-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Ηθελα να ρωτησω τους φιλους κατοχους GPA πως πανε τα αμαξια τους απο τριξιματα. Στο δικο μου γενικα δεν ακουγεται κατι εσωτερικα,ομως οταν πεφτω σε σχετικα μεγαλες λακουβες ακουω τριξιμο απο την πισω
αριστερη αναρτηση.Aκριβως το ιδιο κανει και μενα οχι παντα, αλλα με τις ωρες του δηλαδη τη μια μερα μπορει να το κανει και την αλλη οχι, λεπτομεριες κατα την προσωπικη μου αποψη.. κατα τα αλλα δεν ακουγεται τιποτα..
Μπηκα σημερα και σε ενα 207 ραλλυ ενως φιλου, το δικο μας μου φανηκε πολυ πιο στιβαρο σε θεματα πλαστικων και εικονας γενικοτερα, το 207 ειχε καλυτερη ποιοτητα στο πλαστικο του ταμπλο.
Ααα και για το κλεισιμο της πορτας η μερα με τη νυχτα.. πολυ ελαφρια η αισθηση της πορτας του 207 -
Ego to parelaba me 28(odikos apo mosxato) xiliometra k mesi katanalosi 23.8litra!K meta ego to strono min pathei tipota.........3450 xiliometra me mesi katanalosi 9.6!!!!
-
Ο χρήστης stefangpa έγραψε:
Ego to parelaba me 28(odikos apo mosxato) xiliometra k mesi katanalosi 23.8litra!K meta ego to strono min pathei tipota.........3450 xiliometra me mesi katanalosi 9.6!!!!πώς εκαναν καταναλωση 23,8???????????
αν αυριο μεθαυριο θες να βαλεις το SS και σε απορριψουν ποιος θα φταιει μου λες????
το 9,6 το κανεις σε φαση στρωσιματος να φανταστω ή το ψιλοπατας???
γενικα τι καιει αυτος ο κινητηρας??? -
Ο χρήστης chr1407 έγραψε:
.....
και τα 2 ειναι διπιστονα (ασε τι λενε) αλλα εχουν αν θυμαμαι καλα 4 εμβολα!!
Αν εχουν 4 εμβολα δεν ειναι 4πιστονα;
-
Ο χρήστης lefterisgt έγραψε:
θελω να ρωτησω οσους φιλους εχουν παραλαβει το Abarth τους απο την Κηφισιας, με ποσα χιλιομετρα το παρελαβαν????? Η ερωτηση ειναι λιγο επειγουσα διοτι προχθες που πηγα να δω το δικο μου (δεν το εχω παραλαβει ακομα) ειδα οτι ειχε 31 χιλιομετρα επανω με την δικαιολογια οτι το αμαξι απο τελωνειο πηγε μοσχατο και απο μοσχατο ηρθε Κηφισιας......α, και το SPORT BOOST πατημενο!!!!!Απαραδεκτο! Το δικο μου ειχε 3χλμ. Καν'τους φασαρια!
Ηθελα να ρωτησω τους φιλους κατοχους GPA πως πανε τα αμαξια τους απο τριξιματα. Στο δικο μου γενικα δεν ακουγεται κατι εσωτερικα,ομως οταν πεφτω σε σχετικα μεγαλες λακουβες ακουω τριξιμο απο την πισω
αριστερη αναρτηση.Σιγουρα ειναι απο την αναρτηση; Εχω διασταυρωσει με αλλο κατοχο οτι σε ραμπες κ λακουβες ακουγεται θορυβος απο τις κλειδαριες (κ γιαυτο στο συνεργειο τις πλακωνουν στο σπρεϋ). Απο τις αναρτησεις ομως τπτ.
Αληθεια, οι υπολοιποι εχετε παρει service book? Γιατι εγω τους το εχω ζητησει επανειλημμενα απο το νοεμβριο τοσο στην αντιπροσωπεια οσο κ στο συνεργειο αλλα μ'εχουν γραψει.
-
και εγω ρε παιδια τι να πω που η νεα Δ μου ειχε 71?
τα 25 περιπου ειναι η διαδρομη λιμανι-αντιπροσωπια.τα αλλα 46 που εγιναν?
μαλλον σε 2-3 μικρα τεστ ντραιβ... -
...και γω εκει σκαλωνω αφου ειναι ιδιοι κινητηρες πως γινεται ο ενας να ναχει euro 4 και ο αλλος euro 5?!?Ίδιοι είναι εξωτερικά, προφανώς υπάρχουν διαφορές αφού ο ένας είναι Euro4 και ο άλλος Euro5.
