-
έχω δει περιπτώσεις που σημαντικές σημάνσεις όπως STOP βρίσκονται στο αριστερό πεζοδρόμιο αντί για το δεξί! Επιτρέπεται τέτοιο πράγμα? Κανονικά πρέπει να είναι στο δεξί πεζοδρόμιο γιατί εκεί πάει το μάτι. Σήμερα πέρασε ένας αέρα τέτοιο ΣΤΟΠ (στο αριστερό πεζοδρόμιο) αέρα πατέρα
-
στοπ στα αριστερα επιτρεπεται μονο αν υπαρχουν 2 λωριδες ανα ρευμα και η αριστερη ειναι για να στριψεις,ενω η δεξια για να συνεχισεις ευθεια.
αλλα συνηθως τοτε εχει φαναρι. -
-
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
στοπ στα αριστερα επιτρεπεται μονο αν υπαρχουν 2 λωριδες ανα ρευμα και η αριστερη ειναι για να στριψεις,ενω η δεξια για να συνεχισεις ευθεια.
αλλα συνηθως τοτε εχει φαναρι.αναφέρομαι σε μονόδρομο... υπάρχει ποινική κύρωση στον δήμο/ΥΠΕΧΩΔΕ για κάτι τέτοιο?
-
Θα συμφωνήσω με τον Phaethon, το φανάρι για Κατεχάκη δεν ΄ενοχλεί' την κάθοδό της, καθώς διαρκεί αρκετά λιγότερο από το επόμενο με την Κοκκινοπούλου. Η έξοδος από το ΕΜΠ (ειδικά με την εξυπνάδα να έχουμε 2 εξόδους ζωγράφου-κοκκινοπούλου, αλλά τη μια ανοιχτή κανα 2 ωρίτσες τη μέρα μόνο) ήταν πραγματικός γολγοθάς με μεγάλες ουρές τις ώρες αιχμής.
Βέβαια δε λείπουν τα ζώα που στην καινούρια έξοδο προς την κάθοδο της Κατεχάκη ενώ είναι μια λωρίδα, χώνονται και κλέβουν τη σειρά, άσε που μια φορά όπως με στρίμωξε ένας μ@λ@κ@ς δεν πρόσεξα και έγινε αυτό...
Ά και την πατέντα για την είσοδο από Κοκκινοπούλου την έκανα και γω παλιότερα [/url]
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πλέον όταν κάποιος θέλει να βγει στην Κύμης πώς πάει???Από Κάλβου (συνέχεια της Αλ. Παναγούλη μετά την Ηρακλείου) κάνεις υποχρεωτικά δεξιά στη Σινισόγλου και αριστερά στη Φιλικής Εταιρείας. Στο καινούργιο φανάρι στρίβεις δεξιά στην Παππά και αριστερά στον ανώνυμο δρόμο με τη νησίδα και βγαίνεις σε φανάρι στην Εθνικής Αντιστάσεως. Αριστερά στο φανάρι και στην πρώτη γέφυρα είναι η Ομορφοκκλησιάς (Κύμης).
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Phaethon, το φανάρι για Κατεχάκη δεν ΄ενοχλεί' την κάθοδό της, καθώς διαρκεί αρκετά λιγότερο από το επόμενο με την Κοκκινοπούλου. Η έξοδος από το ΕΜΠ (ειδικά με την εξυπνάδα να έχουμε 2 εξόδους ζωγράφου-κοκκινοπούλου, αλλά τη μια ανοιχτή κανα 2 ωρίτσες τη μέρα μόνο) ήταν πραγματικός γολγοθάς με μεγάλες ουρές τις ώρες αιχμής.Βέβαια δε λείπουν τα ζώα που στην καινούρια έξοδο προς την κάθοδο της Κατεχάκη ενώ είναι μια λωρίδα, χώνονται και κλέβουν τη σειρά, άσε που μια φορά όπως με στρίμωξε ένας μ@λ@κ@ς δεν πρόσεξα και έγινε αυτό...
Ά και την πατέντα για την είσοδο από Κοκκινοπούλου την έκανα και γω παλιότερα [/url]
Αχ αχ αχ εποχούμενοι πολυτεχνίτες ένα 242 φούλ έξτρα και βροχή σας χρειάζεται να σας δω αν θα ξαναπαραπονεθείτε! Ευτυχώς τις καλές βροχερές μέρες μυστηριωδώς τις είχα αποφύγει ή ήμουν σε αμάξι. Ρεκόρ από σχολή σε στάση κατεχάκη? 1 ώρα και 40 λεπτά (!) αλλά καλή διάθεση και παρέα να υπάρχει και περνάει η ώρα...
-
Αυτό το θρυλικό 242... όλοι μας το έχουμε ζήσει, μην αγχώνεσαι!
