ποιο παχυρευστο μαυρίζει και φτιάχνει μουργα. Ότι χειροτερο για τρομπα λαδιού και γενικά λίπανση . -
Αν είναι έτσι καλύτερα να το δώσω ρε παιδιά. Σώνει και καλά βόλτα. Παύει να είναι ευχαρίστηση και γίνεται υποχρέωση. Ειδικά στη βόλτα της Κυριακής να πρέπει σώνει και καλά να πας σε μέρος με άνετο παρκινγκ μην του κάνουμε καμία ζημιά και φυσικά τη μικτή σε ισχύ και επιπλέον να μην βρέχει και θέλει ξανά πλύσιμο δεν λέει. Καβαλαμε το Yaris ή το 108 και πάμε όπου θέλουμε χωρίς να μας νοιάζει.
Ίσως απλά το βάζω μπρος κάθε ΣΚ για μισή ώρα και κάνω πέρα δώθε βόλτες στο πάρκινγκ ή στο τετράγωνο αν δεν βρέχει. -
Τι ψυχαναγκασμοί είναι αυτοί ρε; Ούτε φεράρι να ήτανε... Ημαρτον
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Τι ψυχαναγκασμοί είναι αυτοί ρε; Ούτε φεράρι να ήτανε... ΗμαρτονΔιαφυλλατουμε τη μεταπωλητικη αξία και δεν οδηγούμε κάτι που δεν ευχαριστεί καθόλου εντός πόλης!
Να πω την αλήθεια παντως έχω σπαστει με το σχόλιο του εξουσιοδότημενου που κρίνοντας το πλέον και από τα λεγόμενα σας το ερμηνευω ως disclaimer για τυχόν μελλοντικό πρόβλημα.
τα είχα ακούσει για τα νισσαν ότι συχνά προσπαθούν να μην τήρησουν την εγγύηση και δεν το πίστευα.
Και τα τογιοτα μου δεν τους κάνω πολλά χιλιόμετρα (ειδικά το rav που το έδωσα με 45000 στα 8 χρονια) αλλά ούτε έβγαλε κάτι ούτε ποτέ μου είπαν κάτι σχετικό....
Θα μου πεις τώρα τι συγκρίνεις;Ασχετο και σε φεραρι δεν νομίζω να κάνει κάποιος τα ίδια. Είχε ο γείτονας και παρκάρε στη διπλανή θέση με το γιαρις στο πάρκινγκ μια California του κουτιού και μια χαρά πήγαινε τις βόλτες του (έφευγε και κάτι βραδιά αργά και μας ξυπνουσε το θηρίο με το έπαιρνε μπρος)
Τωρα την έδωσε και έχει μια Porsche (δεν ξέρω τι δεν έχω μπει καν στο κόπο να κοιτάξω. Μετά την California τι να κλασει η πορσε) -
Τοσο καιρο στα φορουμ και ακομα δεν εμαθες τις διαφορες ντηζελ απο βενζινη;
-
Υπερβολές απο όλες τις πλευρές.Σιγά μην παθαίνει τίποτα το αμάξι όταν κάθετε λίγο καιρό.
Σιγά μην χάσει τόση μεταπωλητική αξία αν δεν το κινείς.Αν όμως νομίζεις ότι περισσεύει πούλα το.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τοσο καιρο στα φορουμ και ακομα δεν εμαθες τις διαφορες ντηζελ απο βενζινη;Όσον αφορά στα λιπαντικα όχι γι αυτό και ρωτάω, αν και δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί να έχει διαφορά ο ένας κινητήρας από τον άλλο. Το καύσιμο απλά αλλάζει.
Για τα Dpf κλπ τα ξέρω γι αυτό και καταλαβαίνω ότι να το βάζω απλά μπρος δεν επαρκεί αλλά ενδεχομένως και να κάνει ζημιά στο φίλτρο.
Τεσπα πρέπει να βρω τη χρυσή τομή μιας και δεν θέλω να το χρησιμοποιώ αλλά πρέπει να το κρατάω άριστο είτε για τη σκοπουμενη ανταλλαγή είτε για την ενδεχόμενη πωληση (ή στη χειρότερη για να κάνει τα κλασσικά 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα το επόμενο καλοκαιρι).@adensa περισσεύει τα τρία τεταρτα του χρόνου.
Θα το είχα δώσει και θα έπαιρνα κάτι που να μου άρεσε και καλύτερα γιατί αλήθεια ότι έχω απογοητευθει από την ποιότητα του qq αλλά και πάλι στα ίδιο δίλημμα θα είμασταν, αν και προφανώς η Κυριακή με ένα πιο θελκτικο και ποιοτικό όχημα θα είχε πιο ενδιαφέρον.
Βέβαια και να το πουλήσεις, πόσο θα χάσεις σε αμάξι 22 μηνών με τοσα έξτρα; Τι θα πάρεις που κάθετι αξιοπρεπές πάει πάνω από 35000;
Περιμένω και το τογιοτα που αν και μικρό θα είναι τουλάχιστον για έμενα σίγουρο χαρτί να το δώσω αυτό ανταλλαγή τουλάχιστον + μια μικρή διαφορά. Με τους δικούς μου στην τογιοτα τα έχουμε καταρχήν συμφωνήσει γι αυτό και με ενδιαφέρει να το προστατεύσω.Τελωσπαντων ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές και υποδείξεις.
Άκουσα και πράγματα που δεν τα ήξερα. -
Βαλτο παλι αγγελια να δεις αν θα φυγει. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξανασυναντησει περιπτωση καποιος να θελει να ακινητοποιησει ντηζελ αμαξι. Ειναι τρελλα, γιατι τα αμαξια φευγουν αμεσως. Υπαρχει κοσμος που τα θελει γιατι βρισκεται στην επαρχια και κανει πολλα χμ.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Βαλτο παλι αγγελια να δεις αν θα φυγει. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξανασυναντησει περιπτωση καποιος να θελει να ακινητοποιησει ντηζελ αμαξι. Ειναι τρελλα, γιατι τα αμαξια φευγουν αμεσως. Υπαρχει κοσμος που τα θελει γιατι βρισκεται στην επαρχια και κανει πολλα χμ.Τι να βάλω βρε φίλε μιλάμε για τρελή ασχετοσυνη, άσε τα παπουα που παίρνουν τηλέφωνα (τρελό target group το qq) και θέλουν να έρθουν να το δουν παρέα (αργοσχολοι συνταξιούχοι του δημοσίου που θα πληρώνω εγώ με εισφορές στο Θεό τα στερνα σας, γαμω την τρέλα μου!!! )
Λες και δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω να απαντάω σε ηλιθιες ερωτήσεις (είναι εισαγωγής ; είναι από leasing; Μα με 13000 χλμ;;;; ;;) ή να εξηγώ εγώ τις διαφορές των εκδόσεων... (διαβάστε βρε πρώτα ή πηγαίνετε σε μια έκθεση, από το δικό μου θα μάθετε που είμαι και περίεργος; )
Ή στο μιλήτο θα φύγει μπας και τσιμπησουμε κάτι παραπανω ή σε ανταλλαγή να μην παιδεύομαι κιόλας, όπως έχω καταρχήν κανονίσει.
-
Αν και δικο σου ειναι και οτι θελεις το κανεις, η χαρα του μαντρα εισαι φιλε.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........