-
Το 500 καλό αλλά ακριβό πιστεύω για να ανακηρυχθεί πρώτο ενώ το i30 είναι περισσότερο στα μέτρα του coty νομίζω. Εγώ σε αυτό θα πόνταρα.
-
Πιστευω οτι θα κριθει αναμεσα στα 2 Fiat και το Mondeo..
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
500 και ευκολα+1
Είναι μέσα στο ρεύμα των ημερών (και ως μόδα και ως political correct επιλογή αυτοκίνησης).
-
Όχι πως έχει πραγματική σημασία τι θα ψηφίσουν, αλλά η πρώτη θέση κατά 99,9924251% θα καταληφθεί μεγαλοπρεπώς από το 500, αυτοκίνητο κουτί για τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις... 2η μάλλον το Mondeo , ενώ στην 3η εγώ θα ήθελα το Qasqai , επειδή είναι πραγματικά πρωτότυπο κατά την ταπεινή μου άποψη (χαλαρά αγόραζα ένα 4x4 diesel...).
Πάντως αν οι κορεάτες μπουν στην 5άδα, θα είναι τεράστια επιτυχία, αλλά δύσκολο , παρόλο που δεν υπάρχει (προς το παρόν...) σκληρός ανταγωνισμός... -
Δεν ξερω ποιο θα βγει (εγω θα ελεγα μαλλον το Μπραβο).
Με το 500 δεν καταλαβαινω ρε παιδια το hype. Ειναι πραγματι κουκλι, αλλα ειναι σαφως 'ειδικη επιλογη' (καταλληλο μονο για fashion vict..., ε, σορι, items collectors).
Δεν αντικαθιστα το Sei (ιδιο σε μηκος με το Παντα, που ειναι το 'μαζικο' μοντελο της ΦΙΑΤ στην κατηγορια)
Ειναι πανακριβο.
Ειναι μονο 3Θ.
Ειναι ιδιο στην κεντρικη κονσολα με το (πλουσιο) ΜικραΠοια η ιδιοτητα που το κανει καταλληλο για Car of the year?
-
Kαλημέρα
Προσθέστε, Auris, Laguna, Twingo, I30, Merc C Klass και κάτι θα ξεχνάμε
Οπότε έχουμε και δύο Φιατ, το Μοndeo, τα δύο περίπου SUV απο Ιαπωνία και το θηριώδες LexusΣτράτης
-
+1 για το 500...
-
Εγω 'βλέπω' μερτσέντα για φετος.
-
Αν πρέπει να επιλέξω την 'πολυνίκη' FIAT, τότε Bravo. Αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε 'έξυπνα' ( ) 'μικρά', τότε Twingo.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
500 και ευκολα+500
-
φιατ 500
-
Το αρχικό Twingo! Η καινούργια υλοποίηση δεν πιάνει μία μπροστά στην αρχική σχεδίαση.
Εντάξει, το 5οο..
ή το Bravo?
Μάλλον το Bravo. Το 5oo είναι πολύ hyped.
-
5οο
όλα τα άλλα μπήκαν απλά για να μπουν! Παντελώς αδιάφορα!
-
Mondeo....
Τo φιατακι σ'αυτήν ειδικά την τιμή απευθύνεται σε fashion victims αλλά who knows , έχουν φράγκα οι ευρωπαίοι όπως φαίνεται. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τo φιατακι σ'αυτήν ειδικά την τιμή απευθύνεται σε fashion victims αλλά who knows , έχουν φράγκα οι ευρωπαίοι όπως φαίνεται.
+1
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Mondeo....
Τo φιατακι σ'αυτήν ειδικά την τιμή απευθύνεται σε fashion victims αλλά who knows , έχουν φράγκα οι ευρωπαίοι όπως φαίνεται.δεν το αρνήθηκε κανείς νομίζω....αυτό δεν το κάνει όμως χειρότερο από τα άλλα μίνι. Αντίθετα ΙΜΟ ...είναι από τα ομορφότερα και καλύτερα.
-
ξεχάστε τα φορντ στο coty για φέτος...τους χαρίστηκαν πέρυσι με το s-max...
Φέτος θα είναι σειρά των Ιταλών για να πάρουν του χρόνου σειρά οι Γάλλοι...
5ooαράκι λοιπόν ή bravo. -
kia ceed το μονο αυτοκινητο που αξιζει μεχρι και το τελευταιο euro
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
kia ceed το μονο αυτοκινητο που αξιζει μεχρι και το τελευταιο euroσου!
-
Το 308 δεν θα είναι μέσα;
Car of the year 2008