Παρεμπιπτόντως... Μπορεί να μην το έχετε τολμήσει... αλλά σας διαβεβαιώνω ότι με τα πόδια σε ένα λογικό, γρήγορο ρυθμό η απόσταση Μετρό Κατεχάκη-Πολυτεχνειούπολη είναι 20 λεπτά...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Παρεμπιπτόντως... Μπορεί να μην το έχετε τολμήσει... αλλά σας διαβεβαιώνω ότι με τα πόδια σε ένα λογικό, γρήγορο ρυθμό η απόσταση Μετρό Κατεχάκη-Πολυτεχνειούπολη είναι 20 λεπτά...Το έχω τολμήσει στα πρώτα μου χρόνια στο ΕΜΠ, και κατεβαίνει και κάτω απο 20 λεπτά ο χρόνος. Το κακό είναι ότι, τις μέρες με ζέστη και κίνηση, η Κατεχάκη ΔΕΝ περπατιέται με τίποτα.
-
yep ούτε εγώ το έχω γλιτώσει το 242, αλλά τις μέρες που έβρεχε δεν το κούναγα από το σπίτι
-
Τι να πούμε και εμείς οι παλιοί (προ-242) με το 222...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι να πούμε και εμείς οι παλιοί (προ-242) με το 222...Κι αυτό το έχω φάει στη μάπα. Ο αριθμός 222 πρέπει να βρίσκεται στα λεξικά διπλα στο λήμμα 'σαρδελοποίηση'
-
Μεγαλο ζωο ο τυπος με το s2k, οποιος ακριβως μετα 'το πεταλο' στα λιμανακια προς Βουλ. στην 1η αριστερη προσπερνουσε απο το αντιθετο ρευμα. Το ιδιο εκανε και στην επομενη δεξια και μαλιστα με παντιλικι (διχως ορατοτητα) στην προσπαθεια του να κηνυγησει ενα porsche!
(Το πορσε παντως ακλονητο το ατιμο!)
-
Μια και ο λόγος για το 222 να πω και εγώ για ζώα.
Η γραμμή έχει μετονομαστεί σε 608 (Ζωγράφου-Ακαδημίας-Γαλάτσι) ή αλλιώς ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες.
Ζώο λοιπόν ο οδηγός του 608 που εχθές έκλεισε αυτοκίνητο στο φανάρι του Χιλτον πηγαίνοντας από την δεξιά λωρίδα στην αμέσως αριστερή (δεύτερη από δεξιά) για να κλείσει επερχόμενο ΙΧ. Και 2 φορες ζώο γιατί βρίζει τον οδηγό του ΙΧ και τον προκαλεί:
'Αν είσαι άντρας σταμάτα δεξιά μετά το φανάρι'. (εξώ απο την Πινακοθήκη). Δεν είχε προηγηθεί κάτι...Απλά ο ΙΧς πήγε δίπλα στο λεωφορείο.
Ανοίγει το φανάρι και ο οδηγός του 608 σταματάει . Ο ΙΧς φυσικά συνεχίζει την πορεία του.
Πόσο ψυχοπαθής πρέπει να είσαι για να μεταφέρεις κόσμο ως επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΑ και να θέλεις να πλακωθείς ενω μεταφέρεις κόσμο? -
Περπατιέται όντως το ΕΜΠ-Κατεχάκη αλλά σε μέρες με λίγη κίνηση και φυσικά χωρίς την παραμικρή υποψία ζέστης.
Ευτυχώς δεν χρειαζόταν να παίρνω το 222 στο οποίο η λέξη σαρδελοποίηση υποδηλώνει ...άνεση! Όσο για τους οδηγούς του 222 (τώρα 608) που λέτε ότι τσαντίζονται θυμάμαι έναν μουρλό που μία φορά είχε πάρει 3 (!) καθρέφτες σε μισή διαδρομή. Φυσικά δεν σταμάτησε ούτε να κοιτάξει...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μεγαλο ζωο ο τυπος με το s2k, οποιος ακριβως μετα 'το πεταλο' στα λιμανακια προς Βουλ. στην 1η αριστερη προσπερνουσε απο το αντιθετο ρευμα. Το ιδιο εκανε και στην επομενη δεξια και μαλιστα με παντιλικι (διχως ορατοτητα) στην προσπαθεια του να κηνυγησει ενα porsche!(Το πορσε παντως ακλονητο το ατιμο!)
