-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Επειτα απο 3 εβδομαδες (κυριως λογω αναμονης νεου μοτερ απο ιταλια) μου επεστρεψαν το αυτοκινητο αρχες της εβδομαδας αφου εγινε -υποτιθεται- εξ'ολοκληρου αντικατασταση του κορμου (μπλοκ+κυλινδροκεφαλη). Χθες ομως το γνωστο προβλημα ξαναεκανε την εμφανιση του. Οποτε αυριο το πρωι πρεπει να τρεχω παλι απο εκει κ καταλαβαινετε τι εχει να γινει.. Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα μου πουνε αυτη τη φορα..Υπομονη φιλε μιλα με ανωτερους μονο ετσι πιεσε για να βγαλεις ακρη ειναι απαραδεκτοι , ντροπη τους τετοια ανευθυνοτητα μιλα με τακεντρικα του Παζαροπουλου δεν θα βρεις αλλιως ακρη....
-
Ο χρήστης lefterisgt έγραψε:
Διαβαστε την ακολουθη ιστορια. Πριν απο 2 χρονια αγορασα το Fiat Panda 100hp το οποιο ειχα παραγγειλει με MP3. το παρελαβα με απλο ηχοσυστημα και βεβαια μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν το συντομοτερο για να το αντικαταστησουν. Περασαν 3 μηνες και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Τοτε αποφασισα να τηλεφωνησω στην εξυπηρετηση πελατων της FIAT σε ενα νουμερο 0800 η κατι τετοιο. Μου απηντησε μια γυναικα στα ελληνικα αλλα με ιταλικη προφορα. Ειχα καλεσει την εξυπηρετηση πελατων στην Ιταλια προφανως για εξυπηρετηση των Ελληνων καταναλωτων Δεν ειχε καμια σχεση με την επισημη ελληνικη αντιπροσωπια. Της εξηγησα λοιπον τι ειχε συμβει και ποσο απογοητευμενος ημουν, οτι μαλιστα σκεφτομουν να κανω επισημη επιστολη παραπονων στην Ιταλια αλλα και να ενημερωσω τον εντυπο τυπο. Την επομενη μερα με καλεσαν απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και με ρωτησαν ποτε με βολευει να παω να μου τοποθετησουν το καινουριο ηχοσυστημα. Σε 2 μερες ειχε λυθει το προβλημα κατι που θα ειχε γινει συντομοτερα αν ειχα παρει τηλεφωνο 3 μηνες νωριτερα. Εδω στην Ελλαδα θελουν κυνηγι και απειλη προκειμενου να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου. Απειλησε τους οτι θα κανεις γραμμα σε καποιο περιοδικο να δεις τι θα σου πουν. Τελος, το Pandaκι το πηγα για service το καλοκαιρι στη επισημη αντιπροσωπεια στον Γερακα. Μου λερωσαν το καθισμα με λαδι μηχανης, δε μου μηδενισαν το χιλιομετρα του Service και ενω μου ειπαν οτι μου ειχαν κανει καποια αλλαγη σε ανταλλακτικο δεν την ειχαν κανει. Πριν απο 2 εβδομαδες με πηραν τηλεφωνο απο τη fiat να με ρωτησουν αν εμεινα ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες τους. Τους πηρε και τους σηκωσε και αυτους αλλα και το συνεργειο το οποιο και εθαψα αφου πρωτα πριν απο 1 μηνα ειχα παρει τηλεφωνο στο συνεργειο και ειχα κανει τα παραπονα μου. Τα συμπερασματα δικα σας!!!!!(Παρ'ολα αυτα περιμενω να μου παραδωσουν το ABARTH μεσα στην εβδομαδα!)
