-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μιχάλη...βάλτο 'μεσα'....για πούλημαΌχι ακόμα Παντελάκο. Με ευχαριστεί και από τη στιγμή που το ευχαριστιέμαι δεν μπαίνω σε περαιτέρω έξοδα. Μη σου πω ότι είναι αγχωλητικό, βάζει το μυαλό σου να λειτουργεί με άλλα δεδομένα και ρυθμούς...
Ησύχασα εγώ και η τσέπη μου από το ''βάλε πρόγραμμα, χταπόδια, τουρμπίνες, ιντερκούλερ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ, από τους διάφορους γρήγορους που θέλουν να τεστάρουν κλπ κλπ''.
Τώρα βλέπω τους γρήγορους να με περνάνε αέρα και αναρωτιέμαι βρε πως πάνε έτσι οι τρελοί....Είμαι σε καλό δρόμο επιτέλους...
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Μιχάλη...βάλτο 'μεσα'....για πούλημα
Όχι ακόμα Παντελάκο. Με ευχαριστεί και από τη στιγμή που το ευχαριστιέμαι δεν μπαίνω σε περαιτέρω έξοδα. Μη σου πω ότι είναι αγχωλητικό, βάζει το μυαλό σου να λειτουργεί με άλλα δεδομένα και ρυθμούς...
Ησύχασα εγώ και η τσέπη μου από το ''βάλε πρόγραμμα, χταπόδια, τουρμπίνες, ιντερκούλερ, από τους διάφορους γρήγορους που θέλουν να τεστάρουν κλπ κλπ''.
Τώρα βλέπω τους γρήγορους να με περνάνε αέρα και αναρωτιέμαι βρε πως πάνε έτσι οι τρελοί....Είμαι σε καλό δρόμο επιτέλους...
Ρε ΜΙχάλη.....δεν παίρνεις γρήγορο αυτοκίνητο για να βάζεις κόντρες....
Εσύ που ταξιδεύεις συνέχεια πιστεύω θα σε κάλυπτε μια 325coupe!Πολύ καλό αυτοκίνητο με νορμάλ λειτουργικά έξοδα! -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Μην είσαι τόσο σίγουρος Φάνη γιατί τις άλλες ήμουν για καμμιά ώρα στην αντιπροσωπεία (για άλλο θέμα) και είπα μιας και θα είμαι τόση ώρα να γίνει ο προγραμματισμός... Αμ δε...Έχεις δίκιο εννοούσα να σπρώξω το κλειδί μέσα πάλι (όχι να ξαναβάλω μπροστά), αλλά αφού υπάρχει η δυνατότητα γιατί να μην την χρησιμοποιήσω?
Τι να πώ...από την εμπειρία μου ο προγραμματισμός είναι γρήγορος (στου πατέρα μου τους πήρε λιγότερο από 30' για αυτό το θέμα), απλά είναι το θέμα πότε θα πάρεις σειρά, γιατί συνήθως έχουν 1-2 μηχανήματα και δίνουν προτεραιότητα σε θέματα service/διάγνωσης και όχι σε πιο απλά.
Για την κλειδαρία, δεν εννοω την κλειδαριά της μίζας, αλλά την κλειδαριά στην πόρτα...απλά κρατάς το κλειδί γυρισμένο πρός την φορά που κλειδώνει και αρχχίζουν να κλέινουν παράθυρα και οροφή.
-
-
Εχει δικιο ο MICZ στο Χ5 που ηθελα να αναδιπλωνουν οι καθρεπτες με το κλειδωμα μου ειπαν οτι πρεπει να μεινει 8 ωρες μεσα γιατι ολες οι εργασιες γινονται on line απο Γερμανια....
