Γυμναστήριο πήγα 2 φορές . Σε κυριλέ πάντα . Πρώτη φορά στα 25 μου . Μέχρι τότε όταν πέρναγα τα 95-100 κιλά είχα κάτι ενοχλήσεις στην μέση και κατέβαινα εύκολα , κόβοντας τις τυρόπιττες και τις πίτσες...
Με το γυμναστήριο σκλήρυνε αυτό και άρχισα να ξεφεύγω σε κιλά .
Δεν κάθισα πολύ , δεν είμαι της ταλαιπωρίας , μου έτρωγε και πολλές ώρες η δουλειά .
Ξαναπήγα στα 40 μου , επίσης σε κυριλέ με μεγάλη κλειστή πισίνα . Πάλι βαρέθηκα γρήγορα , αλλά εκεί είχε μεγάλα αποδυτήρια με ντούς και είχαμε και τις αδερφές που περιφέρονταν γυμνοί από τα ντους στα αποδυτήρια , ρίχνοντας ματιές σε όλους .
Παρακμιακές καταστάσεις για μένα γενικά .
Στους διαδρόμους έβλεπες κυρίες να λαχανιάζουν με 4,5 χλμ την ώρα , εγώ λόγω ύψους , για να με βολεύει ο διάδρομος περπατάω με μεγάλο διασκελισμό ώστε να βρω ρυθμό και έχω χαλαρά τα 6,7-6,8 . Είχαμε τους άλλους που έτρεχαν , κοιτώντας γύρω τους αν τους κοιτάζουν οι άλλοι και γενικά , μάλλον πασαρέλα ήταν το σκηνικό , παρά γυμναστήριο και αυτογνωσία ...
Κάθισα περίπου 1 χρόνο γιατί τον είχα προπληρώσει , είχαμε πάει και οικογενειακά για να κάνει και κολύμπι το παιδί , γιατί τότε είχε κλείσει το δημοτικό κολυμβητήριο , εν όψει των ΟΑ και όταν τελείωσε το σκηνικό το άφησα .
Τώρα απλά περπατάω όταν μπορώ . Το θεωρώ το καλύτερο . Πριν 3-4 χρόνια με άλλους 2 φίλους περπατάγαμε 4-5 φορές την εβδομάδα , πηγαίνοντας από το σπίτι στο πάρκο της Αττικής , το κάναμε δύο φορές και επιστρέφαμε . Σύνολο 4 χλμ , που τα κάναμε σε 45-50 λεπτά , ανάλογα με το κέφι μας . '
Τώρα περπατάω λιγότερο όχι συστηματικά , αλλά όταν τυχαίνει δεν λέω όχι . Δεν έχω καπνίσει ποτέ , οπότε δεν ζορίζομαι παρ΄ ότι έχω πολλά κιλά . Εύκολα περπατάω 2-3 χλμ και νομίζω είναι αρκετά .