πολυ σωστος πιεση γτ αυτοι βαριουνται εμεις ομως τους πληρωσαμε>>>παντως φιλε εσυ παλι fiat εντυπωση μου κανεις.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μπορείς να μας εξηγήσεις το σκεπτικό του black box αυτού, και τον λόγο που αν κάποιος έχει βαρέσει Χ κόφτες δεν θα κάνει να βάλει το κιτ;
H ECU ολων των Τ-jet επεξεργαζεται τις εξης παραμετρους:
1 - 1 μονος χαρτης για την πρωπορια τους Αβανς
2 - 1 τριπλος χαρτης για την διορθωση του Αβανς
3 - 1 διπλος χαρτης για την διαρκεια ψεκασμου
4 - 1 διπλος χαρτης για την πιεση του τουρμπο
5 - 1 διπλος χαρτης για την διορθωση του τουρμπο
6 - 1 μονος χαρτης για την διορθωση του τουρμπο
7 - 1 μονος χαρτης για την πιεση του overboost
8 - 1 μονος χαρτης για την ποσοτητα του εισερχομενου αερα βαση του ΜΑΡ sensor
9 - 1 10πλος χαρτης για την σχεση μεταξυ της θεσης της πεταλουδας και του φορτιου του κινητηρα
10 - 1 μονος χαρτης για τον περιοριστη της ροπης στρεψης
11 - 1 διπλος χαρτης για τον 2ο περιοριστη της ροπης στρεψης
12 - 1 μονος χαρτης για τον περιοριστη ταχυτητας
13 - Κοφτης ΣτροφωνOλοι αυτοι οι χαρτες που καταγραφουν το τουρμπο, το overboost και
την ροπη ειναι πιο πολυ για να προσεχουν την ασφαλη λειτουργια του
κινητηρα.Περα απο το γεγονος οτι αλλάζοντας τα δεδομενα τους αυξανεις
την ροπη και την ιπποδυναμη.Βλέπω με Dimsport δουλεύεις και εσύ
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Ναι σιγά μη πας να τους σκάσεις 5.500 euro και σου πουν όχι δεν τα θέλουμε γιατί βάρεσες 5 δευτερόλεπτα κοφτές συνολικά!Λενε οτι ηα ανλυση του εγκεφαλου πηγαινει στην Ιταλια και απο εκει αποφασιζουν ανα θα μπει η οχι το κιτ. Ετσι λενε τουλαχιστον τωρα οι λογοι ειναι προφανεις και εχουν να κανουν με την αξιοπιστια γτ κανεις δεν θελει τα ss να βαρανε μπιελες σαν τρελα και φυσικα μεσα στην εγγυηση, αν δεν γνωριζετε τα golf GT εχουν βγει αρκετα προβληματικα και ιδιαιτερα το σασμαν ο λογος?????δεν αντεχε το σασμαν 170 αλογα ουτε τις γρηγορες - αποτομες αλλαγες των θερμοαιμων ελληνων, οποτε η αντιπροσωπεια τα εχει χρυσοπληρωσει....δεν νομιζω ο παζα και η fiat να θελουν να κανουν το ιδιο.......1,4 με 180 αλογα και υψηλη πιεση φοβουνται για την αξιοπιστια του προφανως, υπαρχει πιθανοτητα στο ss να μην γινεται επεκταση εγγυησησς γιαυτο εχει κολλλησει το θεμα με την επεκταση απο μεριας παζα.
-
ελεος ρε Φιλλιπε!Παλι τα ιδια??!!
Παλι πεταει τον δεικτη?Τι σου ειπαν αυτη τη φορα?
Κρατα μας ενημερους...
Πολυ λυπαμαι παντως φιλε -
ναι αλλα αυτο με το κοφτη ειναι παρα πολυ ηλιθιο και δεν εχει κανενα λογο υπαρξης!!!
οποιαδηποτε εταιρεια φτιαχνει κατι αναξιοπιστο για να εντυπωσιασει θα πρεπει να ναι υπευθυνη και για τις συνεπειες
το κοφτη αυτοι τον καθοριζουν,αμα υπαρχει προβλημα ας τον βαλουν πιο χαμηλα,τοσο απλα!
δλδ αν δεν εχεις βαρεσει κοφτες να δεις πώς παει το εργαλειο, πώς θα ξερεις αν θα χεις αναγκη τα παραπανω αλογα??ή μηπως ψαχνουν ψωνια που λενε εγω 'τρεχω' και πανε σα παναγιες να τους φανε τα λεφτα,αλλα να μη χρειαστει να τους καλυψουν ποτε..πραγματικα ντροπη τους οπως και ντροπη στη nissan που σου ακυρωνει την εγγυηση στο gtr αν κλεισεις το esp ας μην εβαζαν καθολου το κουμπι ελεος δλδ...
