-
Πήρα πρόσφατα το SE W995 το οποίο διαθέτει το Google Maps. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για την χρήση του, είτε από την Google (κάτι που διαψεύστηκε πιο πάνω) είτε από τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
-
Ναι, από τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο, για τα kb που κατεβάζει το πρόγραμμα (τους χάρτες τους κατεβάζει on line μέσω 3G/GPRS)
-
Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τελευταίους χάρτες για: Γερμανία-Αυστρία-Σλοβακία;;
Έχω του 2006 και σίγουρα θα έχουν βγει καινούργιοι. Όχι ότι πέρυσι είχα κανα ιδιαίτερο πρόβλημα στη Γερμανία, αλλά επειδή προστέθηκαν και καινούργιοι προορισμοί, θα ήθελα να έχω κάτι πιο λεπτομερές.
Όποιος ξέρει ας ενημερώσει με πμ, για να αποφύγουμε τους -
-
αυτό που μιλάει κυκλοφορεί 'Ελεύθερο'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=19716ενδιαφέρον ...θα το βάλω στο ναβι του αμαξιού.
-
Χθες μου έφεραν δώρο ένα MLS 3855.
Από το να γκρινιάζω ότι όλα μου φαίνονται μεγάλα και για να τα αποθηκευω (για να μην εκτίθενται στο αμάξι) θα πρέπει να κουβαλάω σάκο και με τα υπόλοιπα πράγματα μου, αυτό μου φάνηκε πολύ βολικό σε μέγεθος.
Δεν πρόλαβα και πολύ να το περιεργαστώ αλλά στο λίγο που το είδα απλό μου φάνηκε.
Υπάρχει κανείς χρήστης του να μου πει αν πρέπει να προσέξω κάτι? Έχει καμιά ιδιαιτερότητα ή δυσκολία?ΥΓ. Στη συσκευασία δεν βρήκα φορτιστή ... πως φορτίζεται?
-
Θα έπρεπε να έχει φορτιστή. Έναν αυτοκινήτου και ένα mini USB για επικοινωνία με PC και ταυτόχρονη φόρτιση.
Τη δουλειά του την κάνει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα έπρεπε να έχει φορτιστή. Έναν αυτοκινήτου και ένα mini USB για επικοινωνία με PC και ταυτόχρονη φόρτιση.Τη δουλειά του την κάνει.
Έχει αυτοκινήτου και ένα καλώδιο Usb ... για πρίζα δεν έχει!
Στο σπίτι μέσω PC θα φορτίζει δηλαδή! Νόμιζα ότι μόνο για αναβάθμιση και να περάσω MP3 κλπ το είχε!
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Έχει αυτοκινήτου και ένα καλώδιο Usb ... για πρίζα δεν έχει!
Στο σπίτι μέσω PC θα φορτίζει δηλαδή! Νόμιζα ότι μόνο για αναβάθμιση και να περάσω MP3 κλπ το είχε!
Ευχαριστώ!Mε USB.
-
navigon στο iphone 3gs και τα έχω όλα σε ένα
-
Τι λέει; Σκέφτομαι να περιμένω λίγο ακόμα μπας και βγει το TomTom στο Ελληνικό iTunes Store. Υπάρχει και το iGo BTW...
Αναρωτιέμαι βέβαια αν αξίζει να δώσει κανείς λεφτά εκεί, όταν με €119 ευρώ παίρνει dedicated μηχάνημα της TomTom με μεγαλύτερη οθόνη, που φυσικά συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα της (φορτιστές, βάση στήριξης κλπ).
-
Μια χαρά είναι το navigon… καλοί χάρτες, γρήγορο fix, γρήγορο στον επαναυπολογσιμό και πολύ ωραία γραφικά.
Επίσης μεγάλο + ότι όταν είναι να μιλήσει η γκόμενα για οδηγίες η μουσική χαμηλώνει και ακούγεται αχνά στο background (όπως στο ραδιόφωνο) από τα ηχεία του car και άλλο ένα θετικό του ότι μέσα από το navigon έχεις πρόσβαση στο ipod για να αλλάζεις τραγούδια κτλ (δεν χρειάζεται να βγεις από το πρόγραμμα).
Έχω και το igo αλλά προτιμώ το navigon λόγω γραφικών και χειρισμού ipod.
Και τα 2 (navigon & igo) τα είχα και στο 3G αλλά σέρνονταν… στο 3GS πάνε σφαίρα.
το tom tom το περιμένω και εγώ να δούμε και αυτό τι ρόλο θα βαράει...
προσωπικά πιστευω πως αξίζει γιατί μιας και το GPS το θέλω και στα 3 cars με το iphone τα έχω όλα σε ένα και δεν χρειάζεται να κουβαλάω και 2η συσκευη.
-
Στο iphone τρέχει iGo, Destinator, κλπ, κλπ; Με χρήση gprs;
-
iGo, Navigon και σε λίγο Ελληνικό TomTom. Destinator δεν υπάρχει, αλλά δεν νομίζω να λείψει σε κανέναν.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Στο iphone τρέχει iGo, Destinator, κλπ, κλπ; Με χρήση gprs;πλην destinator και με χρηση gps
-
Παιδες, μια βοηθεια:
Με ποιον τροπο μπορω να κανω το MLS DESTINATOR να βλεπει χαρτες απο την καρτα μνημης;
Εχω βαλει παλιοτερα νεους χαρτες στην εσωτερικη μνημη, αλλα τωρα θελω να προσθεσω ευρωπαϊκους και δεν χωρανε.
Σε ποιο path πρεπει να μπουν τα αρχεια;
Πως ξεχωριζει το μηχανημα ποια μνημη θα διαβασει; Διαβαζει και τις 2; -
Μετά από χρόνια χρήση Navigon και Becker (εξωτερικό), αγόρασα προχθές ένα Garmin Nuvi 1300......γρήγορο μεν, χάλια στη λεπτομέρεια των χαρτών.....
Πιθανόν να είναι όλα έτσι εν Ελλάδι ε??
-
παραξενο αυτο που λες γιατι ειχα το γκαρμιν 200(αγορασμενο απο το εξωτερικο,σιγα μην πληρωνα 50% πανω στην τιμη απο ελλαδα..) κ εβαλα τους χαρτες της αυτοντραηβ κ ηταν μια χαρα..σε λιγες μερες σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο κ θελω να ειναι παλι γκαρμιν(ειτε 201-215 ειτε 1200..) για να μπορεσω να βαλω παλι τους χαρτες της αυτοντραηβ που εμπιστευομαι..
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Παιδες, μια βοηθεια:
Με ποιον τροπο μπορω να κανω το MLS DESTINATOR να βλεπει χαρτες απο την καρτα μνημης;
Εχω βαλει παλιοτερα νεους χαρτες στην εσωτερικη μνημη, αλλα τωρα θελω να προσθεσω ευρωπαϊκους και δεν χωρανε.
Σε ποιο path πρεπει να μπουν τα αρχεια;
Πως ξεχωριζει το μηχανημα ποια μνημη θα διαβασει; Διαβαζει και τις 2;Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει στην κάρτα μνήμης φάκελος με όνομα DestinatorApps, στον οποίο μπαίνουν οι χάρτες. Αυτή είναι η κανονική θέση των χαρτών σε μηχανάκι με προεγκατεστημένο το MLS Destinator.
Το πηρα αποφαση...GPS