Στο δικο μου που μου κανει πολλα σκαλοπατια ισχυως οταν παει με λιγα χιλιομετρα και κοντα στις 2.000 rpm την τελευταια εβδομαδα μου ειπαν οτι μαλλον θα το κρατησουν ολη μερα μεσα...Ασχετο αλλα γυρισα απο βουκουρεστι, και διαπιστωσα οτι εχει πηξει με Ε92 και Χ5 ο τοπος και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα δεις με Μ πακ....Ολα τα Χ5 που ειδα βεβαια φορουσαν την 20αρα ζαντα!!Και ηταν πολλα !!
Επισης υπαρχει μια καθετη μοναδα 3 ωροφη ολο γυαλι BMW στη baneasa που θεωρειται καλη περιοχη κοντα στο αεροδρομια η οποια
γαμα....ει.. εχει για τεστ τα παντα και στην εκθεση εχει τα παντα και σε πολλα χρωματα..
Μπραβο οι ρουμανοι !!!Για να μην πω για την αντιπροσωπεια της φεραρι και της πορσε... μιλαμε για ετη φωτος μπροστα!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
ειδικα το πισω μερος....ασχετο...
εσωτερικο απο Χ5...
μπροστα καλο αλλα και παλι δεν εχει αναλογιες...
κριμα.αν αρχισουν να εφαρμοζουν με αυτο τον τροπο το σχεδιο του CS Concept βλεπω την εταιρια να μην πηγαινει καλα...
κριμα.
στεναχωρηθηκα.... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
:slap:Έχουν μείνει στην εποχή που ξέχναγαν ανοιχτά τα φώτα και έμεναν από μπαταρία, οπότε λένε να κάνουν την καλή τους πράξη...
το έπαθα προχτές,γιατί κυκλοφορώ μέρα με ανοιχτα, και ο συναγερμός για τα φώτα δεν ακούστηκε για κάποιο λόγο, οπότε την πάτησα... έδινα μάθημα και με το που γύρισα, πακετώθηκα
-
Είδα χθες στη Γλυφάδα μια βυσσινί X6. Πολύ ευπαρουσίαστη, δεν το περίμενα!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειδικα το πισω μερος....ασχετο...
εσωτερικο απο Χ5...
μπροστα καλο αλλα και παλι δεν εχει αναλογιες...
κριμα.αν αρχισουν να εφαρμοζουν με αυτο τον τροπο το σχεδιο του CS Concept βλεπω την εταιρια να μην πηγαινει καλα...
κριμα.
στεναχωρηθηκα....αλλαζω γνωμη...οχι εντελως αλλα αλλαζω...
-
Οι insiders λένε ότι αυτή είναι η νέα facelifted 3er. Ιδού φωτογραφίες από τον κατάλογο:
Μου αρέσει ΠΟΛΥ!!! :banana
-
-
Ωραιότατη!!
...τα έχουμε πει,άλλωστε -
Pad δική σου? Κουκλί είναι!!
Παιδιά...να ρωτήσω κάτι...το πάρκιν που έχω την 1 είναι ανοιχτό, συνεπώς το βαράει ο ήλιος από το πρωί ως το απόγευμα. Σκιά σε παίζει, γιατί έχει μόνο πεύκα, άρα ρετσίνι. Ευτυχώς αυτό είναι το πρώτο του καλοκαίρι γιατί πέρσι τέτοιο καιρό το συναρμολογούσαν...και σε δύο εβδομάδες μετακομίζω σε σπίτι με κλειστό γκαράζ.
Η ερώτησή μου είναι η εξής...4-5 μήνες τώρα που ο ήλιος βαράει (και βαράει δυνατά) υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το χρώμα?
FYI του πέρασα κεράκι πριν 3 εβδομάδες.
Τέλος, το χώμα και η βρωμιά γενικότερα που μαζεύει όταν δε το πλένεις, κάνει ζημιά στο χρώμα? (το 'προστατεύει' βασικά θα μου πείτε από τον ήλιο )
Ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Pad δική σου? Κουκλί είναι!!Παιδιά...να ρωτήσω κάτι...το πάρκιν που έχω την 1 είναι ανοιχτό, συνεπώς το βαράει ο ήλιος από το πρωί ως το απόγευμα. Σκιά σε παίζει, γιατί έχει μόνο πεύκα, άρα ρετσίνι. Ευτυχώς αυτό είναι το πρώτο του καλοκαίρι γιατί πέρσι τέτοιο καιρό το συναρμολογούσαν...και σε δύο εβδομάδες μετακομίζω σε σπίτι με κλειστό γκαράζ.