βεβαια μετα πώς θα περνουσαν τη porche...?θα κανει και η abarth 'face control' στους πελατες της!σιγα τη ferrari
ε ρε που κανταντησαμε..... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δλδ αν δεν εχεις βαρεσει κοφτες να δεις πώς παει το εργαλειο, πώς θα ξερεις αν θα χεις αναγκη τα παραπανω αλογα??ή μηπως ψαχνουν ψωνια που λενε εγω 'τρεχω' και πανε σα παναγιες να τους φανε τα λεφτα,αλλα να μη χρειαστει να τους καλυψουν ποτε..πραγματικα ντροπη τους οπως και ντροπη στη nissan που σου ακυρωνει την εγγυηση στο gtr αν κλεισεις το esp ας μην εβαζαν καθολου το κουμπι ελεος δλδ
γιαυτο σου λεει βαλτο σε ενα χρονο ή σε 10.000 να εχεις τελειωσει το στρωσιμο σου να το εχεις ανοιξει να το εχεις δει, τωρα πανε ολοι με 1500 -2500 -3500 μχα χιλιομετρα να βαλουν το κιτ ε σου λεεν και αυτοι μην ειναι σκισμενο το αμαξι με το καλημερα....κατα τα αλλα οι κινητηρες ειναι ηδη στρωμενοι (και καλα). ΜΑλλον ψαχνουν για τα ψωνια που προανεφερες να λενε εχω ss και οχι το απλο. Επισης για NISSAN καλα αυτο ειναι ανηκουστο
να μην σου επιτρεπουν να οδηγεις το αμαξι σου οπως γουσταρεις. Φυσικα οπως σωστα ειπες θελουν να μην χρειαστει να σε καλυψουν ποτε..... -
αμα θες να το σκιζεις, δε χτυπας κοφτες, αλλαζεις 200-300 στροφες πριν...
αρα αυτος που το δουλευει ΟΛΗ μερα στις 300 πριν το κοφτη δικαιουται να το βαλει, και δεν δικαιουται καποιος που χτυπησε κοφτη 10-20 φορες και το υπολοιπο καιρο το παει νορμαλ?
-
Kalispera ,xronia polla kai kali xronia se olous efxomai!Diavazo ta post olon san apo otan ksekinise to forum gia to abarth,vlepo polla atoma pou kseroun kai krinoun sosta(eftixos),den me noiazei an tous aresei to abarth alla to krinoun antikimenika kai afto einai kalo!vlepo kai allous pou sinexizoun na lene ta dika tous gia tin aksiopistia kai xiliadio alla peri 'klassikis italikis kataskevis'!
Katarxin osoi gnorizoun 2-3 pragmata tha simfonisoun oti ena amaksi to opoio to perneis apo tin antiprosopia me 1-5km (kainourio)thelei ena arithmo km opou prepei na to sevesai ,tipota parapano!den katalavaino giati den to pianoun kapioi afto?stin italia apla tsekaroun poso to sevastikes!ego piga simera gia na kleiso to ss kai mou piran ton egkefalo se stick kai egrafe ta RPM xrisis ton 730km pou exo ,tin megisti timi RPM 3800 kai kati alla kai to steilame kai tora anameno apantisi gia na ginei i paraggelia!den eipe kaneis oti doulevontas ena amaksi stous koftes tha xalasei ,alla sigoura den tha anteksi oso ena allo pou strothike sosta kai doulevei 3-4500 rpm kai opote goustareis na to koftiazeis!!!
Ena allo osi gnorizoun peri ss ta pragmata pou allazoun kanoun to amaksi na antexei 200-210 aloga xoris kati allo !einai 180 me 95 ron benzini kai 187 me 98ron omos i xartografisi pou erxetai etoimi apo italia einai oso pio sintiritiki ginetai giafto kai to periorizei sta 180!!me mia pio agria xartografisi gia tous poli skliropirinikous to amaksi tha anevei poli apo andreadaki i allous(as perimenete akomi na to spasoun merika moter ekei kai meta).Den xreiazetai na pate tin garrett sta 2bar,eksalou den einai kai toso megali tourmpina... -
Καλησπερα ,χρονια πολλα και σε εσενα αλλα γραφε ελληνικα γιατι .
Το απαιτει και ο κανονισμος του φορουμ άλλωστε. -
Ο χρήστης chr1407 έγραψε:
Kalispera ,xronia polla kai kali xronia se olous efxomai!Diavazo ta post olon san apo otan ksekinise to forum gia to abarth,vlepo polla atoma pou kseroun kai krinoun sosta(eftixos),den me noiazei an tous aresei to abarth alla to krinoun antikimenika kai afto einai kalo!vlepo kai allous pou sinexizoun na lene ta dika tous gia tin aksiopistia kai xiliadio alla peri 'klassikis italikis kataskevis'!
