-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
WagnerΥΠΟΘΕΤΩ οτι εγινε ετσι το πραμα, παντως στην μεσαια και στην αριστερη που μπηκα, ΔΕΝ υπηρχε μηχανη και εγω πηγαινα ηδη πολυ γρηγορα. Αλλα τι ψαχνεις τωρα, εδω θεωρουν μεγαλυτερο λαθος το δικο μου αντι να κραξουν αυτον που αποφασισε να περασει με 230 αναμεσα σε αυτοκινητο και μπαριερα για να μην κοψει την φορα του (επειδη θα ηταν και πολυ δυσκολο να ξαναεπιταχυνει στα τοσα με street μηχανη...).
Ενταξει παιδια, την επομενη φορα θα πω απλα 'δεν τον ειδα' (γιατι οντως δεν υπηρχε περιπτωση ΚΑΝΕΝΑΣ σας να τον δει) και η συνεχεια στο νεκροτομειο. Αι στο διαολο πια που θελουν ολοι να αυτοκτονησουν και εχουν και απαιτησεις...
Και στην τελικη ρε μαγκες για πειτε μου τι εκανα λαθος? Το οτι πηγαινα με 170? Και αλλοι πηγαιναν τοσο, δεν ημουν ο μονος, απλα σε εκεινο το κομματι ετυχε και δεν ειχε αλλον αριστερα. Και αν εγω πηγαινα με τοσα, ο αλλος ο αυτοχειρας πηγαινε με πολλα περισσοτερα. Εγω εκανα ολα οσα επρεπε να κανω για την αλλαγη λωριδας, εκεινος δεν ηθελε να του κοψουμε την φορα και περασε απο οπου (ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ) καταφερε.
Ή μηπως το 'δεν με νοιαζει'? Αυτο ειναι που σας καιει ε? Ε λοιπον, επειδη μαλιστα ειναι και της μοδας το 'πισω απο το πληκτρολογιο ολοι ειναι μαγκες' τωρα τελευταια, εγω θελω να δω οταν εσεις αλλαξετε λωριδα με το καθ'ολα νομιμο 120χαω και αφου εχετε ελεγξει και σιγουρευτει οτι δεν ενοχλειτε κανεναν γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει κανεις γυρω σας, και καρφωσετε στην μπαριερα τον μηχανακια που εμφανιστηκε με ~200 απο το πουθενα, αν θα σας καιει ο μαλακας που αυτοκτονησε ή αν θα σας καιει να μην βρειτε τον μπελα σας. Εκει να σας δω ποσο μαγκες και ευαισθητοι ειστε...
Κακώς το λές αυτό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κόψει ( ειδικά σε μικροπανικό ) ένα δίκυκλο από το 230 στα 150. Ειδικά δε εάν ήταν στη λωρίδα του , δεν υπήρχε και λόγος να κόψει. Έπρεπε να τον δεις εσύ ( μέ όποιο τρόπο μπορούσες ). Το σκατό πάντως του αναβάτη θα πήγε στην κάλτσα.
Και για το τελευταίο κομμάτι σου , εγώ λέω πως εάν ήταν κανένας τράκτορας στην αριστερή και σε μάζευε , θα έλεγες τα ίδια για εσένα. Δεν είναι όμως η επιβίωση του ισχυρότερου εδώ. Γιατί δεν δέχεσαι ότι ήταν σφάλμα και των δύο που πηγαίνατε με τόσα σε ένα δρόμο που απέχει από το να χαρακτηριστεί ασφαλής ακόμη και με ταχύτητες εντός ορίων ;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
στα διόδια,στην ουρά.
καταφθάνουν 3μοτό από δεξιά. Προσπερνάνε, σταματάνε στο πρώτο αμάξι από δεξιά. Νόημα με το χέρι, καταφατικό γνέψιμο-απάντηση από το οδηγό του οικογενειακού, ύψωμα του χεριού απο τους μοτοσυκλετιστές. Ο πρώτος αναβάτης αναλαμβάνει να πληρώσει για όλους, με βιαστικές κινήσεις να βρει τα λεφτά. Επειδή έχει φάει τη σειρά κάποιων, επειδή ζεσταίνεται; Ίσως και τα δύο.Ετσι μαλιστα, κανενα προβλημα. Αλλα να περιμενεις στην ουρα και να σκανε 5 μηχανες ξεμπαρκες μεταξυ τους, να κανει απο 1 λεπτο ο καθενας, και τελικα εγω να περιμενω αλλα 5 λεπτα στην ουρα επειδη καποιοι ζεσταινονται (και το απαιτουν μαλιστα), δεν προκειται να γινει.
