-
Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου είχα τη συνολική οδηγική συμπεριφορά του αμαξιού αλλά βαρέθηκα να την περιγράψω
Η Χ1 για την κατηγορία της - κ όχι μόνο ας μου επιτραπεί - είναι ένα πολύ καλό δείγμα. Φυσικά υπάρχουν μπερλίνες ποιότητας που αποτελούν ακόμη καλύτερα παραδείγματα -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Εγώ μαζί σου Αλεξ, αλλά αν σκεφτείς σαν κατασκευαστής κ εταιρία, τι ποσοστό οδηγών θα ενδιαφέρεται για αμάξι που στρίβει με 'πολλά' χωρίς να γέρνει κ τι ποσοστό για 'άνεση'...Είμαστε μειοψηφία φίλε μου κ μάλιστα μικρή!!
Δεν είναι μόνο αυτό (συγκεκριμένα μάλιστα για εμένα αυτά δεν παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο διότι δεν κυνηγάω χρόνους όταν οδηγώ ενώ από την άλλη απολαμβάνω ένα αυτοκίνητο που παρέχει μια στοιχειώδη άνεση).
Είναι κυρίως η πληροφόρηση που σου δίνει όταν το χειρίζεσαι και το πόσο σε αφήνει να το κάνεις κτήμα σου, να το οδηγείς εσύ δηλαδή και όχι αυτό εσένα. Ένα άλλο πολύ σημαντικό για εμένα -που είμαι σχετικά φοβητσιάρης στις μεγάλες ταχύτητες- είναι να σου δείχνει το αμάξι που είναι τα όρια του. Να ξέρεις ότι τώρα αν το πιέσεις λίγο παραπάνω σε αυτή τη στροφή, το έχασες. Δε μπορώ αυτοκίνητα που σε αφήνουν στα τυφλά σε αυτό το θέμα. Κατά κανόνα, οι BMW και οι Alfa στο παρέχουν και αυτό. Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις και εσύ με το X1 αυτό, έτσι δεν είναι;Συμφωνώ και να πω την αλήθεια μετα απο τοσα χρονια οδήγησης η Χ1 μου την έδωσε αυτη την αισθηση και ετσι κινούμαι νομίζω και πιο σβέλτα και με περισσότερη ασφάλεια.
Που να ήξερα να οδηγάω και πιο σπορ ή παιχνιδιάρικα κιολας [emoji12] -
Έχει αξία αυτό που λες διότι έρχεται από έναν -από ότι έχω καταλάβει- ψιλοφανατικό τογιοτάκια!
Είδες λοιπόν ότι έχει και άλλες χαρές η οδήγηση εκτός από την αξιοπιστία, ε; -
Αν και συνεχίζω το offtopic,να προσθέσω στην ευχαρίστηση οδήγησης εκτός από Αlfa και BMW και τη Ford και μερικά από τα γαλλάκια.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Έχει αξία αυτό που λες διότι έρχεται από έναν -από ότι έχω καταλάβει- ψιλοφανατικό τογιοτάκια!
Είδες λοιπόν ότι έχει και άλλες χαρές η οδήγηση εκτός από την αξιοπιστία, ε;Καταγραφω ημερομηνια 11/09/2017 οτι γραφτηκε αυτο που σχολιασες κι εσυ μετα απο 2 χρονια που πλακωνομουνα μαζι του για τ αυτονοητα...
-
Γεια σας σκέφτομαι για το a class 160 diesel είναι γενικά αξιόπιστα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απο μοτερ-σασμαν σιγουρα. Χρονια στην αγορα το συνολο της renault. Κατα τ αλλα μαλλον υπαρχουν πιο ολοκληρωμενες και τιμιες προτασεις. Mercedes με renault/nissan μηχανικα και τιμες service/αγορας mercedes και επιδοσεις 90 αλογων δεν εχεις λογο να κοιτας...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απο μοτερ-σασμαν σιγουρα. Χρονια στην αγορα το συνολο της renault. Κατα τ αλλα μαλλον υπαρχουν πιο ολοκληρωμενες και τιμιες προτασεις. Mercedes με renault/nissan μηχανικα και τιμες service/αγορας mercedes και επιδοσεις 90 αλογων δεν εχεις λογο να κοιτας...Αν μου το έλεγες αυτό πριν 2 μήνες που η τιμή ήταν 900e κατω από την a180 και ήταν στα 25000 θα σου έλεγα έχεις δίκιο.Μιλαω τώρα για μια πρόταση 22500 με το κλειδί στο χέρι με περισσότερα extra από a3 1.0 tfsi .Εγω έτσι όπως το είδα με αυτά τα extra και με τα καθίσματα όπως της cla μου άρεσε .Η αξιοπιστια με ενδιαφέρει .Τα 19 ps παραπάνω με 12000χλμ μέσα στη πόλη και 3000 εκτός τι να τα κάνω ;Εμενα με χαλάει που για την 3ετη επέκταση εγγυησης πληρωνεις.Εσυ μέχρι αυτή τι τιμή τι προτείνεις ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σοβαρά μιλάς φίλε μου; Τόσο φθηνά; Τι εξτρα περιλαμβάνει; Τα άλογα επίσης ανεβαίνουν με επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου στην πορεία αφού υποθέτω ότι και εδώ πρόκειται για ακριβώς το ίδιο 'hardware', όπως σε άλλες περιπτώσεις διαφορετικών ιπποδυνάμεων του ίδιου συνόλου.