-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η αγορά πρέπει να γίνει άμεσα οπότε θα προτιμηθούν εγχώριες λύσεις...
Αν θέλεις να σε δώσω το spirit 305 για δοκιμή.
καλό είναι?
γιατί ακόμα ψάχνω... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η αγορά πρέπει να γίνει άμεσα οπότε θα προτιμηθούν εγχώριες λύσεις...
Αν θέλεις να σε δώσω το spirit 305 για δοκιμή.
Αυτός που το θέλει είναι Shερρες...
Toυ είπα να δει κανένα navigon (το 2100 πχ), ελπίζω να μη με βρίσει πολύ.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
καλό είναι?το google maps είναι καλύτερο
-
Ως κάτοικος Αγγλίας πλέον και με ρόδες αγορασμένες (φωτό και λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θρεντ σε λίγο) , λέω να αρχίσω τις εξορμήσεις τα προσεχή ΣΚ (αν δεν τρακάρω μέχρι τότε γιατί ήμουν στο αντίθετο ρεύμα).
Αναζητώ πλοηγό με καλούς χάρτες UK (πρωτίστως), Ελλάδας (δευτερευόντως), ΗΠΑ και Ευρώπης (just in case).
Λόγω των πολλών εξόδων, θα προτιμούσα κάτι οικονομικό και μέσω ebay κατά προτίμηση.
Έχω μπερδευτεί λιγάκι
Διάβασα για το IGo8 κάπου πριν από τον Scotch, αλλά αυτό σε τι μηχανάκια περνιέται;
Καμιά άλλη πρόταση;Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ως κάτοικος Αγγλίας πλέον και με ρόδες αγορασμένες (φωτό και λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θρεντ σε λίγο) , λέω να αρχίσω τις εξορμήσεις τα προσεχή ΣΚ (αν δεν τρακάρω μέχρι τότε γιατί ήμουν στο αντίθετο ρεύμα).Αναζητώ πλοηγό με καλούς χάρτες UK (πρωτίστως), Ελλάδας (δευτερευόντως), ΗΠΑ και Ευρώπης (just in case).
Λόγω των πολλών εξόδων, θα προτιμούσα κάτι οικονομικό και μέσω ebay κατά προτίμηση.
Έχω μπερδευτεί λιγάκι
Διάβασα για το IGo8 κάπου πριν από τον Scotch, αλλά αυτό σε τι μηχανάκια περνιέται;
Καμιά άλλη πρόταση;Ευχαριστώ!
Παρε ενα Navigon απο Amazon.co.uk.
-
κανενα link για να αναβαθμισουμε χαρτες για Destinator, παιζει?
-
Δεν έχουν βγει νέοι χάρτες destinator.
-
Ο τελευταίος ποιός είναι?
-
oxi
-
εγω εχω 2008Q4, αλλα σιγουρα εχουν βγει 2009 κατι... γι αυτο ψαχνω
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω εχω 2008Q4, αλλα σιγουρα εχουν βγει 2009 κατι... γι αυτο ψαχνω2008Q4v115, αλλά και με το v99 δεν είχα κανένα θέμα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω εχω 2008Q4, αλλα σιγουρα εχουν βγει 2009 κατι... γι αυτο ψαχνωόχι αυτός είναι ο τελευταίος.
-
Υποψιάζομαι σφόδρα ότι ο tm είδε στο destinator που αγόρασα προ ημερών ότι ο χάρτης που έχει αναφέρεται ως 2009.GR V.40054 και γι αυτό μάλλον ψάχνει
30φ δες εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17597
απ' ό,τι φαίνεται είναι ο ίδιος χάρτης, δηλ. Q4.2008 (το ήξερα φυσικά όταν το αγόραζα αλλά μια μούτζα τους χρειάζεται )
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
απ' ό,τι φαίνεται είναι ο ίδιος χάρτης, δηλ. Q4.2008Πάντως είναι μοναδική εμπειρία να οδηγείς σε κάτι ξεχασμένα από το θεό περάσματα της Πίνδου και να σε δείχνει το Destinator εκτός χάρτη, αλλά και να σου συμβαίνει το ίδιο στην Εγνατία Οδό...
-
πάνω που θα ρώταγα τί γίνεται με την εγνατία, γιατί εμένα το καλοκαίρι όλο στα βουνά και στα λαγκάδια με έδειχνε
-
Και κατά το Mio Moov 500, το καλοκαίρι που πήγα στην Λευκάδα, δεν πήγα από τον νέο περιφερειακό του Αγρινίου αλλά από τα χωράφια.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://gizmodo.com/5391408/google-maps-navigation-a-free-ass+kicking-turn+by+turn-mobile-app -
Καλο αλλά δεν παίζει σε WIndows Mobile
-
Μας δουλεύετε ομαδικώς μου φαίνεται (και το Gizmodo)! Το Google Maps Mobile υποστηρίζει πλοήγηση βήμα προς βήμα εδώ και κάνα χρόνο τουλάχιστον. Το έχω στο K800 (J2ME) και στο HTC...
Απ'ότι είδα οι αναβαθμίσεις αφορούν την υποστήριξη φωνής κ.α.
Το πηρα αποφαση...GPS