-
Για όποιον δεν το κατάλαβε κάτι κακοί άνθρωποι την έπεσαν στο forum και το χτυπήσανε πισώπλατα.... Πολλά θέματα σβήστηκαν με προτίμηση κάποια που είχαν πάρε δώσε με γερμανικά αυτοκίνητα.... Οπότε: Άντε πάλι από την αρχή....
-
σ'ενα τοσο ακριβο αμαξι, που δεν εχει σκοπο την οδηγικη διασκεδαση.
Αυτο δεν αναιρει ολο το ποστ σου οσον αφορα την οδηγηση? Εισαι λιγο αδικος παντως επειδη το αμαξι το εχω οδηγησει και εγω και δεν εχω ακριβως την ιδια αποψη.
Τί γινεται ομως οταν βαλεις μπροστα, με το 'παραξενο' κλειδι, που στην ουσια δεν εχει κλειδι και ξεκινησεις; Εκει αρχιζουν τα παρατραγουδα. Πρωτα ψαχνεις το χειροφρενο, τελικα βρισκεις το μοχλο στα αριστερα σου, και αν το χρησιμοποιησεις 2-3 φορες, αν σταματησεις σε 2-3 σημεια, αρχιζεις να το συνηθιζεις. Αυτο που δε θα σε χαλασει καθολου, ειναι το τραβηγμα του χειροφρενου, ή μαλλον το πατημα, γιατι αυτο βρισκεται στο ποδι σου, αριστερα απ'το γκαζι, ενα μικρο πενταλ που πατας και ριχνει αγκυρα το αυτοκινητο. Ειναι αρκετα βολικο, ομως ισως μπερδευτεις στην αρχη μερικες φορες με το ποιο απο τα δυο δενει το χειροφρενο και με το ποιο λυνει.
Εμενα μου αρεσει το κλειδι και μαλιστα δεν ειναι η πρωτη φορα που εχει λανσαρει τετοιο ειδους κλειδιου η Μερκ. Μια χαρα ειναι κατα τη γνωμη μου και πιο ασφαλες που λειτουργει με λειζερ. Δευτερον, ΠΑΝΤΑ η Μερκ δεν ειχε χειροφρενο αλλα ποδοφρενο επισης για λογους ασφαλειας. Η μονη μερκ που εχει κανονικο-κλασσικο χειροφρενο ειναι η καινουργια SLK. Ειχα παλιοτερα προσπαθησει με την παλια C που ειχε ο πατερας μου να κανω -χειροφρενο- και μπλοκαραν ολα Οι Μερκες δεν ειναι για χειροφρενα εκτος απο την SLK...
-
Ωραίο ποστάκι
Πες στον δικό σου, το επόμενο που θα πάρει να το οδηγήσει πρώτα
-
007
δεν ειπα οτι ειναι κακο το ποδοφρενο. το εντελως αντιθετο ειπα, αν διαβασεις.
απλα ειπα οτι αν δεν εισαι συνηθισμενος, και εγω δεν ειμαι συνηθισμενος να οδηγαω μερσεντες, ψαχνεσαι
ουτε ειπα οτι ειναι κακο το κλειδιπαιδια πληζ μη βγαζετε δικα σας συμπερασματα, ο,τι εγραψα το εγραψα ευθεως, κ επισης δεν ειπα ποτε οτι ειμαι ειδικος. καλο ειναι να υπαρχουν αντιθετες αποψεις για να γινει συζητηση και διαλογος
εμενα μου φανηκε λιγακι βαρετο στην οδηγηση, βαρυ και με ενοχλητικο τιμονι. ισως φταιει το αυτοκινητο μου, που ειναι μιατα, δηλαδη κατι τελειως διαφορετικο.@τραβελερ. αυτος ειναι πολυ ευτυχισμενος με το αμαξι που πηρε. ειναι αρκετα νεος για να μην κοπαναει πολυ γι'αυτον, ενω οι επιδοσεις του ειναι επαρκεις, και δεν ξερει και να οδηγαει
ελπιζω μονο να μη διαβασει το φορουμοκ, ξερει να οδηγαει, απλα εχει διαφορετικα κριτηρια, αυτο ειν'ολο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οπως εγραψα πριν, τα παντα, εκτος απο ομορφα, ειναι και πολυ σωστα, εργονομικα τοποθετημενα και οι διακοπτες βολευουν. ΤΑ ΠΑΝΤΑ; Εκτος απ'τον ηλιθιο, απαραδεχτο εργονομικα αυτοματο πιλοτο, οπου το χερι μου πηγαινε αυτοματα οταν ηθελα να αναψω φλας, γιατι ειναι διπλα απο το διακοπτη του φλας. Θα το ονομαζα, χοντρη γκαφα της Μερσεντες, για να μην το πω ΜΑΛΑΚΙΑ. Πολλες