(είτε στα εσωτερικά του κινητήρα ή/και στα περιφερειακά). -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
μαλλον σε 2-3 μικρα τεστ ντραιβ... -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
μαλλον σε 2-3 μικρα τεστ ντραιβ...Η διαδρομη λιμανι αντιπροσωπια δεν γινεται με αυτοκινητάμαξες;
-
ρε μαγκα μου λες οτι ρωταω??και γω εκει σκαλωνω αφου ειναι ιδιοι κινητηρες πως γινεται ο ενας να ναχει euro 4 και ο αλλος euro 5?!?επισης τα φρενα ειναι τα ιδια της mito με αυτα του abarth απλα τα δευτερα ειναι brembo!και τα 2 ειναι διπιστονα (ασε τι λενε) αλλα εχουν αν θυμαμαι καλα 4 εμβολα!!αμα εχεις θεμα πηγαινε σε ενα μηχανικο και δες τι ειναι!!
Λοιπόν το οτι ο ένας είναι Euro 4 και ο αλλος euro 5 οφείλετε στην διαχείρηση του κινητήρα και πουθενα αλλού. Ο ιδιος κινητήρας είναι.
Οσο για τα φρένα παμε ακομα μια φορά και τελευταία. Και στο Mito και στο Punto είναι 4πίστονα και είναι της brembo. Ειναι τα ΙΔΙΑ που φόραγε το coupe 20vt. Το 'και τα 2 ειναι διπιστονα (ασε τι λενε) αλλα εχουν αν θυμαμαι καλα 4 εμβολα' δεν στέκει, για ξαναδιαβασε τι γράφεις γιατι μάλλον έχεις ξεχασει τα ελληνικά σου. Το οτι στο φυλλάδιο του Punto γράφει διπίστονα είναι απο λάθος που έχει γίνει απο την αρχή και συνεχίζει να αναπαράγεται. Αν δεις γραφει 'Διπιστονη Brembo Μ4χ40'. Το Μ4χ40 δηλώνει 4πίστονη με 40mm πιστόνια. Επίσης μια δαγκάνα σαν την brembo φαίνεται με το μάτι πόσα πιστόνια έχει. Και αν δεν μπορείς να δείς το πίσω μέρος (επειδή είναι πάνω στο αμάξι η δαγκάνα) φαίνεται ο δεύτερος εξαερωτήρας απο την αλλη μεριά της δαγκάνας για να μπορέσεις να καταλάβεις οτι έχει και άλλο ένα σετ πιστόνια.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
θελω να ρωτησω οσους φιλους εχουν παραλαβει το Abarth τους απο την Κηφισιας, με ποσα χιλιομετρα το παρελαβαν????? Η ερωτηση ειναι λιγο επειγουσα διοτι προχθες που πηγα να δω το δικο μου (δεν το εχω παραλαβει ακομα) ειδα οτι ειχε 31 χιλιομετρα επανω με την δικαιολογια οτι το αμαξι απο τελωνειο πηγε μοσχατο και απο μοσχατο ηρθε Κηφισιας......α, και το SPORT BOOST πατημενο!!!!!
Απαραδεκτο! Το δικο μου ειχε 3χλμ. Καν'τους φασαρια!
αριστερη αναρτηση.Σιγουρα ειναι απο την αναρτηση; Εχω διασταυρωσει με αλλο κατοχο οτι σε ραμπες κ λακουβες ακουγεται θορυβος απο τις κλειδαριες (κ γιαυτο στο συνεργειο τις πλακωνουν στο σπρεϋ). Απο τις αναρτησεις ομως τπτ.
Αληθεια, οι υπολοιποι εχετε παρει service book? Γιατι εγω τους το εχω ζητησει επανειλημμενα απο το νοεμβριο τοσο στην αντιπροσωπεια οσο κ στο συνεργειο αλλα μ'εχουν γραψει.
Ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι απο την αναρτηση. Δεν με ανησυχει ιδιαιτερα. Το περιμενα με περισσοτερους τριγμους αλλα δεν ακουγεται τιποτα αλλο στο αμαξι.
Service book δεν μου εχουν δωσει. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.....
και τα 2 ειναι διπιστονα (ασε τι λενε) αλλα εχουν αν θυμαμαι καλα 4 εμβολα!!
Αν εχουν 4 εμβολα δεν ειναι 4πιστονα;
ρε μαγκα μου λες οτι ρωταω??και γω εκει σκαλωνω αφου ειναι ιδιοι κινητηρες πως γινεται ο ενας να ναχει euro 4 και ο αλλος euro 5?!?επισης τα φρενα ειναι τα ιδια της mito με αυτα του abarth απλα τα δευτερα ειναι brembo!και τα 2 ειναι διπιστονα (ασε τι λενε) αλλα εχουν αν θυμαμαι καλα 4 εμβολα!!αμα εχεις θεμα πηγαινε σε ενα μηχανικο και δες τι ειναι!!
