-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ θα έλεγα οτι είναι αστείος ο προβληματισμός σου..
Το έβο είναι κλάσεις ανώτερο απο το TypeR..Μα δε συγκρίνω τα 2 αυτοκίνητα. Προβληματίζομαι για τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας κίνησης.
Αν έχεις πραγματικά τα λεφτά(θα έλεγα minimum 200.000 στην άκρη) τότε πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη..
Θα με ενδιέφερε να καταλάβω πως κατέληξες σε αυτό το νούμερο
Δε ζήτησα να αγοράσω τη Mitsubishi, ένα αυτοκίνητό της μόνο
Δηλαδή ο τυπικός αγοραστής ενός πχ. Octavia GT (μια και 'ακούγεται' στο Forum τελευταία) έχει 80000 στην άκρη ? OK, το Evo είναι πιο ειδικό αυτοκίνητο, οπότε ας πούμε 40000 στην άκρη ? -
25 ψήφισαν νταλάρα...
-
Στροφή στην ποιότητα..!
-
moderator nass se dilimma
1.Ëïéðüí øÞöéóá ×ïíôÜêé ãéáôß Ýôóé ìïõ áñÝóåé .
2.Áí äåí ôï Ý÷åéò âáñåèåß ãéáôß íá ôï áëëÜîåéò ?
3.Áí ç óýæõãïò Ý÷åé áðïäå÷èåß ôÜðåñ áðïäÝ÷åôáé êáé åâï (åíäå÷ïìÝíùò íá ìÝíåéò ìå ôçí ìç÷áíÞ Þ ìå ôï äéêü ôçò üôáí áíáêáëýøåé ôéò ÷Üñåò ôïõ )
4.Íáé ôï Ýâï åßíáé üôé êáëýôåñï óå ðïëëÜ ðñÜãìáôá áëëÜ Ý÷åéò óêåöôåß üôé ôá üñéÜ ôïõ åßíáé ðÜñá ðïëý øçëÜ ,ôá üñéá ôùí åëëçíéêþí äñüìùí ôñáãéêÜ ÷áìçëÜ êáé åíäå÷ïìÝíùò ôá ðåñéèþñéá ãéá íá ôá øÜîåéò ðïëý ëéãüôåñá áðï üôé áõôÜ ôïõ ×ïíôá?ÐñïóùðéêÜ ....ôï Åâï èá ôï áãüñáæá áíýðáíôñïò ü÷é ìå ïéêïãÝíåéá
Óôçí ôåëéêÞ ìá÷áßñé-êáñðïýæé äéêÜ óïõ ,áëëÜ óôá êïøßäéá áöïý èá öôÜíåéò ðñþôïò íá ðåñéìÝíåéò êáé ôïõò Üëëïõò
-
Το 200.000 φυσικά δεν το έβγαλα με επιστημονικό τρόπο,απλά δεν το θεωρώ τόσο έξυπνο να έχεις πχ 80.000 και να δώσεις τις 50.000 για αυτοκίνητο..
Καθότι κανείς μας δεν ξέρει τι του ξημερώνει οπότε καλύτερα να είμαστε εξασφαλισμένοι όταν ανοιγόμαστε..
Προσωπική μου άποψη πάντα... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
25 ψήφισαν νταλάρα...πάλι καλά, φαντάζεσαι να βάζα ανάλογη ψηφοφορία;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
25 ψήφισαν νταλάρα...
πάλι καλά, φαντάζεσαι να βάζα ανάλογη ψηφοφορία;
Θα έστελνα τα αποτελέσματα της στον Πανούση
Βασικό μειονέκτημα του Honda η ελειψη 2 πορτών...Μετράνε πολύ στο θέμα παιδικό καθισματάκι... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γιά άνεση,στερεοφωνικά κ.λ.π. δεν έχω συζητήσει ποτέ
Αν εχεις εβο, ντρεπεσαι να μιλησεις γι'αυτα!
Μηπως οι κατοχοι (+οδηγοι) evo - scooby να ανοιγαν ενα νεο τοπικ να μας φωτισουν λιγο για την συμπεριφορα των αυτοκινητων τους?
Ε καλα τωρα σε καποια στιγμη βαριεσαι το θορυβο της εξατμισης και την βαβουρα της μηχανης και θελεις και κανα τραγουδι, κανα νεο, κανα βιβλιο σε CD. Η ανεση ειναι το ιδιο πραγμα. Αν το οδηγας καθε μερα και κοπαναει μια ζωη τοτε γινεται βαρετο.