Katarxin osoi gnorizoun 2-3 pragmata tha simfonisoun oti ena amaksi to opoio to perneis apo tin antiprosopia me 1-5km (kainourio)thelei ena arithmo km opou prepei na to sevesai ,tipota parapano!den katalavaino giati den to pianoun kapioi afto?stin italia apla tsekaroun poso to sevastikes!ego piga simera gia na kleiso to ss kai mou piran ton egkefalo se stick kai egrafe ta RPM xrisis ton 730km pou exo ,tin megisti timi RPM 3800 kai kati alla kai to steilame kai tora anameno apantisi gia na ginei i paraggelia!den eipe kaneis oti doulevontas ena amaksi stous koftes tha xalasei ,alla sigoura den tha anteksi oso ena allo pou strothike sosta kai doulevei 3-4500 rpm kai opote goustareis na to koftiazeis!!!
Ena allo osi gnorizoun peri ss ta pragmata pou allazoun kanoun to amaksi na antexei 200-210 aloga xoris kati allo !einai 180 me 95 ron benzini kai 187 me 98ron omos i xartografisi pou erxetai etoimi apo italia einai oso pio sintiritiki ginetai giafto kai to periorizei sta 180!!me mia pio agria xartografisi gia tous poli skliropirinikous to amaksi tha anevei poli apo andreadaki i allous(as perimenete akomi na to spasoun merika moter ekei kai meta).Den xreiazetai na pate tin garrett sta 2bar,eksalou den einai kai toso megali tourmpina...Καλή χρονιά και σε εσένα,
Θα μπορούσες να γράφεις ελληνικά να σε καταλαβαίνουμε χωρίς να βγάζουμε τα μάτια μας ??
απο ότι κατάλαβα, έχεις ήδη ένα abarth και ετοιμάζεσαι να του βάλεις το ss kit.
Δεν σε ενοχλεί που πήραν σε usb stick τα προσωπικά σου δεδομένα (χοντρό αλλά αληθινό) και περιμένεις πως και πως αν θα δεχτούν να τους πληρώσεις, χωρίς αυτοί να σε έχουν ενημερώσει και χωρίς να έχουν δεσμευτεί για την αξιοπιστία ή για την εγγύηση της μετατροπής. (1 χρόνο, 3, ή 5 όπως η υπόλοιπη Fiat? γιατί αν μιλάμε μόνο για 1 και αυτό μετα απο έλεγχο τότε κάτι φοβούνται....)
Μήπως στο τέλος έρθει η στιγμή που για να σε δεχτούν για να κάνεις σερβις θα πρέπει να δώσεις την ετήσια? μηνιαία? αναφορά ???Ο χαφιές φαντάζομαι ότι έχει λόγο ύπαρξης, φοβάμαι όμως ότι στο ελλάντα η υπερβολή πάει σύννεφο...
Και στην συνέχεια γράφεις για βελτιωτάδες που πρέπει να σπάσουν πρώτα μερικά μοτέρ και μετά να 'πάμε' να μας τα φτιάξουν 200-210 αλόγατα αν και -όπως λες- η τουρμπίνα είναι μικρή....
ωραία συμβουλή... -
Ο χρήστης lefterisgt έγραψε:
Καλημερα, ερωτηση προς ολους τους φιλουςΓιατι ειναι απαραιτητο ενα αμαξι (147 αλογων στον τροχο) να το κανουμε 200-300-500 αλογα? Γιατι πρεπει να καταφυγουμε σε λογικες της δεκαετιας του '90 με τα gt οπου επεφτε κατσαβιδι και το αμαξι γινοτανε διαφορετικο απο αυτο που ειχαμε αγορασει? Οποιαδηποτε μετατροπη σημαινει αυξηση στην καταναλωση και μειωση της αξιοπιστιας του κινητηρα εκτος βεβαια απο τις εργοστασιακες βελτιωσεις. Δηλαδη ο ιταλος που εφτιαξε αυτο το μοτερ δεν ξερει και ξερει καλυτερα ο μαστρο-ταδε? Θυμαμαι ποσα gt με μετατροπη καθε τοσο κανανε επισκεψη στο συνεργειο. Ο μηχανικος ειχε γινει ο καλυτερος φιλος του ιδιοκτητη!!!!! Και εμενα ο πιτσιρικας στην Abarth μου ειπε για την βελτιωση και μαλιστα εχει κιολας αλλαξει εξατμιση.