-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
παραξενο αυτο που λες γιατι ειχα το γκαρμιν 200(αγορασμενο απο το εξωτερικο,σιγα μην πληρωνα 50% πανω στην τιμη απο ελλαδα..) κ εβαλα τους χαρτες της αυτοντραηβ κ ηταν μια χαρα..σε λιγες μερες σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο κ θελω να ειναι παλι γκαρμιν(ειτε 201-215 ειτε 1200..) για να μπορεσω να βαλω παλι τους χαρτες της αυτοντραηβ που εμπιστευομαι..Δεν ξέρω γα το δικό σου, το 1300 έχει χάρτη από με εταιρία ονόματι Skordilis S.A και δεν έχει χάρτες για άλλες χώρες....
Φυσικά έχω κρατήσει το Becker για Ευρώπη....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
παραξενο αυτο που λες γιατι ειχα το γκαρμιν 200(αγορασμενο απο το εξωτερικο,σιγα μην πληρωνα 50% πανω στην τιμη απο ελλαδα..) κ εβαλα τους χαρτες της αυτοντραηβ κ ηταν μια χαρα..σε λιγες μερες σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο κ θελω να ειναι παλι γκαρμιν(ειτε 201-215 ειτε 1200..) για να μπορεσω να βαλω παλι τους χαρτες της αυτοντραηβ που εμπιστευομαι..
Δεν ξέρω γα το δικό σου, το 1300 έχει χάρτη από με εταιρία ονόματι Skordilis S.A και δεν έχει χάρτες για άλλες χώρες....
http://www.autodrivehellas.gr/html/index_el.html
To ιδιο ειναι. -
Λοιπον, ψαχνω μια βαση στηριξης αλλα χωρις βεντουζα.
Θα ηθελα να στερεωνεται στον κεντρικο αεραγωγο.
Εψαξα σε γνωστα μαγαζια δε βρηκα τιποτα. (Παρ'ολο που στα sites υπαρχουν )
Δοκιμασα να κολλησω στο πισω μερος του gps ενα κλιπακι απο αρωματικο, αλλα ξεκολλαει.
Καμμια αλλη πατεντα? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εψαξα σε γνωστα μαγαζια δε βρηκα τιποτα. (Παρ'ολο που στα sites υπαρχουν )Κάνε παραγγελία από τα sites.
-
Το σκεφτηκα, αλλα θελω πρωτα να δοκιμασω αν βολευει.
Σε μια Universal βαση ενδεχεται πχ να ταιριαζει το gps αλλα να μην αφηνει χωρο για το βυσμα του φορτιστη... -
δοκιμασε στο eshop,δεν αποκλειεται να εχει κατι τετοιο που ζητας..αν κ εγω προσωπικα δεν θα το εβαζα ποτε στον αεραγωγο..ειδικα χειμωνα που μπορει να χριεαστεις καλοριφερ,θα γινει k.f.c.. κ το καλοκαιρι ice cube(yo!! )..
οι χαρτες της autodrive κ του σκορδιλη ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα..ο σκορδιλης ο εισαγωγεας για τα γκαρμιν,η autodrivweη εταιρια που ειναι υπευθυνη για την ενημερωση των χαρτων εν ελλαδι..σε αυτη την ιστοσελιδα που παρεθεσε ο μπιλλ,εχει συχνα πυκνα ανανεωσεις..ηδη υπαρχει η εκδοση 1.85 κ αναμενουμε την 1.9..απο πληροτητα χαρτων εμενα παντως εδω κ 2 ετη,με ειχε καλυψει..περα απο πολεις κ δρομους,εχει κ πολλα p.o.i. οπως βενζιναδικα,αλυσιδες καταστηματων,υπηρεσιες κτλ..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
δοκιμασε στο eshop,δεν αποκλειεται να εχει κατι τετοιο που ζητας..αν κ εγω προσωπικα δεν θα το εβαζα ποτε στον αεραγωγο..ειδικα χειμωνα που μπορει να χριεαστεις καλοριφερ,θα γινει k.f.c.. κ το καλοκαιρι ice cube(yo!! )..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926505
Πως κουμπωνει ομως το gps?
Για τον αεραγωγο δεν παιζει θεμα. Ποτε δεν χρησιμοποιω τον κεντρικο. Παρμπριζ - πόδια μονο...
-
+1 για τους αεραγωγούς, αν βρεις τελικά βάση που βολεύει, θυμίσου να μας κάνεις ένα ποστ γιατί με ενδιαφέρει
-
Άν έχεις σκοπό να τα σκάσεις τότε είναι μονόδρομος: http://www.brodit.se/
Παίρνεις στήριγμα για το αυτοκίνητο γύρω στα 15ε + καμία 20άρα για το gps mount + έξοδα αποστολής.
Είχα βάλει στο δικό μου και τώρα αλλάζω αμάξι -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παιδες, μια βοηθεια:
Με ποιον τροπο μπορω να κανω το MLS DESTINATOR να βλεπει χαρτες απο την καρτα μνημης;
Εχω βαλει παλιοτερα νεους χαρτες στην εσωτερικη μνημη, αλλα τωρα θελω να προσθεσω ευρωπαϊκους και δεν χωρανε.
Σε ποιο path πρεπει να μπουν τα αρχεια;
Πως ξεχωριζει το μηχανημα ποια μνημη θα διαβασει; Διαβαζει και τις 2;Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει στην κάρτα μνήμης φάκελος με όνομα DestinatorApps, στον οποίο μπαίνουν οι χάρτες. Αυτή είναι η κανονική θέση των χαρτών σε μηχανάκι με προεγκατεστημένο το MLS Destinator.
Το μηχανημα ηταν χωρις καρτα μνημης, ειχε τους χαρτες στην εσωτερικη (ηταν το πιο φτηνο που υπηρχε, ενα MLS Α3850).
Το folder DestinatorApps στην καρτα, ποιο Path εχει; -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
παραξενο αυτο που λες γιατι ειχα το γκαρμιν 200(αγορασμενο απο το εξωτερικο,σιγα μην πληρωνα 50% πανω στην τιμη απο ελλαδα..) κ εβαλα τους χαρτες της αυτοντραηβ κ ηταν μια χαρα..σε λιγες μερες σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο κ θελω να ειναι παλι γκαρμιν(ειτε 201-215 ειτε 1200..) για να μπορεσω να βαλω παλι τους χαρτες της αυτοντραηβ που εμπιστευομαι..
Δεν ξέρω γα το δικό σου, το 1300 έχει χάρτη από με εταιρία ονόματι Skordilis S.A και δεν έχει χάρτες για άλλες χώρες....
ο Skordilis νομίζω είναι ο αντιπρόσωπος Ελλάδα. Βάλε xάρτες Autodrive. Αθήνα-Θεσνικη δουλεύουν σχετικά άψογα.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει στην κάρτα μνήμης φάκελος με όνομα DestinatorApps, στον οποίο μπαίνουν οι χάρτες. Αυτή είναι η κανονική θέση των χαρτών σε μηχανάκι με προεγκατεστημένο το MLS Destinator.
Το μηχανημα ηταν χωρις καρτα μνημης, ειχε τους χαρτες στην εσωτερικη (ηταν το πιο φτηνο που υπηρχε, ενα MLS Α3850).
Το folder DestinatorApps στην καρτα, ποιο Path εχει;[/quote]
Χύμα στην κάρτα είναι ο φάκελος. Μάλλον χρειάζεται να 'ξεκλειδώσεις' τη συσκευή (πχ όπως λένε εδώ) και να περάσεις το πρόγραμμα στην κάρτα. Ή να βάλεις άλλη έκδοση του destinator ή άλλο πρόγραμμα κιόλας, γιατί όχι; -
Δεν το εχω αυτη τη στιγμη, παντως εγω πειραξα ενα αρχειακι αποθηκευμενο στη μνημη του mls (αυτο που καθοριζει πιο αρχειο θα ανοιξει στη συντομευση 'πλοηγηση') και ορισα εκτελεσιμο αρχειο αυτο που βρισκεται στην καρτα. Ετσι, οταν ΔΕΝ εχω την καρτα μεσα τρεχει το Destinator, ενω μολις βαλω την καρτα τρεχει το iGo
Το αναλογο μπορεις να κανεις και εσυ.
-
ΟΚ, ηταν απλουστατο, λειτουργησε οπως ειπε αρχικα ο manosk.
Καποια μαλακια εκανα αρχικα και δεν επαιζε.
Ευχαριστω. -
Διαβάζοντας (μόνο) τρείς- τέσσερις σελίδες πίσω στο νήμα,θέλω να ρωτήσω εάν συνιστάτε navigon για iphone3GS..;;;
-
Εξαιρετική ερώτηση. Αξίζει άραγε να περιμένουμε για το TomTom, ή χτυπάμε το Navigon τώρα;
-
Δοκιμάστε τα και κρίνετε. Το navigon πάντως είναι μια ήδη δοκιμασμένη λύση με ικανοποιητικούς χάρτες και πολύ εύχρηστο.
-
Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
-
Γιατί; Δεν περνάνε προγράμματα όπως στα PDA;
-
Για να κατεβάσω 'δοκιμαστικά' κάποιο πρόγραμμα πρέπει πρώτα να κάνω jailbreak στο τηλέφωνο και δεν θέλω.
Δεν με πειράζει να πληρώσω τα €90, αρκεί να τα αξίζει.
Το πηρα αποφαση...GPS