Νικος
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ θα έλεγα οτι είναι αστείος ο προβληματισμός σου..
Το έβο είναι κλάσεις ανώτερο απο το TypeR..Αν έχεις πραγματικά τα λεφτά(θα έλεγα minimum 200.000 στην άκρη) τότε πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη..
Επίσης last but not least θα πρέπει να ξέρεις οτι θα αντιμετωπίζεις καθημερινά ζήλια και μίσος κάτι που ίσως σε ρίχνει ψυχολογικά...Όχι μόνο με σχόλια αλλά θα το νοιώθεις κιόλας..
Μιλάω απο προσωπική εμπειρία..Δεν ειναι θεμα αυτο. Απλως το αυτοκινητο απευθυνεται σε αλλο κοινο.
Στο ιδιο στυλ αμα ρωταγαμε αυτους που πηραν BMW 335xi η M3 γιατι δεν πηραν STi η EVO; Ε γιατι δεν θελανε να παρουν. Αν θελανε ειμαι σιγουρος οτι θα το επαιρναν.H αντιπαθεια ειναι το ιδιο. Το ιδιο και η μουρη οτι εχει καποιος BMW η Mercedes και το ιδιο καποιος εχει EVO και καλα τι δηλαδη το παιζει ραλυστας;
Νικος
-
Γιατι θα πρεπει να εχεις πολλα λεφτα στην ακρη για να παρεις τετοιο αυτοκινητο, αν εισαι τακτοποιημενος απο οικογενεια-σπιτι-δουλεια κι εχεις καποια μικρα αποθεματα για περιπτωση αναγκης τι ειναι αυτο που θα σου ζητησουν δηλαδη (αρκει να κανεις μικτη ασφαλεια παντα) δεν καταλαβαινω το σκεπτικο;
Δηλαδη οσοι παιρνουν αλλα πιο ακριβα καρα εχουν 1 μυριο στην ακρη; -
Nάσο να σου ζήσει η κόρη και χρόνια σου πολλά για αύριο!
Νομίζω ότι θα πρέπει να καλωσορίσεις τη μπέμπα με μία ΒεΜWα!
Μπλοκέ (αν δεν θες μεταχείρω Μ3) θα σου βρει ο ΒΑΣΙΛΗΣ!Αν πάλι θες οπωσδήποτε κάτι σε 4/5θυρο τετρακίνητο τούρμπο, σου δίνω την Οκτάβια!
-
Συμφωνα με ενα δόγμα,υπάρχουν κάποιοι που βάζουν μια ταμπέλα να οριοθετεί τη συμπεριφορά τους ούτως ώστε να είναι καλυμμένοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Εξηγούμαι: Λεω παντού οτι δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο 50κ (πχ) εαν δεν έχω τα τριπλάσια στην άκρη,διότι είναι ματαιοδοξία ,επιολαιότητα,αβέβαιη απαξίωση,ρίσκο κλοπής-καταστροφής κδξγτα. (και δε ξερω γω τι αλλο)
Οπότε όταν μου εμφανίζεται ο κάθε ..νεόπλουτος με το ακριβό του απόκτημα έχω την πισινή να λέω 'σιγα μωρε τον κομπλεξικο που έδωσε μια περιουσία για 4 ρόδες'.
Εννοείται βέβαια οτι έχω κια πικάντο αγορασμένο μετρητοίς ύστερα απο 4 χρόνια αποταμίευσης,μιας και οι τράπεζες είναι λήσταρχοι-απατεώνες και ρουφαν το αίμα του κοσμάκη.
Το ποστ του PG ήταν απλά ορμητήριο για τα γραπτά μου,δεν λέω οτι εντάσεται (απαραίτητα) στην περίπτωση αυτή.
-
Πείτε τα Χρυσόστομοι!
-
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ . τσιγκουνηδες
-
Δεν είναι ούτε θέμα τσιγκουνιάς ούτε κόμπλεξ..
Πιο πολύ είναι μια ανασφάλεια που δε βλέπω να συμμερίζεστε..
Αν είχα ας πούμε 80.000 και μάλιστα είχα και μωρό σε καμία περίπτωση δε θα έδινα τα 50.000 για αμάξι και να μου μείνουν μόνο 30.000 σε μία τετοια φάση της ζωής μου που θα είχα μεγάλη ευθήνη ώς προς το μωρό..
Το παιδί έχει έξοδα..
Αν πχ χτυπήσω με το έβο (χτύπα ξύλο,φτου φτου φτου μακριά απο μας) και δε μπορώ να δουλέψω πως θα μεγαλώσει το παιδί μου..Αν ήμουν ρεμάλι όπως είμαι εγώ ανύπαντρος και ρέμπελος θα προχωρούσα σε μία τέτοια κίνηση, ακόμη και 40.000 να είχα θα έβαζα δόσεις..
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...
-
Γιατι αν - χτυπα ξυλο - χτυπουσες με αλλο αυτοκινητο δεν επρεπε να εχεις αναλογα ποσα στην ακρη η μηπως το μωρο επειδη θα ειχες EVO θα ξοδευε περισσοτερα ενω αν ειχες αλλο μικροτερο καρο θα εκανε οικονομια;
Τι λετε ρε παιδια με το ιδιο σκεπτικο δεν παιρνουμε ποτε δανειο κατοικιας αν δεν εχουμε στην ακρη αλλα τοσα για την περιπτωση που κατι παει στραβα να μπορεσει να ζησει η οικογενεια, βεβαια οι περισσοτεροι εχουν μαθει να μεγαλωνουν στα 'μαλακα' οποτε λογικο το βλεπω αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα! -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Γιατι αν - χτυπα ξυλο - χτυπουσες με αλλο αυτοκινητο δεν επρεπε να εχεις αναλογα ποσα στην ακρη η μηπως το μωρο επειδη θα ειχες EVO θα ξοδευε περισσοτερα ενω αν ειχες αλλο μικροτερο καρο θα εκανε οικονομια;
Τι λετε ρε παιδια με το ιδιο σκεπτικο δεν παιρνουμε ποτε δανειο κατοικιας αν δεν εχουμε στην ακρη αλλα τοσα για την περιπτωση που κατι παει στραβα να μπορεσει να ζησει η οικογενεια, βεβαια οι περισσοτεροι εχουν μαθει να μεγαλωνουν στα 'μαλακα' οποτε λογικο το βλεπω αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα!Νομίζω οτι εχουμε βγεί εκτός θέματος..
Εμένα αυτή είναι η άποψη μου και αυτό κάνω στη ζωή μου.
Αφού ζητήθηκε έμμεσα(αυτός είναι ο σκοπός του forum) η άποψη μου την εξέφρασα,δε χρειάζεται να το αναλύσουμε άλλο.. -
Δεν νομιζω πως βγηκαμε εκτος θεματος καλοπροεαιρετη συζητηση κανουμε κι απλα εκφραζω τους συλλογισμους μου πανω σ'αυτα που λες.
Αν νομιζεις πως εχω αδικο μου αντιπαρατασεις τα επιχειρηματα σου δεν ειναι κακο να διαφωνουμε, οπου υπαρχει η αντιθεση υπαρχει κι η αληθεια λεγαν οι προγονοι μας!
Αλλα εφοσον δεν θες να συνεχισεις παλι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε μομφη. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αν πχ χτυπήσω με το έβο (χτύπα ξύλο,φτου φτου φτου μακριά απο μας) και δε μπορώ να δουλέψω πως θα μεγαλώσει το παιδί μου..
Με τα
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Δεν νομιζω πως βγηκαμε εκτος θεματος καλοπροεαιρετη συζητηση κανουμε κι απλα εκφραζω τους συλλογισμους μου πανω σ'αυτα που λες.
Αν νομιζεις πως εχω αδικο μου αντιπαρατασεις τα επιχειρηματα σου δεν ειναι κακο να διαφωνουμε, οπου υπαρχει η αντιθεση υπαρχει κι η αληθεια λεγαν οι προγονοι μας!
Αλλα εφοσον δεν θες να συνεχισεις παλι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε μομφη.Και εγώ καλοπροαίρετα μιλάω,αλλά το θέμα είναι εντελώς υποκειμενικό..
Εγώ μπορεί να νοιωθω ασφαλης με 1000 ευρώ στην άκρη,ο θείος μου με 100.000ευρώ και ο billgates να θέλει δισσεκατομύρια..
Πάνω σε αυτή τη βάση είπα οτι εγώ αν είχα μικρό παιδί,θα ήθελα ένα σεβαστό ποσό στην άκρη για να προχωρήσω και σε μια αγορά για το κέφι μου..
Το γιατί δεν επιχειρηματολογείται παραπάνω..Είναι υποκειμενικό..
EvoIX vs. Civic TypeR