Ο χρήστης kacey έγραψε:
WagnerΥΠΟΘΕΤΩ οτι εγινε ετσι το πραμα, παντως στην μεσαια και στην αριστερη που μπηκα, ΔΕΝ υπηρχε μηχανη και εγω πηγαινα ηδη πολυ γρηγορα. Αλλα τι ψαχνεις τωρα, εδω θεωρουν μεγαλυτερο λαθος το δικο μου αντι να κραξουν αυτον που αποφασισε να περασει με 230 αναμεσα σε αυτοκινητο και μπαριερα για να μην κοψει την φορα του (επειδη θα ηταν και πολυ δυσκολο να ξαναεπιταχυνει στα τοσα με street μηχανη...).
Ενταξει παιδια, την επομενη φορα θα πω απλα 'δεν τον ειδα' (γιατι οντως δεν υπηρχε περιπτωση ΚΑΝΕΝΑΣ σας να τον δει) και η συνεχεια στο νεκροτομειο. Αι στο διαολο πια που θελουν ολοι να αυτοκτονησουν και εχουν και απαιτησεις...
Και στην τελικη ρε μαγκες για πειτε μου τι εκανα λαθος? Το οτι πηγαινα με 170? Και αλλοι πηγαιναν τοσο, δεν ημουν ο μονος, απλα σε εκεινο το κομματι ετυχε και δεν ειχε αλλον αριστερα. Και αν εγω πηγαινα με τοσα, ο αλλος ο αυτοχειρας πηγαινε με πολλα περισσοτερα. Εγω εκανα ολα οσα επρεπε να κανω για την αλλαγη λωριδας, εκεινος δεν ηθελε να του κοψουμε την φορα και περασε απο οπου (ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ) καταφερε.
Ή μηπως το 'δεν με νοιαζει'? Αυτο ειναι που σας καιει ε? Ε λοιπον, επειδη μαλιστα ειναι και της μοδας το 'πισω απο το πληκτρολογιο ολοι ειναι μαγκες' τωρα τελευταια, εγω θελω να δω οταν εσεις αλλαξετε λωριδα με το καθ'ολα νομιμο 120χαω και αφου εχετε ελεγξει και σιγουρευτει οτι δεν ενοχλειτε κανεναν γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει κανεις γυρω σας, και καρφωσετε στην μπαριερα τον μηχανακια που εμφανιστηκε με ~200 απο το πουθενα, αν θα σας καιει ο μαλακας που αυτοκτονησε ή αν θα σας καιει να μην βρειτε τον μπελα σας. Εκει να σας δω ποσο μαγκες και ευαισθητοι ειστε...
Κακώς το λές αυτό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κόψει ( ειδικά σε μικροπανικό ) ένα δίκυκλο από το 230 στα 150. Ειδικά δε εάν ήταν στη λωρίδα του , δεν υπήρχε και λόγος να κόψει. Έπρεπε να τον δεις εσύ ( μέ όποιο τρόπο μπορούσες ). Το σκατό πάντως του αναβάτη θα πήγε στην κάλτσα.
Και για το τελευταίο κομμάτι σου , εγώ λέω πως εάν ήταν κανένας τράκτορας στην αριστερή και σε μάζευε , θα έλεγες τα ίδια για εσένα. Δεν είναι όμως η επιβίωση του ισχυρότερου εδώ. Γιατί δεν δέχεσαι ότι ήταν σφάλμα και των δύο που πηγαίνατε με τόσα σε ένα δρόμο που απέχει από το να χαρακτηριστεί ασφαλής ακόμη και με ταχύτητες εντός ορίων ;