Εφ όσον πήραν ( έστω και ψιλοεκβιαστικά ) την άδεια τότε όντως κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ημουν στην μεγαλη ευθεια μετα την εισοδο της ΑΟ. Κανενα τυφλο σημειο εκει. Η μεσαια απο πισω μου δεν ειχε καμμια μηχανη (ελεγξα μεσαιο μην τυχον εχει καποιος βγαλει φλας για αριστερη πριν απο μενα), και η αριστερη 100000% δεν ειχε απολυτως κανενα κινουμενο οχημα για οσο μπορουσε να δει το ματι, ελεγξα δυο φορες πριν βγω. Οποτε ΥΠΟΘΕΤΩ το προφανες συμπερασμα οτι ηταν καπου απο δεξια μου που δεν ειχα κοιταξει. Ή αυτο ή προσγειωθηκε απο τον ουρανο κατ'ευθειαν στα αριστερα μου...Παιδακια ειμαστε τωρα να παιζουμε με τις λεξεις?Το οτι εγω πηγαινα με 170, στο συγκεκριμενο περιστατικο δεν νομιζω οτι εχει να κανει με κατι. Δεν πηγα να πεσω πανω σε κατι, κατι αλλο με προσπερασε απο το πουθενα. Αν πηγαινα και πιο αργα ισως να ηταν χειροτερα τα πραγματα (μεγαλυτερη διαφορα ταχυτητας με εκεινον).
Με 230 που πήγαινε η μηχανή και 170 που πάς εσύ τα δεδομένα αλλάζουν σε δέκατα του δευτερολέπτου. Το γνωρίζεις αυτό πιστεύω πολύ καλά. Δεν ήσουν στην ευθεία του Σχηματαρίου που είναι σχεδόν 5 χλμ. Η ευθείας εκεί ( που είναι μετά από δεξιά καμπή στο ρεύμα προς Πειραιά ) είναι περίπου 600 με 1000 μέτρα και μετά έχει αρίστερή στροφή. Εσύ θες περίπου 0,35 του λεπτού για να κάνεις τα 1000 μέτρα και αυτός 0,26. Στα 200 περίπου μέτρα που σου κόστισε η αλλαγή λωρίδος οι χρόνοι είναι πολύ μικροί.
-
Δεν ξερω ρε μαστορα απο που ηρθε, ξερω ομως απο που ΔΕΝ ηρθε, απο την αριστερη στην οποια μπηκα εγω με φλας ή απο την μεσαια στην οποια ημουν. δεν μενουν και πολλες αλλες επιλογες...
Και ξαναρωταω, πως επηρεασε την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φαση η δικια μου 'υπερβολικη' ταχυτητα, απο την στιγμη που ειχα ολο τον χρονο στην διαθεση μου να ελεγξω τι και πως θα κανω? Δεν ειναι οτι με εκλεισε καποιος ΕΠΕΙΔΗ ετρεχα και για αυτο αλλαξα λωριδα χωρις να ελεγξω και για αυτο τον λογο τον εκλεισα.
ΥΓ Να δω τρακτορα να πηγαινει πιο γρηγορα απο μενα, τοσο πιο γρηγορα ωστε να με αιφνιδιασει σε αλλαγη λωριδας (να μην τον δω να ερχεται), ε τοτε ας με παρει μαζι του
ΥΓ2 Κοιτα, αμα βγει τρακτορας στην αριστερη στην οποια απαγορευεται ρητα να βγει, και με κλεισει, τοτε θα τον παρει ο διαολος. Κυριολεκτικα.
ΕΔΙΤ: Οταν μου λες '600 με 1000 μετρα' (τεραστια διαφορα μεταξυ τους για αυτο που συζηταμε), μαλλον χανεις καθε δικαιωμα να προσπαθεις να κρινεις με νουμερα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδή είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να έκανες εσύ λάθος...
Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι οταν εβγαλα φλας για να μπω στην αριστερη, δεν ηταν ουτε απο πισω μου ουτε ηδη στην αριστερη, ακομα και πολυ μακρυα.
Εμ βέβαια. Πιθανότερο είναι να πήγαινε ο μηχανόβιος στη δεξιά με 230 σε άδειο Κηφισσό και να άλλαξε 3 λωρίδες για την πλάκα του παρά να έκανε ο αλάνθαστος kacey ένα απόλυτα ανθρώπινο λάθος, να μην τον είδε. Και πιο πιθανό είναι να είναι μαλάκας ο μηχανόβιος και να ΕΠΕΛΕΞΕ να περάσει ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τη μπαριέρα, παρά να μην πρόφτασε να φρενάρει και να ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να περάσει έτσι (το έχω πάθει ακριβώς αυτό με αυτοκίνητο...).
