-
28/08/2021 - 18:37 αναφέρθηκες σε:
τόσοι ΜΗ Νεοδημοκράτες λυσσάνε όταν ακούν 'Μητσοτάκης'
θα μας παραθέσεις τελικα τα ποστ που δειχνουν οτι λυσσανε?
-
28/08/2021 - 18:37 αναφέρθηκες σε:
piliourits wrote:
τόσοι ΜΗ Νεοδημοκράτες λυσσάνε όταν ακούν 'Μητσοτάκης'
θα μας παραθέσεις τελικα τα ποστ που δειχνουν οτι λυσσανε?
Με συγχωρείς για την καθυστέρηση, τελείωνα τη δική μου μπύρα στη Παραλία...
Διάβασε σελίδες επί σελίδων αντιπαραθεων οταν γραφτεί η λέξη 'Μητσοτάκης' χωρίς κάποιο επαινέτικο επίθετο, ανάβουν τα αίματα κι αρχίζουν οι χαρακτηρισμοι κι οι ήπιες βρισιές και κόσμιες προσβολές λόγω Αστικής Ευγενείας, από ανθρώπους που φέρνουν και φίλους τους για υποστήριξη και στο τέλος τέλος δηλώνουν ΜΗ Νεοδημοκράτες που δεν τους καίγεται καρφί για τη ΝΔ, οπότε όλα αυτά τα κάνουν αφιλοκερδώς από φιλότιμο γιατί τους πνίγει το δίκιο, και τα πίνουν για να γιορτάσουν την νίκη επί του οχτρού ... που τη βλέπω τη λύσσα θα μου πεις...
-
αν δε θελει να απαντησει ο αλλος....
αλλα...αυτη ειναι η απαντηση
το τιποτα με μπολικο καθόλου
-
Μητσοτάκης
Μητσοτάκης
Μητσοτάκης
σκέτο..
-
Καλημέρα σε όλους τους Νεοδημοκράτες, κι όχι μόνο!
-
Ακομη και στους γιαλατζι αριστερους
-
Καλημέρα Πήλιου ...
Εγώ κατά περίσταση , ακούω και στα δύο....
Και στους νεοδημοκράτες και στους όχι μόνο...
Οι πυρκαγιές όμως έδειξαν στις δημοσκοπήσεις κάποια πραγματάκια που σας τα έλεγα .
Σε λίγο θα αρχίσω να χρεώνω , τις πολιτικές αναλύσεις ...
-2 ο Κούλης , +0,3 και ο Αλεξούλης...
-0.3 η Φώφη που πέφτει συνεχώς και θέλει λίφτινγκ
Το απόλυτο μηδέν κέρδισε η γελοία παράσταση του Κουτσούμπα στα καμένα..
Ο Βελόπουλος μένει τόσο ακίνητος διαχρονικά , που μάλλον παίρνουν τους ίδιους τηλέφωνο και ρωτάνε
Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάνη
Και πλέον εμφανίζονται κανονικά , που ήταν στο Αλλο κόμμα , ο Τζήμερος με 2 % και ο Λιάκος με 1,5 % .
Το λίνκ από το πρόταγκον , γιατί εκεί είχε καλύτερη ανάλυση του γκάλοπ σε γρήγορο ψάξιμο στον γούγλη
Οπως σας έχω πει λοιπόν , η φθορά του Κούλη θα πάει στα δεξιά , δηλαδή στον Λιάκο , όπου θα ακουμπήσει το 3 % , προς το παρόν δεν βλέπω να το ξεπερνάει εύκολα , αλλά έχουμε πολύ πολιτικό χρόνο μέχρι τότε και ο Βελόπουλος ισορροπεί ανάμεσα στο τίποτα και στο καθόλου και απευθύνονται σε κοντινό πολιτικό κοινό , αλλά η φθορά θα πάει και στο φιλελεύθερο κομμάτι, δηλαδή στον Τζήμερο , ο οποίος μάλλον θα είναι το καινούργιο πρόσωπο στην Βουλή.