Οκ, και? Αν προκειται να δωσω ενα καρο λεφτα για μετατροπες και βελτιωσεις γιατι να μην αγορασω μεταχειρισμενο ενα Fiat Coupe 20v και τα λεφτα μου να τα δινω στην συντηρηση? Θελω να πω με ολα αυτα οτι αγοραζουμε ενα αυτοκινητο για αυτο που ειναι καο οχι για αυτο που θα θελαμε να ειναι. Με 20 χιλιαρικα αγοραζεις μεταχειρισμενο RX8 και εχεις ιαπωνικη αξιοπιστια και παραπανω αλογα παρεα με καταναλωση οπου κανεις κολλητο σου τον βενζινα. Αρα σε καθε επιλογη εχουμε και ενα κοστος. Μπορει οι αποψεις μου να ειναι λιγο συντηρητικες αλλα σκεφτειτε για λιγο σε ποιους δρομους (ελληνικους) θελουμε να βγαλουμε αυτοκινητο με πολλα αλογα οταν στην Αθηνων Λαμιας νομιζεις οτι κανεις τραμπολινο αντι να οδηγεις...Και ενα τελευταιο κλεινωντας. Οπως εχω πει πολλες φορες ειχα ενα GT και ενας κολλητος μου UNO RACING. Ποτε μα ποτε δεν τα πειραξαμε με αποτελεσμα τα αυτοκινητα να εχουν βγαλει πολυ πανω απο 100.000 χιλιομετρα απροβληματιστα (περα απο την τυπικη συντηρηση). Ολα αυτα τα λεω οχι για την πω σε καποιον αλλα γιατι πιστευω οτι ειναι κριμα ακομα δεν τα πειραμε τα αυτοκινητα, να αρχισουμε να μπλεκουμε με συνεργεια και μετα να μας φταιει η ιταλικη αξιοπιστια η να δινουμε τροφη σε αλλους να μας μιλανε για αυτη.
Φιλικοτατα προς ολους να εχουμε μια καλη χρονια με υγεια!
Καλή χρονιά και σε σένα φίλε μου αλλά θεωρώ ότι με κοροϊδεύεις… και το λέω αυτό γιατί λες ότι απευθύνεσαι σε όλους τους χρήστες του φόρουμ (και καλά), ενώ είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρεσαι στη δική μου δημοσίευση, (αφού μιλάς και για το παιδί της αβαρτη που βαλε την εξάτμιση στο δικό του πουντο αβαρτη κλπ) που είχα γράψει πριν λίγο καιρό σχετικά με ερώτηση μου στα παιδιά για άλλα κιτ εκτός ΣΣ. Σχετικά με την αύξηση της ιπποδύναμης δεν αναφέρθηκα ούτε για 300 ούτε για 500 ίππους όπως λες εσύ… αλλά για βελτίωση 200 άντε το πολύ 230 ίππων. Σου υπενθυμίζω ότι αναφέρθηκα στην αξιοπιστία του ΣΣ.. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι ΣΣ είναι και γαματο..! Ρώτησα μήπως κάποιος ξέρει να μου πει αν βγουν εξίσου καλά πακέτα βελτιωτικών εταιριών που να δίνουν λίγο πιο πολύ ιπποδύναμη.. Είναι τόσο κακό?? Νομίζεις ότι όλοι έχουμε τις δικές σου ανάγκες?? Μίλησα εγώ για μαστρο - Μήτσους της γειτονιάς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο..? Επέτρεψε μου να σου πω ότι σε άλλα άτομα οι 150 και οι 180 ίπποι είναι υπεραρκετοί, σε άλλα είναι άνω των προσδοκιών τους και τέλος σε άλλα τους φαίνονται λίγοι… Γουστάρω να το τουμπανιάσω λίγο παραπάνω… εσύ μικρός δεν ήθελες να τα πειράξεις λίγο περισσότερο..? Όσο για την ιταλική αξιοπιστία την λατρεύω και δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα τέτοιο σαν δικαιολογία, έχω κάποια κρίση και καταλαβαίνω. Δηλαδή κάποιος δεν μπορεί να ρωτήσει τέτοια θέματα εδώ? Για τι πρέπει να μιλάμε?