Και, σαν κερασάκι στην τούρτα, έρχονται και τα απαράδεκτα 'ας γινόταν αλοιφή, εγώ χέστηκα' κτλ. κτλ. μην αφήνοντας κανένα περιθώριο μήπως ρε αδερφέ, μήπως τύχει καμιά φορά να κάνουμε λάθος και να στείλουμε κάποιο συνάνθρωπο (αθώο ή όχι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, αυτό είναι η κύρια διαφωνία μας...) στο νεκροτομείο...
Ξεκαθαρίζω πως ο μηχανόβιος πήγαινε απαράδεκτα γρήγορα...
Βλεπω σου ειναι πολυ ευκολο να σχολιαζεις κατι που δεν ειδες και δεν ησουν εκει για να μπορεις να κρινεις.
Εγω δεν μιλησα για ΑΔΕΙΟ κηφισο. Μιλησα για Κηφισο που ειχε τοση κινηση, ωστε να μπορεσω να εχω επιστρεψει στην μεσαια με τα 170 που ειχα οταν ημουν 1 στροφη πριν στην αριστερη (που τα ειχα πιασει στην τεραστια και πολυ κατηφορικη ευθεια ΠΡΙΝ την ΑΟ), και με τοση κινηση ωστε να μπορεσω να δω οτι μπροστα μου στην μεσαια ξαναεχει αυτοκινητα, να ελεγξω τους καθρεφτες μου, να βγαλω φλας και να ξαναερθω αριστερα. Ηταν Κηφισος με τοση κινηση ωστε και αλλοι να ταξιδευουν με τετοιες ταχυτητες με τον ιδιο τροπο.
Αν δεν προφτασε να φρεναρει ωστε να αναγκαστει να περασει με τοσα απο εκει, τοτε πηγαινε ΑΠΙΘΑΝΑ γρηγορα. Και επισης δεν αλλαζει το γεγονος οτι εμφανιστηκε απο το πουθενα, ή μαλλον απο οποια τρυπα ειχε βρει και ξετρυπαγε την κινηση απο την αλλη μερια του δρομου...
Και κάτι ακόμα: έχει κανένας την εντύπωση οτι με 220-230 (υποτιθέμενη ταχύτητα από τον kc) μπορεί να κάνει έτσι εύκολα μια μηχανή αστραπιαίο ελιγμό τριών λωρίδων σε δρόμο σαν τον Κηφισό, χωρίς να σαβουριαστεί?
Μα ποιος οδηγούσε, ο Μπούστας?Τα βιντεακια που ποσταρουμε εδω μεσα με μηχανες, ΔΕΝ τα εχεις δει?
Το ενδεχομενο να ειναι καποιος απο αυτους που κολλανε μια καμερα στο τεποζιτο και πανε να γραψουν ρεκορ, το εχετε αποκλεισει?** Ή δεν τα εχετε ξαναδει ποτε αυτα τα ξετρυπηματα με 200+ αναμεσα σε αυτοκινητα με συνεχομενες αλλαγες λωριδας?**
Η πρώτη και η μοναδική φορά που ανέβηκα σε GSXR ως συνεπιβάτης. Με 170χάω , ανάμεσα από τα αυτοκίνητα , πάνω στη γέφυρα στον παλιό Κηφισό ( με τις δύο λωρίδες σε κάθε γέφυρα ). Είχα ασπρίσει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βλεπω σου ειναι πολυ ευκολο να σχολιαζεις κατι που δεν ειδες και δεν ησουν εκει για να μπορεις να κρινεις.Φυσικά, αν το δημοσιεύεις στο Forum υπόκειται σε σχολιασμό και άρα και κριτική. Διαφορετικά δε θα σχολίαζε κανείς, διότι κανείς άλλος δεν ήταν εκεί.
Εγω δεν μιλησα για ΑΔΕΙΟ κηφισο. Μιλησα για Κηφισο που ειχε τοση κινηση, ωστε να μπορεσω να εχω επιστρεψει στην μεσαια με τα 170 που ειχα οταν ημουν 1 στροφη πριν στην αριστερη (που τα ειχα πιασει στην τεραστια και πολυ κατηφορικη ευθεια ΠΡΙΝ την ΑΟ), και με τοση κινηση ωστε να μπορεσω να δω οτι μπροστα μου στην μεσαια ξαναεχει αυτοκινητα, να ελεγξω τους καθρεφτες μου, να βγαλω φλας και να ξαναερθω αριστερα. Ηταν Κηφισος με τοση κινηση ωστε και αλλοι να ταξιδευουν με τετοιες ταχυτητες με τον ιδιο τροπο.
Δηλαδή πήγαινες (εσύ και άλλοι πολλοί) με 170 σε όχι άδειο Κηφισσό. Γιατί τότε διαμαρτύρεσαι αν 'στη λένε' μόνο και μόνο λόγο αυτού ?
Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα.