Τον βλέπω να ακουμπάει το 4 % για διάφορους λόγους , το οποίο είτε με τα λάθη του Κούλη , είτε με επιθέσεις εναντίον του από την αριστερά και βέβαια στην περίπτωση που δεν κλωτσήσει ο ίδιος την καρδάρα με το γάλα , τον βλέπω ψηλά .
Να θυμίσω ότι οι εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική και ο στόχος του Κούλη θα είναι να μας ξαναπάει άμεσα σε εκλογές με την ενισχυμένη .
Αυτό θα μπορεί να το πετύχει αν πάρει ένα 32 % τουλάχιστον και έχει πάνω από 100 βουλευτές .
Αν η αναλογική μας πάει σε εποχές Μαίου του 12 , τότε μπορεί να έχουμε μεγάλες εκπλήξεις , που ισως από τους Σαμαροβενιζέλους , βρεθούμε στους Κουλοαλέξηδες , έστω και αν οι δύο χάσουν μέρος των στελεχών τους .
Προσωπικά στην καλύτερη για τον Τσίπρα , δεν βλέπω να περνάει το 25 % και ο Κούλης το 32 % .
Το ΚΚΕ εκεί στο 6 , η Φώφη μία από τα ίδια , οπότε θα πάμε σε 110 βουλευτές ο Κούλης, 80 ο Αλέξης, από 20 Φώφη και Κουτσούμπας, μας μένει μεγάλο κομμάτι , περίπου το 30 % του εκλογικού σώματος , που θα παίξει τζήμερος και άκρα αριστερά και δεξιά .
Στην δημοσκόπηση αν θεωρήσουμε ότι τα δεν ξέρω δεν απαντώ και άλλο , θα δώσουν ένα ποσοστό 25 % στα κόμματα αυτά που θα μπούν στην βουλή και άλλο ένα 5 % δεν θα μπεί θεωρώ ότι ο Γιάνης θα πάρει κάτι παραπάνω και θα πλησιάσει το 5 % , εκεί κοντά ή και παραπάνω βλέπω τον Τζήμερο και γύρω στο 4 % Βελόπουλος και Κασιδιάρης . Ισως βρεθεί και η Ανταρσύα πάνω από το 3 %, ίσως και καμία Ζωή.
Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε από 17 έδρες σε Μέρα και Τζήμερο , από 13 έδρες , ΕΛ και ΕΓΤΠ και 10 σε όποιο άλλο πιάσει το 3 %.
Επανάληψη εκλογών θα έχει νόημα για τον Κούλη , αν με την ενισχυμένη έχει βρεί τον συμπαραστάτη του .
Αν είναι η Φώφη , είναι δύσκολο , αν είναι ο Λοβέρδος πιο εύκολο , αλλά δεν ξέρω αν η ενισχυμένη θα του δώσει μια πλειοψηφία με το πασοκ άνω των 155 εδρών.
Πιο εύκολο βλέπω να μας επιβάλλουν οι ξένοι την Αλεξοκούλειο λύση , η οποία έστω και με απώλειες αφού θα χάσουν βουλευτές που θα πάνε σε άλλα μαγαζιά , θα έχουν ισχυρή πλειοψηφία , να περάσουν τα τελικά μνημόνια .
Μετά θα έχει μεγαλώσει και ο Ερνέστο ,ώστε να τον δεχτεί το Γέιλ ...
-
Επιπτώσεις της καταστροφής που δεν μας έρχονται εύκολα στο μυαλό. Έως 10.000 τόνοι μελιού το χρόνο μειωμένη παραγωγή.
Πέρα απ τον τουρισμό υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες που έχουν καταστραφεί.
-
Οπως σας έχω πει λοιπόν , η φθορά του Κούλη θα πάει στα δεξιά , δηλαδή στον Λιάκο , όπου θα ακουμπήσει το 3 % ,
Τώρα ο Λιάκος ποιος είναι; Και θα ακουμπήσει και το 3%;
Περί φθοράς κλπ... εγώ περιμένω να αλλάξει κάτι στο πολιτικό σκηνικό. Δεν βλέπω κάποια συγκλονιστική αλλαγή σχετικά με τα κόμματα και τις εναλλακτικές προτάσεις.
