-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
γ: Ακουμπα ξανα το τηλεφωνο και θα σε βγαλω αυριο το πρωι στα καναλια σε δορυφορικη συνδεση με τον διοικιτη σου...WTF;! Πειραζε τη συσκευη σου; Πιο πολυ βεβαια με εντυπωσιαζει το γεγονος οτι ηξερε να τη χειριστει.
Α ρε Wagner, ακομα και στους μπατσους, μ@λ@κομαγνητη εχεις.
-
.......Ειδες, μαθαινεις
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χιχι, Wagner, πάτα καμιά φορά το βίντεο ή την ηχογράφηση από το κινητό να μείνουν αυτά στην ιστορία! Οκ, τα περιγράφεις γλαφυρά, δε λέω, αλλά έχει άλλη χάρη το Multimedia!Χμ......
Καλη ιδεα....Μεγαλο ζωο ο τυπος με το s2k, οποιος ακριβως μετα 'το πεταλο' στα λιμανακια προς Βουλ. στην 1η αριστερη προσπερνουσε απο το αντιθετο ρευμα. Το ιδιο εκανε και στην επομενη δεξια και μαλιστα με παντιλικι (διχως ορατοτητα) στην προσπαθεια του να κηνυγησει ενα porsche!
(Το πορσε παντως ακλονητο το ατιμο!)
Τι ωρα ηταν αυτο;;;
Προχθες βραδυ κατα τις 01.30
Για χθες βραδυ λεω....
Αλλα παιζει να ταν ο ιδιος, γιατι εκανε τις ιδιες λακαμιες....γ: Ακουμπα ξανα το τηλεφωνο και θα σε βγαλω αυριο το πρωι στα καναλια σε δορυφορικη συνδεση με τον διοικιτη σου...
WTF;! Πειραζε τη συσκευη σου; Πιο πολυ βεβαια με εντυπωσιαζει το γεγονος οτι ηξερε να τη χειριστει.
Α ρε Wagner, ακομα και στους μπατσους, μ@λ@κομαγνητη εχεις.
Την ειδε, πηγε να την ξεκωλλυσει απο το παρ-μπριζ, αλλα δεν εκανε κατι αλλο, γιατι δεν τον αφησα.
Εχουν το ιδιο προγραμμα στα περιπολικα (και στα ταξι) οποτε θα ξερε πως παιζει. Το ΕΤΕΝακη μου δεν το ακουμπησε! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
.......
Ειδες, μαθαινεις
Παντος καλου κακου πηγα πηρα ενα Plantronics BT ακουστικο.
Δουλευει με 2 συσκευες και ειναι με 'πιαστρακι' για το αυτι -
Το θέμα με τις BT συσκευές που έχουν ΚΑΙ ένα μικρό καλωδιάκη για το ακουστικό με έχει απασχολήσει και μένα.
Δηλαδή, ναι μεν είναι ΒΤ και επιτρέπεται βάση νόμου ΑΛΛΑ είναι και παράνομη αφού έχει και ενσύρματο ακουστικό. (ή όχι ;;;; )
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το θέμα με τις BT συσκευές που έχουν ΚΑΙ ένα μικρό καλωδιάκη για το ακουστικό με έχει απασχολήσει και μένα.Δηλαδή, ναι μεν είναι ΒΤ και επιτρέπεται βάση νόμου ΑΛΛΑ είναι και παράνομη αφού έχει και ενσύρματο ακουστικό. (ή όχι ;;;; )
Εκει ειναι το θεμα....
Ο καθε μπατσος το εκλαμβανει και το εφαρμοζει οπως θελει. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το θέμα με τις BT συσκευές που έχουν ΚΑΙ ένα μικρό καλωδιάκη για το ακουστικό με έχει απασχολήσει και μένα.Δηλαδή, ναι μεν είναι ΒΤ και επιτρέπεται βάση νόμου ΑΛΛΑ είναι και παράνομη αφού έχει και ενσύρματο ακουστικό. (ή όχι ;;;; )
Όχι.-
Ενσύρματη απαγορεύεται να είναι η σύνδεση του ακουστικού με το ΤΗΛΕΦΩΝΟ. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το θέμα με τις BT συσκευές που έχουν ΚΑΙ ένα μικρό καλωδιάκη για το ακουστικό με έχει απασχολήσει και μένα.
Δηλαδή, ναι μεν είναι ΒΤ και επιτρέπεται βάση νόμου ΑΛΛΑ είναι και παράνομη αφού έχει και ενσύρματο ακουστικό. (ή όχι ;;;; )
Όχι.-
Ενσύρματη απαγορεύεται να είναι η σύνδεση του ακουστικού με το ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Ναι μεν.... αλλα αντε να το αποδηξεις στον μπατσο που ΘΕΛΕΙ να σε γραψει...
-
Ζώο... πριν λίγο, ο ανεκδιήγητος πατέρας/θείος/φίλος δεν ξέρω τί, με το ασημί ATOS που:
- είχε το παιδί να κάθεται πίσω στη μέση, κλασικά στηριζόμενο με τα χέρια του ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα
και ταυτόχρονα...