Αν δεν προφτασε να φρεναρει ωστε να αναγκαστει να περασει με τοσα απο εκει, τοτε πηγαινε ΑΠΙΘΑΝΑ γρηγορα. Και επισης δεν αλλαζει το γεγονος οτι εμφανιστηκε απο το πουθενα, ή μαλλον απο οποια τρυπα ειχε βρει και ξετρυπαγε την κινηση απο την αλλη μερια του δρομου...
Οταν πάει κάποιος με 120 στη μεσαία και βγαίνει στην αριστερή να προσπεράσει και κλείνει εσένα που πας στην αριστερή με 200, τον λες 'ζώον' (βλ. άλλο θέμα).
Οταν πας εσύ με 170 στη μεσαία και βγαίνεις στην αριστερή να προσπεράσεις και κλείνεις το μηχανόβιο που πάει στην αριστερή με 220, τον λες 'ζώον' και μάλιστα αδιαφορείς αν τον σκοτώσεις -τόσο σίγουρος είσαι για το δίκιο σου.
Εσύ λες πως έκανε τρελλές σφήνες με 220 σε όχι άδειο Κηφισσό, δηλ. έπεσες στον Ghostrider που με 220 περνάει από 3 όχι-άδειες λωρίδες, που πολλοί πάνε με 170, στον Κηφισσό Δηλαδή αυτό που λες είναι πιθανότερο από το άλλο απλούστερο ενδεχόμενο (Occam's razor), δηλ. να πήγαινε αριστερά και απλά να μην τον είδες ? Αυτό σχολιάζω, πως είσαι τόσο σίγουρος πως εσύ τα έκανες όλα σωστά και έπεσες στην περίπτωση Ghostrider...
Και είσαι τόσο αλλαζών, που του τη λες που δεν φρενάρισε αλλά έκανε διήθηση αριστερά. Για να μη τον σκοτώσεις την έκανε, και θα την έκανε ακόμα και αν ήσουν ολόκληρος στην αριστερή λωρίδα. Εχεις δοκιμάσει να φρενάρεις μηχανή από τα 220-240 ? Αν όχι, άντε κάντο και μετά να έχεις άποψη για το αν έπρεπε να φρενάρει ή να χωθεί αριστερά να γλυτώσει.
Ζώον ο τύπος, καμία αμφιβολία. Αλλά ρε παιδί μου, πως τα καταφέρνεις, να βγαίνεις πάντα (στο μυαλό σου) εσύ σωστός και όλοι οι άλλοι ζώα ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ξερω ρε μαστορα απο που ηρθε, ξερω ομως απο που ΔΕΝ ηρθε, απο την αριστερη στην οποια μπηκα εγω με φλας ή απο την μεσαια στην οποια ημουν. δεν μενουν και πολλες αλλες επιλογες...Και ξαναρωταω, πως επηρεασε την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φαση η δικια μου 'υπερβολικη' ταχυτητα, απο την στιγμη που ειχα ολο τον χρονο στην διαθεση μου να ελεγξω τι και πως θα κανω? Δεν ειναι οτι με εκλεισε καποιος ΕΠΕΙΔΗ ετρεχα και για αυτο αλλαξα λωριδα χωρις να ελεγξω και για αυτο τον λογο τον εκλεισα.
**ΥΓ Να δω τρακτορα να πηγαινει πιο γρηγορα απο μενα, τοσο πιο γρηγορα ωστε να με αιφνιδιασει σε αλλαγη λωριδας (να μην τον δω να ερχεται), ε τοτε ας με παρει μαζι του
ΥΓ2 Κοιτα, αμα βγει τρακτορας στην αριστερη στην οποια απαγορευεται ρητα να βγει, και με κλεισει, τοτε θα τον παρει ο διαολος. Κυριολεκτικα.
**
ΕΔΙΤ: Οταν μου λες '600 με 1000 μετρα' (τεραστια διαφορα μεταξυ τους για αυτο που συζηταμε), μαλλον χανεις καθε δικαιωμα να προσπαθεις να κρινεις με νουμερα.Παράδειγμα ήταν. Ακραίο αλλά παράδειγμα.
Σε ότι αφορά τις αποστάσεις , θα πρέπει να τις κρίνεις σε χρόνο κάλυψης ( δηλαδή περίπου 7 δευτερόλεπτα ) διαφορά. Δεν είναι άτοπο , λοιπόν.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Προς IOANNISTSA:
Τωρα στα 31, δεν υπαρχει περιπτωση να βγω χωρις κρανος/γανια/μπουφαν/μποτες ουτε για 3 χιλιομετρα, και χωρις πληρης εξαρτηση για μακρινες βολτες, γιατι καταλαβα ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝΟταν πας 41, θα λες ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ στα 31 μου...