Ούτε καν δικομματισμός δεν υπάρχει σήμερα.
Το μόνο ενδιαφέρον είναι η απλή αναλογική που θα ισχύσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Εκεί θα γίνει λίγο τζέρτζελο, έτσι για να γεμίζουν τα τηλεοπτικά παράθυρα και να περνά όμορφα η ώρα.
Ελπίζω μόνο οι εκλογές να γίνουν χειμώνα ή φθνόπωρο.
-
Κριου τώρα είδα τις δημοσκοπικες αναλύσεις, ενώ είχα ποσταρει... δεν νομίζω πως είναι μακριά απ τη πραγματικότητα όσα γράφεις. Έχω διαβάσει σε άλλη συζήτηση, δεν έχω πηγή ή αξιόπιστη ένδειξη, για μυστική δημοσκόπηση που δείχνει αυτή τη στιγμή τον Σύριζα +2% (με πολλούς αναποφασιστους Συριζαίους, ώστε να μην είναι δημοσιεύσιμη), τρίτο τον Κουτσουμπα και Κιναλ στο 4%... τέλος πάντων.
Κρίνοντας κι απ τη στάση Τσίπρα, που αντιπολιτευεται χυμενος στη καρέκλα λες και βλέπει τον ομπαμα, φαίνεται πως πριν ξαναχρεωκοπήσουμε και έρθει το επόμενο μνημόνιο θα δούμε τον ΑκεξοΚούλη να κυβερνάει, ίσως και με δεκανίκια εκατέρωθεν (θυμομαστε τους αναλωσιμους Καρατζαφέρη και τον μπαρμπα-μουστάκια, κι ο Γιάννης δηλώνει ανοιχτός σε συνεργασίες κι έχει το 2025 ως 'λήξη' του Μέρα25, κι ο Κηραλοιφες θα πετάξει τη σκουφια του) κι ελπίζω τότε να τελειώσει εντελώς το τρέχον πολιτικό προσωπικό στη συνείδηση του κόσμου... Η απλή αναλογική θα χει 'εκπλήξεις' δηλαδή θα δείξει την πραγματική διαστρωματωση του εκλογικού σώματος. Ο Γιανης δεν μιλάει μόνο για το 3%. Οι ΤζημεροΜάνοι δεν είναι ανύπαρκτοι στην ελληνική κοινωνία κλπ. Όλα αυτά τα ποσοστά θα φανούν με απλή αναλογική.
Τώρα, αν θα καταφέρει ο Κουλης να ανακόψει την κάτω βόλτα και να αλλάξει εκλογικό νόμο και να κυβερνάει 30 χρόνια σαν 'φλώρος Ερντογάν', όπως οραματίζονται οι 'Δεν είμαι ΝΔ, αλλά...' έχω πλέον σοβαρές αμφιβολίες. Νωρίς δεν μπορεί να πάει σε εκλογές με όσα έγιναν, θα αυτοκτονήσει. Θα του τύχουν κι άλλα αν καθυστερήσει, κι αν συγκυβερνησει, θα χει την τύχη Σαμαρά...
-
Πόσο πιο δίκαιο το αναλογικό. Εκφράζονται όλες οι πολιτικές ομάδες στην δημόσια ζωή της χώρας.
Μου φαίνεται απόλυτα λογική εξέλιξη, βέβαια στις μεθεπομενες νομίζω θα καταργηθούν και πάλι.
Τεσπα.