Λοιπόν το οτι ο ένας είναι Euro 4 και ο αλλος euro 5 οφείλετε στην διαχείρηση του κινητήρα και πουθενα αλλού. Ο ιδιος κινητήρας είναι.
Οσο για τα φρένα παμε ακομα μια φορά και τελευταία. Και στο Mito και στο Punto είναι 4πίστονα και είναι της brembo. Ειναι τα ΙΔΙΑ που φόραγε το coupe 20vt. Το 'και τα 2 ειναι διπιστονα (ασε τι λενε) αλλα εχουν αν θυμαμαι καλα 4 εμβολα' δεν στέκει, για ξαναδιαβασε τι γράφεις γιατι μάλλον έχεις ξεχασει τα ελληνικά σου. Το οτι στο φυλλάδιο του Punto γράφει διπίστονα είναι απο λάθος που έχει γίνει απο την αρχή και συνεχίζει να αναπαράγεται. Αν δεις γραφει 'Διπιστονη Brembo Μ4χ40'. Το Μ4χ40 δηλώνει 4πίστονη με 40mm πιστόνια. Επίσης μια δαγκάνα σαν την brembo φαίνεται με το μάτι πόσα πιστόνια έχει. Και αν δεν μπορείς να δείς το πίσω μέρος (επειδή είναι πάνω στο αμάξι η δαγκάνα) φαίνεται ο δεύτερος εξαερωτήρας απο την αλλη μεριά της δαγκάνας για να μπορέσεις να καταλάβεις οτι έχει και άλλο ένα σετ πιστόνια.
sorry μαγκες αφου το εγραψα οτι εχουν τεσσερα εμβολα!!!λαθος το 2πιστονο!!
Ego to parelaba me 28(odikos apo mosxato) xiliometra k mesi katanalosi 23.8litra!K meta ego to strono min pathei tipota.........3450 xiliometra me mesi katanalosi 9.6!!!!
πώς εκαναν καταναλωση 23,8???????????
αν αυριο μεθαυριο θες να βαλεις το SS και σε απορριψουν ποιος θα φταιει μου λες????
το 9,6 το κανεις σε φαση στρωσιματος να φανταστω ή το ψιλοπατας???
γενικα τι καιει αυτος ο κινητηρας???και εμενα ειχε 25 λ/100km που ειναι ι μεγιστη δυνατη καταναλωση,αλλα σε μενα ειχε και 900 κατι μετρα μονο (ουτε km ) οποτε φανταζομαι γιαυτο θα εβγαλε μεγαλη στην αρχη,μεχρι να γινουν τα πρωτα km αλλα σε σενα ειχε αρκετα!μμμ
-
το συζητησα με καποιον φιλο που ασχολειται γενικα και μου ειπε οτι αν το αμαξι ειναι στο τελωνειο και πρεπει να παει μοσχατο και μετα κηφισιας τα χιλιομετρα δικαιολογουνται (30) επισης οτι φορτηγα βαζουν αν προκειται να μεταφερουν περισσοτερα των δυο αυτοκινητων σε ενα μαγαζι δηλαδη δεν θα βαλουν φορτηγο για ενα αμαξι (μαλλον αυτη ειναι και η περιπτωση μου). Τωρα βεβαια τα 70 χιλιομετρα που λεει ο αλλος φιλος, ειναι οντως και αυτα υπερβολικα. Τι να πω.....Ελλαδα αθανατη!!!!!! Φασαρια παντως θα κανω!!!!
Οσο για τα φρενα, εχω να πω οτι ο Αρης (παλιος πωλητης) μου ειχε πει οτι το προσπεκτους του αυτοκινητου γραφει οτι ειναι διπιστονες οι δαγκανες αλλα ειναι τυπογραφικο λαθος και εννοουν 4πιστονες. Οπως και να εχει το θεμα για αλλη μια φορα θα πω .....Ελλαδα αθανατη!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μαλλον σε 2-3 μικρα τεστ ντραιβ...Η διαδρομη λιμανι αντιπροσωπια δεν γινεται με αυτοκινητάμαξες;
An erthoun polla mazi isos !!!(I-phone sorry!!)
-
Γενικα την συγκεκριμενη στιγμη οτιδηποτε εχει σχεση με την εξυπηρετηση ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα.
Απο τη να ξεκινησω! Απο τα πατακια που τελικα θα ερθουν προς τα τελη του μηνα και θα τα πληρωσουμε κανονικοτατα!! Στο πορτ παγκαζ του αμαξιου μου που υπαρχει ενα γδαρσιμο στο πλαστικο της πορτας και το περιμενω 2 μηνες!! Και μιλαμε για ενα απλο πλαστικο, ιδιο με οποιοδηποτε punto!!
Και τελικα οταν εχουμε το οποιδηποτε προβλημα με ποιον μιλαμε? Με την abarth... με την Fiat?