-
ΗΛΙΘΙΟΣ ο κυριος με το μπλε σαξο και πινακιδα Αθηναικη, στον επαρχιακό δρόμο Μυτιλήνης, οταν χθες το βραδυ, περνώντας από το δάσος Πολιχνίτου πέταξε τσιγάρο από το παράθυρο.....(και με πολλα μποφορ).... Του επαιξα φωτα, κόρνες τιποτα. Γυρισα πισω να βρω το τσιγάρο αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.
Το δάσος του πολυχνιτου καιγόταν προχτες.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Να ΔΕΙΣ επειδη ΕΛΕΓΞΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΛΩΡΙΔΑ ΕΤΣΙ, και μετα να υπολογισεις σωστα την ταχυτητα αυτου που ειναι ηδη στην λωριδα που πας να μπεις και ερχεται πιο γρηγορα ωστε να μην τον κλεισεις, ναι το κανω και το απαιτω.
Να μαντεψω οτι απο το πουθενα θα εμφανιστει μηχανη ( που πιθανολογω οτι αλλαξε με μια κινηση 3 λωριδες με 230χαω) περνωντας αναμεσα απο τα αυτοκινητα, και να καταλαβω οτι θα παει να περασει απο εκει που μονο καποιος που θα ηθελε να αυτοκτονησει, ε οχι.
Σε αλλο ποστ εχω πει οτι καταλαβαινω τον μαλακα απο μακρυα, εννοωντας οτι αυτος που θα κανει μλκια φαινεται απο τον τροπο που οδηγει. Εσυ αυτο το ειρωνευτηκες μιλωντας για κληρονομικα χαρισματα και αλλες μπουρδες. Βασικη προυποθεση για να γινει αυτο ειναι να βλεπεις τον αλλο, και δεν ηταν οτι δεν κοιταξα. Αλλα βεβαια, αλλα γραφω εγω, αλλα λες εσυ οτι γραφω για να μπορεις μετα να κραξεις.
Αλλα τι να περιμενω, στο αλλο σκηνικο 2 μηνες ελεγα 'προτιμησα να μην κινδυνεψω να σκασω στις μπαριερες και κρατησα σταθερη πορεια', και εσυ το μεταφραζες 'εκλεισες την μηχανη πανω στις μπαριερες'...
Τελικά δεν ήταν στα δεξιά σου πριν την αλλαγή ;
Εκει ειναι και η δικια μου απορρεια....
Ηταν δεξια με 200κατι και οταν ειδε το φλας αποφασησε να κανει την προσπεραση η ηταν τελικιασμενος στην αριστερη εκτος οπτικου πεδιου και στο διαστημα 'ελεγχω αριστερα - ξεκιναω προσπεραση' εφτασε τον Κεϊσυ. -
Δεν υπάρχει προσπέραση σε κίνηση σε στοίχους. Μόνο αλλαγή λωρίδας και αυτός που αλλάζει λωρίδα υποχρεούται να υπολογίσει όλες τις παραμέτρους.
Ηταν στη μεσαια και πλησειαζε αλλο οχημα, που ηταν στην ιδια λωριδα.
Την μεσαια.
Εβγαλε φλας και ξεκινησε την διαδικασεια προσπερασης αφου πρωτα βεβαιωθηκε οτι δεν υπαρχει κανενας πισω και αρηστερα του τον οποιο θα θεσει σε κινδυνο με τον ελιγμο αυτο.
Αυτο ειναι προσπεραση. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΗΛΙΘΙΟΣ ο κυριος με το μπλε σαξο και πινακιδα Αθηναικη, στον επαρχιακό δρόμο Μυτιλήνης, οταν χθες το βραδυ, περνώντας από το δάσος Πολιχνίτου πέταξε τσιγάρο από το παράθυρο.....(και με πολλα μποφορ).... Του επαιξα φωτα, κόρνες τιποτα. Γυρισα πισω να βρω το τσιγάρο αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.Το δάσος του πολυχνιτου καιγόταν προχτες.
Τηλεφωνο στην αστυνομια επρεπε να παρεις.
Το ταδε αυτοκινητο με τον ταδε αριθμο κυκλοφορειας πεταξε τσιγαρο στο ταδε χιλιομετρο.
Μπραβο που επεστρεψες να δεις τι εγινε.Στο τελευταιο touring που καναμε, για να μη καψουμε την μιση Ευβοια και μπουμε σ αυτο το τοπικ, ειχαμε μπουκαλακια με νερο μεσα στα αμαξια για τα αποτσιγαρα. Οι στασεις ειχαν γαμο τα γελια... Βγαιναν ολοι μ ενα μπουκαλακι με κιτρινο νερο και γοπες να κολυμπανε....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΗΛΙΘΙΟΣ ο κυριος με το μπλε σαξο και πινακιδα Αθηναικη, στον επαρχιακό δρόμο Μυτιλήνης, οταν χθες το βραδυ, περνώντας από το δάσος Πολιχνίτου πέταξε τσιγάρο από το παράθυρο.....(και με πολλα μποφορ).... Του επαιξα φωτα, κόρνες τιποτα. **Γυρισα πισω να βρω το τσιγάρο αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.