φορες αναψα φλας με τον... αυτοματο πιλοτο ( ειναι ορατος στην πρωτη εικονα ), και τη μια τον εθεσα και σε λειτουργια καταλαθος. Λιγο επικινδυνο μπορει να γινει το γεγονος οτι μπορει να τεθει σε λειτουργια αθελα σου, περισσοτερο επικινδυνο μπορει να γινει επειδη ηθελες να αναψεις φλας, και αντι γι'αυτο εθεσες σε λειτουργια τον αυτοματο πιλοτο. Εν τελει, ειναι σε εντελως λαθος σημειο, που το χερι παει αυτοματα για το φλας. Γνωμη μου ειναι πως θα επρεπε να ειναι κατω απ'το διακοπτη του φλας, και οχι πανω. Το χερι σου, εκει που ειναι, φτανει πιο ευκολα και πιο κοντα στον αυτοματο πιλοτο παρα στο φλας, και ετσι ασυναισθητα παει το χερι μονο του. Ισως να'ναι αυτος ενας λογος που πολλοι ιδιοκτητες του συγκεκριμενου αυτοκινητου εχουν καταργησει τη χρηση φλας. Ισως να μη φταιει αυτο, και να'ναι απλα μαλακες.
Το μοναδικο σημειο στο οποιο θα διαφωνησω και μαλιστα εντονως...
Κατηγορηματικα θα πω, πως το προβλημα ειναι του χρηστη και οχι της εργονομιας. Ο συγκεκριμενος διακοπτης ειναι βαλμενος σε πολυ καλο και ορατο σημειο (να δω πως θα το εβρισκες αμα το εβαζαν εκει που προτεινεις). Μαλιστα ειναι αρκετα ποιο ψηλα και ποιο πισω απο τον σαφεστατα τεραστιο διακοπτη τον φλας. Το χερι ΔΕΝ ειναι δυνατο να παει εκει απο λαθος... παρα ισως απο συνηθεια σε αλλο αμαξι.4 χρονια ουδεποτε εκανα λαθος με το συγκεκριμενο χειριστηριο... ουτε καν ο πατερας μου που ειναι και καποιας ηλικιας.
Κατα τα αλλα... οπως τα ειπες...
-
Φιλτατε ουτε εγω ειπα το αντιθετο. Μια χαρα καταλαβα τι ελεγες στο ποστ σου. Απλα σχολιασα τα λεγομενα σου. Δεν ειπα οτι ειπες κατι κακο. Επισης παντα μα παντα οταν παιρνεις καινουργιο αμαξι σου κανουνε demonstration του πως λειτουργουν ολα στο αμαξι.
-
Αυτο εχει τον νεο κινητηρα ή τον 160αρη?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οπως εγραψα πριν, τα παντα, εκτος απο ομορφα, ειναι και πολυ σωστα, εργονομικα τοποθετημενα και οι διακοπτες βολευουν. ΤΑ ΠΑΝΤΑ; Εκτος απ'τον ηλιθιο, απαραδεχτο εργονομικα αυτοματο πιλοτο, οπου το χερι μου πηγαινε αυτοματα οταν ηθελα να αναψω φλας, γιατι ειναι διπλα απο το διακοπτη του φλας. Θα το ονομαζα, χοντρη γκαφα της Μερσεντες, για να μην το πω ΜΑΛΑΚΙΑ. Πολλες φορες αναψα φλας με τον... αυτοματο πιλοτο ( ειναι ορατος στην πρωτη εικονα ), και τη μια τον εθεσα και σε λειτουργια καταλαθος. Λιγο επικινδυνο μπορει να γινει το γεγονος οτι μπορει να τεθει σε λειτουργια αθελα σου, περισσοτερο επικινδυνο μπορει να γινει επειδη ηθελες να αναψεις φλας, και αντι γι'αυτο εθεσες σε λειτουργια τον αυτοματο πιλοτο. Εν τελει, ειναι σε εντελως λαθος σημειο, που το χερι παει αυτοματα για το φλας. Γνωμη μου ειναι πως θα επρεπε να ειναι κατω απ'το διακοπτη του φλας, και οχι πανω. Το χερι σου, εκει που ειναι, φτανει πιο ευκολα και πιο κοντα στον αυτοματο πιλοτο παρα στο φλας, και ετσι ασυναισθητα παει το χερι μονο του. Ισως να'ναι αυτος ενας λογος που πολλοι ιδιοκτητες του συγκεκριμενου αυτοκινητου εχουν καταργησει τη χρηση φλας. Ισως να μη φταιει αυτο, και να'ναι απλα μαλακες.
