-
Ψήνομαι πραγματικά να βάλω κι ένα φορτιστή στο γκαράζ.
-
@dettol said in Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα:
@spi_duster said in Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα:
έχουν τρελή απόδοση.
εγω παλι, χαζευω συνεχεια το app
Η συζυγος με κοροϊδευει οτι βρηκα καινουριο παιχνιδι.
Διανυουμε ιδανικες συνθηκες για αυτο τωρα θα δειςτα μεγιστα.Δεν έχω κάνει καμία σύνδεση μέσω app. Ενα για κάμερες, άλλο για συναγερμό, άλλο για τα αυτοκίνητα, αυτό μου διέφυγε.
-
έχουν τρελή απόδοση.
εγω παλι, χαζευω συνεχεια το app
Η συζυγος με κοροϊδευει οτι βρηκα καινουριο παιχνιδι.
Διανυουμε ιδανικες συνθηκες για αυτο τωρα θα δειςτα μεγιστα.Δεν έχω κάνει καμία σύνδεση μέσω app. Ενα για κάμερες, άλλο για συναγερμό, άλλο για τα αυτοκίνητα, αυτό μου διέφυγε.
την εχει τη δυνατοτητα ο inverter να καταγραφει δεδομενα και να τα απεικονιζει μεσω app; ή εστω μεσω καποιου web interface; αν ναι, τοτε κανε το για να ξερεις τι συμβαινει.
-
Είναι φοβερή η αίσθηση του να παράγεις ενέργεια! Σε καταλαβαίνω Dettol
-
Συμφωνώ. Έχω μια μέση 5,2 kw/sec σήμερα. Τα 4 πάνε δίκτυο κάθε στιγμή και το υπόλοιπο στο σπίτι.
οταν εχεις χρονο, μπορεις να ποσταρεις μια φωτο της καμπυλης σου;
Από Σπύρο
-
Thanks Φανη. Dettol αυτά είναι.
-
Thanks Φανη. Dettol αυτά είναι.
βλεπω διαφορες εφαρμογες για deye, αλλα δεν ξερω αν δουλευουν ολες στο συστημα σου ή καποιες απο αυτες.
deye cloud
solarman
deye solarsystems -
Σημασία έχει να αποδίδει φίλε. Αφού το κάνει, μου είναι αρκετό. Ευχαριστώ πάντως.
-
-
Ε ναι, χρόνια το γράφω.
24/24 ώρο παραγωγή ενέργειας.
Ωραίος.
Είχα βάλει και μια ελληνική εταιρία που τα κατασκευάζει
-
Σημασία έχει να αποδίδει φίλε. Αφού το κάνει, μου είναι αρκετό. Ευχαριστώ πάντως.
σιγουρα, αλλα ο λογος που γραφω αυτα για το αππ ειναι ωστε να ξερεις ποση περισσεια εχεις. Ωστε να γνωριζεις τι αλλο μπορεις να κανεις και που μπορεις να διοχετευσεις αυτην την ενεργεια.
-
Επόμενο βήμα το παρακάτω.
δεν εχω δει τιποτα πουθενα που να υποστηριζει οτι αξιζει μικρη ανεμογεννητρια σε οικιακο ιστο.
Το μοναδικο εναλλακτικο που ειδα και ειχε ενδιαφερον ηταν σε περιοχες με ρυακια, με συνεχη ροη, μινι-υδροηλεκτρικες μοναδες. Μικρη παραγωγη μεν, μικροτερη απο kw, αλλα 24/7/365, οποτε "μαζευονται" οι kwh. -
Είχα βάλει ένα βίντεο ενός που το διαφήμιζε και έχεις μεγάλο όφελος ακόμα και με 2 bf. Έχουν κιβώτιο πολλαπλασιασμού
-
Συμφωνώ. Έχω μια μέση 5,2 kw/sec σήμερα. Τα 4 πάνε δίκτυο κάθε στιγμή και το υπόλοιπο στο σπίτι.
Πάρε και τη δική μου.
-
@ntinaras said in Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα:
Πάρε και τη δική μου.
Εσύ πρέπει να έχεις σκίαση το πρωί. Βλέπω αλματακι παραγωγησ Γύρω στις 11.
Εγώ από τις 3 και μετά πέφτω αρκετά, καθώς μου κόβονται κάποια πάνελ από σκίαση. -
@ntinaras said in Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα:
Πάρε και τη δική μου.
Εσύ πρέπει να έχεις σκίαση το πρωί. Βλέπω αλματακι παραγωγησ Γύρω στις 11.
Εγώ από τις 3 και μετά πέφτω αρκετά, καθώς μου κόβονται κάποια πάνελ από σκίαση.O σκατοηλιακος.
-
Κι εμένα μου τρώει μια πλευρά επίσης ο ηλιακος. Είναι όμως τετοιος ο προσανατολισμος του σπιτιου που ουσιαστικά παραγω ρευμα απο το μεσημέρι και μετά, μέχρι να πέσει ο ήλιος.
-
Βάλε ανεμογεννήτρια! Θα αυξήσεις πολύ την παραγωγή!
-
Κι εμένα μου τρώει μια πλευρά επίσης ο ηλιακος. Είναι όμως τετοιος ο προσανατολισμος του σπιτιου που ουσιαστικά παραγω ρευμα απο το μεσημέρι και μετά, μέχρι να πέσει ο ήλιος.
Πάντως το τσεκαρω τώρα το πρωί και δεν είμαι απογοητευμενος. Στο 3kw/sec είναι η απόδοση. Όχι κι άσχημα δεδομένου που λογω αντλίας θερμότητας οι αναγκες απορροφουν τα 2 .
-
Πάντως το τσεκαρω τώρα το πρωί και δεν είμαι απογοητευμενος. Στο 3kw/sec είναι η απόδοση. Όχι κι άσχημα δεδομένου που λογω αντλίας θερμότητας οι αναγκες απορροφουν τα 2 .
θα μου επιτρεψεις μια παρα πολυ μικρη επισημανση. Δεν υπαρχει kw/sec, παρα μονο kw, το οποιο ειναι μοναδα ισχυος. Η ισχύς, είναι εξ ορισμού στιγμιαίο μεγεθος.
Ισχυς 1kw για διαρκεια μιας ωρας ειναι ενεργεια 1kwh. Κλεινω την παρενθεση και χωρις καμμια διαθεση να σε προσβαλλω, απλα επειδη το ειδα δευτερη φορα γραμμενο και ηθελα να εξηγησω τη διαφορα.
Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα