-
σωστος drdino!οχι τιποτα ,αλλα δεν νομιζω να εχουμε τετοιο θεμα!Εγω δεν ειμαι υπερ των καγκουρο φτιαξιματων το σσ θα βαλω και τελος!δεν ειπε κανενας οτι τσεκαρουν αν εχεις βαρεσει κοφτες αλλα την γενικη χρηση οσο καιρο το εχεις !!αφου ολο το φασμα περνουν καθως και την μεγιστη τιμη RPM!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δηλ τη θελετε ρε παιδια 1400κυβ να βγαζει 200αλογα για να ειστε ευχαριστημενοι.και γω αυτο λεω,ξαφνικα τα 180 απο ενα μοτερ 1,4l χωρις αμεσο ψεκασμο(αλλα πολλαπλων σημειων),χωρις βαλδιδες μεταβλητου χρονισμου,χωρις κομπρεσορες(οπως ο ανταγωσισμος) φαινεται λιγο.. και δεν καταλαβαινω για τι!!
-
Καλή χρονιά και σε σένα φίλε μου αλλά θεωρώ ότι με κοροϊδεύεις… και το λέω αυτό γιατί λες ότι απευθύνεσαι σε όλους τους χρήστες του φόρουμ (και καλά), ενώ είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρεσαι στη δική μου δημοσίευση, (αφού μιλάς και για το παιδί της αβαρτη που βαλε την εξάτμιση στο δικό του πουντο αβαρτη κλπ) που είχα γράψει πριν λίγο καιρό σχετικά με ερώτηση μου στα παιδιά για άλλα κιτ εκτός ΣΣ. Σχετικά με την αύξηση της ιπποδύναμης δεν αναφέρθηκα ούτε για 300 ούτε για 500 ίππους όπως λες εσύ… αλλά για βελτίωση 200 άντε το πολύ 230 ίππων. Σου υπενθυμίζω ότι αναφέρθηκα στην αξιοπιστία του ΣΣ.. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι ΣΣ είναι και γαματο..! Ρώτησα μήπως κάποιος ξέρει να μου πει αν βγουν εξίσου καλά πακέτα βελτιωτικών εταιριών που να δίνουν λίγο πιο πολύ ιπποδύναμη.. Είναι τόσο κακό?? Νομίζεις ότι όλοι έχουμε τις δικές σου ανάγκες?? Μίλησα εγώ για μαστρο - Μήτσους της γειτονιάς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο..? Επέτρεψε μου να σου πω ότι σε άλλα άτομα οι 150 και οι 180 ίπποι είναι υπεραρκετοί, σε άλλα είναι άνω των προσδοκιών τους και τέλος σε άλλα τους φαίνονται λίγοι… Γουστάρω να το τουμπανιάσω λίγο παραπάνω… εσύ μικρός δεν ήθελες να τα πειράξεις λίγο περισσότερο..? Όσο για την ιταλική αξιοπιστία την λατρεύω και δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα τέτοιο σαν δικαιολογία, έχω κάποια κρίση και καταλαβαίνω. Δηλαδή κάποιος δεν μπορεί να ρωτήσει τέτοια θέματα εδώ? Για τι πρέπει να μιλάμε?
πραγματικα δεν εχω προθεση να κοροιδεψω κανεναν. αλλωστε ολοι εδω εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα και κυριως μας ενδιαφερει το ιδιο αμαξι. αλλωστε ειπα πως οι αποψεις μου μπορει να ειναι λιγο συντηρητικες για καποιους και μπορω να καταλαβω την αναγκη καποιου για ενα πολυ γρηγορο αυτοκινητο. γραφω αυτα που γραφω με βαση τις δικες μου εμπειριες και ειμαι ανοικτος σε καθε διαφωνια να τη συζητησω. τελος η αισθηση μου ειναι οτι εδω προσπαθουμε να προφυλαξουμε ο ενας τον αλλο απο κακοτοπιες γιατι κανεις μας δεν θελει να πεταει τα λεφτα του. θα προτιμουσα λοιπον αν δεν σε πειραζει, να μην το παρεις προσωπικα και ειμαι ανοιχτος να το συζητησουμε. παντως δεν θα ηθελα πρωτον να παρεξηγηθω με καποιον και δευτερον να μην μπορω να πω την γνωμη μου ειδικα οταν πιστευω οτι αυτη μπορει να ωφελησει. με συγχωρεις αν σου εδωσα την εντυπωση οτι σε κοροιδευω ομως η προθεση μου δεν ηταν αυτη.
-
δηλ ποσο καιρο το εχεις μαχ 2 μηνες δηλ σε αυτο το διαστημα καταλαβαινουν τι εχεις κανει στο αμαξι. Πρεπει να εισαι πολυ αλλου για αλλου για να εχεις καινουργιο αμαξι 2 μηνων με μαξιμουμ 3000 χλμ και να το ξεσκιζεις.
Και φυσικα δεν εχουμε υπογραψει τιποτα αφου δεν υπηρχε κανεις να υπογραψουμε εγω το αμαξι μου το πηρα σε 10 ΄λεπτα και ναι παντου το κανει αυτο η abarth με τον ελενχο του εγκεφαλου.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
δηλ ποσο καιρο το εχεις μαχ 2 μηνες δηλ σε αυτο το διαστημα καταλαβαινουν τι εχεις κανει στο αμαξι. Πρεπει να εισαι πολυ αλλου για αλλου για να εχεις καινουργιο αμαξι 2 μηνων με μαξιμουμ 3000 χλμ και να το ξεσκιζεις.Και φυσικα δεν εχουμε υπογραψει τιποτα αφου δεν υπηρχε κανεις να υπογραψουμε εγω το αμαξι μου το πηρα σε 10 ΄λεπτα και ναι παντου το κανει αυτο η abarth με τον ελενχο του εγκεφαλου.
και πολυ καλα κανει γιατι δεν θελει να χαλασει το κυρος της.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δηλ ποσο καιρο το εχεις μαχ 2 μηνες δηλ σε αυτο το διαστημα καταλαβαινουν τι εχεις κανει στο αμαξι. Πρεπει να εισαι πολυ αλλου για αλλου για να εχεις καινουργιο αμαξι 2 μηνων με μαξιμουμ 3000 χλμ και να το ξεσκιζεις.
Και φυσικα δεν εχουμε υπογραψει τιποτα αφου δεν υπηρχε κανεις να υπογραψουμε εγω το αμαξι μου το πηρα σε 10 ΄λεπτα και ναι παντου το κανει αυτο η abarth με τον ελενχο του εγκεφαλου.
Για πιο κύρος μιλάς ? αυτο που θα έπρεπε να καλιεργεί αυτή τη στιγμή ??
Σε 10' σου παρέδωσαν το αυτοκίνητο, σου είπε κανεις πως να το στρώσεις? τι πρέπει να κάνεις για τα πρώτα 20000χλμ ?Φυσικά και δεν έχω τίποτα προσωπικό με εσένα **chr1407 ** κουβέντα κάνουμε για κάτι που μας ενδιαφέρει αμοιβαία.
Εσύ έκανες επέκταση στην εγγύηση? μάλλον σου είπαν ότι πρέπει να περάσουν πρώτα τα 2 χρόνια? και αν τότε σου ζητήσουν πάλι στοιχεία της cpu και δεν σε κάνουν δεκτό γιατι έχεις πχ μέσο αριθμό στροφών (ας πούμε 4200) και αυτός είναι υψηλότερος απο έναν μέσο όρο που ακόμα δεν ξέρεις??....αυτο που με προβληματίζει είναι τα νέα 'ήθη' της Fiat και όπως είπε και ο drdino, 'ενδεχόμενη άρνηση κάλυψης σε εγγύηση'.
Και μια γενική ερώτηση,
Ξέρει κανείς τι θα γίνει με το Fire 1.4Τ μετά το φθινόπωρο και την οδηγιά για Euro5 κινητήρες?? Η Alfa θα έχει τους multiair... Η Fiat ??? -
εμενα παντως μου ειπαν τα παντα περι αμαξιου!ασε που τα ηξερα επειδη ψαχνομαι επι 35 λεπτα μιλαγαμε για το αμαξι την ωρα της παραδοσης!!!επεκταση θα κανω μολις βαλω το σσ οχι πως αλλαζει κατι..απλα ετσι μου εχει κατσει.αφτο που ρωτας velissarie ειναι μια καλη ερωτηση αν και δεν γνωριζω!το euro 5 δεν ειναι για να παρει ισχη απο το 2012??επισης ψαχνοντας ειδα πως το σσ εχει λιγοτερες εκπομπες καυσαεριων απο το απλο αβαρθ αλλα ακομη και απο ενα golf 1,6 fsi!
-
αα οσο αφορα το euro5 το 500 και to grande φορανε ιδιο κινητηρα αλλα παντου βλεπω πως το ενα εχει euro4 και το αλλο euro 5!!!δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο αλλα αν ισχυει τοτε τοχουν λυσει και αυτο το θεμα με τους tjet!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Για πιο κύρος μιλάς ? αυτο που θα έπρεπε να καλιεργεί αυτή τη στιγμή ??
Σε 10' σου παρέδωσαν το αυτοκίνητο, σου είπε κανεις πως να το στρώσεις? τι πρέπει να κάνεις για τα πρώτα 20000χλμ ?Φυσικά και δεν έχω τίποτα προσωπικό με εσένα **chr1407 ** κουβέντα κάνουμε για κάτι που μας ενδιαφέρει αμοιβαία.
Εσύ έκανες επέκταση στην εγγύηση? μάλλον σου είπαν ότι πρέπει να περάσουν πρώτα τα 2 χρόνια?
αυτο που με προβληματίζει είναι τα νέα 'ήθη' της Fiat και όπως είπε και ο drdino, 'ενδεχόμενη άρνηση κάλυψης σε εγγύηση'.quote]συμφωνω απο κυρος ενα τεραστιο 0 που ακουστηκε να παραδιδεται αυτοκινητο στην υπαιθρο και στο σκοτασι τουλαχιστον εμενα ετσι εγινε και υποθετω σε αρκετους απο εδω μεσα. και 35 λεπτα θεωρουνται λιγα γνωριζετε οτι υπαρχει συγκεκριμενη λιστα παρουσιασης οχηματος η οποια πρεπει να ακολουθηθει διοτο ετσι προσταζει το πρωτοκολο???? και μαλιστα μετα την παρουσιαση υπογραφη πελατησ και πωλητης???????????εγω οταν ειχα παραλαβει ενα puntaki 77 hp ετσι εκανα, επναλαμβανω puntaki MK II. Η δικαιολογια ηταν δεν υπαρχει χωρος και προσωπικο για να γινει αυτο. Οταν ρωτησα γτ δεν κανετε παραδοσεις απο μοσχατο η στο δαχτυλιδι αφου ετσι και αλλιως για σερβις σε αυτους απευθυνομαστε η απαντηση ηταν δεν το επιτρεπει η abarth δηλ επιτρεπει αυτο το χαλι και το μπαχαλο?????????????
Οσον αφορα την εγγυηση αοκμα δεν γινεται γτ υπαρχει διαφωνια abarth KAI fiat HEllas δεν νομιζω να ζητανε στοιχεια πο εγκεφαλο ομως και με ειχε διαβεβεαιωσει ο proistamenow after sale του ομιλου οτι απο Ιανουαριο θα γινεται η επεκταση κανονικα. Αντε να δουμε λοιπον αν και προσ το παρον δεν βλεπω φως παρα μονο επεκταση 1 ετους σε ss.
Παντως φιλε που σου κανα παρουσιαση 35 λεπτα εισαι πολυ τυχερος διοτι μπροστα μου σε 35 λεπτα ο Σωτηρης εκανε παραδοση 3 punto kai 1 500. Αυτο κυριοι να μας μεινει λες και περναμε κινητο ήταν και οχι αυτοκινητο.....
-
Ο χρήστης chr1407 έγραψε:
αα οσο αφορα το euro5 το 500 και to grande φορανε ιδιο κινητηρα αλλα παντου βλεπω πως το ενα εχει euro4 και το αλλο euro 5!!!δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο αλλα αν ισχυει τοτε τοχουν λυσει και αυτο το θεμα με τους tjet!!αγαπητε φιλε σου εχω αλλο ενα παραδοξο, λες πως το 500 και to grande φορανε ιδιο κινητηρα αλλα παντου βλεπω πως το ενα εχει euro4 και το αλλο euro 5!!!και εγω ξερω πως το abarth φοραει διπιστονα μπροστα και τετραπιστονα η Mito, το ειδα και το διαβασα σε περιοδικα και σε site της ABARTH σε Ελλας και Ιταλια γενικως παντου ακομα και μεσα στην Abarth, οσο και αν ολοι εχουν φαγωθει πως ειναι ιδια φρενα τετραπιστονα και στα δυο τεχικοι fiat και πωλητες abarth παλιοι και νεοι (Ασχετοι). ΜΑγικο?????????Ειναι τρελοί αυτοί οι Ιταλοί. Και η απαντησ της abarth ειναι οτι ειναι κολπο marketing για να διαφοροποιηθεί το ένα αμάξι με το άλλο, υποθέτω πως και για το 500 το ίδιο θα ισχυει. Γτ αυτα τα 3 οχηματα ειναι ιδια και ετσι διαφοροποιούνται!!!!!!!!!!!!!τι άλλο θα ακούσουμε?
-
θελω να ρωτησω οσους φιλους εχουν παραλαβει το Abarth τους απο την Κηφισιας, με ποσα χιλιομετρα το παρελαβαν????? Η ερωτηση ειναι λιγο επειγουσα διοτι προχθες που πηγα να δω το δικο μου (δεν το εχω παραλαβει ακομα) ειδα οτι ειχε 31 χιλιομετρα επανω με την δικαιολογια οτι το αμαξι απο τελωνειο πηγε μοσχατο και απο μοσχατο ηρθε Κηφισιας......α, και το SPORT BOOST πατημενο!!!!!
-
Ο χρήστης lefterisgt έγραψε:
θελω να ρωτησω οσους φιλους εχουν παραλαβει το Abarth τους απο την Κηφισιας, με ποσα χιλιομετρα το παρελαβαν????? Η ερωτηση ειναι λιγο επειγουσα διοτι προχθες που πηγα να δω το δικο μου (δεν το εχω παραλαβει ακομα) ειδα οτι ειχε 31 χιλιομετρα επανω με την δικαιολογια οτι το αμαξι απο τελωνειο πηγε μοσχατο και απο μοσχατο ηρθε Κηφισιας......α, και το SPORT BOOST πατημενο!!!!!Ενταξει 31 χιλιομετρα τα θεωρω πολλα...
-
θελω να ρωτησω οσους φιλους εχουν παραλαβει το Abarth τους απο την Κηφισιας, με ποσα χιλιομετρα το παρελαβαν????? Η ερωτηση ειναι λιγο επειγουσα διοτι προχθες που πηγα να δω το δικο μου (δεν το εχω παραλαβει ακομα) ειδα οτι ειχε 31 χιλιομετρα επανω με την δικαιολογια οτι το αμαξι απο τελωνειο πηγε μοσχατο και απο μοσχατο ηρθε Κηφισιας......α, και το SPORT BOOST πατημενο!!!!!Η καλύτερη ευκαιρία να φανεί σε κάτι χρήσιμος ο Χαφιές !!!!!
Πρωί πρωί πές να σου το βάλουν στο μηχάνημα να δεις τις μέγιστες στροφές που έχει καταγράψει !! Όπως ακριβώς έκαναν στον **chr1407 **.
Μπορεί να έχει γίνει κανα λάθος.... μην τους βρίσεις και άδικα ..... την δουλειά τους κάνουν και οι υπάλληλοι.... κάθε μέρα μεταφέρουν αυτοκίνητα...... δεν σημαίνει ότι τους βγάζουν και τα μάτια....
Να γιατι υπάρχει ο χαφιές! Δοκιμασέ τον !
-
χαιρετω τα παιδια του φορουμ.εχω κανει αρκετα αυτοκινητα τεστ ντριβε τους τελευταιους μηνες
.μεσα σε αυτα και το βραβο με τον 1.4 tjet 150
αλλα εχω βαλει στο ματι το gp abarth kai τη μιτο.με τους t jet .θελω να κανω τεστ πρωτα αλλα ρωταω αφτους που εχουν το abarth απο αξιοπιστια τι γινετε?εχουμε τιποτα προβληματα?γιατι τα tsi ειχαν αρκετα προβληματα.επισης στο λευκο το ασπρο φιλετο αλουμινιου ειναι στανταρ η εξτρα?εχω τωρα το γκολφ 4 1,4 καλο αλλα ψοφιμι.και το καινουργιο γκολφ δεν μου αρεσει.
ειναι αληθεια οτι ι μιτο θα ειναι πιο αξιοπιστη απο το abarth?ποσα χιλιομετρα εχετε κανει με το αβαρτ εως τωρα? -
Ασχετο με την ερωτηση αλλα πρεπει να τονισω την απαραδεκτη αντιμετωπιση του αγοραστη στην Φιατ γενικα.
Ειναι απαραδεκτο να μην λενε πως θα λειτοτργησουν σωστα και απροβληματιστα ενα καινουριο οχημα νεας τεχνοτροπιας ,τεχνολογιας,οι αγοραστες.
Ειναι ο φοβος της εγγυησης η ασχετοσυνη.?
Ανεκαθεν επρεπε να αναπτηξεις σχεσεις 'ερωτικες' με τον αρχιμηχανικο να σου πει! -
Ηθελα να ρωτησω τους φιλους κατοχους GPA πως πανε τα αμαξια τους απο τριξιματα. Στο δικο μου γενικα δεν ακουγεται κατι εσωτερικα,ομως οταν πεφτω σε σχετικα μεγαλες λακουβες ακουω τριξιμο απο την πισω
αριστερη αναρτηση. -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
αα οσο αφορα το euro5 το 500 και to grande φορανε ιδιο κινητηρα αλλα παντου βλεπω πως το ενα εχει euro4 και το αλλο euro 5!!!δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο αλλα αν ισχυει τοτε τοχουν λυσει και αυτο το θεμα με τους tjet!!
αγαπητε φιλε σου εχω αλλο ενα παραδοξο, λες πως το 500 και to grande φορανε ιδιο κινητηρα αλλα παντου βλεπω πως το ενα εχει euro4 και το αλλο euro 5!!!και εγω ξερω πως το abarth φοραει διπιστονα μπροστα και τετραπιστονα η Mito, το ειδα και το διαβασα σε περιοδικα και σε site της ABARTH σε Ελλας και Ιταλια γενικως παντου ακομα και μεσα στην Abarth, οσο και αν ολοι εχουν φαγωθει πως ειναι ιδια φρενα τετραπιστονα και στα δυο τεχικοι fiat και πωλητες abarth παλιοι και νεοι (Ασχετοι). ΜΑγικο?????????Ειναι τρελοί αυτοί οι Ιταλοί. Και η απαντησ της abarth ειναι οτι ειναι κολπο marketing για να διαφοροποιηθεί το ένα αμάξι με το άλλο, υποθέτω πως και για το 500 το ίδιο θα ισχυει. Γτ αυτα τα 3 οχηματα ειναι ιδια και ετσι διαφοροποιούνται!!!!!!!!!!!!!τι άλλο θα ακούσουμε?