**Το δάσος του πολυχνιτου καιγόταν προχτες.
Πολλά μπράβο..... είσαι από τους λίγους που θα έκαναν μια τέτοια κίνηση....
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
ΗΛΙΘΙΟΣ ο κυριος με το μπλε σαξο και πινακιδα Αθηναικη, στον επαρχιακό δρόμο Μυτιλήνης, οταν χθες το βραδυ, περνώντας από το δάσος Πολιχνίτου πέταξε τσιγάρο από το παράθυρο.....(και με πολλα μποφορ).... Του επαιξα φωτα, κόρνες τιποτα. **Γυρισα πισω να βρω το τσιγάρο αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.
Και στην τελική θα τον έδινε κάποιος οτι τον είδε να τριγυρνά στον τόπο του εγκλήματος σαν ύποπτο εμπρησμού...
-
Δηλαδή είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να έκανες εσύ λάθος...
Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι οταν εβγαλα φλας για να μπω στην αριστερη, δεν ηταν ουτε απο πισω μου ουτε ηδη στην αριστερη, ακομα και πολυ μακρυα.
Εμ βέβαια. Πιθανότερο είναι να πήγαινε ο μηχανόβιος στη δεξιά με 230 σε άδειο Κηφισσό και να άλλαξε 3 λωρίδες για την πλάκα του παρά να έκανε ο αλάνθαστος kacey ένα απόλυτα ανθρώπινο λάθος, να μην τον είδε. Και πιο πιθανό είναι να είναι μαλάκας ο μηχανόβιος και να ΕΠΕΛΕΞΕ να περάσει ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τη μπαριέρα, παρά να μην πρόφτασε να φρενάρει και να ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να περάσει έτσι (το έχω πάθει ακριβώς αυτό με αυτοκίνητο...).
Και, σαν κερασάκι στην τούρτα, έρχονται και τα απαράδεκτα 'ας γινόταν αλοιφή, εγώ χέστηκα' κτλ. κτλ. μην αφήνοντας κανένα περιθώριο μήπως ρε αδερφέ, μήπως τύχει καμιά φορά να κάνουμε λάθος και να στείλουμε κάποιο συνάνθρωπο (αθώο ή όχι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, αυτό είναι η κύρια διαφωνία μας...) στο νεκροτομείο...
Βλεπω σου ειναι πολυ ευκολο να σχολιαζεις κατι που δεν ειδες και δεν ησουν εκει για να μπορεις να κρινεις.
Και κάτι ακόμα: έχει κανένας την εντύπωση οτι με 220-230 (υποτιθέμενη ταχύτητα από τον kc) μπορεί να κάνει έτσι εύκολα μια μηχανή αστραπιαίο ελιγμό τριών λωρίδων σε δρόμο σαν τον Κηφισό, χωρίς να σαβουριαστεί?
Μα ποιος οδηγούσε, ο Μπούστας?Τα βιντεακια που ποσταρουμε εδω μεσα με μηχανες, ΔΕΝ τα εχεις δει?
Το ενδεχομενο να ειναι καποιος απο αυτους που κολλανε μια καμερα στο τεποζιτο και πανε να γραψουν ρεκορ, το εχετε αποκλεισει?** Ή δεν τα εχετε ξαναδει ποτε αυτα τα ξετρυπηματα με 200+ αναμεσα σε αυτοκινητα με συνεχομενες αλλαγες λωριδας?**
Η πρώτη και η μοναδική φορά που ανέβηκα σε GSXR ως συνεπιβάτης. Με 170χάω , ανάμεσα από τα αυτοκίνητα , πάνω στη γέφυρα στον παλιό Κηφισό ( με τις δύο λωρίδες σε κάθε γέφυρα ). Είχα ασπρίσει.
Εμενα ετσι με απετρεψε ενα φιλαρακι να ασχοληθω με τις μηχανες....
Πιτσιρικας τοτε, κα...νος με τις μηχανες και σκαει το βλαμενο με ενα R1 να παμε Γλυφαδα για καφε....
Το παλικαρι γνωστος χαρος και συνηθως δεν προλαβαινε μια μηχανη να γινει 'μεταχειρισμενη' στα χερια του.
Η την εδινε μεσα σε 2 βδομαδες...η την εκανε ανταλλακτικα.....
Τελος παντων.
-Μαλακα, κατσε πισω, θα μας παω εγω....
-Ε...Οχι.... Θα μας παω εγω γιατι δεν το χω στροσει ακομα και μεχρι την Γλυφαδα θα το σφαξεις εσυ.Στην επιστροφη το φερνεις εσυ....
-Καλαααα....
Βγαινουμε παραλιακη και αρχηζει 170-220 αναμεσα στα αυτοκινητα... Απο τερμα αριστερα, τερμα δεξια.... Φτανουμε Γλυφαδα...
Κατεβα.... Ρε μαλακα... Θα κατεβεις;;;; Εδω θα κατσουμε;;;
Μετα απο κανα διλεπτο συνερχομαι, αντι για καφε παραγγελνω βοτκα μαρτινι.... και μετα απο 4 ποτηρια πηρα ταξι να παω σπιτι..... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και στην τελική θα τον έδινε κάποιος οτι τον είδε να τριγυρνά στον τόπο του εγκλήματος σαν ύποπτο εμπρησμού...
Ειναι κ αυτο.....Και μετα....
-
-
ουπς αυτό δεν το σκέφτηκα...
Αλλα αλήθεις έτσι και τον πετυχαινα ήθελα να τον εβγαζα από το παράθυρο. Αφου ακούς για φωτιές, ακούς για αέρηδες εσυ γιατι δεν σβηνεις το τσιγαρο σου μεσα στο τασακι;;;;;;
-
Ο χρήστης dimitris74 έγραψε:
Μήπως τελικά ο χαρακτηρισμός ΑΜΕΑ είναι επιεικής ?
Με μια παράβαση ανά δευτερόλεπτο μέσο όρο, ούτε στο Video σε Slow Motion δεν μπορούμε να μετρήσουμε τις παραβάσεις που έκανε.
Παρόλα αυτά βέβαια είναι προσεκτικός οδηγός αφού έφτασε αρτιμελής και σωος στον προορισμό του.Αυτούς λοιπόν ονομάζω ΑΜΕΑ με αρκετή δόση Χιούμορ και Επιείκειας.
επειδη έχεις σκαλώσει με το συγκεκριμενο χαρακτηρισμο ΑΜΕΑ,
να σε πληροφορήσω οτι το σωστό ειναι ατομο με ειδικές ικανότητες.
δεν ξέρω ποσους ειχες την τιμή να γνωρίσεις. εγω παντως ειχα την τιμή να γνωρίσω αρκετούς.για το δε βιντεο που ανακάλυψες μετα την προβολή του απο τα δελτία ειδήσεων να ξέρεις οτι ειναι αρκέτα παλιο.
ελπιζω να χαρακτηρίζεις με τον ιδιο τρόπο και τον τυπα με την bmw που θα ειδες να παίξει και αυτος στα δελτία και δοθηκε και με περιοδικό οπως και το βιντεο που αναφέρεις.αυτα προς αποκατασταση μερικών θεμάτων.
το να ξεκινήσω την αντιπαράθεση μαζί σου η με οποιονδήποτε αυτοκινητάκια ειναι το ιδιο με το να ζητήσω απο τον σκύλο μου να κατουρήσει στην λεκάνη. βιώνεις διαφορετικά την κυκλοφορία στους δρομους και απλά αδυνατείς να καταλάβεις τα παραπάνω ερεθίσματα και την περισσοτερο ανεπτυγμένη αντίληψη που οφείλεται να έχεις για να οδηγήσεις μηχανή.
ελπιζω το κείμενο που εβαλα στο προηγούμενο ποστ να σε βοηθήσει να καταλάβεις οτι οπως και εγώ ειμαι αόρατος για σενα και θα σωσεις τον πεζό χτυπώντας με (προηγούμενη ερώτηση σου) ετσι και εσύ εισαι αόρατος στον οδηγο του λεωφορείου η του φορτηγού που απλά θα σε χτυπήσει.Μετά λύπης μου και εγώ θα σε πληροφορήσω ότι ο χαρακτηρισμός ΑΜΕΑ ή ΑμεΑ σημαίνει Άτομα ΜΕ Αναπηρία και περιλαμβάνει όλα τα Άτομα με Αναπηρίες, ειδικές Ανάγκες, ειδικές Ικανότητες κλπ, όπου αποτελούν μία σημαντική κατηγορία του πληθυσμού, που αντιμετωπίζει προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού, στιγματισμού, αδιαφορίας, και άνισης μεταχείρισης από το κοινωνικό περιβάλλον, εξαιτίας προκαταλήψεων σε βάρος τους. Πολλές φορές δε παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι συγγενείς αυτών αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό και κυρίως λόγω προκαταλήψεων.
Έχω την Τιμή να γνωρίζω πολύ περισσότερους από εσένα που δεν έχεις ούτε την Τιμή να γνωρίζεις πως ονομάζονται ή ποιους περιλαμβάνει ο Όρος ΑμεΑ, και όχι μόνο να τους γνωρίζω απλός αλλά και να τους βοηθώ οικονομικά, ψυχολογικά και με προσωπική εργασία.