Ο φόβος για ενδεχόμενη ακυβερνησια με την αναλογική εκλογή οντως υπάρχει αλλά θα αποτελέσει και καταλυτη στο να σοβαρευτούμε ως λαός. Καταλύτης στο να μάθουμε να συμβιώνουμε με την διαφορετική άποψη και το κυριότερο να νιώθουμε την ευθύνη της ψήφου μας. Να μάθουμε ότι δεν είμαστε εμείς και κάποιοι άλλοι που μας κυβερνούν. Να μάθουμε ότι έστω και με έναν συνεργαζομενο κυβερνωντα, εκφραζόμαστε ως πολίτες.
-
Πόσο πιο δίκαιο το αναλογικό. Εκφράζονται όλες οι πολιτικές ομάδες στην δημόσια ζωή της χώρας.
Καταλύτης στο να μάθουμε να συμβιώνουμε με την διαφορετική άποψη και το κυριότερο να νιώθουμε την ευθύνη της ψήφου μας. Να μάθουμε ότι δεν είμαστε εμείς και κάποιοι άλλοι που μας κυβερνούν. Να μάθουμε ότι έστω και με έναν συνεργαζομενο κυβερνωντα, εκφραζόμαστε ως πολίτες.
Από τα καλύτερα και πιο σωστά ποστ που έχεις κάνει!! Αλλά δυστυχώς δεν θα γίνει αυτό στην Ελλάδα...δεν τους συμφέρει.
-
Πάντως ο Κούλης τα έχει πάει χάλια σε πολλά θέματα και εύκολα θα την πληρώσει και για τον Σαμαρά...
Ο κόσμος της εργασίας , δεν αντέχει πασοκ , με άλλη προβιά , όπως ζούμε με τους 2 τελευταίους προέδρους της νδ .
-
Ήθελα να απαντήσω στον Κριου για τον 'κόσμο της εργασίας' αλλά ας γυρίσουμε να τα συζητάμε αυτά στο νήμα εκλογών, όχι εδώ...
-
Κατ΄ αντιδιαστολή με τον κόσμο των ξυστών...
-
Έχω μια απορία με τον ανασχηματισμό : η ανεκδιήγητη κεραμέως που ζήταγε αξιολόγηση εκπαιδευτικών φέτος με τα σχολεία κλειστά και που της είπανε να μειώσει τους εισακτέοι και αυτή το τερμάτισε, θα βρεθεί εκτός νυμφώνος ή όλα καλά;
-
Πάντως ο Κούλης τα έχει πάει χάλια σε πολλά θέματα και εύκολα θα την πληρώσει και για τον Σαμαρά...
Ο κόσμος της εργασίας , δεν αντέχει πασοκ , με άλλη προβιά , όπως ζούμε με τους 2 τελευταίους προέδρους της νδ .
Ρε γαμώτο, μόνο εγώ δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια θέματα τα έχει πάει τόσο χάλια;;;;
Σε σπηλιά ζω και χάνω επεισόδια;;
Γράψτε ρε σεις στο θέμα των 'εκλογών' αυτά τα πολλά θέματα μήπως μου ανοίξετε και μένα τα μάτια.
-
Έχω μια απορία με τον ανασχηματισμό : η ανεκδιήγητη κεραμέως που ζήταγε αξιολόγηση εκπαιδευτικών φέτος με τα σχολεία κλειστά και που της είπανε να μειώσει τους εισακτέοι και αυτή το τερμάτισε, θα βρεθεί εκτός νυμφώνος ή όλα καλά;
Μιλάς για την υπουργό που αναβάθμισε το πτυχίο σου, λιγοστευοντας τα πτυχία στη αγορά (των ιδιωτικών Κολλεγίων δεν στρέχουν) οπότε πρόσεξε πως μιλας για την Κεραμέως, γιατί θα χεις την τύχη του gatoz αν σε πιάσουν οι μη Νεοδημοκράτες στα πληκτρολόγιά τους!
-
Τώρα που το βλέπω κατάλαβα ότι το έγραψα σε λάθος ενότητα!
-
Και απο οσο διαβαζω οι γιαλατζι στην ιδια γραμμη. Ολη μερα δουλευοντας δεν προλαβα να διαβασω το παρτ ν+1 της αγωνιζομενης ψευτο αριστερας
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες