-
Νάσο, έχεις πάει βόλτα με EVO; Γιατί αν έχεις πάει, τότε όλα τα υπόλοιπα λόγια είναι απλώς περιττά! Σα να ακούω στο βάθος τη φωνή της λογικής να λέει κάτι για 335, αλλά δεν πειράζει, θα τη φιμώσουμε, πού θα μας πάει...!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
νασο δε ξερω με τι ασχολεισαι και βασικα δε με ενδιαφερει κιολας..
με κορη στο προσκηνιο θα δικαιολογουσα την αγορα evo απο εναν που ειναι χοντρος εισοδηματιας...το αυτοκινητο εχει κοστος μεγαλο και δεν το κρυβει..φυσικα ειναι υπερτατο οπλο αλλα αμα μου λεγες οτι με μπεμπα πηγες και πηρες evo θα σε λεγα χαλαρα 'μαλακα'....
εφοσον εχεις ηδη type r ψαξε και βρες και κατι αλλο εξισου διασκεδαστικο με πιο χαμηλα κοστη...και χωσε τα χοντρα λεφτα καπου αλλου που θα πιασουν πολυ τοπο στο μελλον...
σορρυ για το βαρος των λογων αλλα το βρηκα λιγο αστειο το διλημμα...
επισης σε καποια αλλη φαση πλην αυτης που εισαι τωρα θα παιρνα evo...
off topic.
μια φορα ζει ο καθενας μας.κανουμε παντα μια υπερβαση γιατι αυριο δεν ξες τι ξημερωνει.
κ οσο για τα παιδια που λες αν ο πατερας ειναι χαρουμενος(απο ενα αμαξι ειναι δυνατον)το μεταφερει κ στα παιδια του.
ασε την ψυχολογια του στα καθημερινα που η εικονα ενος evo πχ την ανεβαζει.off topic 2
αμα συμφωνησουμε ποτε εμεις οι 2 θα ειναι θαυμα!
η θεωρια που τοσο βαρετα παρεθεσα λεει οτι υπαρχουν και αλλες εικονες που κανουν εξισου καλη τη ψυχολογια μας...φυσικα εγω παιδια δεν εχω γιατι ειμαι μικρος ακομα σχετικα και δε προβλεπονται για χρονια ακομα...
απλα η κτηση ενος αυτοκινητου που θελει και ενα air tanker για ανεφοδιασμο τη στιγμη που υπαρχει ηδη ενα κορυφαιο αυτοκινητο μου φαινεται 'καπως'...αν φυσικα το εισοδημα τοποθετει τον φιλο νασο στις ανωτατες ταξεις θα πω καλοταξιδο το evo...
επισης αν οπωσδηποτε θελει ενα αμαξι για χαβαλε, υπαρχουν καποιες λυσεις, λιγο πιο λογικες, στην αγορα νεων και μεταχειρισμενων που προσφερουν πολυ διασκεδαση...
βασικα μπουρδες λεω να περασει η ωρα οποτε χεστο!σορυ για το οφτοπικ...
-
@adis4gr: πάντως δεν πρόκειται να στερηθώ για να πάρω (οποιοδήποτε) αυτοκίνητο. Και σίγουρα όχι να στερήσω κάτι από το παιδί μου. Απάντησα στον προβληματισμό σου ?
Νομίζω πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς από την άποψη οδηγικής ευχαρίστησης με < 50 χιλιάδες. Και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι από τα λίγα που θα έδινα 50 χιλιάδες για να το αποκτήσω.
-
**απ την αλλη παλι νασο γιατι δεν βαζεις στις επιλογες σου κ το sti?**χωρις βεβα να θελω να θιξω κατοχους evo αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι μεγαλοι καγκουρες ενας στους δυο.
τουλαχιστον αυτο πασαρουν στους εξω..+10000
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Θα το παίξω αντιδραστικόςΚράτα το TypeR
Aν με το καιρό δεις ότι δεν σας βολεύει από χώρους το ξανασκέφτεσαι ...
Στο μεταξύ θα έχουν έρθει και τα νεα TypeR,EVOX, STi .... και αποφασίζεις.+1
Kλασσικά,συμφωνώ με το γκουρού μου!!!(πράγματι όμως,έχω τους ίδιους προβληματισμούς με το Βασίλη για το συγκεκριμένο θέμα...)
Κράτησέ το Νάσο προς το παρόν....
-
νασο πασο..φυσικα αλλο εννοουσα αλλα βαρεθηκα τα οφτοπικ..μη σου μαμαω και το θεμα...
nasosti μη το λες αυτο που λες με τα 50 κομματια... ξερεις ποσα αμαξια εχουν τεποζιτο σαββατοκυριακου? (χωρις να λεω οτι ειμαστε σε τετοια περιπτωση)
-
καλο θα ηταν να το οδηγησεις πρωτα το evo!!παντως το ενα αμαξι προσφερει αλλα και το αλλο καποια αλλα πραγματα!!και τα δυο εχουν τα δικα τους χαρισματα!!υπαρχει και το 9rs μην το ξεχνας nass!!!
-
μια φορα ζει ο καθενας μας.κανουμε παντα μια υπερβαση γιατι αυριο δεν ξες τι ξημερωνει.
κ οσο για τα παιδια που λες αν ο πατερας ειναι χαρουμενος(απο ενα αμαξι ειναι δυνατον)το μεταφερει κ στα παιδια του.
ασε την ψυχολογια του στα καθημερινα που η εικονα ενος evo πχ την ανεβαζει.Aγεια σου ρε Νασο! Να σαι καλα παλικαρι μου!
-
Να ρωτησω κατι ρε παιδια, ειχε κανενας απο σας που αναφερεστε σε κοστος χρησης ποτε ΕΒΟ η εστω Σουμπαρου ωστε να εχει αποψη για το κοστος χρησης τους και την καταναλωση;
Και δεν το λεω ειρωνικα αλλα οταν διαβαζεις πολλα περιοδικα - κακως κατ'εμε - σχηματιζεις αποψη μεσα απο αυτα και νομιζεις πως εχεις οδηγησει καθε αυτοκινητο και ξερεις και το πως παει ποσο καει και παει λεγοντας, ε σας λεω λοιπον πως τις περισσοτερες φορες καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα!Παρτε ενα ΕΒΟ, ειδικα 9αρι, και οδηγηστε το 'συντηρητικα' με την εννοια να μην το τουρμπιζετε πολυ και κανετε συνεχως επιβραδυνσεις-επιταχυνσεις, αν δεν βγαλετε πανω απο 400χλμ/τεποζιτο εγω σας το κανω δωρο και δεν λεω να πατε με 120 πατε με 140-150 συνεχομενα!
Τι θελω να πω, δηλαδη το Ηοντα ειναι φθηνο σαν κοστος αγορας η μηπως καιει τοσο λιγο αν το ζοριζεις;
Κι εν πασει περιπτωσει ολα ειναι θεμα του τι παιρνεις και τι δινεις, προσωπικα πιστευω πως δεν μετρωνται ολα με την λογικη και με την τιμη αλλα με την 'αξια', γιατι πληρωνετε ενα καπουτσινο στην Χ κολοκαφετερια 4,5 ευρω οταν η αξια του σαν καφες ειναι κατω απο 1 ευρω, εκει δηλαδη επιτρεπετε να λειτουργειτε ολοι εσεις με το συναισθημα ενω εδω προτεινετε στον συγκεκριμενο αγοραστη να λειτουργησει με τη λογικη (τυχαιο το παραδειγμα);Επειδη ειμαι εν δυναμει υποψηφιος αγοραστης του νεου EVO η STI (αναλογα πως θα ειναι το καθενα) σας λεω πως καποια πραγματα μετρωνται και με το συναισθημα και ειλικρινα μονο πλουσιος δεν ειμαι!
Αν ηταν ετσι δεν θα βγαιναμε εξω σε μπουζουκια/μπαρ ποτε, δεν θα αγοραζαμε φιρματα ρουχα, δεν επρεπε να τρωμε σε ταβερνες αλλα παντα σπιτι, να περνουμε τον καφε σε πλαστικα ποτηρια και να τον πινουμε στο παγκακι, να διασκεδαζουμε απο σπιτι σε σπιτι και παει λεγοντας!
Ειναι ομως ετσι; -
Nάσο,να χαίρεσαι την κόρη!!!
πάρε την φτερούγα!!
(μη με ρωτήσεις όμως ποιό θα έπαιρνα εγώ στη θέση σου.. )
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Επειδη ειμαι εν δυναμει υποψηφιος αγοραστης του νεου EVO η STI (αναλογα πως θα ειναι το καθενα) σας λεω πως καποια πραγματα μετρωνται και με το συναισθημα και ειλικρινα μονο πλουσιος δεν ειμαι!Αν ηταν ετσι δεν θα βγαιναμε εξω σε μπουζουκια/μπαρ ποτε, δεν θα αγοραζαμε φιρματα ρουχα, δεν επρεπε να τρωμε σε ταβερνες αλλα παντα σπιτι, να περνουμε τον καφε σε πλαστικα ποτηρια και να τον πινουμε στο παγκακι, να διασκεδαζουμε απο σπιτι σε σπιτι και παει λεγοντας!
Ειναι ομως ετσι;+1
Νάσε, αφού μπορείς, πάρε αυτό που θα σε κάνει να χαμογελάς περισσότερο κάθε φορά που θα δένεσαι στο μπάκετ! Το EVO θέλει ακόμα περισσότερες παραχωρήσεις αλλά δε νομίζω να έχει ποτέ παραπονεθεί κανένας κάτοχός του γι'αυτές!
Μιά δική μου ένσταση αφορά το οτι και τα δύο αμάξια θέλουν πολύ χρόνο, αδρεναλίνη και ιδρώτα (και πίστα!) για να τα αποκωδικοποιήσεις. Μιλώντας με οδηγικά και όχι χωροταξικά κριτήρια ακόμα και εκλιπόντος του χρηματικού παράγοντα, αν δεν είχα πάρει το 100% του CTR, δεν θα πήγαινα στο EVO...
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
αν δεν είχα πάρει το 100% του CTR, δεν θα πήγαινα στο EVO...
Γιατί αυτό;
Η οδήγηση αυτών των δύο είναι ούτως ή άλλως διαφορετική,οπότε ίσως δεν θεωρείται ώς φυσική συνέχεια το ένα του άλλου
πιστεύω ότι,το ίδιο και το αυτο θα είναι για κάποιον το να μάθει το μίτσου,είτε έφτασε στα όρια* είτε όχι ένα καλό μπροστοκίνητο*πράγμα που όλοι μας πιστεύομε ότι μπορούμε να κάνουμε,αλλά τα όρια αυτα είναι πολλές φορές απλησίαστα για τους περισσοτέρους μας
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ως προς την εμφάνιση και το 'αντιαισθητικό' της πίσω αεροτομής (αν αυτό το κατατάσσεις στα αρνητικά), το πακέτο εξοπλισμού Α περιλαμβάνει τη μικρή αεροτομή, όπως φαίνεται στη σελίδα 27 του pdf αρχείου που μπορείς να βρεις εδώ.Πω πωωωω! Είδα το 9άρι με την μικρή αεροτομή και οφείλω να το παραδεχτώ: είναι χειρότερο! Τελικά μάλλον αυτά τ' αυτοκίνητα τα αποδέχεσαι ως είναι, γιατί ό,τι και να κάνεις η αισθητική τους αυτή είναι! Καγκούρικη ή όχι, τουλάχιστον έχουν τα @@ να τους αφήσουν όλους πίσω! ΜΕ τη ΦΤΕΡΟΥΓΑ λοιπόν!
εγώ βέβαια αν και όταν βρω τόσα χρήματα θ' αγοράσω κάτι χωρίς φτερουγα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
αν δεν είχα πάρει το 100% του CTR, δεν θα πήγαινα στο EVO...
Γιατί αυτό;
Η οδήγηση αυτών των δύο είναι ούτως ή άλλως διαφορετική,οπότε ίσως δεν θεωρείται ώς φυσική συνέχεια το ένα του άλλου
πιστεύω ότι,το ίδιο και το αυτο θα είναι για κάποιον το να μάθει το μίτσου,είτε έφτασε στα όρια* είτε όχι ένα καλό μπροστοκίνητοΣυμφωνώ με αυτά που λές... όμως πιστεύω οτι αφού σε ευχαριστεί και έχει να σου δώσει παραπάνω πράγματα ένα αμάξι, γιατί να το αλλάξεις; Σάμπως δεν θα ζούμε και μεθαύριο να το πάρουμε και να το χαρούμε;
Μην ξεχνάμε οτι το EVO είναι η κορωνίδα της αυτοκίνησης για τα όρια των κοινών θνητών. Γιατί να τρέχεις να το φτάσεις γρήγορα; Σε 3-5 χρόνια που θα 'βαρεθείς' το Mitsu, τί αυτοκίνητο θα σε ικανοποιεί εκτός από πανάκριβα supercars??
Αν δεν είσαι κοινός θνητός βέβαια και ΄μπορείς' τα πράγματα αλλάζουν...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν θα είναι για καθημερινό αυτοκίνητο, όπως δεν ήταν το TypeR (90% των χιλιομέτρων του είναι εκτός πόλης). Εχω μηχανή, η καλή μου δικό της αυτοκίνητο, οπότε μόνο για εκτός των τειχών θα είναι...Ε τότε ίσως να μπορείς να το σκεφτείς.
Ε, τι WRX τι STi (= Evo)
Ε όχι, άλλο WRX και άλλο Sti. Eγώ δεν θα κοιτούσα παραπάνω από το WRX. STi και EVO θεωρώ ότι είναι ειδικά αυτοκίνητα και απευθύνονται σε λίγους. Μπορεί όμως εσύ να είσαι από αυτούς τους λίγους.
Τα λεφτά όμως είναι πολλά ρε γμτ... -
Επειδή ο nass γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα και την παραμικρή λεπτομέρια των ''ειδικών'' αυτοκινήτων είναι φυσικό πως η επιλογή του θα είναι:
EVO και πάλι EVO.
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Παρτε ενα ΕΒΟ, ειδικα 9αρι, και οδηγηστε το 'συντηρητικα'
Μα γινονται τετοια πραγματα???
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
......Σα να ακούω στο βάθος τη φωνή της λογικής να λέει κάτι για 335, αλλά δεν πειράζει, θα τη φιμώσουμε, πού θα μας πάει...!'Δεν είναι ο ερωτας παιδί της λογικής'...
Κάτι τέτοιο δεν έλεγε ένα ασμα γνωστού αοιδού της νύχτας; -
δεν κανει καποιος κανα δημοψηφισμα evo vs sti να σφαχτουμε?Eλα ρε συ...αφου ξερουμε απο τωρα το αποτελεσμα...
-
Οι οδηγοί των μεν έριχναν στους οδηγούς των δε θες να πείς [/list]
EvoIX vs. Civic TypeR