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
βελτιωτάδες που πρέπει να σπάσουν πρώτα μερικά μοτέρ και μετά να 'πάμε' να μας τα φτιάξουν 200-210 αλόγατα αν και -όπως λες- η τουρμπίνα είναι μικρή....ρε παιδια το θεμα του χαφιε που λετε δυστυχως ισχυει μονο στην abarth καμια αλλη εταιρεια δεν τα κανει αυτα για κιτ αναβαθμισης σιγουρα δεν ειναι τυχαιο και επαναλαμβανω οτι το σσ δεν θα παιρνει επεκταση εγγυησης (προς το παρον αυτο εχω ενημερωθει). Στην ιταλία πολλοί πηγαίνουν τα αυτοκίνητα και τα βελτιώνουν αλλού με ΄σχεδον 200 αλογα και το μισο κοστος. Η τουρμπινα ειναι οντως μικρη παντως. Εγω θεωρώ ότι έχει να κάνει με την αναξιοπιστία ή μη του κινητήρα του οχήματος. Ήδη πολλά έχουν μικροπροβληματάκια, Και βλέοπετε ο α΄΄αλος παέι να βάλει το κιτ με 750 χλμ δηλ το αμάξι δεν τον ικανοποιεί πως το κατάλαβε δεν μας λέει απλά θέλει 180 να πηγαίνει 20 χλμ παραπάνω και 0,4 Sec πιο γρηγορα τα 0-100
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Καλημερα, ερωτηση προς ολους τους φιλους
Γιατι ειναι απαραιτητο ενα αμαξι (147 αλογων στον τροχο) να το κανουμε 200-300-500 αλογα? Γιατι πρεπει να καταφυγουμε σε λογικες της δεκαετιας του '90 με τα gt οπου επεφτε κατσαβιδι και το αμαξι γινοτανε διαφορετικο απο αυτο που ειχαμε αγορασει? Οποιαδηποτε μετατροπη σημαινει αυξηση στην καταναλωση και μειωση της αξιοπιστιας του κινητηρα εκτος βεβαια απο τις εργοστασιακες βελτιωσεις. Δηλαδη ο ιταλος που εφτιαξε αυτο το μοτερ δεν ξερει και ξερει καλυτερα ο μαστρο-ταδε? Θυμαμαι ποσα gt με μετατροπη καθε τοσο κανανε επισκεψη στο συνεργειο. Ο μηχανικος ειχε γινει ο καλυτερος φιλος του ιδιοκτητη!!!!! Και εμενα ο πιτσιρικας στην Abarth μου ειπε για την βελτιωση και μαλιστα εχει κιολας αλλαξει εξατμιση.Οκ, και? Αν προκειται να δωσω ενα καρο λεφτα για μετατροπες και βελτιωσεις γιατι να μην αγορασω μεταχειρισμενο ενα Fiat Coupe 20v και τα λεφτα μου να τα δινω στην συντηρηση? Θελω να πω με ολα αυτα οτι αγοραζουμε ενα αυτοκινητο για αυτο που ειναι καο οχι για αυτο που θα θελαμε να ειναι. Με 20 χιλιαρικα αγοραζεις μεταχειρισμενο RX8 και εχεις ιαπωνικη αξιοπιστια και παραπανω αλογα παρεα με καταναλωση οπου κανεις κολλητο σου τον βενζινα. Αρα σε καθε επιλογη εχουμε και ενα κοστος. Μπορει οι αποψεις μου να ειναι λιγο συντηρητικες αλλα σκεφτειτε για λιγο σε ποιους δρομους (ελληνικους) θελουμε να βγαλουμε αυτοκινητο με πολλα αλογα οταν στην Αθηνων Λαμιας νομιζεις οτι κανεις τραμπολινο αντι να οδηγεις...Και ενα τελευταιο κλεινωντας. Οπως εχω πει πολλες φορες ειχα ενα GT και ενας κολλητος μου UNO RACING. Ποτε μα ποτε δεν τα πειραξαμε με αποτελεσμα τα αυτοκινητα να εχουν βγαλει πολυ πανω απο 100.000 χιλιομετρα απροβληματιστα (περα απο την τυπικη συντηρηση). Ολα αυτα τα λεω οχι για την πω σε καποιον αλλα γιατι πιστευω οτι ειναι κριμα ακομα δεν τα πειραμε τα αυτοκινητα, να αρχισουμε να μπλεκουμε με συνεργεια και μετα να μας φταιει η ιταλικη αξιοπιστια η να δινουμε τροφη σε αλλους να μας μιλανε για αυτη.
Φιλικοτατα προς ολους να εχουμε μια καλη χρονια με υγεια!
Πολύ σωστός σε όλα σου και σύμφωνο απόλυτα!
