-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Δεν τα λέμε μόνο εμείς νεκροφόρες τα station τελικά...
...απο SUV και τζιποειδη,ετη φωτος καλυτερα παντως...
Εντός δρόμου φυσικά. Αλλά τα τζιποιεδή δεν τα αγοράζεις μόνο για δρόμο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν τα λέμε μόνο εμείς νεκροφόρες τα station τελικά...
...απο SUV και τζιποειδη,ετη φωτος καλυτερα παντως...
Εντός δρόμου φυσικά. Αλλά τα τζιποιεδή δεν τα αγοράζεις μόνο για δρόμο.
Αφου βρε Δια γνωριζεις καλυτερα απο εμενα,οτι πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ τυπος αυτοκινητου ειναι τα suv/τζιποειδη,γιατι το κουραζεις?
Αχρηστα εντος δρομου,αεροδυναμικη περιπτερου-καταναλωση-χωρος για parking,καποια απο αυτα προσπαθουν να στριψουν αξιοπρεπως,αλλα η πολυκατοικια δεν στριβει οπως και να το κανουμε...
Εκτος δρομου μετρια εως τραγικα,οποτε γιατι ασχολουμαστε?αλλοστε η ιδια η αυτοκινητοβιομηχανια τους γυριζει την πλατη σιγα-σιγα...
Δεν υπαρχει τπτ καλυτερο για οικογενεια και τον ΟΔΗΓΟ απο ενα avant/allroad/scout/insignia sports tourer/V60/κλπ
Οσοι δεν τα χωνευετε αγοραστε QQ,ειναι μακραν πιο εμφανισιμο απο τις παραπανω 'νεκροφορες'... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κατι για προξενεια 'απειλησες' μεσω του Forum, για τις δυο αδελφες που εχεις.
100% στοιχημα ότι έτσι τις απειλεί οταν θέλει χάρη ο ρεντ.
'θα σε συστήσω στον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΚΙΖΑΣ αν δε...' κλπ κλπ
+1
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
+1
...γελα τωρα που μπορεις, γιατι οταν γινουν νυφουλες με αυτα που θα τους ταξει ο μπαμπας, θα μεινεις τριτος και παραπονεμενος...
-
-
...σε οτι αφορα τα avant μοντελα της Audi, συμφωνα και με τα συμφραζομενα αυτων που ειδαμε-ακουσαμε , ενδεχομενως η πιο...προσγειωμενη εκδοση S4 Avant σε manual, (edit: απ' οτι ειδα στην επισημη ιστοσελιδα της Audi, πλεον ΔΕΝ προσφερεται στα S4 με τον 3λιτρο το χειροκινητο κιβωτιο... ) με τον καταπληκτικο V6 τριλιτρο κομπρεσσορατο κινητηρα, να ειναι πιο ευχαριστη οδηγικα αλλα και ισορροπημενη σε σχεση με το κοστος της εκδοσης RS4. Για την μεγιστη δυνατη ευχαριστηση σε avant εκδοση, ισως η ναυαρχιδα, το RS6 να ειναι το καταλληλο, αλλα και ουτοπικο ως επιλογη, τουλαχιστον για τα δεδομενα της εποχης, αλλα και στον τοπο που ζουμε...
Aπο την αλλη στο δικο μου μυαλο, θα φανταζε ιδανικο, ενα νεο RS3 avant, (με την προυποθεση να βγει και Α3 avant ) με τον θεσπεσιο ηχητικα -και οχι μονο- 2,5αρι 5κυλινδρο των 300+ ιππων, ακομα και με την πιο 'φτηνη' τετρακινηση haldex 4ης γενιας. Ξεκινοντας με σημαντικο προβαδισμα στο θεμα του βαρους (λογω και την νεας ελαφρυτερης πλατφορμας στα Α3) αλλα και πιο μαζεμενων συνολικα διαστασεων, πιστευω οτι θα ηταν ενα ιδανικο πακετο για τον ανησυχο οικογενειαρχη που θελει ενα αυτοκινητο για ολες τις δουλειες, χωρις συμβιβασμους...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
+1
...γελα τωρα που μπορεις, γιατι οταν γινουν νυφουλες με αυτα που θα τους ταξει ο μπαμπας, θα μεινεις τριτος και παραπονεμενος...
Μπα δεν εχουν ανάγκη τον μπαμπά... Οι Γερμανοί πληρώνονται αδρά τα μεγάλα μυαλά
-
Για οποιον ειχε η γνωριζει για το AUDI TT Coupe. Τι εμπηρεια ειχε απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο? Δηλαδη ειναι τοσο μικρο και στενο οσο φαινετε? Χωρανε πισω 2 ατομα κανονικα ή θα σκυβουν το κεφαλι οπως βλεπω σε κατι βιντεκια? Και οι επιδωσεις του σαν αμαξι ειναι καλες?