ρε μαγκα μου λες οτι ρωταω??και γω εκει σκαλωνω αφου ειναι ιδιοι κινητηρες πως γινεται ο ενας να ναχει euro 4 και ο αλλος euro 5?!?επισης τα φρενα ειναι τα ιδια της mito με αυτα του abarth απλα τα δευτερα ειναι brembo!και τα 2 ειναι διπιστονα (ασε τι λενε) αλλα εχουν αν θυμαμαι καλα 4 εμβολα!!αμα εχεις θεμα πηγαινε σε ενα μηχανικο και δες τι ειναι!!Δεν καταλαβαινω γιατι αλλα σε ολα φερνεις φιλε τοξοτη την συντελεια!!αφου και εσυ αυτο το αμαξι εχεις τι σκαλωνεις σε ολα??(NO OFFENCE!!!!)Αντι να το χαρεις στεναχωριεσαι και...!Επισης μπορει να φανω λιγο περιεργος αλλα οποιος μπλεκει με ιταλια ετσι ειναι !!τα επιλεγεις γιατι γουσταρεις το στιλακι,το φρενακι, το τιμονακι,τις ροπες,αλλα ερχεσαι αντιμετωπος μαυτα ,αλλα δε σε νοιαζει,γιατι γουσταρεις ταμαξι!(δεν συμφνωνω με πολλα που γινονται )αλλα οταν τα ζυγιζεις τελικα χαρα νομιζω μενει!!εμενα εκατσε ο αντωνης 35 λεπτα ,ηταν απογευμα και μου εδειξε τα παντα,αν και τα ηξερα και ηξερε οτι τα ηξερα!!!
Φιλε coupea εγω ειχα παει στην Audi-karenta για να ρωτησω τον μαιο για το tts kai τα παιδια εκει (μαρουσι)δεν ηξεραν τιποτα για ενα αμαξι που ηταν στις εκθεσεις μετα αο 2 βδομαδες !ημουν μαζι με ενα αλλο κυριο που γνωρισα εκει και ενδιαφεροταν να αγορασει το tts και ρωταγε και αυτος και αντι να απανταει ο πωλητης απανταγα εγω που τα ειχα μαθει απο internet!!!θελω να σου πω οτι και οι πωλητες δεν γνωριζουν πραγματα -δεν ξαχνονται παρα μονο οσοι γουσταρουν αυτο που κανουν!!! -
ααα περαστικα τοξοτη
-
θελω να ρωτησω οσους φιλους εχουν παραλαβει το Abarth τους απο την Κηφισιας, με ποσα χιλιομετρα το παρελαβαν????? Η ερωτηση ειναι λιγο επειγουσα διοτι προχθες που πηγα να δω το δικο μου (δεν το εχω παραλαβει ακομα) ειδα οτι ειχε 31 χιλιομετρα επανω με την δικαιολογια οτι το αμαξι απο τελωνειο πηγε μοσχατο και απο μοσχατο ηρθε Κηφισιας......α, και το SPORT BOOST πατημενο!!!!!φιλε εμενα αποτι θυμαμαι ειχε 0km και μου φανικε περιεργο και ειδα στο trip ειχε 900 κατι μετρα...πολλα νομιζω ειναι τα 31 μεχρι 11-15km ok αλλα 31??δεν ξερω ,ψαξτο λιγο (μην κανεις θεμα μεχρι να δεις τι πεχτηκε οντως)!!
-
Ο χρήστης sokstratos έγραψε:
χαιρετω τα παιδια του φορουμ.εχω κανει αρκετα αυτοκινητα τεστ ντριβε τους τελευταιους μηνες
.μεσα σε αυτα και το βραβο με τον 1.4 tjet 150
αλλα εχω βαλει στο ματι το gp abarth kai τη μιτο.με τους t jet .θελω να κανω τεστ πρωτα αλλα ρωταω αφτους που εχουν το abarth απο αξιοπιστια τι γινετε?εχουμε τιποτα προβληματα?γιατι τα tsi ειχαν αρκετα προβληματα.επισης στο λευκο το ασπρο φιλετο αλουμινιου ειναι στανταρ η εξτρα?εχω τωρα το γκολφ 4 1,4 καλο αλλα ψοφιμι.και το καινουργιο γκολφ δεν μου αρεσει.
ειναι αληθεια οτι ι μιτο θα ειναι πιο αξιοπιστη απο το abarth?ποσα χιλιομετρα εχετε κανει με το αβαρτ εως τωρα?έχω 5.000 χιλιόμετρα και το αυτοκίνητο έινια μια χαρά κανένα πρόβλημα. Μάλιστα κατά ένα παράξενο τρόπο δεν μου καίει σταγόνα λάδι! Το άσπρο φιλέτο στο ταμπλό πάει πακέτο με το υφασμάτινο σαλόνι. Αν το πάρει με δέρμα τότε έινια μαύρο δερμάτινο.
Fiat Grande Punto ABARTH