Αν ηταν μαυρο S2K τοτε πρεπει να ειναι ογνωστος τριμαλακας που στο youtube εμφανιζεται να κανει doughnuts πανω στο πεταλο. Ελπιζω να καταλαβαινετε οτι κατι τετοιους μαλακες ΔΕΝ τους επικροτουμε. Στην συγκεκριμενη φαση για την ακριβεια ελεγα 'μακαρι να περασει κανα λεωφορειο να τον παρει μαζι του'.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, η 1η αριστερη μετα το πεταλο οπως πας προς Βουλιαγμενη, εχει **ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ **ορατοτητα. Εκει και εγω βγαινω αντιθετο αμα πετυχω σερνομενους και στις δυο λωριδες. Προσοχη, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ το τονιζω.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μεγαλο ζωο ο τυπος με το s2k, οποιος ακριβως μετα 'το πεταλο' στα λιμανακια προς Βουλ. στην 1η αριστερη προσπερνουσε απο το αντιθετο ρευμα. Το ιδιο εκανε και στην επομενη δεξια και μαλιστα με παντιλικι (διχως ορατοτητα) στην προσπαθεια του να κηνυγησει ενα porsche!(Το πορσε παντως ακλονητο το ατιμο!)
Τι ωρα ηταν αυτο;;;
Κατα τη μια περασα μ ενα φιλο απο πεταλο και πετυχαμε ενα S2K να κανει μα...κιες. Τον πηρε τραινακι...
Μας πηρε στο κινυγη το περιπολικο που ηταν πανω στο πεταλο
Φαρος και αναστροφη πανω στο πεταλο εννοειτε!
Μ εφτασε στο Ασκληπειο Βουλας και με σταματαει....
-Τρεχατε!
-Που καλε;
-Στα Λιμανακια!
-Ε;;; Καλα.... Εχετε ενδειξη ρανταρ;;; Γιατι αλλιως δεν γραφετε ουτε τ ονομα μου!
-Σας ακουσα!
-Εγω κατεβαινα με 2α και φρεναρα με τον κινητηρα... Φυσικο ειναι να ακουγεται ο κινητηρας!Κατι ειπε και βλεπει το Bluetooth
Το οποιο εχει καλωδιο μεχρι το αυτι....-Θα σε γραψω για το 'χαντζ-θρυ'
-Ειναι Bluetooth... Και επιτρεπεται απο τον ΚΟΚ...
-Δεν ξερω πως το λενε, εγω βλεπω οτι εχει καλωδια. Δεν ειναι ασυρματο και βαση ΚΟΚ επιτρεποντε μονο τα ασυρματα!-Καλα... Εστω! Με ειδατε να μιλαω η θα πρεπει να φερω τον αναλυτικο αυριο στον διοικιτη σας;;;
Παλι κατι ειπε που δεν καταλαβα.... Πεφτει το ματι του στο ΕΤΕΝακη μου που ειναι με το Destinator... ΤΑ ΝΤΑ!!!!
-Τι ειναι αυτο;
-Πλοηγιση....
-Εχει και χαρτες μεσα;;;
-Ναι το Destinator6....
-Υπεροχα! Θα σε γραψω για κατωχη και χριση συστηματος ανιχνευσης ρανδαρ! Γιατι βλεπω οτι εχεις περασει και τις καμερες μεσα.... Ειναι 2.000 ευρω και κατασχεση της συσκευης!
-α: Δεν σ αφορα τι εχω περασει, καθως ειναι τηλεφωνο και προστατευεται βαση του νομου περι απορριτου προσωπικων δεδομενων.
β: Και τις καμερες να χω περασει, δεν ανηχνευει ρανδαρς!
γ: Ακουμπα ξανα το τηλεφωνο και θα σε βγαλω αυριο το πρωι στα καναλια σε δορυφορικη συνδεση με τον διοικιτη σου...
-Καλα... Δεν θα σε ξαναπετυχω στα Λιμανακια;
-Και να με ξαναπετυχεις, θα σε παω για υπερβαση καθηκοντος, καταχριση εξοευσειας και παρενοχλιση... Αφου πρωτα ειδοποιησω τον διοικιτη σου και το νομικο τμημα της εταιρειας στην οποια ειμαι για τα σημερινα...
Καλο σας βραδυ....Παλι κατι μουρμουρησε κ εφυγε....
-
Χιχι, Wagner, πάτα καμιά φορά το βίντεο ή την ηχογράφηση από το κινητό να μείνουν αυτά στην ιστορία! Οκ, τα περιγράφεις γλαφυρά, δε λέω, αλλά έχει άλλη χάρη το Multimedia!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μεγαλο ζωο ο τυπος με το s2k, οποιος ακριβως μετα 'το πεταλο' στα λιμανακια προς Βουλ. στην 1η αριστερη προσπερνουσε απο το αντιθετο ρευμα. Το ιδιο εκανε και στην επομενη δεξια και μαλιστα με παντιλικι (διχως ορατοτητα) στην προσπαθεια του να κηνυγησει ενα porsche!
(Το πορσε παντως ακλονητο το ατιμο!)
Τι ωρα ηταν αυτο;;;
Προχθες βραδυ κατα τις 01.30
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]