συμφωνω 1000%, τι να κανουμε αφου υπεαρχουνε πυροβολημενοι που νομιζουν οτι ειναι απογονοι του μακινεν και του βατανεν και θελουν να κυκλοφορουν στους αθλιους ελληνικους δρομους με αυτοκινητα 300 - 400 κ 500 αλόγων τι να πεις τα οποια απο οσο ξερω απο το συνεργειο βγαινουν και ξαναμπαινουν υπαρχουν τρελα προβληματα αξιοπιστιας
Νομίζω οτι το χοντρένεις... σχετικά με αυτή την απαντηση. Εσύ, ο ιδιος μου είχες γράψει τα εξής: ''αυτη ειναι μια ερωτηση που την εχουν κανει πολυ για το κιτ που κοστιζει 5500 με τοποθετηση και ομως αναβαθμιζει το αμαξι σου συνολικα σε λαστιχα φρενα αναρτηση και μηχανικα δινοντας σου ομως μονο 25 αλογα!!!!!!!!!!!!στην Ιταλια υπαρχει προγραμμ αναβαθμισης εγκεφαλου μονο που σου δινει αυτα τα αλογα με κοστος € 1000 αργα η γρηγορα θα ερθει και Ελλαδα οποτε.....η αποφαση δικη σου'' Οτι να νε λέμε εδω μέσα..
Admin εδώ δεν υπαρχουν...? -
εσυ δηλ νομιζεισ οτι για 25 αλογα πρεπει να αλλαξεισ στο Abarth Αντο εχεισ και εσυ φρενα αναρτησεις λαστιχα ζαντες κτλ κτλ το αμαξι σηκωνει περισσοτερα αλογα οπως ειναι χωρις μετατροπες στα προαναφερθεντα!!!!δεν παει το αμαξι σε παρανοικα αλογα και αν δεν ξερεισ να σε ενημερωσω πως αρχικη ιδεα ηταν το ss να πηγαινει σε 200 αλογα ιδεα που δεν υλοποιηθηκε λογω αξιοπιστιας κινητηρα. Θεωρω οτι 5500 ειναι παρα παρα πολλα αυτο μονο και μου κανει εντυπωση που διαφοροι φιλοι θελουν να το τοποθετησουν τοσο γρηγογρα χωρις να ξερουν τιςε δυνατοτητες του οχηματος τους.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ρε παιδια το θεμα του χαφιε που λετε δυστυχως ισχυει μονο στην abarth καμια αλλη εταιρεια δεν τα κανει αυτα για κιτ αναβαθμισης σιγουρα δεν ειναι τυχαιο και επαναλαμβανω οτι το σσ δεν θα παιρνει επεκταση εγγυησης (προς το παρον αυτο εχω ενημερωθει).
Νομίζω ότι σύντομα θα το δούμε αυτό και σε πολλές άλλες εταιρίες... οι αλλαγές σε Euro5... και η όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση απο ηλεκτρονικά συστήματα εκεί μας πάνε.
Ακόμα και τώρα ξέρεις πόσα μοντέλα μπορουν να ενημερώνουν τα κεντρικά μέσω sms σε περίπτωση βλάβης δίνοντας όλες τις παραμέτρους απο στίγμα μέχρι επιβάτες? ΠΟΛΛΑ (έστω και σαν έξτρα)Η υπερβολή του έλληνα είναι που με τρελαίνει. Ας απαντήσει η αντιπροσωπεία για την εγγύηση, ας ενημερώσει για την επέκταση των 3 χρόνων, ας δώσει στην τελική τα πατάκια που χρωστάει στους πρώτους ιδιοκτήτες και μετα να ζητάει εχέγγυα για αν σε βάλει στο club των 'γρήγορων'.
Για την ώρα μόνο σκέψεις για έλλειψη αξιοπιστίας του κινητήρα προκαλεί...
-
Για την ώρα μόνο σκέψεις για έλλειψη αξιοπιστίας του κινητήρα προκαλεί...
συμφωνω απολυτα εγω προσωπικα σε σχετικη ερωτηση που εκανα μου απαντησαν πως η abarth ιταλιας και η Fiat Hellas εχει τον κυριο λογο και αυτη θα πει για εγγυηση και για ολα. το θεμα ειναι οτι σου πουλανε το abarth σαν κατι premieum μονο που τελικα η ιδια η αντιπροσωπεια δςεν του συμπεριφερεται ετσι...με αποτελεσμα να σε απογοητευουν
-
Ena allo osi gnorizoun peri ss ta pragmata pou allazoun kanoun to amaksi na antexei 200-210 aloga xoris kati allo !einai 180 me 95 ron benzini kai 187 me 98ron omos i xartografisi pou erxetai etoimi apo italia einai oso pio sintiritiki ginetai giafto kai to periorizei sta 180!!me mia pio agria xartografisi gia tous poli skliropirinikous to amaksi tha anevei poli apo andreadaki i allous(as perimenete akomi na to spasoun merika moter ekei kai meta).Den xreiazetai na pate tin garrett sta 2bar,eksalou den einai kai toso megali tourmpina...Καλή χρονιά και σε εσένα,
Θα μπορούσες να γράφεις ελληνικά να σε καταλαβαίνουμε χωρίς να βγάζουμε τα μάτια μας ??