Παρολα αυτα το αμαξι ειναι αψογο και σκετη απολαυση. χθες μετα απο 3150km αποφασισα να του τα δωσω για τα καλα μιας και αρκετο καιρο αντεξα τις ενοχλησεις απο Γαλλογερμανους! -
Ο χρήστης lefterisgt έγραψε:
θελω να ρωτησω οσους φιλους εχουν παραλαβει το Abarth τους απο την Κηφισιας, με ποσα χιλιομετρα το παρελαβαν????? Η ερωτηση ειναι λιγο επειγουσα διοτι προχθες που πηγα να δω το δικο μου (δεν το εχω παραλαβει ακομα) ειδα οτι ειχε 31 χιλιομετρα επανω με την δικαιολογια οτι το αμαξι απο τελωνειο πηγε μοσχατο και απο μοσχατο ηρθε Κηφισιας......α, και το SPORT BOOST πατημενο!!!!!φιλε μην μας πιανουν και κοτσο το αμαξι τπ πηρα με 3 χλμ το δικο σου το καναν χιλιομετρα εμενα νταλικα το πηρε απο τελωνειο και το πηγε κηφησιας και απο εκει στην εκθεση. Εσενα το πηγε νταλικα στο μοσχατο στο σενιαρανε και για να μην πληρωνει ο παζαροπουλος 2η νταλικα στο εφεραν οδικως ...δεν εισαι ο πρωτος το εκαναν σε ενα γνωστο μου το ιδιο ακριβως και μου το ειπε ο παλιος πωλητης που τον ηξερα οτι ετσι εχει η κατασταση. Αυτη ειναι η αληθεια. Λεφτα τα οποια εχεις πληρωσει στο PDI Και καλα που μας εχουν ζαλισει τα εξοδα αυτοκινητου και καλα.sport boost ισον λιωσιμο του παιδιου το αμαξι εβραζε και ειχαν αναψει τα φρενα απο σταματα ξεκινα κτλ κτλ.δεν προκειται να βγαλεις ακρη
-
γιαυτο πρεπει και το καινουριο να το ελεγχουμε για τρακαρισμα.μου τοχει πει φανοποιος.
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
αριστερη αναρτηση.εγω φιλε μεχρι στιγμης φτου φτου μην το ματιασω, κανενα τριξιμο τιποτα απολυτως.Τσεκαρε μηπως εχει ξεκουμπωσει τιποτα
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Αληθεια, οι υπολοιποι εχετε παρει service book? Γιατι εγω τους το εχω ζητησει επανειλημμενα απο το νοεμβριο τοσο στην αντιπροσωπεια οσο κ στο συνεργειο αλλα μ'εχουν γραψει.εγω πηρα βιβλιαρακι σερβις απο το μοσχατο οταν πηγα να μου κανουν ευθυγραμιση, το ζητησα και μου δωσαν απο Punto και απο οτι καταλαβα ολοι τετοιο θα παρουμε και λενε αναμενουμε πατακια service book Abarth και οδηγιες χρησεως στα Ελληνικα
-
[quote='georgesamartzis']Γενικα την συγκεκριμενη στιγμη οτιδηποτε εχει σχεση με την εξυπηρετηση ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα.
Απο τη να ξεκινησω! Απο τα πατακια που τελικα θα ερθουν προς τα τελη του μηνα και θα τα πληρωσουμε κανονικοτατα!! Στο πορτ παγκαζ του αμαξιου μου που υπαρχει ενα γδαρσιμο στο πλαστικο της πορτας και το περιμενω 2 μηνες!! Και μιλαμε για ενα απλο πλαστικο, ιδιο με οποιοδηποτε punto!!
Και τελικα οταν εχουμε το οποιδηποτε προβλημα με ποιον μιλαμε? Με την abarth... με την Fiat? [quote]φιλε μιλας με τον Παζαροπουλος απο την εκθεση σε στεκνουν μιλα με τεχνικους αυτο δεν το εχω δει σε καμια εταιρεια. εμενα το αμαξι εχει δερμα και κου ηρθε με γραντζουνισμενο ελαφρως το υποβραχιονιο μου ειπαν σε 15 μερες την 15η οτυς τηλ την 17η το εβαλα. Οσο τους αφηνεις δεν νοιαζονται και ξεχνιεται. Πιεσε λιγο γτ δεν θα βρεις ακρη. Εγω αφου εφυγαν οι παλιοι πωλητες μιλαω μονο με αρχημιχανικο φιατ μοσχατου κανενα αλλο.
Ενας φιλος ειπε θα πληρωσουμε τα πατακια ενω σε εμενα ειχανε πει δωρεαν!!!! Η εξυπηρετηση και η ενημερωση ειναι σε απαραδεκτα χαμηλα επιπεδα.
Fiat Grande Punto ABARTH