-
500 ψήφισα, αν και αναγνωρίζω πως το Qasqhai είναι πολύ πρωτότυπο. Θα το ψήφιζα αν δεν υπήρχε το 500. Και η C είναι κούκλα και πολύ βελτιωμένη, αλλά δυστυχώς απευθύνεται σε λίγους, αφού στα λεφτά της αγοραζεις ένα 500 κι ένα Qasqhai μαζί!
-
Θα ψήφιζα το 2 αν δεν ήταν οι... 500.
Εντυπωσιάστηκα από το πώς κατάφεραν τα τζαπόνια να κόψουν κιλά σε κόντρα της ελεφαντίασης των αντιπάλων του. -
Mερκα και απο μενα.
-
C - Class
-
Καλή η C... αλλά σπάνια τέτοια αυτοκίνητα κερδίζουν. Πρέπει να έχει κάτι πάρα πολυ εξαιρετικό/καινοτομικό που να το διαχωρίζει από την κατηγορία
η ψήφος μου πάει...προβλέψιμα στο 5οο
-
2.-
Light is right και 1.3 κινητηρας που χρησιμοποιεί τον κυκλο του Miller.
Έξυπνο -
500
-
500 και απο μενα.
-
To 500 σαρώνει (:inlove:)
-
Εδώ ψηφίζουμε πιο θέλουμε να βγει η πιο θα βγάλουν τελικά;
-
Ψηφισα 500 αλλα και η C-Class μου αρεσει.
-
το Qashqai θα πάει αρκετά καλά!!
να μου το θυμηθείτε -
MAZDA 2
Ολοκληρωμένο και το Mondeo -
Fiat 500... Δεν μπορουσα να κανω αλλιως...
-
Επειδή το 5@@ είναι υπερβολικά μοδάτο και μουράτο και γκέι , θα πω Cee'd.
-
Τσόντα η Eurovision
5oo
-
C, αστέρι uber alles
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή το 5@@ είναι υπερβολικά μοδάτο και μουράτο και γκέι , θα πω Cee'd.Το Ψεε'δ έχει πράγματι όλα τα φόντα για car of the year. Κάνει τα πάντα καλά, είναι ασφαλές, είναι φθηνό. Είναι και κορεάτικο όμως, και δυστυχώς γι' αυτό τα εκτός ευρώπης αυτοκίνητα δεν είναι ποτέ φαβορί στο COTY. Είδωμεν.
Η C είναι αστέρι, αλλά κι αυτή την βλέπω δύσκολη. Σεντάν πολυτελείας και COTY... χλωμό.
Το 5οο έχει κλέψει τις καρδιές όλου του κόσμου, αισθητικά και οδηγικά. Γερό φαβορί μάλλον.
Qashqai...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το Ψεε'δ έχει πράγματι όλα τα φόντα για car of the year. Κάνει τα πάντα καλά, είναι ασφαλές, είναι φθηνό. Είναι και κορεάτικο όμως, και δυστυχώς γι' αυτό τα εκτός ευρώπης αυτοκίνητα δεν είναι ποτέ φαβορί στο COTY. Είδωμεν.
Θα μπορούσε να είναι φαβορί για τον τίτλο 'Kia of the decade' αλλα το οτι είναι 'καλό για Kia' σημαίνει οτι δικαιούται να είναι COTY; Αν το ίδιο αυτοκίνητο εβγαινε από κάποια ευρωπαϊκή εταιρία θα το συζητούσαμε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το Ψεε'δ έχει πράγματι όλα τα φόντα για car of the year. Κάνει τα πάντα καλά, είναι ασφαλές, είναι φθηνό. Είναι και κορεάτικο όμως, και δυστυχώς γι' αυτό τα εκτός ευρώπης αυτοκίνητα δεν είναι ποτέ φαβορί στο COTY. Είδωμεν.
Θα μπορούσε να είναι φαβορί για τον τίτλο 'Kia of the decade' αλλα το οτι είναι 'καλό για Kia' σημαίνει οτι δικαιούται να είναι COTY; Αν το ίδιο αυτοκίνητο εβγαινε από κάποια ευρωπαϊκή εταιρία θα το συζητούσαμε;
Νομίζω ναι.
Car of the year 2008