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Σοβαρά μιλάς φίλε μου; Τόσο φθηνά; Τι εξτρα περιλαμβάνει; Τα άλογα επίσης ανεβαίνουν με επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου στην πορεία αφού υποθέτω ότι και εδώ πρόκειται για ακριβώς το ίδιο 'hardware', όπως σε άλλες περιπτώσεις διαφορετικών ιπποδυνάμεων του ίδιου συνόλου.τωρα το τόσο φτηνά μιλάς σοβαρά η ειρωνικά ;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Σοβαρά μιλάς φίλε μου; Τόσο φθηνά; Τι εξτρα περιλαμβάνει; Τα άλογα επίσης ανεβαίνουν με επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου στην πορεία αφού υποθέτω ότι και εδώ πρόκειται για ακριβώς το ίδιο 'hardware', όπως σε άλλες περιπτώσεις διαφορετικών ιπποδυνάμεων του ίδιου συνόλου.ο κινητήρας ειναι ο γνωστός 1500 της Renault αυτόν φορά και η a180 απλά του δίνουν 19ps παραπάνω .Η τιμή της a160 diesel μέχρι τέλη Αυγούστου ηταν κάπου στα 25000e με πολυ μικρή διαφορά απο την a180 και για αυτο δεν την έπαιρναν.Το κακό ειναι οτι δεν μπορεις να προσθέσεις τίποτα άλλο απο αυτά που σου προσφέρουν δλδ μόνο για μεταλλικό χρώμα να βάλω τότε η τιμή παει κάπου 2000e πάνω .Ομως υπάρχουν και εδω τα αρνητικά δλδ εχεις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το Audi A3 αλλα ο χώρος αποσκευών ειναι μόνο 341lt .Τα service μαλλον πανάκριβα,η εγγύηση μόνο 2 έτη και αν θες να κανεις επέκταση στα 5 χρονια πρέπει να δώσεις γύρω στα 1000e πάνω.Φυσικα το μοντέλο κυκλοφορεί αρκετά χρονια στην αγορα ,το facelift που είχαν κανει πριν 3 χρονια ηταν της πλάκας και μέσα στο 2018 βγαίνει άλλο μοντελο.Φυσικα δεν θα ειναι σε αυτη τι τιμή.Το προγράμμα που λες για να ανεβάσεις άλογα νομίζω πως γίνεται αλλα μαλλον μόνο σε αυτούς αλλιώς δεν νομιζω οτι θα καλύπτει η εγγύηση.Γενικα ειναι καλη πρόταση για κάποιον που σκέφτεται diesel χωρις να ξεφεύγει πάνω απο 23000e καθόλου για την αξιοπιστία της .Οπως και το βασικό τι θα γινει με το μέλλον των diesel στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη.Πολλα ακούγονται τώρα τελευταία.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
τωρα το τόσο φτηνά μιλάς σοβαρά η ειρωνικά ;Sent from my iPad using Tapatalk
Σοβαρά, όπως μπορείς να συμπεράνεις και από την απάντηση του φίλου. (επειδή ήταν ακριβότερη και όχι επειδή μου φαίνεται φτηνή σαν προιον).
-
[emoji7][emoji7][emoji7]
-
Οσο πανε και τη χειροτερευουν αισθητικα τη Slk Κωστα. Εμενα εως και ασχημη μου φαινεται. Η πιο ωραια ηταν η πρωτης γενιας ,ιδιως αυτη με τα 193 αλογακια..! Λιγο κιτσαριο μονο μεσα με τις λεπτομερειες στο χρωμα του αμαξωματος.
-
Στις SLK (και μόνο σε αυτές τις Mercedes) δεν έχω προτιμήσεις. Όλες!
Γενικά όλες οι τωρινες Mercedes έχουν ψιλοαθλιες προσόψεις χωρίς να λέω όχι όμως σε κάποιες.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γενικά όλες οι τωρινες Mercedes έχουν ψιλοαθλιες προσόψεις χωρίς να λέω όχι όμως σε κάποιες.
+1.000!!
-
Εμενα παλι μ αρεσουν
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εμενα παλι μ αρεσουνΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1
δεν είναι τρομερά ενδιαφέρον το ότι υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε θέματα εμφάνισης;;
χαχα! Και όμορφο φυσικά, γιατί συνεπάγεται ποικιλία! -
Η 1ης γενιάς είναι μακράν η αγαπημένη μου. Από κει και πέρα όλες είναι εξαιρετικές.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σαφώς και είναι ενδιαφέρον!
Για εμένα, οι MB έχουν χάσει την ταυτότητα τους...τις βλέπω στον δρόμο και όχι απλά δεν ξεχωρίζω τα μοντέλα μεταξύ τους, κάποιες φορές δεν καταλαβαίνω καν ότι πρόκειται για MB!! Για παράδειγμα (πάντα σύμφωνα με την εποχή) τι σχέση έχουν τα τελείως αδιάφορα σημερινά αμαξώματα με τις πανέμορφες: R129, W124 & W201?
MERCEDES-BENZ FORUM