-
Ο χρήστης HyperionX έγραψε:
Για οποιον ειχε η γνωριζει για το AUDI TT Coupe. Τι εμπηρεια ειχε απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο? Δηλαδη ειναι τοσο μικρο και στενο οσο φαινετε? Χωρανε πισω 2 ατομα κανονικα ή θα σκυβουν το κεφαλι οπως βλεπω σε κατι βιντεκια? Και οι επιδωσεις του σαν αμαξι ειναι καλες?ειχα 3.2 6κυλινδρο dsg quattro mk1 coupe..250 aloga ατμοσφαιρικα πολυ ροπη απο χαμηλα μεχρι οσο αντεχες. Better than Boxter μικρη.
Στο S το DSG γινοταν πανηγυρι. Χωροι μπροστα υπερανετοι για 2, πολυ καλο μπαγκαζ για σπορτκουπε. Στα φαναρια εχεις θεμα αν εισαι πολυ κοντα-απο κατω-στραβολαιμιαζεις. Αεροδυναμικοι θορυβοι αιθητοι-εντονοι. Τα πισω καθισματα δεν ειναι για ενηλικες εκτος αν θες να πεταξεις καποιον μεχρι τη σταση του μετρο....θα στραβωσει o λαιμος τους...ναι χτυπανε στο τζαμι τα κεφαλια. Για πιτσιρικια μεχρι 1.50 τρωγεται. Καταναλωση 11 λ/100 μεικτα νορμαλ οδηγηση. Ακριβα σερβις στα επισημα, αλλα στα VAG ειδικευμενα ανεξαρτητα ειναι νορμαλ. Μηχανοστασιο για φωτογραφια και ποιοτητα κατασκευης υπερανω πολλων αλλων. Πολλα ηλεκτρονικα, με αρκετα υψηλες πιθανοτητες βλαβης-ακριβης ιδιως το DSG κιβωτιο-ταμπλω-παραθυρα-κλειδαριες-φωτα εσωτερικα.,,,,,Τιμονι μετριο ως αδιαφορο, αουντιλα μυριζει. Βαρυ αμαξι λογω
κινητηρα 4κινησης, κιβωτιου και ολων των γκατζετ. Φρεναρει και στριβει πολυ καλα, δεν σε τσιτωνει δεν γερνει.
Made in HUNGARY.
μιλησα για ΜΚ1 ετσι...το ΜΚ2 ντεν γκνωριζω οπως και για τα τουρμπο μοντελλα.Γνωριζω και για τα θεματα των 1.8 Τ αλλα οχι απο προσωπικη χρηση, (μονο οτι εχω διαβασει), οποτε για αυτα τα μοτοργια ας γραψουν αυτοι που εχουν εμπειριααν θα το ξαναεπαιρνα..? ναι αλλα οχι 3.2 λογω ελληνικης φορολογιας-τεκμηριων...θα επαιρνα το 1.8τ 225 αλογα, υπο προυποθεσεις (να ηξερα το αμαξι και τον ιδιοκτητη αν μιλαμε μτχ)
γιατι δεν το ξαναπαιρνω?...ντεν εκει λεπτα κας καρντια μου, αλλα ψαχνομαι για ανταλλαγη, στις αγγελιες, με το ΜΧ5 μου.
-
Είχε το πρώτο ΤΤ dsg ?
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ναι!
Ένα από τα ελάχιστα Audi που μου κάνουν κούκου:
(757bhp-967NM)
(fatal, ήρεμα παλικάρι μου)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Είχε το πρώτο ΤΤ dsg ?Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
6αρι υγρου τυπου (με λαδια μεσα) οχι σαν το 7αρι το τωρινο που ειναι ξηρου. Νομιζω το DSG το πρωτοeβαλe h AOYNTI το 2004
στο 3.2, to idio και στο που φοραγε και το Α3 (3.2) και το vw32R... -
Ξηρού τύπου είναι μόνο το μικρό 7άρι. Το μεγάλο 7άρι που μπαίνει στα δυνατά μοντέλα είναι κι αυτό υγρού.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι!Ένα από τα ελάχιστα Audi που μου κάνουν κούκου:
.............
(fatal, ήρεμα παλικάρι μου) -
Γουσταρω μπαρομετρακι στο νεο S3!!!
-
Εγώ θα είμαι πιο ουσιαστικός, γουστάρω τον τρόπο που ανεβάζει χιλιόμετρα/ώρα το RS6
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εγώ θα είμαι πιο ουσιαστικός, γουστάρω τον τρόπο που ανεβάζει χιλιόμετρα/ώρα το RS6Ναι αλλα δεν εχει μπαρομετρο
Σοβαρα τωρα, αυτη η μοδα των τελευταιων 15ετων με την καταργηση των μπαρομετρων δεν την καταλαβαινω...Βεβαια τωρα τελευταια εχουν καταργησει τη θερμοκρασια νερου, στο μπαρομετρο κολλαμε...
-
Μπαρομετρακι σαν του Abarth 500 δεν
-
AUDI FORUM