απο ότι κατάλαβα, έχεις ήδη ένα abarth και ετοιμάζεσαι να του βάλεις το ss kit.
Δεν σε ενοχλεί που πήραν σε usb stick τα προσωπικά σου δεδομένα (χοντρό αλλά αληθινό) και περιμένεις πως και πως αν θα δεχτούν να τους πληρώσεις, χωρίς αυτοί να σε έχουν ενημερώσει και χωρίς να έχουν δεσμευτεί για την αξιοπιστία ή για την εγγύηση της μετατροπής. (1 χρόνο, 3, ή 5 όπως η υπόλοιπη Fiat? γιατί αν μιλάμε μόνο για 1 και αυτό μετα απο έλεγχο τότε κάτι φοβούνται....)
Μήπως στο τέλος έρθει η στιγμή που για να σε δεχτούν για να κάνεις σερβις θα πρέπει να δώσεις την ετήσια? μηνιαία? αναφορά ???Ο χαφιές φαντάζομαι ότι έχει λόγο ύπαρξης, φοβάμαι όμως ότι στο ελλάντα η υπερβολή πάει σύννεφο...
Και στην συνέχεια γράφεις για βελτιωτάδες που πρέπει να σπάσουν πρώτα μερικά μοτέρ και μετά να 'πάμε' να μας τα φτιάξουν 200-210 αλόγατα αν και -όπως λες- η τουρμπίνα είναι μικρή....
ωραία συμβουλή...σορρυ σε ολους για τα αγγλικα!δεν καταλαβαινω αν με ειρωνευεσαι η οχι ,εγω απλα λεω οταν καποιος ειναι λογικος δεν εχει κατι να φοβαται απο αυτο το ρουφιανο οπως το λετε!επισης εμενα μου ακουγεται λογικο να τα τσεκαρουν γιατι υπαρχουν παλικαρια που δε νοιωθουν απο τη λεξη στρωσιμο!εγγυηση εχουμε ηδη 2 χρονια,το σσ δινει +1 σε οτι αλλαζει και μονο...με την επεκταση πας στα +3 σε οτι εχει μεινει ανεπηρεαστο!σε ολες τις χωρες γινεται αυτο με την αμπαρθ περι τσεκαρισματος!οποιος δε θελει δεν το βαζει ρε παιδια το κιτ ,δεν ειναι αναγκαστικο!!!τωρα οσο αφορα για την χαρτογραφιση που ειπα και να σπασει ο ανδρεαδακης μερικα μοτερ μεχρι να βρουν την καλυτερη ,δεν καταλαβα γιατι κολλησες??διαφωνεις μηπως στο σκεπτικο μου οτι οποιος θελει να κανει επαναχαρτογραφησεις πρεπει να περιμενει μεχρι να βρουν (σπαζοντας μοτερ) καποια αξιοπιστη για το σσ???απαντησα σε καποιους που λενε 'σσ σιγα μονο25 αλογα με 5500' !!Νομιζω καταλαβαινεις vellisarie τι θελω να πω περι τουρμπινας,μιας και καποιοι ειπαν οτι πρεπει να παει σε 2 και bar μια τετοια τουρμπινα για να δωσει τα 200 και αλογα ενω με μια πιο αγρια χαρτογραφηση αφτο ειναι δυνατο!τι λες??
-
Καταρχήν διαφωνώ με την ύπαρξη παρακολούθησης σύμφωνα με το σκεπτικό του ότι εφόσον δεν έχω κάτι να κρύψω, ας με παρακολουθούν. Άλλη κουβέντα αυτή όμως.
Από και και πέρα, εγώ δεν κατάλαβα ότι ο αριθμός κοφταρισμάτων ( ) αφορά μόνο στην περίοδο στρωσίματος, αλλά γενικότερα μέχρι την χρονική στιγμή που θα επιλέξεις να βάλεις το κιτ (εντός της περιόδου που σου δίνουν φυσικά). Αν είναι μόνο για το στρώσιμο, μπορώ να το καταλάβω.
Αλήθεια, έχετε υπογράψει κανένα χαρτί για την ύπαρξη black box και την ενδεχόμενη άρνηση κάλυψης σε εγγύηση αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε παρέκκλιση βασιζόμενη στα δεδομένα του ρουφιάνου;
-
δηλ τη θελετε ρε παιδια 1400κυβ να βγαζει 200αλογα για να ειστε ευχαριστημενοι.
Fiat Grande Punto ABARTH