Η ερώτησή μου είναι η εξής...4-5 μήνες τώρα που ο ήλιος βαράει (και βαράει δυνατά) υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το χρώμα?
Τέλος, το χώμα και η βρωμιά γενικότερα που μαζεύει όταν δε το πλένεις, κάνει ζημιά στο χρώμα? (το 'προστατεύει' βασικά θα μου πείτε από τον ήλιο )
Ευχαριστώ...
Βαλε μια κουκουλα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Pad δική σου? Κουκλί είναι!!
Παιδιά...να ρωτήσω κάτι...το πάρκιν που έχω την 1 είναι ανοιχτό, συνεπώς το βαράει ο ήλιος από το πρωί ως το απόγευμα. Σκιά σε παίζει, γιατί έχει μόνο πεύκα, άρα ρετσίνι. Ευτυχώς αυτό είναι το πρώτο του καλοκαίρι γιατί πέρσι τέτοιο καιρό το συναρμολογούσαν...και σε δύο εβδομάδες μετακομίζω σε σπίτι με κλειστό γκαράζ.
**Η ερώτησή μου είναι η εξής...4-5 μήνες τώρα που ο ήλιος βαράει (και βαράει δυνατά) υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το χρώμα? **
Ευχαριστώ...
Βαλε μια κουκουλα.
Δεν απάντησες όμως στην ερώτησή μου, την έκανα bold.
Κουκούλα δε χρειάζεται να πάρω για 2 εβδομάδες.
-
Δεν νομιζω να παθει κατι το χρωμα.Πιο πολυ για τα ελαστικα μερη θα ανησυχούσα και το ταμπλο καθισματα.
-
Pad δική σου? Κουκλί είναι!!Παιδιά...να ρωτήσω κάτι...το πάρκιν που έχω την 1 είναι ανοιχτό, συνεπώς το βαράει ο ήλιος από το πρωί ως το απόγευμα. Σκιά σε παίζει, γιατί έχει μόνο πεύκα, άρα ρετσίνι. Ευτυχώς αυτό είναι το πρώτο του καλοκαίρι γιατί πέρσι τέτοιο καιρό το συναρμολογούσαν...και σε δύο εβδομάδες μετακομίζω σε σπίτι με κλειστό γκαράζ.
Ευχαριστώ...
Συμπεραίνω πως η ερώτησή σου είναι καθαρά ρητορική και ψυχολογική... Μιας και δεν μπορείς να λύσεις για 2 εβδομάδες το πρόβλημα, απ' ότι καταλαβαίνω.
Εγώ στο vw συμπέρανα πως παρουσίασε ξεφλούδισμα σε μερικές περιοχές του χρώματος. Πρέπει να είναι από τον ήλιο, μιας και τώρα το πρόβλημα είναι εντονότερο. Το χειμώνα οι περιοχές δε μεγαλώνουν, με τον ήλιο ξεφλουδίζεται λίγο... Αυτό το λέω μετά από πολλή σκέψη και ψάξιμο...
Το κέρωμα προστατεύει την επιφάνεια, οπότε είσαι μια χαρά.