- έκανε προσπεράσεις με σφήνες (περνάω, χώνομαι στα φρένα κάθε φορά ανάμεσα στα αυτοκίνητα) σε οποιοδήποτε σημείο του παράλληλου της Εθνικής στο ύψους του Βασσιλόπουλου, ανεξαρτήτως (το εννοώ!!!) ορατότητας ή μη!
Κλασική περίπτωση ρουλέτας... θα μου κάτσει διερχόμενο από απέναντι ή δε θα μου κάτσει? Κι αν μου κάτσει, πόσα μέτρα έξω από το παρμπρίζ θα εκτοξευτεί το παιδί?
-
Όχι.-
Ενσύρματη απαγορεύεται να είναι η σύνδεση του ακουστικού με το ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Ναι, αλλα τα ακουστικα εν γενει απαγορευονται απο τον ΚΟΚ.
Οποτε, αν εχεις στερεοφωνικα ακουστικα bluetooth και ακους μουσικη απο το κινητο 'ασυρματα', εισαι παρανομος;
Εδω σε θελω!!!
-
Aπ'οτι ξερω απαγορευετε η ενσυρματη επικοινωνια του κινητου με ακουστικα ,ομως τα BT ακουστικα με το καλωδιακη δεν απαγορευονται γιατι το καλωδιακι ξεκιναει απο την συσκευη που επικοινωνει ασυρματα με το κινητο αρα εισαι νομιμος...
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Aπ'οτι ξερω απαγορευετε η ενσυρματη επικοινωνια του κινητου με ακουστικα ,ομως τα BT ακουστικα με το καλωδιακη δεν απαγορευονται γιατι το καλωδιακι ξεκιναει απο την συσκευη που επικοινωνει ασυρματα με το κινητο αρα εισαι νομιμος...Κι εγώ αυτό λέω. Βέβαια, έχει ένα δίκιο ο Βάγκνερ: άντε να το εξηγήσεις στον μπάτσο που θέλει να σε γράψει ή που δεν έχει ιδέα αυτά.
-
Aπ'οτι ξερω απαγορευετε η ενσυρματη επικοινωνια του κινητου με ακουστικα ,ομως τα BT ακουστικα με το καλωδιακη δεν απαγορευονται γιατι το καλωδιακι ξεκιναει απο την συσκευη που επικοινωνει ασυρματα με το κινητο αρα εισαι νομιμος...
Κι εγώ αυτό λέω. Βέβαια, έχει ένα δίκιο ο Βάγκνερ: άντε να το εξηγήσεις στον μπάτσο που θέλει να σε γράψει ή που δεν έχει ιδέα αυτά.
Θα σε γράψει 100% .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοράς ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ στο αυτοκίνητο.
Δεν καταλαβαίνω βρε παίδες το πρόβλημα, εγώ έχω ένα αρχαίο Siemens C55
και με το που χτυπάει ανοίγω την ανοιχτή ακρόαση και μιλάω... στο αυτοκίνητο.Και μάλιστα άρχισα να το γουστάρω.
-
Zώο ο νεαρός μηχανόβιος, που ενώ φορούσε κράνος, χτυπούσε το με το πίσω μέρος του κράνου, το μεγαλύτερο ζώο -συνεπιβάτιδα/κοπέλα του, που ΔΕ φορούσε κράνος. Βασικά ήταν αστείο βλεποντάς το, αλλά ρε γμτ, απλή λογική, σε κάθε γκαζιά, της κακομοίρας πρέπει να της άνοιγε η μύτη...
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Κι εγώ αυτό λέω. Βέβαια, έχει ένα δίκιο ο Βάγκνερ: άντε να το εξηγήσεις στον μπάτσο που θέλει να σε γράψει ή που δεν έχει ιδέα αυτά.
Θα σε γράψει 100% .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοράς ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ στο αυτοκίνητο.
Αυτό:
Δεν είναι ακουστικό?
-
ΟΧΙ, εχει και μικροφωνο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΟΧΙ, εχει και μικροφωνο...Tι οχι;
Ειναι ακουστικο με μικροφωνο..... -
Υποθέτω τα καλώδια είναι αυτά που τους 'ερεθίζουν' περισσότερο κι άμεσα...
-
ΟΧΙ, εχει και μικροφωνο...
Tι οχι;
Ειναι ακουστικο με μικροφωνο..... -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Υποθέτω τα καλώδια είναι αυτά που τους 'ερεθίζουν' περισσότερο κι άμεσα...Δεν τους καταλαβαινω αυτους τους μπατσους....
Εχω δει ανθρωπους να ερεθιζοντε με λεσβιες...
Εχω δει ανθρωπους να ερεθυζοντε με προστυχολογα...
Εχω δει ανθρωπους να ερεθιζοντε με κινκυ εσωρουζα....
Ανθρωπο να ερεθιζετε με 'τριγονο-πυροσβεστηρα-φαρμακειο' η 'καλωδιο ΒΤ' πρωτη φορα βλεπω!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]