Πιο εύκολο είναι να μην ξεκινήσεις αντιπαράθεση μαζί μου ή με κάποιον άλλον και να αποφύγεις τον διάλογο και την κριτική και μην ζητήσεις από τον σκύλο σου να κατουρησει καλύτερα βοήθησε ένα ΑμεΑ να κάνει το ίδιο μια που είσαι και φιλόζωος ίσως να είσαι και Άτομο με Κοινωνικές Ευαισθησίες.
Τώρα ποιους και γιατί Ονομάζω ΑΜΕΑ το έχω απαντήσει και εγώ και τον έχουν καταλάβει και οι υπόλοιποι, όσοι διαβάζουν τα Post, εσύ προφανώς δεν διαβάζεις όλα τα Post αλλά μερικά από αυτά.
Δηλαδή πιστεύεις ότι όσοι οδηγούν μηχανή έχουν ανεπτυγμένη αντίληψη ? και οι οδηγοί όχι ?
Οφείλεται να έχεις ανεπτυγμένη αντίληψη, όπως είπες, αλλά την έχεις ?
Και στο παράδειγμα που ανέφερα, ποιος κινείται με μειωμένη αντίληψη ΕΓΩ, που αφήνω όσο χώρο μπορώ από τα δεξιά για τους πεζούς, το ΜΗΧΑΝΑΚΙ που κινείται πάνω στην διαχωριστική γραμμή και σε απόσταση αναπνοής αριστερά-δίπλα από εμένα ή πάει αντίθετα στο δρόμο για να γλιτώσει κίνηση, ή ο ΠΕΖΟΣ που για άγνωστο για μένα λόγω πετάχτηκε μπροστά μου ανάμεσα από τα παρκαρισμένα ?
Τι πρέπει να κάνω ΕΓΩ για να σταματήσεις ΕΣΥ να είσαι Αόρατος για Μένα για να μην καταλήξεις ΑΟΡΑΤΟΣ ?
Αλλά κάτι δεν πρέπει να κάνεις και Εσύ για τον Εαυτό σου ?
Γιατί καταναλώνεις όλη σου την αντίληψη στο να καταλογίζεις ευθύνες και τρόπο κίνησης-συμπεριφοράς στους Άλλους ?
Σου δίνω προτεραιότητα, κοιτάω μπροστά, δεξιά, αριστερά, πίσω, προσπαθώ να σε εντοπίσω, αποφύγω, βοηθήσω και όταν κάποια στιγμή δεν τα καταφέρω έρχεσαι και μου την λες και από πάνω.
Δεν έχετε απλός μειωμένη αντίληψη είστε ΑΜΕΑ και οδηγείται σαν ΑΜΕΑ, (όπως ανέφερες ότι ΑΜΕΑ είναι άτομα με ειδικές ικανότητες, ο τρόπος που οδηγείται θέλει ειδικές ικανότητες) αλλά δεν το'χεται καταλάβει, και όταν το καταλάβετε θα είναι ΑΡΓΑ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμ βέβαια. Πιθανότερο είναι να πήγαινε ο μηχανόβιος στη δεξιά με 230 σε άδειο Κηφισσό και να άλλαξε 3 λωρίδες για την πλάκα του παρά να έκανε ο αλάνθαστος kacey ένα απόλυτα ανθρώπινο λάθος, να μην τον είδε. Και πιο πιθανό είναι να είναι μαλάκας ο μηχανόβιος και να ΕΠΕΛΕΞΕ να περάσει ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τη μπαριέρα, παρά να μην πρόφτασε να φρενάρει και να ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να περάσει έτσι (το έχω πάθει ακριβώς αυτό με αυτοκίνητο...).Και, σαν κερασάκι στην τούρτα, έρχονται και τα απαράδεκτα 'ας γινόταν αλοιφή, εγώ χέστηκα' κτλ. κτλ. μην αφήνοντας κανένα περιθώριο μήπως ρε αδερφέ, μήπως τύχει καμιά φορά να κάνουμε λάθος και να στείλουμε κάποιο συνάνθρωπο (αθώο ή όχι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, αυτό είναι η κύρια διαφωνία μας...) στο νεκροτομείο...
Αυτό που θεωρώ πιό πιθανό σενάριο είναι οτι οταν ο Kacey ξεκίνησε την αλλαγή λωρίδας το μηχανάκι βρισκόταν στο τυφλό σημείο του καθρέφτη του, δηλαδή αριστερά και λίγο πίσω. Όταν ο μηχανάκιας είδε το αυτοκίνητο να τον κλείνει τότε άνοιξε το γκάζι για να περάσει μπροστά.
Είναι γρήγορες οι μηχανές αλλά δέν τηλεμεταφέρονται κιόλλας
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]