Η σκόνη μάλλον δεν παίζει ρόλο, μιας και αυτό που κάνει ζημιά είναι η θερμότητα. Η αυξημένη θερμότητα συμπέρανα πως οδηγεί σε αποκόλληση του λούστρου.Αυτά εκ πείρας. Δεν τα σπούδασα κιόλας, όπως κάποια άλλα.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Συμπεραίνω πως η ερώτησή σου είναι καθαρά ρητορική και ψυχολογική... Μιας και δεν μπορείς να λύσεις για 2 εβδομάδες το πρόβλημα, απ' ότι καταλαβαίνω.Εγώ στο vw συμπέρανα πως παρουσίασε ξεφλούδισμα σε μερικές περιοχές του χρώματος. Πρέπει να είναι από τον ήλιο, μιας και τώρα το πρόβλημα είναι εντονότερο. Το χειμώνα οι περιοχές δε μεγαλώνουν, με τον ήλιο ξεφλουδίζεται λίγο... Αυτό το λέω μετά από πολλή σκέψη και ψάξιμο...
Το κέρωμα προστατεύει την επιφάνεια, οπότε είσαι μια χαρά.
Η σκόνη μάλλον δεν παίζει ρόλο, μιας και αυτό που κάνει ζημιά είναι η θερμότητα. Η αυξημένη θερμότητα συμπέρανα πως οδηγεί σε αποκόλληση του λούστρου.Αυτά εκ πείρας. Δεν τα σπούδασα κιόλας, όπως κάποια άλλα.
Περισσότερο ναι, ψυχολογική είναι...να ξέρω αν κάνω κακό στο αυτοκίνητο...μάλλον αν κάνω ΣΟΒΑΡΟ κακό, μιας και σε λίγες μέρες θα μπει σε υπόγειο γκαράζ.
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Ευχαριστώ.
Να υποθέσω ότι το ξεφλούδισμα κλπ γίνεται μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια στον ήλιο ε? Όχι 5-10 μήνες?
Δεν νομιζω να παθει κατι το χρωμα.Πιο πολυ για τα ελαστικα μερη θα ανησυχούσα και το ταμπλο καθισματα.
Αυτά τα προστατεύω. Έχω βάλει σκίαστρο.
-
Ευχαριστώ...
Παντα υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το χρωμα. Μιλαμε τωρα αν το αμαξι ειναι εξω για καποιους που δεν εχουν που να το βαλουν κλπ ή ειτε ειναι στη δουλειας τους, οπου εκτιθεται σε θερμοκρασιες μεσου ορου 110F, 5 μερες τη βδομαδα ας πουμε 8-10 ωρες καθε μερα. Το κερι ουτως ή αλλως επιβραδυνει αρκετα το ολο θεμα αλλα γενικως το καλυτερο ειναι να υπαρχει μερος.
Βεβαια, εξαρταται παντα και το τι χρωμα ειναι καθως και η ποιοτητα του και κατα ποσο το φροντιζει ο καθενας. Δεν ειναι οπως παλια πχ που εβλεπες κατι ξεθωριασμενα. Εχω παρατηρησει παντως οτι τα χρωματα που βρισκονται στο φασμα απο κοκκινο- πορτοκαλι ειναι πιο ευαλωτα στον ηλιο απο τα αλλα. Ισως και να ειναι η ιδεα μου βεβαια αλλα οκ. Χωματα και λοιπες βρωμιες κανουν αμελητεα ζημια, δεν θα ανησυχουσα καν αλλα προσοχη στα διαφορα υλικα απο τα δεντρα (ρετσινια κλπ) και τα περιττωματα πουλιων (να καθαριζονται αμεσσα).
Τωρα μιας και οπως ειπες οτι θα πας σε υπογειο παρκινγκ στο καινουργιο σου σπιτι (καλοριζικο κιολας) σε 2 εβδομαδες δεν πιστευω οτι θα παθει τπτ το χρωμα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα παρολη την εκθεση. Αλλα μιας και λες οτι ειναι το ψυχολογικο πιο πολυ, το καλυτερο που θα προτεινα (οπως ειπε και ενα παιδι πιο πισω) ειναι η λυση της κουκουλας. Νταξει οκ ειναι λιγο βαρετο να την βγαζεις/βαζεις αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο.
Αυτα
-
http://www.worldcarfans.com/9080708.007 ... v8-from-x6' target='_blank
BMW FORUM