Το μοναδικο σημειο στο οποιο θα διαφωνησω και μαλιστα εντονως...
Κατηγορηματικα θα πω, πως το προβλημα ειναι του χρηστη και οχι της εργονομιας. Ο συγκεκριμενος διακοπτης ειναι βαλμενος σε πολυ καλο και ορατο σημειο (να δω πως θα το εβρισκες αμα το εβαζαν εκει που προτεινεις). Μαλιστα ειναι αρκετα ποιο ψηλα και ποιο πισω απο τον σαφεστατα τεραστιο διακοπτη τον φλας. Το χερι ΔΕΝ ειναι δυνατο να παει εκει απο λαθος... παρα ισως απο συνηθεια σε αλλο αμαξι.4 χρονια ουδεποτε εκανα λαθος με το συγκεκριμενο χειριστηριο... ουτε καν ο πατερας μου που ειναι και καποιας ηλικιας.
δεκτο. ειναι πολυ πιθανο να ειναι δικο μου το προβλημα.
δεν ξερω ομως ρε γμτ, ισως ειναι επειδη ο αλλος διακοπτης (του φλας ντε ) ειναι κρυμμενος.. και μου φαινεται οτι ο διακοπτης του αυτοματου ειναι πιο κοντα στο χερι, ισως το βλεπεις και με την ακρη του ματιου... δεν ξερω. ισως φταιω κι εγω.εγω την πατησα παντως αρκετες φορες, μεχρι που μετα το σκεφτομουν πριν στριψω-αναψω φλας..
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Αυτο εχει τον νεο κινητηρα ή τον 160αρη?1.800 K 163 αλογα
-
Επειδη σκεφτομαι να βγαλω κ να ανεβασω κ αλλες φωτογραφιες, πειτε μου αν θελετε να δειτε κατι συγκεκριμενο.
-
Σούζες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επειδη σκεφτομαι να βγαλω κ να ανεβασω κ αλλες φωτογραφιες, πειτε μου αν θελετε να δειτε κατι συγκεκριμενο.Να μας δειξεις τι καταπληκτικες υποστροφες ριχνουν τα Mercedes σε κλειστες στροφες.... Θελουμε video να δειχνει την πορεια προς τα χωραφια...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@skyeΓνωστά εδώ και χρονια τα περι CLK μόνο τα περιοδικά δεν τα βλέπουν και οι αγοραστές όταν φθάνουν στην αντιπροσωπεία και ψωνίζουν με το σκεπτικό τι θα την σπάσει στο γείτονα!!!! Επίσης όσοι ενδιαφέρονται ας ψάξουν τι εστί after sales mercedes και με πόσο και τα ξαναλέμε!!!!
-
Για όποιον δεν το κατάλαβε κάτι κακοί άνθρωποι την έπεσαν στο forum και το χτυπήσανε πισώπλατα.... Πολλά θέματα σβήστηκαν με προτίμηση κάποια που είχαν πάρε δώσε με γερμανικά αυτοκίνητα.... Οπότε: Άντε πάλι από την αρχή....
-
Για όποιον δεν το κατάλαβε κάτι κακοί άνθρωποι την έπεσαν στο forum και το χτυπήσανε πισώπλατα....
Πολλά θέματα σβήστηκαν με προτίμηση κάποια που είχαν πάρε δώσε με γερμανικά αυτοκίνητα....Οπότε: Άντε πάλι από την αρχή....
-
Καλή αρχή και θέλω να ελπίζω ότι δεν απογοητευτήκαν όσοι έδωσαν μέσα από τις σελίδες του προηγούμενου forum τόσες γνώσεις ώστε να μας της παραθέσουν εκ νέου.
-
-
-
-
MERCEDES-BENZ FORUM